Aftonbladet > Nöje

Monday, 21 January, 19:41

Liknande nyheter

Taggar: Loa, Falkmanoch , frun, gicki , parterapiVar , jobbigt
Expressen - 08 dec 13 kl. 17:53

Artisten Loa Falkman: "Sover i smoking"

Han jagar med Måns Zelmerlöw, styrs av frun Rosy - och bär aldrig mjukiskläder. I kvällens "Hellenius hörna" i TV4 berättar Loa Falkman om sitt familjeliv. – Mina söner skröt i skolan att pappa är så fin så han sover i smoking, säger Loa Falkman..

Expressen - 14 jul 18 kl. 07:03

Loa Falkman avslöjar: Gick i parterapi med Rosy

Han älskar att jobba, men efter utmattningen ser hustrun Rosy till att det också blir lite ledigt mellan varven.Nu berättar Loa Falkman om hur han och frun kom på fötter igen efter konkursen och om parterapin som hjälpte dem genom utmaningarna i äktenskapet.– Rosy och jag har numera en väldigt öppen dialog, säger 70-åringen, aktuell med konserter till förmån för Cancerfonden..

Kristianstadsbladet - 13 okt 13 kl. 15:27

Loa Falkman vilse i kostallet

Foto: Lasse Ottosson
Wanås fick agera kuliss när kortfilmen "Lost in Stångby" gick in på fjärde inspelningsdagen av fem.
Kristianstadsfilmaren Therese Ahlbeck har åter engagerat Loa Falkman i ett filmprojekt. Denna gång handlar det om en hård företagsledare som gör en resa både på det inre och yttre planet.

Västerbottens Folkblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen. Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan. — Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter ”Bit för bit med Loa”, säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Sydsvenskan - 06 aug 15 kl. 11:07

Inget nyår i SVT för Loa Falkman

Det kommer inte att bli Loa Falkman som ringer in det nya året i SVT i år, skriver Expressen.Uppdraget som Ica-Stig i Icas reklamfilmer sätter stopp för Falkmans fortsatta medverkan.— Jag får heller inte göra musiktävlingen i P2 som heter "Bit för bit med Loa", säger Falkman till lokaltidningen Mitt i.

Nyan - 10 feb 18 kl. 11:03

Frida Österberg mot Loa Falkman

Frida Österberg spelar mot Loa Falkman på Folkoperan i Stockholm. Folkoperans ”Salieri vs Mozart” har urpremiär onsdagen den 14 februari. De fyra huvudrollsinnehavarna är Loa Falkman, Frida Österberg, Hillevi Martinpelto och Jesper Säll.

Västerbottens Folkblad - 07 nov 14 kl. 16:45

Loa Falkman läser ”Nyårsklockan”

Loa Falkman ringer in år 2015 i tv-sändningen från Skansen på nyårsafton. Han tar över uppdraget efter vännen och kollegan Jan Malmsjö. Loa Falkman tar över efter Jan Malmsjö och blir årets uppläsare av ”Nyårsklockan” på Skansen i Stockholm på nyårsafton.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 13 kl. 17:03

Utsålt när Loa Falkman gav julkonsert i Helsingborg

Hur många gånger om året fylls Mariakyrkan till bredden? Hur många gånger händer det att folk står i kö en hel timme för att få en bra plats? Inte så ofta, men det hände i söndags.

Västerbottens Folkblad - 30 dec 14 kl. 09:51

Loa Falkman kunde inte säga nej

Georg Rydeberg, Jarl Kulle, Margaretha Krook och Jan Malmsjö. Sist i raden är Loa Falkman som fått hedersuppdraget att läsa ”Nyårsklockan” i SVT vid tolvslaget på Skansen. — Det är bara att svara ja.

Expressen - 06 feb 15 kl. 04:46

Ewa Fröling kritiserar valet av Loa Falkman

Att Loa Falkman tar på sig butiksrocken och blir "Ica-Stig" i tv-reklamen har inte bara engagerat folket i stugorna. Skådespelarkollegan Ewa Fröling är inte mäkta imponerad över valet. – Hur tänker man, varför tar de inte en tjej?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.