Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 February, 03:23

Aftonbladet - 14 jul 18 kl. 08:54

Bil i singelolycka – två till sjukhus med ambulanshelikopter
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bili , singelolycka, tvåtill , sjukhusmed , ambulanshelikopter
UT - 20 jun 14 kl. 13:46

Bil voltade ? en till sjukhus

En person voltade med bilen mellan Hökerum och Nitta på fredagseftermiddagen. Olyckan skedde vid Härnavägen i riktning mot Nitta. Föraren körde av vägen vidare in i en hage varpå bilen också voltade och landade på taket.

Expressen - 31 jul 17 kl. 12:46

Bil voltade – en till sjukhus

En singelolycka inträffade utanför Vara strax efter klockan 12 på måndagen. Enligt räddningstjänsten ska en bil ha voltat av vägen.– En person är avförd till sjukhus, säger Anders Ydergren, insatsledare vid räddningstjänsten i Västra Skaraborg..

Västerbottens Folkblad - 03 mar 13 kl. 19:31

Bil voltade ? tre till sjukhus

Tre fick föras till sjukhus efter en singelolycka mellan  Vormsele och Rusksele i eftermiddags. Enligt uppgifter från Lycksele lasarett skadades ingen av de tre i [...].

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus


Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen.Enligt polisen ska bilen ha kört rakt genom rondellen för att sedan volta, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.Polisen vet inte vem av männen som körde bilen men en anmälan om drograttfylleri kommer att upprättas..

NSD - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 13 kl. 02:11

Bil voltade ? två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen. Enligt polisen ska bilen ha kört rakt genom rondellen för att sedan volta, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Polisen vet inte vem av männen som körde bilen men en anmälan om drograttfylleri kommer att upprättas..

BT - 16 sep 13 kl. 02:10

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen. Enligt polisen ska bilen ha kört rakt genom rondellen för att sedan volta, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.Polisen vet inte vem av männen som körde bilen men en anmälan om drograttfylleri kommer att upprättas..

UNT - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent i går kväll, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet.(TT).

NT - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen..

SvD - 16 sep 13 kl. 02:08

Bil voltade - två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent i går kväll, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet..

DN - 16 sep 13 kl. 05:55

Bil voltade ? två till sjukhus

Två män i 25 årsåldern skadades, varav en allvarligt, när en bil voltade i en singelolycka vid Välarondellen i Helsingborg sent på söndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.