Skånskan > Nyheter

Thursday, 15 November, 18:23

Skånskan - 14 jul 18 kl. 08:44

Bil brinner på BulltoftaMalmö Ett larm har kommit in till SOS om en personbil som ska ha börjat brinna på Flygledaregatan.Enligt larmet, som kom in strax före klockan åtta på lördagsmorgonen, ska det finnas träd i närheten av den brinnande bilen. Det är oklart om någon har skadats i samband med händelsen.  .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bulltofta, Ett, SOS, Flygledaregatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, brinner, Bulltofta
Skånskan - 03 sep 18 kl. 09:35

Bil brinner på E65

Skåne En bil brinner på motorvägen mellan Svedala och Malmö.Just nu brinner en bil på motorvägen mellan Svedala och Malmö, på E65:an. Det är mellan trafikplats Svedala (12) och Oxie (13) som den brinnande bilen står, i färdriktning mot Malmö.

BT - 06 apr 11 kl. 13:32

Just nu: Bil brinner i Svenljunga

En bil brinner i centrala Svenljunga. Det är på Kindsvägen som bilen står och brinner. Polis och räddningspersonal har larmats till platsen.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 16 kl. 19:21

Bil brinner

En bil brinner på vägen mellan Strycksele och Ekorrsele enligt SOS-alarm. Övriga uppgifter är i dagsläget okända. Uppdaterad 19:25 Bilen brinner med öppna lågor och står närmare Strycksele.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 18 kl. 18:47

Bil brinner med öppna lågor

En bil brinner i Agnäs i Bjurholms kommun. Larmet kom till SOS 18.28 och gäller en personbil som står i lågor.

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 21:50

Bil brinner i Morgendal

En bil ska brinna vid Tre Snäckor i Morgendal. Räddningstjänsten har fått in ett larm om att en bil brinner vid Tre Snäckor i Morgendal..

NSD - 29 okt 11 kl. 09:42

En bil brinner

En bil brinner just nu på E 4 i Luleå vid Arcus..

SN - 02 feb 12 kl. 12:44

Bil brinner bredvid villa

En bil brinner intill ett hus mellan Stigtomta och Täckhammar. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

UNT - 17 jul 12 kl. 15:08

Bil brinner i centrala Uppsala

En bil brinner på St: Persgatan i centrala Uppsala. Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden. Ingen person ska befinna sig i bilen..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 13 kl. 10:58

Bil brinner i Umeå

SOS Alarm har fått in ett larm om att en bil brinner på Östra Kyrkogatan i Umeå. Larmet inkom klockan 10.47 på tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 15 aug 13 kl. 19:53

Bil brinner på Karsjövägen

En bil brinner mellan Tavelsjö och Umeå. Bilen ska befinna sig på Karsjövägen. Larmet till SOS Alarm kom 18.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 13 kl. 17:15

Bil brinner vid Willys

En bil brinner vid Willys på Gräddvägen i Umeå. Larmet nådde SOS Alarm klockan 16.44..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Nya ägare till 70-talshus i Blentarp

Blentarp Försäljningen av huset på Kristians Väg 23 i Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Pernilla Maria Rosén, 26, och Christoffer Olsson, 30, som köper fastigheten av Lars Göran Sjöberg. Huset byggdes 1975 och har en boyta på 134 kvadratmeter.

Skånskan - 15 minuter sedan

26-åring greps med kokain

Kävlinge När polisen stoppade den 26-årige Kävlingebons bil på Storgatan i Kävlinge hittade de 1,76 gram kokain och 6,12 gram cannabis i fordonet.Mannen var dessutom påverkad av alkohol och cannabis. Han hade 0,33 promille alkohol i blodet.

Skånskan - 15 minuter sedan

Skånsk serietecknare ställer ut i Japan

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till serieskaparen Kim W Andersson från Saffanstorp som tillsammans med serieskaparkollegan Åsa Ekström ställer ut sina verk på Svenska ambassaden i Tokyo med start den 19 november. Utställningen har titeln ”Taking Swedish comics abroad”.Hur känns det att representera svenska serier i Japan?

Skånskan - 45 minuter sedan

Äldreboendet som lever upp till namn

Ystad Sol, vind och vatten.
Solbackens äldreboende är nu nästan helt fritt från fossilbränslen.
Nu står ett vindkraftverk på plats, och sedan i somras används grundvattnet till uppvärmning och kylning.

Skånskan - 1 timme sedan

Boisprofilen tillbaka som chefstränare

FOTBOLL Billy Magnusson är mannen som ska få Landskrona Bois a-lag på rätt köl igen.Den nya huvudtränaren presenterades på en frukostträff med hela BoIS affärsnätverk på plats under torsdagsmorgonen.
– Jag känner mig glad och stolt att få uppdraget som huvudtränare i den förening som ligger mig närmast hjärtat, säger Billy om sitt nya uppdrag.

Skånskan - 1 timme sedan

Hus på 107 kvadratmeter från 1970 sålt i Blentarp

Blentarp Lars Fredrik Ragnar Jansson, 36, har köpt huset på Blåbärsvägen 3 i Blentarp av säljaren Per Brodin. Köpesumman blev 925 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i oktober 2018. Husets byggår är 1970 och det har en boyta på 107 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Dags för årliga hantverksmässan

Bosjökloster I helgen är det dags för konst- och hantverksmässa på Bosjökloster.Det är Södra Ringsjöortens bygdeförening som arrangerar mässan i Kyrkans hus på Bosjökloster.
Mellan klockan 12 och 16 både på lördag och på söndag samlas hantverkare från bygden för att visa och sälja sina alster.

Skånskan - 1 timme sedan

Bergmans kostymer med kvinnor i fokus

Malmö Ing­mar Bergman är känd för sina kvin­no­skild­ringar, nå­got han gär­na för­stärkte ge­nom klä­derna de bar i filmerna.
I mor­gon öppnar ut­ställ­ningen ”Bergman på modet – kvin­no­roller och ko­stymer” på Malmö Mu­se­er där ”Bergmankvinnan” pre­sen­teras ge­nom kläd­koder och färg­val.Det är en stor ut­ställ­ning som löper ge­nom mu­se­ets andra våning och in i slottet.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny bok om Malmös vanliga och ovanliga träd

Malmö Den här gången ligger fokus på de vanligaste träden, och vanligast av dem alla är oxeln som pryder omslaget på den nya Träd i Malmö.
– Den är vindtålig, klarar kustlägen och är motståndskraftig – väl lämpad för Malmö, säger redaktionsgruppens ordförande Gunnar Ericsson.Den första skildringen av Malmös träd kom ut för 10 år sedan och sålde snabbt slut.

Skånskan - 1 timme sedan

16-åring rånade salong

Södra Sandby En av de två gärningsmän som under pistolhot rånade en frisersalong i Södra Sandby den 21 maj har nu dömts.Det rör sig om en 16-årig pojke som tidigare är dömd till ungdomsvård och den påföljden ska omfatta även den nya brottsligheten.
Han ska också betala drygt 20 000 kronor i skadestånd till innehavaren av salongen som drabbades av psykiskt lidande efter rånet och numera håller dörren låst.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.