Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 10:17

Expressen - 14 jul 18 kl. 09:00

”Jag vägrar att klä mina barn efter kön”Det är 28 grader varmt och allt är klibbigt, men min femåring svettas hellre i nacken än att sätta upp sitt hår eftersom någon har lärt honom att det bara är flickor som har tofs. Nu är det bara en tidsfråga innan han fattar att han inte borde ha långt hår överhuvudtaget..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

428 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag vägraratt , klämina , barnefter , kön
Posh24 - 25 sep 13 kl. 15:54

Simon Cowell vägrar se sitt barn födas: "Finns saker man inte borde se!"

Simon Cowell ska snart bli pappa, men många är kritiska och menar att han inte alls är redo. I en intervju med Ryan Seacrest avslöjade han att han vägrar se när hans barn föds, vilket fick många att fundera.

"Är du helt galen?

GöteborgsPosten - 31 okt 13 kl. 09:56

Vägrar ge feta barn Halloween-snask

Det blir inget godis för dig, du är för tjock. Ungefär så resonerar en kvinna som tröttnat på att snasktiggande överviktiga barn knackar på hennes dörr..

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 12:16

Vaccinerade barn har 10 högre IQ än ovaccinerade

En amerikansk studie vid Harvard visade 2010 att gruppen barn som vaccineras har ungefär 10 högre i IQ än ovaccinerade barn. Studien har justerat för socioekonomiska faktorer. Det är ett viktigt besked då de generellt sett mindre begåvade föräldrar som vägrar vaccinera sina barn därmed som grupp bidrar till att sänka sina barns begåvning och framtida möjligheter.

Posh24 - 17 mar 14 kl. 17:03

Därför vägrar Kristin Cavallari vaccinera sina barn!

Före detta The Hills-stjärnan Kristin Cavallari, som är gravid med sitt andra barn, har sagt att hon vägrar vaccinera sina barn. Nu har hon förklarat varför hon och maken Jay Cutler tog detta ganska kontroversiella beslut.

"En av 88 pojkar är autistiska, vilket är riktigt skrämmande statistik," sade hon på The Independent.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 04:00

"Varför ge sina barn det man själv tycker är skräp?"

Vi är hemma hos en god vän med flera barn i de yngre åldrarna en fredagskväll. Det är lite grinigt i en uttröttad barnfamilj vid veckoslutet. Så barnaskaran placeras vid något tecknat.

YLE - 22 aug 17 kl. 12:25

Antalet barn som vägrar gå till skolan håller på att öka

Ett barn som vägrar eller inte kan gå till eller vistas i skolan kan lida av olika problem. Det kan handla om svår ångest eller om annan problematik som resulterar i att man inte klarar av att gå i skolan. Bland andra Mannerheims barnskyddsförbund varnar för den här formen av problematik eftersom skolfrånvaro i ett barns liv betyder en väldigt stor ökad risk för utslagning eller marginalisering.

Expressen - 18 dec 18 kl. 11:15

Kim, 39: ”Därför vägrar jag köpa julklappar till mina barn”

För många föräldrar handlar julen mest om att köpa julklappar, slå in dem och se barnens lysa upp när de öppnar sina paket.Kim Palmer är dock inte en av dem. Hon vägrar köpa julklappar till sina två små barn – av en, för henne, mycket viktig anledning.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

YLE - 08 okt 13 kl. 07:42

Finland vägrar släppa in 4-årig syrisk flicka

En fyraårig sjuk liten flicka som är på barnhem i Ryssland får inte komma hit till sina släktingar. Finland har ratificerat barnkonventionen enligt vilken barnets bästa skall tryggas i alla beslut men Migrationsverket vägrar komma emot och håller sig till sin praxis. Ulla Dkahkneh vill ta hand om sin systerdotterUlla Dkahkneh YLE/ Rantala Syriska Ulla Dkahkneh bor i Finland sedan flera år tillbaka med sin man och deras två döttrar.

Posh24 - 17 jan 15 kl. 08:29

Därför vägrar Kourtney Kardashian att vara Kims surrogatmamma!

Kim Kardashian längtar efter ett till barn och funderar nu på att anlita en surrogatmamma. Realitystjärnan har enligt uppgift frågan sin syster Kourtney Kardashian om hon vill ha äran att bära hennes barn - men hon totalvägrar. Detta trots att Kourtney ett flertal gånger har erbjudit sin andra syster Khloe Kardashian att bära hennes barn.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Skenande förluster – nu rasar Oscar Properties

Fredagens vinstvarning fick Oscar Properties aktie att rasa när börsen öppnade på måndagen.Jämfört med i fredags har aktien backat med runt 20 procent..

Expressen - 1 timme sedan

Man död efter drunkning: ”Han gick ner för att bada”

Under söndagen hittades en man livlös i vattnet vid Kattrumpans badplats.Mannen fördes till sjukhuset och fick intensivvård men hans liv gick inte att rädda. – Det verkar som om han gått ner för att bada, men att han sedan inte klarat av det kalla vattnet, säger Christer Karlsson, som är inre befäl hos polisen i Kalmar.

Expressen - 1 timme sedan

Hon flydde från Kina-mötet – störtade in vagnar med sprit

Kinakännaren Cecilia Lindqvist blev inbjuden av svenska Kina-ambassadören till ett möte med en kinesisk konsult som ville prata om ett kommande musikevenemang.Samtidigt sker ett möte om den fängslade förläggaren Gui Minhais framtid i samma hotell.Cecilia Lindqvist började ana oråd när vagnar med sprit började rullas in.

Expressen - 2 timmar sedan

Beväpnad tjuv fast efter polisjakt

Efter en dramatisk jakt kunde Kristianstadspolisen gripa en beväpnad tjuv.– Vi gjorde ett efterföljande som slutade med prejning, säger Peter Frostlund, inre befäl på polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Ny explosion i Kristiania: ”Kraftigt sprängmedel”

En kraftig explosion skakade Kristiania i natt. Ett trähus precis innanför huvudingången till den danska fristaden drabbades. – Det är en hel del krossade rutor och en del av träfasaden är sprängd i bitar, säger polisens utredningsledare Bjarke Madsen till Ekstrabladet.

Expressen - 3 timmar sedan

Åkerström första kvinnliga vd:n på Handelsbanken

Carina Åkerström blir historisk.Som första kvinna blir hon Handelsbanken nya vd och koncernchef enligt ett beslut av styrelsen. – Jag ser verkligen fram emot att fortsätta att utveckla banken tillsammans med alla fantastiska medarbetare, säger Carina Åkerström i en kommentar..

Expressen - 2 timmar sedan

47-åringen: ”Jag har 100 barn runtom i världen”

Han ser sig själv som en vit riddare av modern tid – när han reser land och rike runt för att göra så många kvinnor som möjligt gravida. Målet: att ha skapat 2 500 barn, skriver 9 News..

Expressen - 3 timmar sedan

Fyra bilar i olycka på motorväg – vägen avstängd

En trafikolycka har inträffat på riksväg 40.– Det är fyra bilar och lika många personer som är inblandade, säger Niklas Ignell, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg. Det är oklart om någon kommit till fysisk skada.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.