Nyan > Svenskfinland

Monday, 23 July, 15:25

Nyan - 14 jul 18 kl. 10:11

Misshandel i EckeröDet anmäldes om att misshandel skett i en privat bostad i Eckerö. Polisen anlände till platsen för att ta emot brottsanmälan och utförde andra förundersökningsåtgärder. (zh)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Eckerö, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandeli , Eckerö
UNT - 01 mar 14 kl. 17:47

Grov misshandel på Eckerölinjen

På lördagen utsattes en man för en grov misshandel när han reste med Eckerölinjen..

Nyan - 24 jun 17 kl. 20:22

Misshandel i Eckerö

Polisen kallades under midsommardagen till en stuganläggning i Eckerö där ett antal personer misshandlade varandra med tillhyggen. Två personer greps misstänkta för misshandel och totalt är tre personer misstänkta för brott. Polisen meddelar att man utreder ärendet.

Nyan - 10 mar 17 kl. 10:19

Eckeröskytt åtalas för mordförsök

Åtal väcktes i går mot den 40-årige man som i mitten av januari sköt mot polisen i Eckerö med ett kraftigt luftgevär. Han åtalas för försök till mord. Alternativa rubriceringar är försök till grov misshandel och framkallande av fara.

YLE - 04 apr 17 kl. 21:01

Skytten på Eckerö fick nio års fängelse

Den man som i januari sköt mot polisen på Eckerö på Åland har dömts till nio års fängelse för två mordförsök, fyra fall av grov misshandel och våldsamt motstånd mot tjänsteman. Mannen sköt sammanlagt över 40 skott mot polisen i avsikt att provocera dem att skjuta honom. Han ska också betala ersättningar på nästan 21 000 euro.

Nyan - 28 apr 17 kl. 15:17

Eckeröskytten fortsatt häktad

Den man som dömdes för skjutningen i Eckerö ska fortsättningsvis hållas häktad i väntan på att hovrätten tar upp hans fall.

Det anser Åbo hovrätt som förkastar den dömde mannens klagan över häktning.
Enligt hovrätten kan den som dömts till ovillkorligt fängelsestraff hållas häktad om straffet är fängelse i minst två år.

Nyan - 09 aug 15 kl. 21:00

Polisen behövs i Eckerö

I Ålandstidningen den 8.8 kan man läsa att Föglö tröttnat på att polisen inte är där och kollar hastigheterna. Det är dom dock inte ensam om.

YLE - 18 mar 16 kl. 16:01

Ålands hav ger Eckerö guldkant

Eckerökoncernen gör ett betydligt bättre rörelseresultat för förra året än året innan och styrelsen föreslår en höjd utdelning. Det visar koncernens bokslutskommuniké för år 2015 som offentliggjordes på fredagen. Rörelseresultat rensat från engångsposter är nästan 16 miljoner euro på en omsättning på 243 miljoner, jämfört med drygt sju miljoner år 2014.

Nyan - 21 feb 15 kl. 12:10

Eckerö inviger skördefesten

Nu står det klart att det blir Eckerö kommun som inviger skördefesten 2015. Festligheten får kosta max 300 euro. Det var på Geta kommundirektörs förslag som Eckerö tillfrågades att bli värd för skördefestinvigningen.

Nyan - 05 mar 15 kl. 09:17

ÅU vill ha ”Prime time” i Eckeröhallen

FOTBOLL. En enda träningsmatch mot kvalificerat motstånd på hemmaplan – det är Åland Uniteds verklighet under försäsongen. Nu efterlyser klubben en ”Prime time”-tid i Eckeröhallen på lördagar.

Nyan - 25 jun 17 kl. 11:30

Flera fall av misshandel under natten

Även midsommardagsnatten blev stökig för polisen. En person försökte knivhugga en annan person i en bostad i Mariehamn. En tredje person lyckades hindra försöket och polisen kallades till platsen.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

En till sjukhus efter krock

En personbil och en paketbil krockade på Nya Godbyvägen i Jomala vid 14.15-tiden på måndagen. En person fanns i vardera bil.

Nyan - 1 timme sedan

”De är mina största idoler”

Ivriga Samir & Viktor fans ser fram emot kvällens uppträdande. – Inför konserten ska jag öva på att shuffla, säger Elsa Hedberg.
Intresset var stort när Nya Åland förra veckan efterlyste på Facebook om några Samir & Viktor fans ville träffa oss.

Nyan - 3 timmar sedan

Polisen söker vidare efter försvunnen person

Den person som är försvunnen från Kökar Harparnäs eftersöks fortfarande av polisen.
Det var runt midnatt mellan lördagen och söndagen som en öppen båt hittades drivande med motorn igång och växel i. Sökpådraget sköttes inledningsvis av gräns- och sjöbevakningen, men har nu lämnats över till polisen.

Nyan - 3 timmar sedan

Nayab Ikram blåser liv i det förflutna

I utställningen ”Arkiverat – I det offentliga rummet” lyfter Nayab Ikram fram anonyma ålänningar ur John Clemens (1877-1962) fotosamlingar. Bilderna är utställda i olika delar av Mariehamns stadsbild, och föreställer människor ur det vanliga livet.
John Clemens (Karlsson) var en folkskollärare som började fotografera under 1910-talet.

Nyan - 5 timmar sedan

Mopedist lindrigt skadad efter krock med personbil

En personbil och en moped kolliderade på en parkering i Mariehamn under natten till måndagen. Mopedisten skadade sig lindrigt i krocken. Bilföraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Nyan - 5 timmar sedan

Villkorligt fängelse för rattfyllerist

Mannen som körde paketbilen i Västra hamnen i Mariehamn hade två passagerare och minst 0,93 promille i utandningsluften. Fyllekörningen inträffade i maj i år. Straffet blev 25 dagars villkorligt fängelse, 25 dagsböter på 225 euro och körförbud till september 2020.

Nyan - 5 timmar sedan

Minderårig ljög för polisen om sin ålder

Helgens stökigheter fortsatte under natten till måndagen. En person hade olovligen tagit sig in i en bostad. Detta anmäldes till polisen, som meddelar att personen fick tillbringa natten på polisstationen.

Nyan - 6 timmar sedan

Djurskyddsförening kritiserar kräftkok

Kräftsäsongen är i gång. Men hur ska man ta livet av kräftorna på bästa sätt? – Att koka kräftorna levande innebär en plågsam död, säger Helsingfors djurskyddsförenings ordförande Hannele Luukkainen.

Nyan - 7 timmar sedan

Liten krock på parkering

På söndagskvällen vid 20.15 inträffade en krock mellan en moped och en bil vid infarten till Sittkoffs garage. Det exakta händelseförloppet är oklart, men enligt tf räddningschef Karl Nordlund såg det ut som att gick ganska bra.

Nyan - 7 timmar sedan

Sharpshooters vann scramble

GOLF. På totalt tolv slag under par lyckades Sharpshooters vinna Ålands Turist & Konferens fyrmannascramble.
I laget spelade Karl-Adam Granskog, Lukas Helén, Joakim Johansson och Oskar Welin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.