Nyan > Svenskfinland

Thursday, 15 November, 18:33

Nyan - 14 jul 18 kl. 10:11

Misshandel i EckeröDet anmäldes om att misshandel skett i en privat bostad i Eckerö. Polisen anlände till platsen för att ta emot brottsanmälan och utförde andra förundersökningsåtgärder. (zh)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Eckerö, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandeli , Eckerö
UNT - 01 mar 14 kl. 17:47

Grov misshandel på Eckerölinjen

På lördagen utsattes en man för en grov misshandel när han reste med Eckerölinjen..

Nyan - 24 jun 17 kl. 20:22

Misshandel i Eckerö

Polisen kallades under midsommardagen till en stuganläggning i Eckerö där ett antal personer misshandlade varandra med tillhyggen. Två personer greps misstänkta för misshandel och totalt är tre personer misstänkta för brott. Polisen meddelar att man utreder ärendet.

Nyan - 10 mar 17 kl. 10:19

Eckeröskytt åtalas för mordförsök

Åtal väcktes i går mot den 40-årige man som i mitten av januari sköt mot polisen i Eckerö med ett kraftigt luftgevär. Han åtalas för försök till mord. Alternativa rubriceringar är försök till grov misshandel och framkallande av fara.

YLE - 04 apr 17 kl. 21:01

Skytten på Eckerö fick nio års fängelse

Den man som i januari sköt mot polisen på Eckerö på Åland har dömts till nio års fängelse för två mordförsök, fyra fall av grov misshandel och våldsamt motstånd mot tjänsteman. Mannen sköt sammanlagt över 40 skott mot polisen i avsikt att provocera dem att skjuta honom. Han ska också betala ersättningar på nästan 21 000 euro.

Nyan - 28 apr 17 kl. 15:17

Eckeröskytten fortsatt häktad

Den man som dömdes för skjutningen i Eckerö ska fortsättningsvis hållas häktad i väntan på att hovrätten tar upp hans fall.

Det anser Åbo hovrätt som förkastar den dömde mannens klagan över häktning.
Enligt hovrätten kan den som dömts till ovillkorligt fängelsestraff hållas häktad om straffet är fängelse i minst två år.

Nyan - 09 aug 15 kl. 21:00

Polisen behövs i Eckerö

I Ålandstidningen den 8.8 kan man läsa att Föglö tröttnat på att polisen inte är där och kollar hastigheterna. Det är dom dock inte ensam om.

YLE - 18 mar 16 kl. 16:01

Ålands hav ger Eckerö guldkant

Eckerökoncernen gör ett betydligt bättre rörelseresultat för förra året än året innan och styrelsen föreslår en höjd utdelning. Det visar koncernens bokslutskommuniké för år 2015 som offentliggjordes på fredagen. Rörelseresultat rensat från engångsposter är nästan 16 miljoner euro på en omsättning på 243 miljoner, jämfört med drygt sju miljoner år 2014.

Nyan - 21 feb 15 kl. 12:10

Eckerö inviger skördefesten

Nu står det klart att det blir Eckerö kommun som inviger skördefesten 2015. Festligheten får kosta max 300 euro. Det var på Geta kommundirektörs förslag som Eckerö tillfrågades att bli värd för skördefestinvigningen.

Nyan - 05 mar 15 kl. 09:17

ÅU vill ha ”Prime time” i Eckeröhallen

FOTBOLL. En enda träningsmatch mot kvalificerat motstånd på hemmaplan – det är Åland Uniteds verklighet under försäsongen. Nu efterlyser klubben en ”Prime time”-tid i Eckeröhallen på lördagar.

Nyan - 25 jun 17 kl. 11:30

Flera fall av misshandel under natten

Även midsommardagsnatten blev stökig för polisen. En person försökte knivhugga en annan person i en bostad i Mariehamn. En tredje person lyckades hindra försöket och polisen kallades till platsen.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Föreslår ökat anslag för kommersiell radio

Runar Karlsson (C) föreslog i ett anförande i gårdagens budgetdebatt i lagtinget att kommersiell radio skulle få ett anslag på 100 000 euro så att man skulle kunna föra över program ”som inte är kärnan i public service”, till exempel firarprogram, fotbollsreferat och ”skvalradio” till kommersiell radio i stället för att ligga hos Ålands Radio, som är en public service-kanal. – Man borde göra bara public service-verksamhet, tyckte han. (ff) Fredrika Fellman fredrika.

