Expressen > Nyheter

Wednesday, 12 December, 17:13

Expressen - 14 jul 18 kl. 09:30

Skogsbranden hindrar tågen  – och trafiken på E20Skogsbranden som började längs banvallen i Finnerödja stoppar trafiken mellan Stockholm och Göteborg. Det gäller både tågen och fordonstrafiken på E20.– Trafiken leds om men man får räkna med förseningar, säger Pär Gustafsson vid Trafikverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E20, Finnerödja, Stockholm, Göteborg, Pär Gustafsson, Trafikverket

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbranden, hindrar, tågenoch , trafiken, E20
Helsingborgs Dagblad - 20 maj 12 kl. 10:38

Betongplattor hindrar trafik på E6

Betongplattor som ligger på E6 hindrar just nu trafiken i södergående riktning, uppger Trafikverket..

Sydsvenskan - 25 jul 16 kl. 08:15

Trafikolycka väg 11 vid Kyrkheddinge - stopp i trafiken

En trafikolycka hindrar just nu trafiken på väg 11 mellan Kyrkheddinge och Dalby..

Sydsvenskan - 25 jul 16 kl. 08:15

Trafikolycka på väg 11 vid Kyrkheddinge - stopp i trafiken

En trafikolycka hindrar just nu trafiken på väg 11 mellan Kyrkheddinge och Dalby..

Corren - 30 dec 17 kl. 11:33

Elfel hindrar tågen

Ett omfattande elfel i Stockholm påverkar alla tåglinjer mot huvudstaden..

NT - 30 dec 17 kl. 11:33

Elfel hindrar tågen

Ett omfattande elfel i Stockholm påverkar alla tåglinjer mot huvudstaden..

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 19:58

Teslas autopilot visar den långa vägen till självkörande bilar

Teslas autopilot är en ofta missuppfattad men utmärkt skapelse, som också visar den långa vägen till verkligt självkörande bilar. Tekniknaivister och alarmister som yrar om att robotiseringen ska stjäla jobben inom transporter kommer nog tröttna på att tjata om detta innan autonoma fordon blir en verklighet någon gång närmare år 2060 än 2000.
Tesla Model S i bilkö.

Kristianstadsbladet - 15 aug 14 kl. 06:30

Köerna hindrar inte blåljusen

Foto: Tom Wall
De senaste dagarnas arbete med viltstängsel längs E 22 har emellanåt skapat långa köer. Några säkerhetsmässiga problem för utryckningsfordon har det dock inte inneburit.
Många av de som använt sig av E 22 de senaste dagarna har fått finna sig i att köa en stund mellan Bäcka-skog och trafikplats Gualöv.

NSD - 24 okt 17 kl. 19:01

Träd över vägen –hindrar trafiken

Ett träd hindrar trafiken på väg 97 i höjd med Sunderbyn, utanför Luleå..

HBL - 01 aug 12 kl. 15:35

Besvär hindrar parkering som skulle minska trafiken

En lågstadieskola, ett daghem och en brandstation i samma byggnadskomplex. Det är ingen optimal kombination med tanke på trafiksäkerheten vid gamla yrkesskolan i Karis. Men besvär hindrar tillsvidare de åtgärder fastighetsägaren vill vidta för att minimera riskerna för problem.?

Corren - 09 okt 16 kl. 12:02

Träd på vägen hindrar trafiken

Ett träd blockerar trafiken på Folåsavägen i Vikingstad, meddelar räddningstjänsten..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rökning förbjuds på uteserveringar

Nu står det klart att rökning och e-cigaretter förbjuds från fler allmänna platser, däribland uteserveringar. Riksdagen röstade igenom den nya lagen på onsdagen..

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter bråk i Gävle

Polisen utreder försök mord alternativt dråp efter ett bråk mellan tre män på Stortorget i Gävle.Två av de inblandade har förts till sjukhus med ambulans.Den tredje flydde från platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Lena Herder blir ny Sverigechef för Ikea

Lena Herder, 58, från Malmö, blir chef för Sveriges samtliga Ikeavaruhus.Doldisen inom möbeljätten tar över för att leda kedjans omställning på den svenska marknaden.– Jag är fylld av energi och ödmjuk över förtroendet jag fått, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Svenskar oroliga över brittiskt regeringskaos

Kaoset i brittisk politik hotar brexit-förhandlingarna.Nu riskerar landet att krascha ut ur EU utan avtal - vilket kan få dramatiska konsekvenser för de tiotusentals svenskar som bor i Storbritannien.– Många vänder sig till ambassaden och undrar om de kan bo kvar - så oron finns där, säger svenska ambassadören Torbjörn Solhström..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i en klubbstuga – räddningstjänst på väg

Det brinner i en klubbstuga i Karlshamns kommun.Polis, räddingstjänst och ambulans är på väg till brandplatsen.Omfattningen av eldsvådan är okänd..

Expressen - 4 timmar sedan

Golfsemester i värmen – bästa tipsen för dig

Många golfälskare drar söderut för att hålla i gång spelet under vintern. Eller kanske för att vässa formen och få en rivstart innan säsongen börjar i Sverige.– Golfresorna har fått ett uppsving.

Expressen - 2 timmar sedan

Sol, 18, misshandlades svårt – Leif GW Persson sågar polisen

Sol Adawi, 18, blev nedslagen bakifrån och misshandlad, men utredningen lades ned.Mer än två månader senare har fallet inte kommit närmare en lösning och Sol börjar bli frustrerad – liksom polisprofessor Leif GW Persson.– Det hade inte varit någon konst att klara upp det här brottet, om man hade gjort det som man skulle, säger han i ”Brottsjournalen” i TV4.

Expressen - 2 timmar sedan

Dödade sexköpare – döms till 51 år i fängelse

Cyntoia Brown, 30, dödade en man som köpte sex av henne när hon var 16 år gammal och intvingad i barnsexhandel.Hon dömdes till livstids fängelse men många, inklusive flera kändisar som engagerat sig i fallet, menar att omständigheterna borde anses vara förmildrande.Fallet har uppmärksammats löpande i internationella medier, och nyligen kom ännu ett bakslag i Cynthias kamp för mildare straff..

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar i krock på Ringvägen – polis och ambulans på plats

Två bilar har krockat på Ringvägen i Malmö.Polis, räddningstjänst och ambulans är skickade till platsen.Det är osäkert ifall någon av de inblandade skadats..

Expressen - 4 timmar sedan

Hemligt dataprogram avslöjar vab-fuskarna

Försäkringskassan har utarbetat ett förfinat system som upptäcker misstänkta VAB–fuskare.Hur misstänkta ringas in är inget som personalen vill berätta om.– Det är hemligt, säger Alexandra Wallin, avdelningschef på Försäkringskassan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.