DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 03:50

DI - 14 jul 18 kl. 10:48

Storbanken höjer oljeprisprognosenInvestmentbanken JP Morgan höjer nu sin oljeprisprognos för både innevarande och nästa år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
JP Morgan

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanken, höjer, oljeprisprognosen
DI - 15 jan 18 kl. 13:27

Deutsche Bank höjer oljeprisprognosen

Deutsche Bank höjer sin oljeprisprognos för 2018. Priset har stöd av en neddragning från Venezuela och en ökad efterfrågan från Afrika, bedömer den tyska storbanken. .

DI - 13 dec 13 kl. 15:05

Storbanken höjer Sandvik

Deutsche Bank höjer riktkursen på Sandvik från 85 kronor till 100. En tilltro till att bolaget ska lyckas fortsätta kapa kostnader under 2014 och 2015, att efterfrågan på gruvutrustning kan bottna under 2015, och optimism om Kinas kommande tillväxt ligger bakom höjningen..

DI - 28 apr 14 kl. 08:33

Billerud Korsnäs: Storbanken höjer ribban

Handelsbanken höjer riktkursen på förpackningspappers- och massaproducenten Billerud Korsnäs från 95 till 102 kronor. Rekommendationen är kvar på öka..

DI - 17 jul 14 kl. 12:00

Atlas Copco: Storbanken höjer riktkurs

JP Morgan höjer riktkursen för Atlas Copco till 220 kronor från tidigare 186 kronor efter bolagets kvartalsrapport på onsdagen. Rekommendationen neutral upprepas..

PrivataAffärer - 02 sep 15 kl. 09:28

Storbanken höjer bolåneräntorna kraftigt

SEB höjer tremånadersräntan med cirka 15 punkter från och med i dag. Det framgår av ett meddelande på bankens hemsida....

DI - 22 nov 16 kl. 07:26

Storbanken höjer rådet för Lundin Petroleum

Barclays höjer rekommendationen för oljebolaget Lundin Petroleum till övervikt, från tidigare jämvikt. Riktkursen höjs från 195 till 205 kronor..

DI - 10 jan 17 kl. 07:34

Amerikanska storbanken höjer Tele2

Goldman Sachs höjer sin rekommendation för Tele2 till neutral från sälj. Riktkursen höjs till 78 kronor, från tidigare 73:24 kronor. Det skriver Bloomberg First Word..

DI - 10 mar 17 kl. 07:05

Storbanken höjer rådet för Hufvudstadens aktie

DNB Markets höjer sin rekommendation för Hufvudstaden till behåll från sälj. Riktkursen ligger kvar på 135 kronor..

DI - 13 mar 17 kl. 08:38

Storbanken höjer Volvo till köp

UBS höjer sin rekommendation för Volvo till köp från neutral. Riktkursen höjs till 140 från 91 kronor.

DI - 20 sep 17 kl. 07:55

Storbanken höjer SSAB

Nordea Markets höjer sin rekommendation för SSAB till behåll från sälj. Det framgår av en analys..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Huaweis grundare: ”USA kan inte krossa oss”

Ren Zhengfei, grundare till kinesiska telekomjätten Huawei, nekar till att företaget ska ha gjort sig skyldiga till något och försvarar sig mot spionanklagelserna i en intervju med BBC. ”Världen kan inte undkomma oss för vi är mer avancerade.”.

DI - 4 timmar sedan

M och KD vill ha svar från Wallström om Gui Minhai-möte

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående ett omtalat möte om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

DI - 5 timmar sedan

Carl Benett och entreprenörprinsen på näringslivsresa i Indien

Det svenska näringslivets projekt på utbildningssatsningar i Indien har nu nått halvvägs. Under veckan har representanter för tio svenska storbolag varit i landet – tillsammans med prins Daniel – för att för att se hur utvecklingen går..

DI - 5 timmar sedan

Företagare sågar familjeveckan – ”ett hån”

En förkrossande majoritet av småföretagarna vill skrota regeringens omdiskuterade familjevecka. Få som driver eget kan utnyttja extradagarna – ändå måste de betala för kalaset, säger Erik Ageberg, näringspolitisk expert på Företagarna:   ”Familjeveckan är ett hån mot Sveriges företagare.”.

DI - 5 timmar sedan

Mer än var fjärde europé röstar populistiskt

Mer än var fjärde väljare i Europa, 26,8 procent, valde ett populistiskt parti senast de röstade i ett nationellt val. Effekterna kan bli stora efter EU-valet i frågor som handel, migration - och följsamheten gentemot Vladimir Putin..

DI - 5 timmar sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 6 timmar sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..

DI - 6 timmar sedan

Kjos och Kise kan minska innehavet i Norwegian med 10 procent

Om emissionen och försäljningen av teckningsrätter i Norwegian utlöper som meddelats innebär det att HBK Holdings ägarandel i flygbolaget sjunker från knappt 25 till strax under 15 procent, rapporterar E24..

DI - 6 timmar sedan

Garos vd Carl-Johan Dalin får sparken

Styrelsen i Garo har beslutat att avsluta Carl-Johan Dalins anställning som verkställande direktör. Patrik Andersson, för närvarande försäljnings- och marknadsdirektör, tar tillsvidare över rollen som tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande..

DI - 7 timmar sedan

RÅ ska granska avlyssningsbeslut mot jaktbrottsmisstänkte Karl Hedin

Det var i oktober i fjol som Hedin tillsammans med flera andra personer greps av polisens nationella operativa avdelning efter en längre tids spaning och telefonavlyssning. Karl Hedin satt häktad i 31 dagar, och strax efter nyår kom nyheten att huvudvittnet i jakthärvan inte längre vill medverka i utredningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.