Kristianstadsbladet > Sport

Wednesday, 14 November, 18:17

Liknande nyheter

Taggar: Hoppasatt jag och , Olakan ha ett , bra samarbete
GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 10:35

Putin gratulerar Trump – hoppas på bra samarbete

Runt om i världen förfäras folk av att Donald Trump är ny president i USA. En som verkar vara ganska nöjd är Vladimir Putin som gratulerade Trump till posten..

YLE - 11 apr 16 kl. 14:34

HU hoppas på gott samarbete med ÅA

Den nya klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet lockade klart fler sökande än klasslärarutbildningen vid Åbo Akademi i Vasa. Vid Helsingfors universitet betonar dekanus Patrik Scheinin vikten av samarbete med Åbo Akademi. - Det är sporrande att intresset för den här studieplatsen är så stort, säger dekanus Patrik Scheinin vid institutionen för beteendevetenskaper vid Helsingfors universitet.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbete

SVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.

Hela Gotland - 09 jun 11 kl. 04:00

Waktel hoppas på bredare samarbete

Dalhems tränare Mikael Waktel tror inte att någon lämnar Dalhem under pågående säsong.Samtidigt hoppas han i framtiden på ett tydligare samarbete med Gute..

Nerikes Allehanda - 24 okt 15 kl. 17:09

Handlare hoppas på handfast samarbete

Konkreta åtgärder – inte bara fina formuleringar i ett program. Det hoppas Icahandlarna få till i ett samarbete med Kumla kommun..

DN - 02 feb 17 kl. 08:17

Astra Zeneca hoppas på EU-samarbete

Ledningen för brittisk-svenska läkemedelsföretaget Astra Zeneca hoppas på ett nära samarbete mellan EU:s läkemedelsmyndighet och den brittiska, när Storbritannien lämnar EU. Genom EU:s läkemedelsmyndighet (EMA), som har sitt säte i Storbritannien, kan nya läkemedel godkännas för hela EU..

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 15 kl. 15:32

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 15 kl. 06:00

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

SVT - 09 nov 16 kl. 10:32

Putin hoppas på Trump-samarbete

Ryssland hoppas på bättre relationer till USA med Donald Trump i Vita huset. President Vladimir Putin skriver i ett telegram att han hoppas på en konstruktiv dialog. Ukraina oroas dock över framtiden..

SR - 06 okt 16 kl. 17:26

Ukraina hoppas på mer samarbete med Sverige

Ukrainas försvarsminister Stepan Poltorak hoppas att Sverige ska kunna hjälpa Ukraina att förbättra det ukrainska försvarets kapacitet och förmåga. Det framkom när han i dag träffade försvarsminister Peter Hultqvist i Stockholm..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

18.00: Följ Sävehof–IFK

Bladetsporten rapporterar live från IFK Kristianstads bortamatch mot IK Sävehof. Observera att matchen börjar redan klockan 18.00..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

18.45: Följ KHK:s sexpoängsmatch mot Skara

KHK spelar ikväll en mycket viktig match i SHE när man möter Skara på bortaplan. Bladetsporten rapporterar live från mötet med start 18.45.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

KFC:s argentinare tränar med norskt tippeligalag

I lördags nickade kan kvar Kristianstad FC i division I. I veckan är Paulo Ippolito, tillsammans med sina landsmän Maximiliano Cabana och Guido Barreyro, i Norge och visar upp sig för tippeligalaget Stabaek..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Comebacken nära för IFK-stjärnan: ”Jag är väldigt laddad”

Prognosen och förhoppningen var spel precis innan VM-uppehållet. Men redan i kväll kan Viktor Hallén göra comeback efter sin höftoperation. Och IFK-stjärnan har längtat efter att få ta på sig den orangea tröjan igen.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Ny sexpoängsmatch för KHK

KHK kommer stärkta från ett dubbelmöte i Kroatien. Nu väntar spel i SHE för laget och match borta mot Skara. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Frustrerat i BK Ore efter Hästvedas avhopp

Vinslövsklubben BK Ore beklagar att Hästveda BK fick dra sig ur brottningens division I. – Det är sorgligt och tråkigt, säger Orecoachen Jonas Abrahamsson..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Rosengren kallad till landslagsläger

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

KIK-tränarens besked: ”Vi mår bra och är tvåa i serien”

De blev nollade av tabelljumbon och tappade serieledningen. Nu ökar kraven på KIK för att ta sig ur svackan. – Kris?

Kristianstadsbladet - Igår: 10:58

Flyttplanerna sprack – här är slutgiltiga serieförslaget

Yngsjö IF, Vittskövle IF och Linderöds IF fick inget gehör om att få byta serie. Skånes FF:s slutgiltiga serieförslag innehöll få ändringar och den 21 november fastställer Representantskapsmötet en definitiv seriesammansättning för 2019..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.