Expressen > Nyheter

Monday, 23 July, 15:19

Expressen - 14 jul 18 kl. 09:00

”Jag vägrar att klä mina barn efter kön”Det är 28 grader varmt och allt är klibbigt, men min femåring svettas hellre i nacken än att sätta upp sitt hår eftersom någon har lärt honom att det bara är flickor som har tofs. Nu är det bara en tidsfråga innan han fattar att han inte borde ha långt hår överhuvudtaget..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

404 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag vägraratt , klämina , barnefter , kön
Posh24 - 25 sep 13 kl. 15:54

Simon Cowell vägrar se sitt barn födas: "Finns saker man inte borde se!"

Simon Cowell ska snart bli pappa, men många är kritiska och menar att han inte alls är redo. I en intervju med Ryan Seacrest avslöjade han att han vägrar se när hans barn föds, vilket fick många att fundera.

"Är du helt galen?

GöteborgsPosten - 31 okt 13 kl. 09:56

Vägrar ge feta barn Halloween-snask

Det blir inget godis för dig, du är för tjock. Ungefär så resonerar en kvinna som tröttnat på att snasktiggande överviktiga barn knackar på hennes dörr..

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 12:16

Vaccinerade barn har 10 högre IQ än ovaccinerade

En amerikansk studie vid Harvard visade 2010 att gruppen barn som vaccineras har ungefär 10 högre i IQ än ovaccinerade barn. Studien har justerat för socioekonomiska faktorer. Det är ett viktigt besked då de generellt sett mindre begåvade föräldrar som vägrar vaccinera sina barn därmed som grupp bidrar till att sänka sina barns begåvning och framtida möjligheter.

Posh24 - 17 mar 14 kl. 17:03

Därför vägrar Kristin Cavallari vaccinera sina barn!

Före detta The Hills-stjärnan Kristin Cavallari, som är gravid med sitt andra barn, har sagt att hon vägrar vaccinera sina barn. Nu har hon förklarat varför hon och maken Jay Cutler tog detta ganska kontroversiella beslut.

"En av 88 pojkar är autistiska, vilket är riktigt skrämmande statistik," sade hon på The Independent.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 04:00

"Varför ge sina barn det man själv tycker är skräp?"

Vi är hemma hos en god vän med flera barn i de yngre åldrarna en fredagskväll. Det är lite grinigt i en uttröttad barnfamilj vid veckoslutet. Så barnaskaran placeras vid något tecknat.

YLE - 22 aug 17 kl. 12:25

Antalet barn som vägrar gå till skolan håller på att öka

Ett barn som vägrar eller inte kan gå till eller vistas i skolan kan lida av olika problem. Det kan handla om svår ångest eller om annan problematik som resulterar i att man inte klarar av att gå i skolan. Bland andra Mannerheims barnskyddsförbund varnar för den här formen av problematik eftersom skolfrånvaro i ett barns liv betyder en väldigt stor ökad risk för utslagning eller marginalisering.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

YLE - 08 okt 13 kl. 07:42

Finland vägrar släppa in 4-årig syrisk flicka

En fyraårig sjuk liten flicka som är på barnhem i Ryssland får inte komma hit till sina släktingar. Finland har ratificerat barnkonventionen enligt vilken barnets bästa skall tryggas i alla beslut men Migrationsverket vägrar komma emot och håller sig till sin praxis. Ulla Dkahkneh vill ta hand om sin systerdotterUlla Dkahkneh YLE/ Rantala Syriska Ulla Dkahkneh bor i Finland sedan flera år tillbaka med sin man och deras två döttrar.

Posh24 - 17 jan 15 kl. 08:29

Därför vägrar Kourtney Kardashian att vara Kims surrogatmamma!

Kim Kardashian längtar efter ett till barn och funderar nu på att anlita en surrogatmamma. Realitystjärnan har enligt uppgift frågan sin syster Kourtney Kardashian om hon vill ha äran att bära hennes barn - men hon totalvägrar. Detta trots att Kourtney ett flertal gånger har erbjudit sin andra syster Khloe Kardashian att bära hennes barn.

YLE - 13 okt 15 kl. 15:07

Hem och Skola- verksamhetsledaren vägrar sälja kex

Att åka på lägerskola är roligt och viktigt för klassammanhållningen. Det verkar såväl elever, lärare som föräldrar vara överens om. - Lägerskolan har en stark inverkan på hur skolsammanhållningen fungerar under resten av året!

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Man hittad knivskuren – förd till sjukhus

En man har hittats knivskuren i centrala Göteborg.Mannen har förts till sjukhus för vård.En misstänkt har gripits..

Expressen - 15 minuter sedan

Systembolaget stoppar öl – riskerar att explodera

Systembolaget säljstoppar ölen Snow Cat Coffee Stout.Anledningen är att burken riskerar att explodera..

Expressen - 30 minuter sedan

Svensk handels skarpa uppmaning i brandkaoset

Mitt under eldningsförbudet kommer Svensk handel med en skarp uppmaning till sina medlemmar:Sälj inte engångsgrillar.– Svensk Handel får rapporter om att det fortfarande förekommer engångsgrillar till försäljning, säger näringspolitiske chefen Mats Hedenström..

Expressen - 45 minuter sedan

Nobelpristagaren brandtal mot kärnvapen

Nobelpristagaren Beatrice Fihn brinner.Och det gör hennes sommarprat och brandtal mot kärnvapen också..

Expressen - 1 timme sedan

Död person hittad i skog

En död person har hittats i ett skogsparti mellan Vimmerby och Västervik, rapporterar Vimmerby Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Maxa pensionen: 5 tips som lyfter ditt sparande

Låga avgifter, rätt sparform och smart skatteuttag.Med bara några enkla klick kan du maxa ditt pensionssparande. Dina Pengar listar tipsen som ger din pension ett lyft.

Expressen - 1 timme sedan

Victorias sommarönskan gick i uppfyllelse

Kronprinsessan älskar sitt Öland.  Ännu mer uppskattar hon tid tillsammans med familjen. I sommar har Victoria fått njuta av både och.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt – polisen söker vittnen

En kvinna blev i helgen utsatt för en misstänkt våldtäkt inne på en nattklubb i Jönköpings län, enligt polisen.Nu söker polisen tips kopplade till händelsen.Framförallt är man intresserade av att komma i kontakt med de två kvinnor som hjälpte den utsatta kvinnan efteråt..

Expressen - 1 timme sedan

SMHI utökar varningen – till mycket hög värme

Hettan stiger återigen. Nu går SMHI ut med fler varningar för mycket höga temperaturer. .

Expressen - 1 timme sedan

Tre personer gripna – togs på E6 med stöldgods

Ett företag i Kungsbacka kommun utsattes för ett inbrott under måndagseftermiddagen.Efter att ha kommit över stöldgods har tjuvarna sedan flytt från platsen i en bil.Bilen stoppades sedan på E6 och tre män kunde gripas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.