YLE > Svenskfinland

Thursday, 15 November, 17:33

YLE - 14 jul 18 kl. 08:00

Stugan ligger dem varmt om hjärtat - förlovade sig på en sten vid strandenChrister och Nina Tonberg har sitt sommarparadis på Långö i Nykarleby. Den första stugan byggdes i Christers barndom i slutte på 50-talet. I dag är stugan ett ställe som samlar flera generationer..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nina Tonberg, Långö, Nykarleby, Christers

Dela artikeln

220 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stugan, liggerdem , varmtom , hjärtat, förlovadesig på , en sten vid stranden
BT - 15 aug 18 kl. 05:00

Marianne Josefsson (MP): ”Skolan och barnen ligger varmt om hjärtat”

Hon är läraren som blev politiker för miljöns skull. När det kommer till valfrågor inför kommunvalet prioriterar förstanamnet på Miljöpartiets vallista, Marianne Josefsson (MP), både skolan och äldreomsorgen..

Expressen - 07 aug 15 kl. 16:18

"Det här ligger mig varmt om hjärtat"

Han har varit med och spelat in och delat ut 10 miljoner kronor till sjuka och handikappade barn i Västernorrland och nyligen gjort en uppmärksammad kampanj för Barncancerfonden. Räkna med att Peter Forsberg kommer att synas mer i sociala sammanhang framöver. - Ja, sådana här saker ligger mig varmt om hjärtat och nu när jag lagt av har jag mer tid över för att ställa upp, säger Foppa till SPORT-Expressen..

Expressen - 28 okt 15 kl. 16:13

"Ligger mig väldigt varmt om hjärtat"

Trav-Sveriges fortsätter att engagera sig i Cancerfonden. I samband med helgens V75-tävlingar auktioneras kallblodsfölet Slotts Emil ut och hela försäljingssumman skänks till Rosa Band-kampanjen. Fölet skänks av Stall Slotts.

LV - 25 nov 16 kl. 15:00

”Målilla ligger mig varmt om hjärtat”

Han var firad stjärna i Målilla under två säsonger. Nu är han tillbaka i klubben som har fångat hans hjärta. – Målilla ligger mig varmt om hjärtat, säger offensive mittfältaren Tobias Petersson..

ÖstersundsPosten - 27 mar 17 kl. 18:16

ÖFK tar ställning och ger drogfria ungdomar årskort – Nouri om initiativet: "Något som ligger mig varmt om hjärtat"

ÖFK tar initiativet tillsammans med kommunen och lokala företag att verka mot att ungdomar provar droger. . På tisagen skrevs det kontrakt.

Länstidningen i Jämtland - 27 mar 17 kl. 18:16

ÖFK tar ställning och ger drogfria ungdomar årskort – Nouri om initiativet: "Något som ligger mig varmt om hjärtat"

ÖFK tar initiativet tillsammans med kommunen och lokala företag att verka mot att ungdomar provar droger. . På tisagen skrevs det kontrakt.

ÖstersundsPosten - 02 aug 17 kl. 05:33

Hemmahoppet Asp älskar fjällmaraton: "Det ligger mig varmt om hjärtat"

Jennifer Asp från Åre springer i år sitt andra fjällmaraton.
Förra året slutade hon på en andra plats på tiden 4.05.

Länstidningen i Jämtland - 02 aug 17 kl. 05:33

Hemmahoppet Asp älskar fjällmaraton: "Det ligger mig varmt om hjärtat"

Jennifer Asp från Åre springer i år sitt andra fjällmaraton.
Förra året slutade hon på en andra plats på tiden 4.05.

Världen Idag - 15 nov 13 kl. 00:00

Hans Weichbrodt: Håll huvudet kallt och hjärtat varmt

Vi är inne på slutet av det svenskkyrkliga kyrkoåret och följaktligen innehåller den förra och de två kommande söndagarna rubriker om den yttersta tiden. I söndags hörde jag således en präst hålla en utmärkt predikan med Jesu tal om tidens slut som tema. Två av hans rubriker var: ”Håll huvudet kallt” och ”Håll hjärtat varmt”.

