Skånskan > Nyheter

Monday, 23 July, 15:29

Skånskan - 14 jul 18 kl. 08:44

Bil brinner på BulltoftaMalmö Ett larm har kommit in till SOS om en personbil som ska ha börjat brinna på Flygledaregatan.Enligt larmet, som kom in strax före klockan åtta på lördagsmorgonen, ska det finnas träd i närheten av den brinnande bilen. Det är oklart om någon har skadats i samband med händelsen.  .
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Bulltofta, Ett, SOS, Flygledaregatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, brinner, Bulltofta
BT - 06 apr 11 kl. 13:32

Just nu: Bil brinner i Svenljunga

En bil brinner i centrala Svenljunga. Det är på Kindsvägen som bilen står och brinner. Polis och räddningspersonal har larmats till platsen.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 16 kl. 19:21

Bil brinner

En bil brinner på vägen mellan Strycksele och Ekorrsele enligt SOS-alarm. Övriga uppgifter är i dagsläget okända. Uppdaterad 19:25 Bilen brinner med öppna lågor och står närmare Strycksele.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 18 kl. 18:47

Bil brinner med öppna lågor

En bil brinner i Agnäs i Bjurholms kommun. Larmet kom till SOS 18.28 och gäller en personbil som står i lågor.

Magazin24 - 10 dec 12 kl. 21:50

Bil brinner i Morgendal

En bil ska brinna vid Tre Snäckor i Morgendal. Räddningstjänsten har fått in ett larm om att en bil brinner vid Tre Snäckor i Morgendal..

NSD - 29 okt 11 kl. 09:42

En bil brinner

En bil brinner just nu på E 4 i Luleå vid Arcus..

SN - 02 feb 12 kl. 12:44

Bil brinner bredvid villa

En bil brinner intill ett hus mellan Stigtomta och Täckhammar. Räddningstjänsten är på väg till platsen..

UNT - 17 jul 12 kl. 15:08

Bil brinner i centrala Uppsala

En bil brinner på St: Persgatan i centrala Uppsala. Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden. Ingen person ska befinna sig i bilen..

Västerbottens Folkblad - 21 maj 13 kl. 10:58

Bil brinner i Umeå

SOS Alarm har fått in ett larm om att en bil brinner på Östra Kyrkogatan i Umeå. Larmet inkom klockan 10.47 på tisdagen.

Västerbottens Folkblad - 15 aug 13 kl. 19:53

Bil brinner på Karsjövägen

En bil brinner mellan Tavelsjö och Umeå. Bilen ska befinna sig på Karsjövägen. Larmet till SOS Alarm kom 18.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 13 kl. 17:15

Bil brinner vid Willys

En bil brinner vid Willys på Gräddvägen i Umeå. Larmet nådde SOS Alarm klockan 16.44..

GT - 17 feb 14 kl. 19:26

Bil brinner på riksväg 45 utanför Nödinge

På måndagskvällen larmar SOS om att en bil brinner på riksväg 45. Bilen står i lågor mellan Nödinge och Bohus, men enligt uppgift till polisen ska ingen befinna sig i det brinnande fordonet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Total grill- och eldningsförbud i Skåne

Skåne Länsstyrelsen Skåne har beslutat att införa ett totalförbud mot att elda och grilla i hela Skåne – det är endast tillåtet att elda i trädgårdsgrillar på egent tomtmark. Från och med idag klockan 16 råder det totalförbud mot att elda och grilla i hela länet. Detta efter att länsstyrelsen har skärpt det tidigare eldningsförbudet.

Skånskan - 15 minuter sedan

Systembolaget stoppar öl – kan exlodera

Nyheter Kunder som köper ölen uppmanas att lämna tillbaka den.I ett pressmeddelande skriver Systembolaget att de säljstoppar ölen Snow Cat Cofee Stout. Produkten stoppas eftersom det finns risk för att burken kan explodera.

Skånskan - 1 timme sedan

Så gick valet 2014

Skåne Efter valet kan det se annorlunda ut.
I dag ser det ut så här. I de flesta av skånes kommuner röstade man rött i förra valet.

Skånskan - 1 timme sedan

Så ser det ut i Region Skåne

Under mandatperioden 2015 – 2018 styrs Region Skåne av Socialdemokraterna och Miljöpartiet.
Anders Karlsson (S) ordförande i regionfullmäktige sedan oktober 2016, ordförande i regionstyrelsen är Henrik Fritzon (S).
Sammanlagt finns åtta olika partier representerade i Region Skåne under mandatperioden 2015-2018.

Skånskan - 3 timmar sedan

Många trotsar eldningsförbud

MALMÖ Många respekterar inte det eldningsförbud som råder i Malmö. Det grillas bland annat på platser där det inte är tillåtet.
Enbart i lördags tvingades polispatruller att åka ut på 15 sådana ärenden.

Skånskan - 3 timmar sedan

Orebadet stängt – öppnar onsdag

sjöbo Sedan i fredags har Orebadet hållit stängt till följd av en vattenläcka. Förhoppningen är att läckan ska vara åtgärdat på onsdag.– Vi fick stänga i fredags och just nu håller vi på att gräva och laga den läckan som finns, säger Magdalena Unosson, avdelningschef för kultur, turism och fritid på kommunen.

Skånskan - 4 timmar sedan

S – ta strid för välfärd utan vinst

Enligt borgerliga media och debattörer vill socialdemokraterna egentligen inte ha någon vinstbegränsning i välfärden men har tvingats till eftergifter av vänsterpartiet. Detta är fel. Vi som står bakom detta inlägg utgör ett mycket representativt urval av både fackligt och politiskt aktiva socialdemokrater på olika nivåer.

Skånskan - 4 timmar sedan

Problem med långa väntetider för färdtjänst

Hässleholm I sommar har Skånetrafiken jobbat intensivt för att lösa problemen med långa väntetider i telefon vid beställning av sjukresor och färdtjänst.
Många anställda har fått avbryta sin semester på grund av bristen personal.Efter återkommande problem med serviceresor och färdtjänst tog Skånetrafiken över servicen i egen regi i år.

Skånskan - 4 timmar sedan

Rissved överst på pallen i comebacken

Jenny Rissveds tog OS-guld i Rio 2016, men tiden därefter har varit tung. 24-åringen har lidit av depression i två år och i februari i år meddelade hon att hon skulle ta ett långt tävlingsuppehåll.
– När det har varit som värst har jag bara sovit, legat under täcket och dragit ner rullgardinen och då tror jag att jag inte finns längre, sa hon i en längre intervju med Aftonbladet.

Skånskan - 4 timmar sedan

SMHI: Varmaste juli på minst 260 år

– Vi kan också konstatera att den här sommaren kommer bli rekord för antalet 30-gradersdagar, säger SMHI:s meteorolog Bengt Lindström till SVT. Redan år 1756 startade temperaturmätningarna i Stockholm. Rådande rekordet är från 1994 med en medeltemperatur på 21,5 grader, och trots att det är lite mer än en vecka kvar på årets julimånad, har 2018 redan slagit den temperaturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.