Skånskan > Nyheter

Friday, 21 September, 10:32

Skånskan - 14 jul 18 kl. 08:44

Bil brinner på BulltoftaMalmö Ett larm har kommit in till SOS om en personbil som ska ha börjat brinna på Flygledaregatan.Enligt larmet, som kom in strax före klockan åtta på lördagsmorgonen, ska det finnas träd i närheten av den brinnande bilen. Det är oklart om någon har skadats i samband med händelsen.  .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bulltofta, Ett, SOS, Flygledaregatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, brinner, Bulltofta
Skånskan - 03 sep 18 kl. 09:35

Bil brinner på E65

Skåne En bil brinner på motorvägen mellan Svedala och Malmö.Just nu brinner en bil på motorvägen mellan Svedala och Malmö, på E65:an. Det är mellan trafikplats Svedala (12) och Oxie (13) som den brinnande bilen står, i färdriktning mot Malmö.

BT - 06 apr 11 kl. 13:32

Just nu: Bil brinner i Svenljunga

En bil brinner i centrala Svenljunga. Det är på Kindsvägen som bilen står och brinner. Polis och räddningspersonal har larmats till platsen.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 16 kl. 19:21

Bil brinner

En bil brinner på vägen mellan Strycksele och Ekorrsele enligt SOS-alarm. Övriga uppgifter är i dagsläget okända. Uppdaterad 19:25 Bilen brinner med öppna lågor och står närmare Strycksele.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 18 kl. 18:47

Bil brinner med öppna lågor

En bil brinner i Agnäs i Bjurholms kommun. Larmet kom till SOS 18.28 och gäller en personbil som står i lågor.

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 21:50

Bil brinner i Morgendal

En bil ska brinna vid Tre Snäckor i Morgendal. Räddningstjänsten har fått in ett larm om att en bil brinner vid Tre Snäckor i Morgendal..

NSD - 29 okt 11 kl. 09:42

En bil brinner

En bil brinner just nu på E 4 i Luleå vid Arcus..

SN - 02 feb 12 kl. 12:44

Bil brinner bredvid villa

En bil brinner intill ett hus mellan Stigtomta och Täckhammar. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

UNT - 17 jul 12 kl. 15:08

Bil brinner i centrala Uppsala

En bil brinner på St: Persgatan i centrala Uppsala. Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden. Ingen person ska befinna sig i bilen..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 13 kl. 10:58

Bil brinner i Umeå

SOS Alarm har fått in ett larm om att en bil brinner på Östra Kyrkogatan i Umeå. Larmet inkom klockan 10.47 på tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 15 aug 13 kl. 19:53

Bil brinner på Karsjövägen

En bil brinner mellan Tavelsjö och Umeå. Bilen ska befinna sig på Karsjövägen. Larmet till SOS Alarm kom 18.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 13 kl. 17:15

Bil brinner vid Willys

En bil brinner vid Willys på Gräddvägen i Umeå. Larmet nådde SOS Alarm klockan 16.44..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Kåseberga fortsatt populärt turistmål

ystad Kåseberga har upplevt en anstormning av turister även den här sommaren.
– Nu behöver byn mer stöd av kommunen för att tydligare kunna styra upp besökarna, säger, Bengt Anker, ordförande i byalaget.Han har inga exakta siffror på hur många som besökte Kåseberga i somras, eftersom byalaget slutade räkna antalet besökare för två år sedan.

Skånskan - 30 minuter sedan

Italienskt bröllop blir musikal

Filmen med Trine Dyrholm och Pierce Brosnan blev en internationell succé och nu ska Susanne Biers Bröllop i Italien bli musikal.
– Vi skojade redan från början om att det var en musikal vi gjorde, sa Susanne Bier när hon presenterade projektet. Det gjorde hon på platsen där filmen spelades in 2011, en villa omgiven av citronlundar i Sorrento.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kompromisslöst och hårt drama

Recension FilmPeppermint
Regi: Pierre Morel
I rollerna: Jennifer Garner, John Gallagher Jr., John Ortiz, Juan Pablo Raba, AnKvinnliga hämnare på film, bortsett då från de mer skräckorienterat råbarkade rape and revenge-rullarna, är inte alltför vanliga. På rak arm kan jag bara nämna Jodie Fosters starka The Brave One, hyggliga Öga för öga med Sally Field och det lättglömda Jennifer Lopez-försöket Enough.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hotade personal med revolver

Sjöbo En man som besökte en av kommunens dagliga verksamheter riktade ett pistolliknande föremål mot en anställd och tryckte av.
Som tur var det bara en leksak.
Ystad tingsrätt dömer nu mannen till grovt olaga hot och skyddstillsyn.

