Kristianstadsbladet > Sport

Sunday, 15 July, 22:48

Kristianstadsbladet - Igår: 10:46

”Hoppas att jag och Ola kan ha ett bra samarbete”IFK Kristianstad värvade Emil Hansson från ärkerivalen Ystads IF. Nu är han på plats i Åhus med sitt nya klubbmärke på bröstet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Ola, IFK Kristianstad, Emil Hansson, Ystads IF, Åhus

Dela artikeln

47 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hoppasatt jag och , Olakan ha ett , bra samarbete
GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 10:35

Putin gratulerar Trump – hoppas på bra samarbete

Runt om i världen förfäras folk av att Donald Trump är ny president i USA. En som verkar vara ganska nöjd är Vladimir Putin som gratulerade Trump till posten..

YLE - 11 apr 16 kl. 14:34

HU hoppas på gott samarbete med ÅA

Den nya klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet lockade klart fler sökande än klasslärarutbildningen vid Åbo Akademi i Vasa. Vid Helsingfors universitet betonar dekanus Patrik Scheinin vikten av samarbete med Åbo Akademi. - Det är sporrande att intresset för den här studieplatsen är så stort, säger dekanus Patrik Scheinin vid institutionen för beteendevetenskaper vid Helsingfors universitet.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbete

SVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.

Hela Gotland - 09 jun 11 kl. 04:00

Waktel hoppas på bredare samarbete

Dalhems tränare Mikael Waktel tror inte att någon lämnar Dalhem under pågående säsong.Samtidigt hoppas han i framtiden på ett tydligare samarbete med Gute..

Nerikes Allehanda - 24 okt 15 kl. 17:09

Handlare hoppas på handfast samarbete

Konkreta åtgärder – inte bara fina formuleringar i ett program. Det hoppas Icahandlarna få till i ett samarbete med Kumla kommun..

DN - 02 feb 17 kl. 08:17

Astra Zeneca hoppas på EU-samarbete

Ledningen för brittisk-svenska läkemedelsföretaget Astra Zeneca hoppas på ett nära samarbete mellan EU:s läkemedelsmyndighet och den brittiska, när Storbritannien lämnar EU. Genom EU:s läkemedelsmyndighet (EMA), som har sitt säte i Storbritannien, kan nya läkemedel godkännas för hela EU..

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 15 kl. 15:32

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 15 kl. 06:00

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

SVT - 09 nov 16 kl. 10:32

Putin hoppas på Trump-samarbete

Ryssland hoppas på bättre relationer till USA med Donald Trump i Vita huset. President Vladimir Putin skriver i ett telegram att han hoppas på en konstruktiv dialog. Ukraina oroas dock över framtiden..

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med Sverige

Ukrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Peder Fredricson tog kliv mot VM

Med derbyvinst och dubbelnolla i nationshoppningen har Peder Fredricsons VM-aktier stigit i värde. – Han passar ju bra in på de variablerna som jag tittar efter, konstaterar förbundskapten Henrik Ankarcrona..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Marcus Nilsson summerar fotbolls-VM från A till Ö

Fotbollsfesten är över för den här gången. Dags att återgå till vardagen igen. Men först minns vi tillbaka till fyra härliga fotbollsveckor och Bladetsportens Marcus Nilsson gör det genom en summering från A till Ö..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Frankrike världsmästare i fotboll

Frankrike har vunnit sitt andra VM-guld i fotboll. Detta efter en målrik och intensiv VM-final mot Kroatien som slutade 4–2 i fransk favör..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Rekordår för Ajaxstipendiet

Årets Ajaxstipendiater var rekordmånga - fyra. – Så här många stipendiater har vi aldrig haft, konstaterar grundaren själv Ulla Håkanson. Ytterligare 800 000 kronor går tillbaka till utbildning– och träningsinsatser inom ridsporten..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

18.00: Pierre Månsson och Mattias Andersson i studion – se alla finaler

Det är kommunens dag i studiosoffan. Gästar gör bland annat Pierre Månsson, Mats G Jönsson och Flensburgs tidigare stormålvakt Mattias Andersson..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Se KFC-Utsikten i division I södra

Kristianstad FC är i poängbehov och på söndag eftermiddag gästar Utsikten nya fotbollsarenan. Klockan 15.00 sparkas matchen igång.

Kristianstadsbladet - Igår: 17:54

Ljungskile fick stopp på uddlöst Mjällby

1–0-seger på Strandvallen – men borta mot Ljungskile blev det för tuffare Mjällby. Ett fysiskt starkt spelande Ljungskile höll nollan och Maif fick åka hem med en poäng till Hällevik..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:53

IFK-talanger gnuggade EM-formen i Danmark

Kristianstadsbladet - Igår: 13:29

Väder: SMHI varnar för höga temperaturer

Hettan behåller greppet om landet. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för mycket höga temperaturer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.