Kristianstadsbladet > Sport

Sunday, 23 September, 23:36

Liknande nyheter

Taggar: Hoppasatt jag och , Olakan ha ett , bra samarbete
GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 10:35

Putin gratulerar Trump – hoppas på bra samarbete

Runt om i världen förfäras folk av att Donald Trump är ny president i USA. En som verkar vara ganska nöjd är Vladimir Putin som gratulerade Trump till posten..

YLE - 11 apr 16 kl. 14:34

HU hoppas på gott samarbete med ÅA

Den nya klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet lockade klart fler sökande än klasslärarutbildningen vid Åbo Akademi i Vasa. Vid Helsingfors universitet betonar dekanus Patrik Scheinin vikten av samarbete med Åbo Akademi. - Det är sporrande att intresset för den här studieplatsen är så stort, säger dekanus Patrik Scheinin vid institutionen för beteendevetenskaper vid Helsingfors universitet.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbete

SVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.

Hela Gotland - 09 jun 11 kl. 04:00

Waktel hoppas på bredare samarbete

Dalhems tränare Mikael Waktel tror inte att någon lämnar Dalhem under pågående säsong.Samtidigt hoppas han i framtiden på ett tydligare samarbete med Gute..

Nerikes Allehanda - 24 okt 15 kl. 17:09

Handlare hoppas på handfast samarbete

Konkreta åtgärder – inte bara fina formuleringar i ett program. Det hoppas Icahandlarna få till i ett samarbete med Kumla kommun..

DN - 02 feb 17 kl. 08:17

Astra Zeneca hoppas på EU-samarbete

Ledningen för brittisk-svenska läkemedelsföretaget Astra Zeneca hoppas på ett nära samarbete mellan EU:s läkemedelsmyndighet och den brittiska, när Storbritannien lämnar EU. Genom EU:s läkemedelsmyndighet (EMA), som har sitt säte i Storbritannien, kan nya läkemedel godkännas för hela EU..

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 15 kl. 15:32

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 15 kl. 06:00

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

SVT - 09 nov 16 kl. 10:32

Putin hoppas på Trump-samarbete

Ryssland hoppas på bättre relationer till USA med Donald Trump i Vita huset. President Vladimir Putin skriver i ett telegram att han hoppas på en konstruktiv dialog. Ukraina oroas dock över framtiden..

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med Sverige

Ukrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

"Beta”: ”Såg väldigt konstigt ut”

Rosengård tryckte in både bollen och målvakten Brett Maron i målet. 2–0-målet avgjorde Skånederbyt – och KDFF-målvakten fick bryta matchen. – Målvakten ligger efter att någon sparkat henne och är på sjukhus nu, så något hände, sa KDFF-tränaren Elisabet Gunnarsdottir när derbyröken lagt sig..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Per Widerberg: ”Välkommen tillbaka, Mjällby”

Det är slut, det är över och det blir inget mera – division I för Mjällby vill säga. Det kan jag nästan lova. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

"Han stängde av hjärnan eller något”

Säsongens höjdpunkt. Då förstörde teamkamraten Noah Milells VM-dröm på hemmaplan. – Han stängde väl av hjärnan eller något, säger Milell om spanjoren David Vidales Ajenjo..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Ljust läge för Bromölla trots klar förlust mot serieledaren

Ett kontraktskrigande Ifö Bromölla lyckades inte rubba serieledaren Borgeby. Bromölla förlorade med 0–4, siffror som tränaren Jens Pettersson var i överkant. – Vi gjorde det bra fram till deras 2–0, sen tappade vi det lite, sa Pettersson..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Mjällby bjöd på målkalas mot jumbon

Serieledarna mot tabelljumbon. Allt gick som förväntat. Mjällby tog tre nya poäng och kommer allt närmre superettan.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Tung smäll i guldstriden – KDFF pressas av Linköping

Det är något med Rosengård och Malmö IP. Kristianstads DFF kom med guldvittring, men fick vända hem med en tung käftsmäll. Rosengård vann med 3–0 och tar upp jakten på SM-guldet.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Nionde segern i Rally Blekinge för Stoffe Nilsson

Med tre av fyra möjliga sträcksegrar plus en delad, körde Stoffe Nilsson hem sin nionde seger i tuffa säsongsavslutningen av Sydsvenska Rallycupen, Rally Blekinge..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:51

VMA räckte inte till mot serieledarna

VMA IK räckte inte till mot serieledarna. Södra Sandby vann med 4–1. – De vann rättvist, även om siffrorna är något mål för stort, säger tränaren Stefan Persson..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:41

Näsby gav sig själva ett bra utgångsläge inför derbyt mot VMA

Näsby besegrade Genarp med uddamålet i en klassisk sexpoängsmatch i slaget om att slippa en negativ kvalplats. – En jätteviktig seger i en jättebra match. Vi presterar under press så jag kan inte vara mer än nöjd, säger Näsbys tränare Sejdi Bajrami..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:34

Glimåkra körde över Sibbhult i derbyt – och hänger på topplagen

Drömmen om division IV lever för Glimåkra IF. Hemmalaget vann derbyt mot Sibbhult med 4–0. – En stabil insats, säger tränaren Rickard Svensson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.