Nyan - 1 timme sedan

Reservpropeller för 89 000 euro

Landskapsregeringen ska köpa reservpropelleraggregat till Töftö reservfärja och Simskäla linfärja från tyska Schottel GmBH för 89 000 euro. – Det behöver finnas ett reservpropelleraggregat till alla linfärjor eftersom det inte alltid finns en reservfärja att tillgå. Om ett propelleraggregat havererar så tar det väldigt länge att reparera det och trafiken måste säkras med så kortvariga avbrott som möjligt, sägs i beslutet, som togs av infrastrukturminister Mika Nordberg vid enskild föredragning.

Nyan - 2 timmar sedan

Skotthål på museum

En tavla med ett skotthål visas just nu i Ålands sjöfartsmuseums bibliotek. Museets mini-utställning uppmärksammar att det har gått 100 år sedan inbördeskriget i Finland. Museiintendent Heidi Viktorsson berättar historien om tavlan: Skeppsporträttet av barken Severene, målades av Benjamin Tindall i London omkring år 1880.

Nyan - 3 timmar sedan

Nocturne tar över Eneberg

Begravningsbyrån Nocturne köper kokurrenten Eneberg och dess begravningsverksamhet. Det meddelar Nocturnes vd Andreas Karlsson i ett pressmeddelande. Köpet slutförs inom november och namnet på rörelsen blir Nocturne.

Nyan - 5 timmar sedan

Över 2500 företag på Åland

Den 31 december 2017 fanns det 2 565 företag på Åland.
Det visar Åsubs statistik. Majoriteten av företagen är verksamma inom tjänstebranscherna (knappt 67 procent).

Nyan - 5 timmar sedan

Lagkaptenen slutar – Mantilla lämnar

FOTBOLL. Vare sig Kristian Kojola eller Philip Mantilla spelar vidare i IFK Mariehamn. Som Nya Åland tidigare berättat har läget varit osäkert kring lagkapten Kristian Kojola och Philip Mantilla inför säsongen 2019.

Nyan - 8 timmar sedan

Åland har vänner i riksdagen

Nu är riksdagens vänskapsgrupp till Åland grundad och konstituerad.
Det berättar riksdagsledamoten Mats Löfström i ett pressmeddelande. 18 riksdagsledamöter var på plats vid tisdagens konstituerande möte, och Löfström säger sig vara säker på att medlemsantalet kommer att växa.

Nyan - 8 timmar sedan

Dryga böter för rattfylleri och narkotika

45 dagsböter, sammanlagt 1 305 euro, blev straffet för en man i 30-årsåldern som i går dömdes för rattfylleri och två fall av straffbart bruk av narkotika. Han får också körförbud till den 27 juni nästa år. Mannen hade i juni år kört från Saltvik till Mariehamn med bland annat kokain i kroppen, och i hans bostad hittades cannabis.

Nyan - 10 timmar sedan

Bättre resultat för Viking

Viking Line-koncernens rörelseresultat förbättrades med nästan en och en halv miljon euro under de nio första månaderna i år jämfört med motsvarande period i fjol.
Bunkerpriset är högre än i fjol och detta väntas inverka negativt på resultatet på årsnivå. Trots det bedöms ändå rörelseresultatet för hela 2018 bli något bättre eller åtminstone inte sämre än under 2017.

Nyan - 10 timmar sedan

634 röstade i Mariehamn

Det röstades flitigt i förhandsröstningen inför församlingsvalet i Mariehamn. Det skriver Kyrklig tidningstjänst i ett pressmeddelande. Förhandsröstningen ordnades 6-10 november och sammanlangt 634 personer deltog i förhandsröstningen i Mariehamns församling.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.