Expressen > Nyheter

Saturday, 21 July, 11:16

Expressen - 14 jul 18 kl. 09:30

Skogsbranden hindrar tågen  – och trafiken på E20Skogsbranden som började längs banvallen i Finnerödja stoppar trafiken mellan Stockholm och Göteborg. Det gäller både tågen och fordonstrafiken på E20.– Trafiken leds om men man får räkna med förseningar, säger Pär Gustafsson vid Trafikverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E20, Finnerödja, Stockholm, Göteborg, Pär Gustafsson, Trafikverket

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbranden, hindrar, tågenoch , trafiken, E20
Helsingborgs Dagblad - 20 maj 12 kl. 10:38

Betongplattor hindrar trafik på E6

Betongplattor som ligger på E6 hindrar just nu trafiken i södergående riktning, uppger Trafikverket..

Sydsvenskan - 25 jul 16 kl. 08:15

Trafikolycka väg 11 vid Kyrkheddinge - stopp i trafiken

En trafikolycka hindrar just nu trafiken på väg 11 mellan Kyrkheddinge och Dalby..

Sydsvenskan - 25 jul 16 kl. 08:15

Trafikolycka på väg 11 vid Kyrkheddinge - stopp i trafiken

En trafikolycka hindrar just nu trafiken på väg 11 mellan Kyrkheddinge och Dalby..

Corren - 30 dec 17 kl. 11:33

Elfel hindrar tågen

Ett omfattande elfel i Stockholm påverkar alla tåglinjer mot huvudstaden..

NT - 30 dec 17 kl. 11:33

Elfel hindrar tågen

Ett omfattande elfel i Stockholm påverkar alla tåglinjer mot huvudstaden..

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 19:58

Teslas autopilot visar den långa vägen till självkörande bilar

Teslas autopilot är en ofta missuppfattad men utmärkt skapelse, som också visar den långa vägen till verkligt självkörande bilar. Tekniknaivister och alarmister som yrar om att robotiseringen ska stjäla jobben inom transporter kommer nog tröttna på att tjata om detta innan autonoma fordon blir en verklighet någon gång närmare år 2060 än 2000.
Tesla Model S i bilkö.

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 06:30

Köerna hindrar inte blåljusen

Foto: Tom Wall
De senaste dagarnas arbete med viltstängsel längs E 22 har emellanåt skapat långa köer. Några säkerhetsmässiga problem för utryckningsfordon har det dock inte inneburit.
Många av de som använt sig av E 22 de senaste dagarna har fått finna sig i att köa en stund mellan Bäcka-skog och trafikplats Gualöv.

NSD - 24 okt 17 kl. 19:01

Träd över vägen –hindrar trafiken

Ett träd hindrar trafiken på väg 97 i höjd med Sunderbyn, utanför Luleå..

HBL - 01 aug 12 kl. 15:35

Besvär hindrar parkering som skulle minska trafiken

En lågstadieskola, ett daghem och en brandstation i samma byggnadskomplex. Det är ingen optimal kombination med tanke på trafiksäkerheten vid gamla yrkesskolan i Karis. Men besvär hindrar tillsvidare de åtgärder fastighetsägaren vill vidta för att minimera riskerna för problem.?

Corren - 09 okt 16 kl. 12:02

Träd på vägen hindrar trafiken

Ett träd blockerar trafiken på Folåsavägen i Vikingstad, meddelar räddningstjänsten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera lokaler drabbade av inbrott och skadegörelser

Polisen larmades till Strövelstorp, Ängelholm på lördagsmorgonen – med anledning av flera inbrott. Det ska ha varit omfattande skadegörelser i flera lokaler. .

Expressen - 15 minuter sedan

Regnet får folk att tjuta av glädje: ”Aldrig varit så glad”

Under morgonen kunde många vakna till smattrande fönsterrutor och våt gräsmatta, men semesterfirarna var glada ändå.– Just nu längtar man nästan mer efter en regning sommar, säger bland andra Anna-Lena Nygren, 47, som dokumenterade regnet och delade glädjen på Facebook..

Expressen - 45 minuter sedan

Lars kamp mot lågorna – infernot minut för minut

Lars Gyllenhaal vaknar upp av ett skrik. Han frågar sig varför och inser: han har anmält sig som frivillig brandbekämpare – och ska samma kväll ge sig in Jokkmokkskogens rasande lågor. Här är hans dagbok från nattskiftet – minut för minut inifrån elden..

Expressen - 1 timme sedan

Vaknade av tjuv hemma – brottade ner personen

Ett par boende vid Järntorget i Göteborg vakande av att det stod två främmande män i deras sovrum.Då brottade mannen i hushållet ner en av tjuvarna och höll fast personen tills polis kom till plats.Den andra tjuven är alltjämt på fri fot..

Expressen - 2 timmar sedan

”Vettiga diskussioner ska hållas utanför sociala medier i dag”

Jag vet inte hur det ser ut i era sociala flöden, men själv känner jag ofta att jag predikar för de redan frälsta.Och sociala medier funkar ju så, att de med hjälp av sina algoritmer listar ut vad du vill läsa mer av baserat på vad du gillar, och sedan visar mer av den varan. Det spännande börjar när man hamnar utanför sin redigerade bubbla.

Expressen - 2 timmar sedan

12-åring får 175 miljoner kronor efter läkarnas miss

Tolvåriga Holly Greenhow drabbades av en cp-skada när hon förlöstes efter att ha varit utan syre i 35 minuter. Idag behöver hon omvårdnad dygnet runt.Nu kommer glädjebeskedet – Holly får omkring 175 miljoner kronor i skadestånd från sjukhusets ägare, skriver The Telegraph.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Man blev överkörd av sin bil

En man har under natten förts till sjukhus – efter att hans egen bil hade rullat över honom. Händelsen inträffade i Lanna utanför Värnamo tidigt på lördagsmorgonen. – Det är hans egen bil som har rullat över honom av okänd anledning, säger Daniel Karlsson, insatsledare, till Värnamo Nyheter.

Expressen - 2 timmar sedan

Vittnen lyckades avbryta ett våldsamt rånförsök

Tidigt under natten mot lördag blev en man i 30-årsåldern rånad på sin mobiltelefon. Det ska ha varit flera gärningsmän – som sparkade och slog på mannen. Men modiga vittnen som såg förloppet lyckades avbryta misshandeln.

Expressen - 2 timmar sedan

Dagis lämnade 3-åringen i buss – hittad död av pappa

Dagiset hade redan 2015 anmälts för flertalet överträdelser med bussen.När pappa under torsdagen skulle hämta lille Raymond, 3, hade temperaturen stigit till över 47 grader. Pojken var inte längre vid liv.

Expressen - 3 timmar sedan

Tre skadade efter storbråk med tillhygge

Tre personer har skadats i ett storbråk under natten till lördag.Samtliga personer fick ta emot slag från ett tillhygge.En av personerna har fått föras till sjukhus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.