Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 10:47

Expressen - 14 jul 18 kl. 09:00

”Jag vägrar att klä mina barn efter kön”Det är 28 grader varmt och allt är klibbigt, men min femåring svettas hellre i nacken än att sätta upp sitt hår eftersom någon har lärt honom att det bara är flickor som har tofs. Nu är det bara en tidsfråga innan han fattar att han inte borde ha långt hår överhuvudtaget..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

428 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag vägraratt , klämina , barnefter , kön
Posh24 - 25 sep 13 kl. 15:54

Simon Cowell vägrar se sitt barn födas: "Finns saker man inte borde se!"

Simon Cowell ska snart bli pappa, men många är kritiska och menar att han inte alls är redo. I en intervju med Ryan Seacrest avslöjade han att han vägrar se när hans barn föds, vilket fick många att fundera.

"Är du helt galen?

GöteborgsPosten - 31 okt 13 kl. 09:56

Vägrar ge feta barn Halloween-snask

Det blir inget godis för dig, du är för tjock. Ungefär så resonerar en kvinna som tröttnat på att snasktiggande överviktiga barn knackar på hennes dörr..

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 12:16

Vaccinerade barn har 10 högre IQ än ovaccinerade

En amerikansk studie vid Harvard visade 2010 att gruppen barn som vaccineras har ungefär 10 högre i IQ än ovaccinerade barn. Studien har justerat för socioekonomiska faktorer. Det är ett viktigt besked då de generellt sett mindre begåvade föräldrar som vägrar vaccinera sina barn därmed som grupp bidrar till att sänka sina barns begåvning och framtida möjligheter.

Posh24 - 17 mar 14 kl. 17:03

Därför vägrar Kristin Cavallari vaccinera sina barn!

Före detta The Hills-stjärnan Kristin Cavallari, som är gravid med sitt andra barn, har sagt att hon vägrar vaccinera sina barn. Nu har hon förklarat varför hon och maken Jay Cutler tog detta ganska kontroversiella beslut.

"En av 88 pojkar är autistiska, vilket är riktigt skrämmande statistik," sade hon på The Independent.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 04:00

"Varför ge sina barn det man själv tycker är skräp?"

Vi är hemma hos en god vän med flera barn i de yngre åldrarna en fredagskväll. Det är lite grinigt i en uttröttad barnfamilj vid veckoslutet. Så barnaskaran placeras vid något tecknat.

YLE - 22 aug 17 kl. 12:25

Antalet barn som vägrar gå till skolan håller på att öka

Ett barn som vägrar eller inte kan gå till eller vistas i skolan kan lida av olika problem. Det kan handla om svår ångest eller om annan problematik som resulterar i att man inte klarar av att gå i skolan. Bland andra Mannerheims barnskyddsförbund varnar för den här formen av problematik eftersom skolfrånvaro i ett barns liv betyder en väldigt stor ökad risk för utslagning eller marginalisering.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

YLE - 08 okt 13 kl. 07:42

Finland vägrar släppa in 4-årig syrisk flicka

En fyraårig sjuk liten flicka som är på barnhem i Ryssland får inte komma hit till sina släktingar. Finland har ratificerat barnkonventionen enligt vilken barnets bästa skall tryggas i alla beslut men Migrationsverket vägrar komma emot och håller sig till sin praxis. Ulla Dkahkneh vill ta hand om sin systerdotterUlla Dkahkneh YLE/ Rantala Syriska Ulla Dkahkneh bor i Finland sedan flera år tillbaka med sin man och deras två döttrar.

Posh24 - 17 jan 15 kl. 08:29

Därför vägrar Kourtney Kardashian att vara Kims surrogatmamma!

Kim Kardashian längtar efter ett till barn och funderar nu på att anlita en surrogatmamma. Realitystjärnan har enligt uppgift frågan sin syster Kourtney Kardashian om hon vill ha äran att bära hennes barn - men hon totalvägrar. Detta trots att Kourtney ett flertal gånger har erbjudit sin andra syster Khloe Kardashian att bära hennes barn.

YLE - 13 okt 15 kl. 15:07

Hem och Skola- verksamhetsledaren vägrar sälja kex

Att åka på lägerskola är roligt och viktigt för klassammanhållningen. Det verkar såväl elever, lärare som föräldrar vara överens om. - Lägerskolan har en stark inverkan på hur skolsammanhållningen fungerar under resten av året!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Frisläppta Esas skadeståndskrav: 25 miljoner kronor

Esa Teittinen dömdes 2010 för att ha dräkt en vän i ett badkar. Åtta år senare släpptes han fri, sedan Svea hovrätt funnit att bevisningen mot honom var undermålig.Nu kräver han 25 miljoner kronor i skadestånd, rapporterar Aftonbladet.

Expressen - 1 timme sedan

Personbil och traktor i krasch – en person skadad

En trafikolycka med en personil och traktor har inträffat under fredagsmorgonen.En person är skadad, enligt SOS Alarm. .

Expressen - 1 timme sedan

Här väntas stormen Knud slå till med kraft

På fredagen väntas stormen Knud blåsa in över både Sverige och Danmark.Det råder klass 1-varning över hela Sydsverige – och i Danmark varnar DMI för orkanstyrka.– Vi hoppas att fiskarna lyssnar och tar sig in till hamn, säger Steen Rasmussen på DMI, till Ekstrabladet..

Expressen - 1 timme sedan

Acko Ankarberg drabbad av stroke – berättar själv

Efter valet meddelade KD:s partisekreterare Acko Ankarberg Johansson att hon lämnar sin post efter åtta år.Nu berättar Ankarberg på sina sociala medier att hon drabbats av en stroke. - På tisdagsmorgonen efter valet vaknade jag med kraftig yrsel och illamående som lite senare, på SÖS akutmottagning, visade sig vara en stroke.

Expressen - 1 timme sedan

H&M öppnar sin första outlet – fler kan komma

Efter Afound och Arket – nu startar H&M en outlet.Och det kan bli fler liknande butiker i framtiden..

Expressen - 1 timme sedan

Alliansen föreslår Norlén som talman

Alliansen förslår Andreas Norlén som talman, erfar SvD.  .

Expressen - 1 timme sedan

”Hur kunde det ofattbart grymma få fortsätta?”

Det bara rasslade till så fanns 134 000 kronor på insamlingens konto. De ideella initiativtagarna var lika förvånade som Kyrkhjälpen. Begravningen för den hemlöse Gica som mördades i Huskvarna kan nu ske hos familjen och släkten i Rumänien.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter larm om sexbrott – vill ha visselblåsare i riksdagen

Riksdagens arbetsgrupp för jämställdhet vill inrätta en fristående visselblåsarfunktion, rapporterar Sveriges Radio. Dit ska riksdagsledamöter som har utsatts för sexuella trakasserier kunna vända sig. – Det är som en försäkring, du köper en försäkring, men du vill helst inte använda dig av den, säger gruppens ordförande Esabelle Dingizian..

Expressen - 2 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg

Det är stopp i tågtrafiken förbi Köping. Orsaken är en olyckshändelse, enligt Trafikverket.Trafiken beräknas vara i gång igen tidigast klockan 08.

Expressen - 2 timmar sedan

Prisfall på bostäder väntas – inom kort

Nu kan bopriserna falla.Bostadsrättsinnehavare, som funderat på att sälja, ska vara beredda på att priserna är på nedgång 5-10 procent, enligt Danske Bank. – Det finns nu indikationer att detta faktiskt verka hända nu sedan pratar vi inte om ett utdraget prisfall, säger chefsekonomen Michael Grahn, enligt TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.