Nyan > Svenskfinland

Monday, 18 February, 09:12

Nyan - 14 jul 18 kl. 10:00

Sakta in vid kanalenUnder Kanalkalaset i Lemland Lemström på söndag den 15 juli sänks hastigheten på landsväg tre. Mellan klockan 11 och 15 är hastigheten 30 kilometer i timmen invid Lemströms kanal. På den norra sidan om kanalen är hastigheten sänkt till 50 kilometer i timmen. (ij)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Kanalkalaset, Lemland Lemström, Lemströms, Nyan

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saktain vid , kanalen
Magazin24 - 03 jun 11 kl. 09:50

Slussmarodörer nära ödelägga kanalen

Natten mot torsdagen utförde en okända skadegörelse vid Hjälmare docka. Vid ett-tiden upptäcktes skadegörelsen på slussportarna vid Åttans sluss, norr om Hällby kvarn och söder om Hjälmare docka.
Någon eller några hade brutit upp en box med tillhörande slussnyckel och sedan öppnat upp slussluckorna.

Sydsvenskan - 29 aug 16 kl. 19:00

Dödsolyckan i kanalen förbryllar

Det finns inga bromsspår på Norra Vallgatan och bilen ska ha kört sakta, runt 30 km/h..

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 13 kl. 08:13

Sjöfartsverket vill styra kanalen från Trollhättan

Foto: Tomas Nyberg
Sjöfartsverket vill fjärrstyra Falsterbokanalen. Blir det verklighet kommer de fyra tjänster som nu finns där att försvinna.
Sjöfartsverket har ansökt hos länsstyrelsen om tillstånd till fyra kameror för övervakning av kanalen.

Expressen - 21 dec 13 kl. 13:40

Zlatan: "Jag lider men det avtar sakta, sakta"

Zlatan Ibrahimovic har fortfarande inte släppt VM-besvikelsen. Svenske lagkaptenen missar sitt andra raka VM och det mår han inte bra över. – Jag lider.

Kristianstadsbladet - 27 jun 13 kl. 16:07

Kanalen rensades och gjordes sommarfin

Foto: Tommy Svensson
Kanalen fick på torsdagen en ansiktslyftning när sommarens första klippning och rensning gjordes. En och annan cykel och kundvagn plockades dessutom upp.
?

SmålandsPosten - 17 jun 14 kl. 06:11

Öppna kanalen förlorade upphandling

Växjö kommun köpte tjänster av Öppna kanalen för stora summor, utan upphandling Nu är upphandlingen genomförd och Öppna kanalen förlorade kontraktet. Men de överklagar beslutet. Öppna kanalen producerar och sänder bland annat alla sammanträden med kommunfullmäktige.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 08:31

Rullstolsburen räddad ur kanalen

Foto: Bosse Nilsson
Från sina lägenheter såg Sanne Holmgren och Halit Qufaj hur den 90-årige mannen körde rakt ned i kanalen med sin permobil. Båda rusade ned och räddade livet på mannen, som chockad men oskadd fördes till CSK.
?

Expressen - 28 maj 15 kl. 06:08

Andrea tvingas se sin dotter sakta dö

Sunnebon Andrea Västlund, 33, tvingas se sin dotter Samanda tappa sina förmågor för varje dag som går. Hon kan inte längre se eller prata ordentligt, hon är rullstolsburen och hamnar i psykoser. Sjukdomen Spielmeyer-Vogt tar sakta men säkert hennes barn ifrån henne.

YLE - 12 okt 16 kl. 03:55

Forskare hoppas kunna sakta ned åldrandet

Förhoppningen är att så småningom kunna minska risken för att vi ska råka ut för åldersrelaterade sjukdomar såsom demens, cancer och hjärt- och kärlsjukdomar. Målet är också att öka den förväntade livslängden. De få människor som blir mer än 100 år gamla har ofta vissa genetiska egenskaper som gör det möjligt, förutom att de har levt ett hälsosamt liv.

YLE - 02 nov 16 kl. 10:14

Bärgningsman i snökaoset: Folk förstår inte att sakta in

I Raseborg har flera bilar kört av vägen på grund av snöfallet. Det största felet bland bilisterna är att de inte förstår att sakta in, säger bärgningsmannen Ulf Österman i Karis. Utkörningarna på grund av snöfallet inleddes vid fyratiden i morse, säger Ulf Österman.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Slemmerntippning – med viss tvekan

Slemmerntippningen har inletts, efter viss tvekan. – Vi har tvekat om det alls går att köra tippningen i år då det är ganska varmt, men isen ligger där nu så vi kör, säger Peter Ekholm, som är årets isamiral i arrangerande Lions Club Mariehamn. Det gäller som vanligt att tippa när isen går på Slemmern, tipslistor finns utdelade på många ställen.

Nyan - 3 timmar sedan

Kritiserar politikers ”censurmentalitet”

Med anledning av den heta smördebatten där politiker ifrågasatt kost- och klimatråd och efterlyst ”politisk filtrering” går Högskolans rektor Jonas Waller ut i försvar för den fria vetenskapen. .

Nyan - 12 timmar sedan

Utan chans – då levererade IFK

ISHOCKEY. IFK Mariehamn har inte längre någon chans att ta sig vidare från Alltrean.
Men det stoppar inte laget från att avsluta serien med stil.

Nyan - 15 timmar sedan

Doppingen har problem

M/S Doppingen har tekniska problem. Det meddelade Ålandsrtafiken strax före sju. Last från Jurmo försöker lösas med hjälp av M/S Viggen.

Nyan - 17 timmar sedan

Snattade tobaksprodukter

På lördagen fick polisen en anmälan om två personer som tillgripit tobaksvaror i en mataffär i Mariehamn. Polisen begav sig till platsen och väl på plats konstaterades att de båda misstänkta hade avvikit ifrån affären. Händelsen hade dock fastnat på övervakningskamera.

Nyan - 19 timmar sedan

ÅU vidare till semifinal

FOTBOLL. För första gången i klubbens historia har Åland United kvalificerat sig för semifinal i Finlands cup. Det efter söndagens 3-2-seger borta mot ligakonkurrenten TiPS.

Nyan - 18 timmar sedan

Efterlyst hittades då hen körde långsamt

Polisen observerade under lördagen ett fordon som framfördes väldigt långsamt och försiktigt varpå misstanke uppstod. Vid närmare granskning av fordonet visade sig fordonet vara avställt. – Föraren visade sig sakna körrätt och var efterlyst såsom misstänkt i flertal ärenden.

Nyan - 19 timmar sedan

Berusad kryssare polisomhändertogs

Polisen kallades i helgen till ett kryssningsfartyg som anlände till Mariehamn. Personal ombord hade problem med en berusad, aggressiv och störande resenär. Personen hade dessutom uttalat ett intresse om att hoppa överbord.

Nyan - 20 timmar sedan

Ålands marknad är jättestor

Den åländska marknaden är mycket större än befolkningsmängden ger sken av. .

Nyan - 21 timmar sedan

Snyltade taxiresor – misstänks för bedrägeri

En person misstänks för flera fall av lindriga bedrägerier då denne åkt taxi under lördagsnatten utan att kunna betala för tjänsten. Chauffören stoppade polispatrull på Nygatan och omständigheter som följde gjorde att den misstänkte greps enligt polislagen. (hh) Heidi Hendersson heidi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.