Kristianstadsbladet > Sport

Wednesday, 23 January, 20:41

Kristianstadsbladet - 14 jul 18 kl. 10:46

”Hoppas att jag och Ola kan ha ett bra samarbete”IFK Kristianstad värvade Emil Hansson från ärkerivalen Ystads IF. Nu är han på plats i Åhus med sitt nya klubbmärke på bröstet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Ola, IFK Kristianstad, Emil Hansson, Ystads IF, Åhus

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hoppasatt jag och , Olakan ha ett , bra samarbete
GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 10:35

Putin gratulerar Trump – hoppas på bra samarbete

Runt om i världen förfäras folk av att Donald Trump är ny president i USA. En som verkar vara ganska nöjd är Vladimir Putin som gratulerade Trump till posten..

YLE - 11 apr 16 kl. 14:34

HU hoppas på gott samarbete med ÅA

Den nya klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet lockade klart fler sökande än klasslärarutbildningen vid Åbo Akademi i Vasa. Vid Helsingfors universitet betonar dekanus Patrik Scheinin vikten av samarbete med Åbo Akademi. - Det är sporrande att intresset för den här studieplatsen är så stort, säger dekanus Patrik Scheinin vid institutionen för beteendevetenskaper vid Helsingfors universitet.

Skånskan - 02 mar 18 kl. 20:00

Bus ledde till bra samarbete

SVEDALA Störande ungdomsgäng på biblioteket i Svedala har mynnat ut i ett positivt samarbete.
Två eftermiddagar i veckan finns kommunens fritidsassistenter på biblioteket som blivit en ny arena för att möta ortens ungdomar som gärna hänger här. ERWP.

Hela Gotland - 09 jun 11 kl. 04:00

Waktel hoppas på bredare samarbete

Dalhems tränare Mikael Waktel tror inte att någon lämnar Dalhem under pågående säsong.Samtidigt hoppas han i framtiden på ett tydligare samarbete med Gute..

Nerikes Allehanda - 24 okt 15 kl. 17:09

Handlare hoppas på handfast samarbete

Konkreta åtgärder – inte bara fina formuleringar i ett program. Det hoppas Icahandlarna få till i ett samarbete med Kumla kommun..

Nya Wermlands Tidningen - 24 nov 15 kl. 15:32

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 15 kl. 06:00

Bra samarbete företag och fack

GS-facket och Unionen vid Stora Ensos fabrik i Forshaga hoppas på en utökning av verksamheten, men det är flera faktorer som skall samverka för att målet skall kunna uppnås. Anders Nilsson, ordförande i GS-facket och Yvonne Karlsson, Unionen, menar att förutsättningarna ändå är goda..

DN - 02 feb 17 kl. 08:17

Astra Zeneca hoppas på EU-samarbete

Ledningen för brittisk-svenska läkemedelsföretaget Astra Zeneca hoppas på ett nära samarbete mellan EU:s läkemedelsmyndighet och den brittiska, när Storbritannien lämnar EU. Genom EU:s läkemedelsmyndighet (EMA), som har sitt säte i Storbritannien, kan nya läkemedel godkännas för hela EU..

YLE - 12 maj 13 kl. 15:30

Försvarsministeriet: Bra samarbete med österrikarna

Försvarsministeriet förnekar att det förekom problem i myndigheternas samarbete under gisslandramat i Jemen. Enligt försvarsministeriets kommunikationsdirektör Jyrki Iivonen var samarbetet både med österrikarna och jemeniterna var lyckat. Enligt Iivonen ryms det flera olika skeden i en process som pågår i 140 dygn.

SVT - 09 nov 16 kl. 10:32

Putin hoppas på Trump-samarbete

Ryssland hoppas på bättre relationer till USA med Donald Trump i Vita huset. President Vladimir Putin skriver i ett telegram att han hoppas på en konstruktiv dialog. Ukraina oroas dock över framtiden..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 16:36

Hoppas på fortsatt samarbete om Arena Vänersborg

I sommar går avtalet mellan Länsförsäkringar och Vänersborgs kommun om arenan ut. Men båda parterna kan tänka sig ett fortsatt samarbete..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Uppgifter: Ola Lindgren på väg bort från IFK redan nu

”Ola Lindgren lämnar IFK Kristianstad efter säsongen”, skrev IFK på sin hemsida så sent som för en vecka sedan. Men nu kommer nya bud – igen. Enligt Kvällsposten talar mycket för att Lindgren trots allt lämnar klubben mitt under säsongen.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

19.00: Följ KIK:s bortamatch mot Grums

Bladetsporten rapporterar från KIK:s bortamatch mot allettans jumbo Grums. Matchen börjar 19.00..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Nanasi tar plats i Augustssons trupp till La Manga

Kristianstadssonen Sebastian Nanasi är högaktuell för att spela fotbolls-EM med svenska P17-landslaget. Mästerskapet avgörs i maj och i mars väntar det avgörande kvalet. För att ladda inför det åker Nanasi & Co till La Manga för att spela tre landskamper..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Förre KFC-spelaren följer i Kamps fotspår

Förre Kristianstad FC-spelaren Bjarni Mark Antonsson återvänder till Sverige efter att ha lämnat KFC för sitt hemland i april i fjol. 23-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med superettanklubben IK Brage..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Patric Nilsson: ”Se till att använda backspegeln”

Nanne Bergstrand brukade säga: ”det är ingen tillfällighet att framrutan är större än bakrutan eftersom det är framåt vi ska”. Det är sant – men jag hävdar att en och annan titt i backspegeln hade räddat många idrottsföreningar. Det är inte klokt hur snabbt vissa glömmer.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Elitlicensen i fara – KIK kan tvingas till nedflyttning

Att betala av skatteskulden är bara det första steget som Kristianstads IK måste klara av. För att få elitlicens och spela kvar i hockeyettan nästa säsong måste man dessutom ha ett eget kapital på 200 000 kronor. – Annars är det enligt reglementet frågan om nedflyttning, säger licensnämndens ordförande Petter Hetta..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

KIK närmar sig lösning på miljonskulden: ”Varm i hjärtat”

Trots att en konkursansökan mot Kristianstads IK lämnades in under tisdagen hoppas klubben slippa tingsrättsförhandlingar. Enligt ordförande Christian Falk har klubben nu fått in så pass mycket pengar att man hyser gott hopp om att klara situationen. Men samtidigt återstår det flera möten med olika företag.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Gath: ”Vi måste lägga det åt sidan”

Kristianstads IK skakas av en ekonomisk kris och hotas av konkurs. Samtidigt förbereder Mikael Gath laget på tre tuffa matcher inom loppet av fem dagar. – Det har inte varit någon rolig dag, men vi måste lägga det åt sidan och göra vårt jobb på isen, säger KIK:s tränare och sportchef..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Flytt för Vanneberga FF – vill se över systemet

Vanneberga FF har på egen begäran flyttats till mellersta sjuan och efterlyser nu en översyn av seriesystemet. – Något måste göras åt sjuorna, men jag har fått bekräftat av Skåneboll att de ska se över hela seriepyramiden, säger Hans-Inge Hansson, ordförande i Vanneberga IF..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Experten om KIK:s tidsplan: ”Brukar få två-fyra veckor på sig”

Konkurshotade Kristianstads IK har skulder till staten på sammanlagt 1 361 766 kronor. På tisdagen lämnade Skatteverket in en ansökan till tingsrätten om att försätta KIK i konkurs. – Nu ska föreningen i det här fallet få en rimlig chans att svara på den här ansökan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.