Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 18 February, 08:54

Sydsvenskan - 14 jul 18 kl. 08:00

Han hittade EU-dom – fick rätt mot flygbolagetWilhelm Berséus flyg ställdes in – efter protest höjdes hans ersättning..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
EU, Berséus

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han hittade, EU-domfick rätt mot , flygbolaget
Helsingborgs Dagblad - 14 jul 18 kl. 08:00

Han hittade EU-dom – fick rätt mot flygbolaget

Wilhelm Berséus flyg ställdes in – efter protest höjdes hans ersättning..

Skånskan - 04 jun 16 kl. 21:00

Fastställer dom för vapenbrott

MALMÖ Det blev ingen ändring av domslutet mot den 17-årige Malmöbon som viftade med en skarpladdad pistol på Claesgatan i oktober 2015.Hovrätten över Skåne och Blekinge fastställer därmed Malmö tingsrätt tidigare dom från januari 2016, där 17-åringen döms till sluten ungdomsvård i ett år och tre månader för bland annat grovt vapenbrott, misshandel, rån, stöld och försök till bedrägeri.
– Hovrätten har tagit del av samma utredning som tingsrätten.

Barometern - 28 jan 14 kl. 14:32

Villkorlig dom för kyrkstöld

Det blir villkorlig dom för tre ungdomar i 20-årsåldern för stölden i Resmo kyrka för snart ett år sedan.
De upptäcktes när de satte i gång kyrkklockorna. En granne som var ute och gick med hunden hörde klockorna och snart kunde polisen gripa två killar och två tjejer, som nu har fått sin dom.

Skånskan - 10 jul 18 kl. 21:18

”Hittade” 320 vattenpipstobak vid vägkanten

Malmö Den 25-årige mannen hävdade att han hittat 320 kilo vattenpipstobak vid vägkanten. Vid Lernacken upptäckte tullen den väl gömd i en bil under både mattor och säten.
Malmö tingsrätt har nu dömt mannen till åtta månaders fängelse.

Nyan - 16 jul 18 kl. 15:23

Hästarna är hittade

De fem hästarna i Lemland Bistorp som försvann från en hage under måndagen är nu hittade. ”Vi har dom, tack alla! Dom har gått långt, men mår bra och ska ses över utav veterinär omgående!

Dagensanalys.se - 02 maj 16 kl. 08:56

Hur jag hackade Facebook, och hittade en bakdörr till Script

En hacker vid namn Orange Tsai har skrivit om hur han hackat sig in Facebook under ett bugg bounty program, ett sätt för hackare att bli anlitade för att hitta säkerhetsluckor åt företag. En bugg bounty är helt enkelt när ett företag betalar hackare för hitta säkerhetsluckor så att man skall kunna åtgärda dessa, företaget låter hackare hitta verkliga hot som inte har upptäckts av deras dess säkerhetsteam. Men Orange Tsai fann mycket mer än en bugg.

Nya Wermlands Tidningen - 12 feb 13 kl. 18:00

Hittade stulen telefon på Blocket

Kvinnan hittade sin stulna mobiltelefon på Blocket. Då bestämde hon sig för att gillra en fälla. Nu har säljaren fått sin dom..

Expressen - 16 mar 15 kl. 22:18

Polis hittade miljon hos hembrännare

Vid kontrollen av brandskadad fastighet utanför Lund hittade polisen ett hembränneri och nästan en miljon kronor i kontanter. Nu har en 54-årig man dömts till böter och villkorlig dom för den olagliga sprithanteringen, skriver Sydsvenskan..

Alingsås tidning - 23 dec 17 kl. 11:29

Hittade 172 kilo narkotika i bostad

Sex personer fälls i en härva av grov narkotikabrottslighet, där en lägenhet på Stockslycke användes som lagringsplats för 172 kilo cannabis.
Det var en mycket välorganiserad narkotikaliga som polisen i Göteborg vidtog spaningsinsatser mot under början av året. Spåren ledde till Alingsås och en lägenhet på Stockslycke som hyrts i andra hand.

Kristianstadsbladet - 27 apr 11 kl. 15:15

Villkorlig dom för tömda konton

På onsdagen dömdes en före detta förtroendevald för grov förskingring. Under tio år tömdes en ungdomsförenings konto.
Straffet blev villkorlig dom.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Fler Taube än kvinnor bland Göteborgs statyer

Göteborg har fler statyer av Evert Taube än av namngivna, historiska kvinnor. Det säger Göteborg Konst, som räknat stadens omkring 1 250 offentliga konstverk utomhus, skriver Göteborgs-Posten. Evert Taube finns avbildad på tre platser.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kraftig ökning för mat på nätet

Snö och kyla fick många att beställa hem maten på nätet i stället för att gå till affären. Under januari ökade försäljningen av mat på nätet med 18,3 procent jämfört med samma period föregående år, enligt Svensk Dagligvaruhandel. I siffran ingår både va.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fler cykel- och gångolyckor rapporteras i Lund – fördubbling på två år

Fyra Lundabor: Då halkade jag senast..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

70-tal kalvar brann inne i ladugård

Ett 70-tal kalvar brann inne i en ladugårdsbrand i natt utanför Lövånger i Västerbotten. Larmet kom in strax efter midnatt och när räddningstjänsten var på plats var ladugården övertänd. – Det är inga personskador.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Försvinnande få domar för rovdjursjakt

Lo, kungsörn, varg och järv – alla dödas de olagligt i den svenska naturen. Men i hur stor utsträckning är oklart. Anmälningarna ökar, men de fällande domarna är försvinnande få, rapporterar Kaliber i P1.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Lindbloms dubbel sänkte Detroit

Oskar Lindblom blev dubbel målskytt när Philadelphia besegrade Detroit med 3–1 i NHL-hockeyn. Svensken både inledde och avslutade målskyttet i segermatchen. Philadelphia mot Detroit blev en jämn uppgörelse.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Saknad helikopter hittad

En helikopter med en kvinna och en man ombord som anmälts saknad i Norge har hittats i svår terräng. Tillståndet för de två personerna som var ombord är oklart. Helikoptern var på väg från Røldals skidcenter till Karmøy norr om Stavanger när den försvan.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Partier hackade av "statlig aktör"

Politiska partier och parlamentsledamöter har hackats i Australien, bara veckor innan det är dags för val. – Våra cyberexperter tror att en sofistikerad statlig aktör är ansvarig för den här illvilliga aktiviteten, säger premiärminister Scott Morrison..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Hjälporganisation backar i Kongo

Läkare utan gränser (MSF) stoppar ickeakut arbete i delar av östra Kongo-Kinshasa, sedan beväpnade män fört bort två av deras lokalanställda i provinsen Nordkivu tidigare i februari. – Av oro för säkerheten för sina grupper, så har Läkare utan gränser b.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

50 bränder i norra Spanien

Brandmän kämpar mot omkring 50 bränder i Kantabrien i norra Spanien. "Under dagen har vi räknat till 50 bränder, och 760 personer från olika förvaltningar jobbar med att släcka dem", står det i ett uttalande från det regionala styret. De flesta brändern.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.