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 13 kl. 04:00

Varav hjärtat är fullt talar munnen

I Trelleborg talar våra politiker om industri- och färjehamnen och om ringvägar. De byggs också.
Det man tänker på talar man om.

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Tekniska problem i Ömossa vindkraftpark – hälften av möllorna går på tomgång

Produktionen av el haltar vid Ömossa vindkraftpark i Kristinestad på grund av tekniska problem. Fel har hittats i hälften av vindkraftverken som nu står stilla på grund av problemen..

YLE - 3 timmar sedan

Rurik Ahlbergs beslut att tacka nej till lönepåslag väcker kritik

Korsholms kommundirektör Rurik Ahlbergs beslut att tacka nej till ett lönepåslag som kompensation för arbetet med fusionsutredningen väcker kritik. På sociala medier har hans beslut tolkats som otacksamhet. Jag vet att man aldrig vinner sådana här debatter i offentligheten, säger Ahlberg..

YLE - 4 timmar sedan

Pli på skarven med ny arbetsgrupp: "De drabbade ska tas på allvar"

Ska skarven skrämmas bort eller skjutas? Det ska Miljöministeriets nya arbetsgrupp fundera ut. Suppleanten och Borgåbon Mikaela Strömberg-Schalin tror att arbetsgruppen kan få en förändring till stånd..

YLE - 6 timmar sedan

Det började brinna hemma hos familjen Aspelin: "När jag tog upp tvättrumsdörren kom bara tjock rök emot"

På onsdagskvällen började det brinna i källaren i Aspelins egnahemshus i Vasa. Alla fem personer i familjen kunde ta sig ut oskadda, men bastun blev förstörd. Huvudsaken är ändå att hela familjen inkluderat alla djur mår bra, säger Johan Aspelin..

YLE - 6 timmar sedan

Eddie Österåker solodebuterar med låten Som vatten

Eddie Österåker är en gitarrist och sångare som nu debuterar som soloartist. Eddie beskriver sin musik som svängig pop med influenser av jazz..

YLE - 12 timmar sedan

300 fler bebisar kan födas i Karleby nästa år – mammor väntas välja Karleby då BB i Oulainen stänger

Nästa år kan antalet förlossningar på centralsjukhuset i Karleby (MÖCS) öka med flera hundra. Orsaken är att BB i Oulainen stänger och 300-400 mammor väntas välja Karleby i stället för universitetssjukhuset i Uleåborg..

YLE - 21 timmar sedan

HIFK:s misär fortsätter då jumbolaget Ässät var bättre i Helsingfors – Sport överraskade TPS på bortais

Ässät som fått ny tränare tog sin tredje seger i följd i ishockeyligan. För Helsingfors IFK pekar kurvan i motsatt riktning och laget nu har förlorat fem matcher i rad..

YLE - 21 timmar sedan

Brand i egnahemshus i Vasa

En brand utbröt i ett egnahemshus på Jägaresplanaden i Vasa vid 18.30-tiden på onsdagkväll. I huset fanns en fempersoners familj och en hund.

YLE - Igår: 16:46

Metsä Boards investering i Kaskö tas i bruk i höst

Metsä Board i Kaskö tar snart i bruk sin nya balningslinje och flaskhalsproblem i produktionen kan minska. Den nya linjen tas i bruk i månadsskiftet november-december i år..

YLE - Igår: 15:19

Österbottniska företag lämnar ett stort skattefotavtryck i regionen – bidrog med en dryg halv miljard euro i skatteinkomster

Det är inte bara genom samfundsskatten som företagen lämnar ett avtryck i regionen. Företagen bidrar till skatteinkomsterna på många andra sätt och detta vill Centralhandelskammaren nu lyfta fram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.