Skånskan - 2 timmar sedan

Tes kastad överbord på flottexperiment

Recension FilmFlotten
Manus & regi: Marcus Lindeen
Medverkande: Edna Reves, Eisuke Yamaki, Fé Seymour, Maria Björnstam, Mary Gidley, Rachida Lièvre, Santiago Genovés, Servane ZanottiFlotten är en dokumentär om det ganska märkliga experiment som antropologen och våldsforskaren Santiago Genovés företog sig under 70-talet. Tillsammans med tio utvalda volontärer skulle de på en sju gånger tolv meter stor flotte färdas från Kanarieöarna över Atlanten till Mexico som ett vetenskapligt forskningsexperiment.
Santiagos mål var att under dessa isolerade och påfrestande former kunna iaktta människans konflikter och våld, hur de uppstår och varför.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya Papillon mer brutal än originalet

Recension FilmPapillon
Regi: Michael Noer
Medverkande: Charlie Hunnam och Rami Malek bland andraHur mycket jag än anstränger mig kan jag inte hitta några motargument när någon ifrågasätter logiken i att göra en nyinspelning på ett fortfarande fräscht mästerverk signerat 1973. Förvisso lyser inte Steve McQueens och Dustin Hoffmans stjärnor lika klart idag som när det begav sig men det förändrar inget i sak. Det ifrågasattes redan då hur mycket som var med verkligheten överensstämmande och efterhandskonstruerat om och kring Henri ”Papillon” Charrieres flykt från straffkolonin på den så kallade Djävulsön.

Skånskan - 2 timmar sedan

Filosofiskt rymdepos med miljötänk

Recension FilmEnsamma i rymden
Regi: Ted Kjellsson
Skådespelare: Ella Rae Rapaport, Dante Fleischanderl, Aliette Opheim, Henrik StåhlI familjefilmen Ensamma i Rymden befinner sig syskonen Gladys (Ella Rae Rapaport) och Keaton (Dante Fleischanderl) på det stora, ödsliga och mörka rymskeppet Svea. Rymdskeppet är på väg från jorden mot den nya hemplaneten Vial eftersom jorden förstörts. De båda syskonen håller varandra sällskap och vid gott mod men dagarna ombord är långtråkiga sedan mamma Speedy försvann på ett viktigt uppdrag i rymden.

Skånskan - 2 timmar sedan

Sveriges ambassad i Köpenhamn har flyttat

Köpenhamn I veckan har Sveriges ambassad i Köpenhamn flyttat till mindre lokaler runt hörnan till de tidigare lokalerna på Sankt Annæ Plads 15 B. Men residenset med ambassadörsbostad och representationsvåningar blir kvar i den gamla byggnaden som hyst ambassaden sedan 1921.Flytten gäller ambassadens konsulatdel med expedition och kontor som tidigare i veckan flyttat in i nya lokaler på Amaliegade 5 som ligger om hörnan bara 90 meter bort.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nya bilbränder i Oxie

Bilbränderna fortsätteri Oxie. Natten till fredagen brann tre bilar som stod parkerade på Hammarbacksvägen.Så sent som på onsdagskvällen hölls ett möte på Oxiebiblioteket om den senaste tidens bränder i Oxie.

Skånskan - 5 timmar sedan

Mindre portioner ger äldre bättre hälsa

Kävlinge Många äldre har dålig matlust, och orkar sällan äta upp all mat med undernäring som följd.
Sedan i våras har Kävlinge kommun provat ett nytt arbetssätt där de gamla serveras betydligt mindre portioner.
I gengäld är de utspridda på fler tillfällen och dessutom laddade med extra energi och protein.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.