Expressen > Nyheter

Sunday, 22 July, 01:17

Expressen - 14 jul 18 kl. 11:04

Förrymde mördaren ska efterlysas internationelltMördaren Kristofers Kastellanoss, 25, jagas av polis efter att han rymt från en fångtransport.Nu kommer han också att efterlysas internationellt.– Man håller på att jobba med att få till en internationell efterlysning, säger Jan Materne, vakthavande vid polisen i Bergslagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristofers Kastellanoss, Jan Materne, Bergslagen

Dela artikeln

2679 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förrymde, mördarenska , efterlysas, internationellt
Expressen - 04 apr 17 kl. 09:22

Kliniken varnar för den förrymde mördaren

Mördaren Peder Hägglöf, 46, är fortfarande på rymmen från den rättspsykiatriska kliniken i Sala. Nu varnar kliniken allmänheten – om patienten inte får sin medicin så ökar riskerna. – Det man ska göra är att undvika honom i möjligaste mån och försöka larma polisen, säger Bengt Jarl, verksamhetschef för rättspsykiatrin i Västmanland..

Nerikes Allehanda - 05 apr 17 kl. 07:22

Förrymde mördaren är gripen

Mördaren Peder Hägglöf, som rymde den 2 april, har omhändertagits av polisen i Skåne..

Nerikes Allehanda - 05 apr 17 kl. 10:02

Förrymde mördaren gömde sig på hotellet - sedan i söndags

Den efterlyste mördaren Peder Hägglöfs frihet tog slut sent på tisdagskvällen. Då omhändertogs ha av polis helt odramatiskt. Han hittades på ett hotell i centrala Helsingborg..

Nyheter 24 - 01 apr 14 kl. 10:15

Slog larm om förrymde mördaren – med faxMördade Mikael, 44

SALA. På måndagen rymde en 43-årig man dömd till rättspsykiatrisk vård för mord. Rymligen kunde gripas sju timmar senare efter att polisen utfärdat ett rikslarm.

DalaDemokraten - 05 apr 17 kl. 08:31

Förrymde mördaren är gripen

Den dömde mördare som den 2 april rymde från rättspsykiatrin i Sala har nu omhändertagits av polisen i Skåne..

Dalarnas tidningar - 05 apr 17 kl. 08:31

Förrymde mördaren är gripen

Den man som dömts för mord som den 2 april rymde från rättspsykiatrin i Sala har nu omhändertagits av polisen i Skåne..

Expressen - 30 nov 15 kl. 13:24

Förrymde Valjakkala söks över hela världen

I morgon är det två veckor sedan Juha Valjakkala, 50, lämnade fängelset i Jokela. Nu går jakten in i en ny fas. Som internationellt efterlyst söks trippelmördaren nu över hela världen.

Sydsvenskan - 13 jul 18 kl. 02:32

Sökande efter mördaren fortsätter

Den 25-årige man som i går flydde från en transport i närheten av Laxå är fortfarande på fri fot. Polisen fortsätter sökinsatsen och går nu ut och uppmanar allmänheten att låsa sina bilar och hålla koll på sina fastigheter. Den förrymde 25-åringen är dö.

Kristianstadsbladet - 24 okt 13 kl. 07:13

Finländsk styckmördare tillbaka


Den förrymde styckmördaren Markus Pönkä har återvänt till fängelset i Finland. I onsdags kväll knackade han på fängelsets port i Kylmäkoski, söder om Tammerfors, rapporterar Ilta-Sanomat.Pönkä avvek i samband med en permission för snart två veckor sedan.

NT - 24 okt 13 kl. 07:13

Finländsk styckmördare tillbaka

Den förrymde styckmördaren Markus Pönkä har återvänt till fängelset i Finland. I onsdags kväll knackade han på fängelsets port i Kylmäkoski, söder om Tammerfors, rapporterar Ilta-Sanomat..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Polska brandmännen hyllas genom landet

De polska brandmännen hyllas på sitt triumftåg genom Sverige – redan innan de släckt en enda eldslåga.Människor står längs vägarna och vinkar till hjältarna som kommit för att hjälpa.– Vi mötte konvojen.

Expressen - 1 timme sedan

Snodde bil – med en fyra veckor gammal bebis i

Claire O’Neill, 39, blev överkörd av sin egen bil när hon försökte stoppa tjuvarna från att köra i väg med hennes fyra veckor gamla dotter, Eliza, skriver the Guardian.– Eliza är i säkerhet och mår bra, tack och lov, men de här människorna som gjorde det visste helt klart att hon var i min bil när de tog den, säger O’Neill enligt ett uttalande från polisen.Nu ber hon om hjälp från allmänheten att hitta tjuvarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Man gripen efter bråk på Skånetrafikens tåg

Två män började bråka ombord på ett av Skånetrafikens tåg som körde mot Lund.En av männen har nu gripits för misshandel.– Vi åkte dit och grep honom när tåget körde in på Lund C, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen region Syd..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Tonårspojke försvunnen på badplats

Dykare från räddningstjänsten söker efter en tonårspojke vid en badplats väster om Stockholm.– Pojken var tillsammans med kamrater när han försvann i vattnet i badsjön. Dykare är på plats, säger Anders Hägglund, operativ chef på Räddningscentralen Stockholms län.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens ilska efter larmen – folk eldar trots förbudet

Polisen i Malmö har på lördagskvällen fått rycka ut till ett tiotal platser i staden. Anledningen: Människor grillar – trots eldningsförbudet. Polisen meddelar nu att de i större utsträckning kommer att rapportera de som bryter mot eldningsförbudet.

Expressen - 2 timmar sedan

Experten: Bränderna kan fälla regeringen

Skogsbränderna kan innebära slutet för regeringen.Det menar statsvetaren Lina M Eriksson, som forskat kring de politiska effekterna av stormen Gudrun 2005.– Ja absolut, det är vetenskapligt bevisat att det här kan bli absolut avgörande, säger Eriksson..

Expressen - 3 timmar sedan

Flickans skräckdygn med ökända våldtäktsmannen

Under tre skräckdygn ska en 17-årig flicka ha drogats, våldtagits och misshandlats av en 39-årig man. Han ska ha hotat att döda henne och hennes familj om hon gick till polisen. – Jag kunde inte fly eller någonting, har flickan sagt i förhör..

Expressen - 4 timmar sedan

Strömavbrott i Sundsvall – hela city är släckt

Elen har gått för hela centrala Sundsvall. Exakt hur många som drabbats är oklart.– Det är mörkt så långt jag kan se från brandstationen i alla fall, säger Örjan Stenlund, inre befäl på räddningstjänsten Medelpad.

Expressen - 4 timmar sedan

Heta väderfenomenet – Sverige mot rekord

Har du också svårt att sova om nätterna i sommarhettan?Det har sin förklaring – inte sedan 2002 har Sverige haft så här många tropiska nätter. .

Expressen - 4 timmar sedan

Rekordhetta väntar – kan bli 35 grader

Över 30 grader och knappt något regn.SMHI spår att nästa vecka kan bli årets varmaste. – Det som kommer nu är rätt torrt väder, tyvärr, säger meteorolog Lasse Rydqvist på väderinstitutet Storm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.