Nyan > Svenskfinland

Monday, 18 February, 10:11

Nyan - 14 jul 18 kl. 10:11

Misshandel i EckeröDet anmäldes om att misshandel skett i en privat bostad i Eckerö. Polisen anlände till platsen för att ta emot brottsanmälan och utförde andra förundersökningsåtgärder. (zh)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Eckerö, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandeli , Eckerö
UNT - 01 mar 14 kl. 17:47

Grov misshandel på Eckerölinjen

På lördagen utsattes en man för en grov misshandel när han reste med Eckerölinjen..

Nyan - 24 jun 17 kl. 20:22

Misshandel i Eckerö

Polisen kallades under midsommardagen till en stuganläggning i Eckerö där ett antal personer misshandlade varandra med tillhyggen. Två personer greps misstänkta för misshandel och totalt är tre personer misstänkta för brott. Polisen meddelar att man utreder ärendet.

Nyan - 10 mar 17 kl. 10:19

Eckeröskytt åtalas för mordförsök

Åtal väcktes i går mot den 40-årige man som i mitten av januari sköt mot polisen i Eckerö med ett kraftigt luftgevär. Han åtalas för försök till mord. Alternativa rubriceringar är försök till grov misshandel och framkallande av fara.

YLE - 04 apr 17 kl. 21:01

Skytten på Eckerö fick nio års fängelse

Den man som i januari sköt mot polisen på Eckerö på Åland har dömts till nio års fängelse för två mordförsök, fyra fall av grov misshandel och våldsamt motstånd mot tjänsteman. Mannen sköt sammanlagt över 40 skott mot polisen i avsikt att provocera dem att skjuta honom. Han ska också betala ersättningar på nästan 21 000 euro.

Nyan - 28 apr 17 kl. 15:17

Eckeröskytten fortsatt häktad

Den man som dömdes för skjutningen i Eckerö ska fortsättningsvis hållas häktad i väntan på att hovrätten tar upp hans fall.

Det anser Åbo hovrätt som förkastar den dömde mannens klagan över häktning.
Enligt hovrätten kan den som dömts till ovillkorligt fängelsestraff hållas häktad om straffet är fängelse i minst två år.

Nyan - 09 aug 15 kl. 21:00

Polisen behövs i Eckerö

I Ålandstidningen den 8.8 kan man läsa att Föglö tröttnat på att polisen inte är där och kollar hastigheterna. Det är dom dock inte ensam om.

YLE - 18 mar 16 kl. 16:01

Ålands hav ger Eckerö guldkant

Eckerökoncernen gör ett betydligt bättre rörelseresultat för förra året än året innan och styrelsen föreslår en höjd utdelning. Det visar koncernens bokslutskommuniké för år 2015 som offentliggjordes på fredagen. Rörelseresultat rensat från engångsposter är nästan 16 miljoner euro på en omsättning på 243 miljoner, jämfört med drygt sju miljoner år 2014.

Nyan - 16 dec 18 kl. 10:55

Snabbare och säkrare internet på Eckerölinjen

Snabbare internet är möjliggjort tack vare två nya rörliga antenner både ombord och på land.
Eckerölinjen säger att de är först på Ålands hav med nyheten. Eckerölinjen har jobbat på olika lösningar för att förbättra uppkopplingen för sina gäster under båtresan med ms Eckerö mellan Eckerö och Grisslehamn.

Nyan - 21 feb 15 kl. 12:10

Eckerö inviger skördefesten

Nu står det klart att det blir Eckerö kommun som inviger skördefesten 2015. Festligheten får kosta max 300 euro. Det var på Geta kommundirektörs förslag som Eckerö tillfrågades att bli värd för skördefestinvigningen.

Nyan - 05 mar 15 kl. 09:17

ÅU vill ha ”Prime time” i Eckeröhallen

FOTBOLL. En enda träningsmatch mot kvalificerat motstånd på hemmaplan – det är Åland Uniteds verklighet under försäsongen. Nu efterlyser klubben en ”Prime time”-tid i Eckeröhallen på lördagar.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Åländska poliser på patrull i Sverige

Två konstaplar från ungdomspolisen har under helgen spenderat två kvällsskift med ungdomsgruppen vid Norrmalmspolisen i centrala Stockholm. – Detta i syfte att utbyta erfarenheter och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, skriver polisen i ett pressutskick. Förutom studiebesök hos ett par av Stockholmspolisens samarbetspartners så deltog konstaplarna på fredagskvällen i en husrannsakan på en gymnasieskola samt vid gatuövervakning i Vasastan.

Nyan - 1 timme sedan

Drygt 2 miljoner billigare kajbygge

Den nya upphandlingsrundan för ombyggnaden av kaj 3 i Västra hamnen är drygt två miljoner billigare än de anbud som lämnades i höstas.
Upphandlingen avbröts i början av oktober i fjol eftersom de anbud på om- och tillbyggnaden av kajen var för dyra. Anbudssumman låg på totalt över 20 miljoner euro medan det tak som då fanns gick vid maximalt 18 miljoner.

Nyan - 2 timmar sedan

Slemmerntippning – med viss tvekan

Slemmerntippningen har inletts, efter viss tvekan. – Vi har tvekat om det alls går att köra tippningen i år då det är ganska varmt, men isen ligger där nu så vi kör, säger Peter Ekholm, som är årets isamiral i arrangerande Lions Club Mariehamn. Det gäller som vanligt att tippa när isen går på Slemmern, tipslistor finns utdelade på många ställen.

Nyan - 4 timmar sedan

Kritiserar politikers ”censurmentalitet”

Med anledning av den heta smördebatten där politiker ifrågasatt kost- och klimatråd och efterlyst ”politisk filtrering” går Högskolans rektor Jonas Waller ut i försvar för den fria vetenskapen. .

Nyan - 13 timmar sedan

Utan chans – då levererade IFK

ISHOCKEY. IFK Mariehamn har inte längre någon chans att ta sig vidare från Alltrean.
Men det stoppar inte laget från att avsluta serien med stil.

Nyan - 16 timmar sedan

Doppingen har problem

M/S Doppingen har tekniska problem. Det meddelade Ålandsrtafiken strax före sju. Last från Jurmo försöker lösas med hjälp av M/S Viggen.

Nyan - 18 timmar sedan

Snattade tobaksprodukter

På lördagen fick polisen en anmälan om två personer som tillgripit tobaksvaror i en mataffär i Mariehamn. Polisen begav sig till platsen och väl på plats konstaterades att de båda misstänkta hade avvikit ifrån affären. Händelsen hade dock fastnat på övervakningskamera.

Nyan - 20 timmar sedan

ÅU vidare till semifinal

FOTBOLL. För första gången i klubbens historia har Åland United kvalificerat sig för semifinal i Finlands cup. Det efter söndagens 3-2-seger borta mot ligakonkurrenten TiPS.

Nyan - 19 timmar sedan

Efterlyst hittades då hen körde långsamt

Polisen observerade under lördagen ett fordon som framfördes väldigt långsamt och försiktigt varpå misstanke uppstod. Vid närmare granskning av fordonet visade sig fordonet vara avställt. – Föraren visade sig sakna körrätt och var efterlyst såsom misstänkt i flertal ärenden.

Nyan - 20 timmar sedan

Berusad kryssare polisomhändertogs

Polisen kallades i helgen till ett kryssningsfartyg som anlände till Mariehamn. Personal ombord hade problem med en berusad, aggressiv och störande resenär. Personen hade dessutom uttalat ett intresse om att hoppa överbord.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.