Skånskan > Nyheter

Monday, 18 February, 10:00

Skånskan - 14 jul 18 kl. 08:44

Bil brinner på BulltoftaMalmö Ett larm har kommit in till SOS om en personbil som ska ha börjat brinna på Flygledaregatan.Enligt larmet, som kom in strax före klockan åtta på lördagsmorgonen, ska det finnas träd i närheten av den brinnande bilen. Det är oklart om någon har skadats i samband med händelsen.  .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bulltofta, Ett, SOS, Flygledaregatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, brinner, Bulltofta
Skånskan - 03 sep 18 kl. 09:35

Bil brinner på E65

Skåne En bil brinner på motorvägen mellan Svedala och Malmö.Just nu brinner en bil på motorvägen mellan Svedala och Malmö, på E65:an. Det är mellan trafikplats Svedala (12) och Oxie (13) som den brinnande bilen står, i färdriktning mot Malmö.

BT - 06 apr 11 kl. 13:32

Just nu: Bil brinner i Svenljunga

En bil brinner i centrala Svenljunga. Det är på Kindsvägen som bilen står och brinner. Polis och räddningspersonal har larmats till platsen.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 16 kl. 19:21

Bil brinner

En bil brinner på vägen mellan Strycksele och Ekorrsele enligt SOS-alarm. Övriga uppgifter är i dagsläget okända. Uppdaterad 19:25 Bilen brinner med öppna lågor och står närmare Strycksele.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 18 kl. 18:47

Bil brinner med öppna lågor

En bil brinner i Agnäs i Bjurholms kommun. Larmet kom till SOS 18.28 och gäller en personbil som står i lågor.

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 21:50

Bil brinner i Morgendal

En bil ska brinna vid Tre Snäckor i Morgendal. Räddningstjänsten har fått in ett larm om att en bil brinner vid Tre Snäckor i Morgendal..

NSD - 29 okt 11 kl. 09:42

En bil brinner

En bil brinner just nu på E 4 i Luleå vid Arcus..

SN - 02 feb 12 kl. 12:44

Bil brinner bredvid villa

En bil brinner intill ett hus mellan Stigtomta och Täckhammar. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

UNT - 17 jul 12 kl. 15:08

Bil brinner i centrala Uppsala

En bil brinner på St: Persgatan i centrala Uppsala. Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden. Ingen person ska befinna sig i bilen..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 13 kl. 10:58

Bil brinner i Umeå

SOS Alarm har fått in ett larm om att en bil brinner på Östra Kyrkogatan i Umeå. Larmet inkom klockan 10.47 på tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 15 aug 13 kl. 19:53

Bil brinner på Karsjövägen

En bil brinner mellan Tavelsjö och Umeå. Bilen ska befinna sig på Karsjövägen. Larmet till SOS Alarm kom 18.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 13 kl. 17:15

Bil brinner vid Willys

En bil brinner vid Willys på Gräddvägen i Umeå. Larmet nådde SOS Alarm klockan 16.44..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Hamnstrejken fortsätter i veckan

Skåne Under måndagsmorgonen strejkade hamnarbetare i Malmö och Helsingborg på nytt.
Och strejken lär fortsätta i veckan. I helgen drog arbetsgivaren Sveriges hamnar tillbaka sina lockoutvarsel som bland annat omfattade hamnar i Skåne från söndag.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lastbil i diket – trafiken blockeras

Trafik En lastbil har kört av väger vid Kågeröd vilket orsakar problem i morgontrafiken. Olyckan har inträffat på väg 106, strax före Kågeröd. Enligt polisen har en lastbil kört av vägen och ligger i diket.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brand i gatukök i Lund

Lund Ett gatukök i Lund fick svåra skador vi en brand under måndagsmorgonen. Larmet om branden kom vid 04-tiden. En polispatrull hade då kört förbi gatuköket som används som pizzeria och så att det brann.

Skånskan - 3 timmar sedan

Elva ungdomar rånade i Södra Sandby

Lund Under natten mot måndagen rånades elva ungdomar vid Killebäcksskolan i Södra Sandby.Rånet skedde strax efter halv elva på söndagskvällen. Flera polispatruller kallades till platsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Även DO ska utreda hot mot forskare

LUND Diskrimineringsombudsmannen, DO, dras nu också in i det komplexa ärendet om trakasserier och hot mot anställda vid en fakultet vid Lunds universitet.Det är Malmö mot Diskriminering som liksom en anmälare vänt sig till DO med önskemål om en noggrannare granskning av hur universitetet hanterar problem med trakasserier. DO kräver in ett yttrande från Lunds universitet om vad som gjorts med anledning av de många hot och trakasserier som under en längre tid riktats mot några anställda forskare .

Skånskan - 12 timmar sedan

Mystisk man gripen vid Rättscentrum

Delar av Rättscentrum har spärrats av.Det var vid halv niotiden på söndagskvällen som en person iaktog en annan person som betedde sig mystiskt vid Rättscentrum på Porslinsgatan i Malmö. Personen slog larm till polisen som påträffade och kunde gripa mannen.

Skånskan - 15 timmar sedan

P-förbud på Kvarngatan

ESLÖV Under måndagen utökar Eslövs kommun parkeringsförbudet för bilar till att gälla en adress på Kvarngatan. Anledningen är att det pågår arbeten med en lift där..

Skånskan - 15 timmar sedan

Fängelse för körkortslös

ESLÖV Upprepade gånger har den 37-åriga kvinnan kört bil trots att hon saknar körkort. Hon har dömts för detta fem gånger på ett år. I augusti och november förra året åkte hon fast ytterligare två gånger, på väg 1261 och väg 17 inom Eslövs kommun.

Skånskan - 15 timmar sedan

Grillare orsakade gaslarm

Malmö Strax efter klockan sex på söndagseftermiddagen utrymdes matvarubutiken på Kronprinsen på grund av ett gaslarm.Larmet om gaslukt i butiken kom 18.10.

Skånskan - 18 timmar sedan

”Livet är inte perfekt, varför ska en låt då vara det?

I helgen spelade Mariam Wallentin dubbelt upp i Malmö – dels som Mariam the Believer och dels med Wildbirds & Peacedrums i det av Nathan Larson kurerade Dream Music Two på Malmö Live..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.