Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 21 September, 15:56

Liknande nyheter

Taggar: Polis, stoppade, parmed , yxa
Magazin24 - 03 okt 11 kl. 10:19

Polis stoppade pågående misshandel

En man blev nedslagen och stampad på i helgen. Polis stoppade i helgen en pågående misshandel i centrala Arboga.
En person slogs ned till marken och blev där stampad på av den misstänkte.

Alingsås tidning - 27 maj 17 kl. 18:57

Polis stoppade körkortslös

Polis stoppade en bil för kontroll på riksväg 42 i höjd med Magra strax innan klockan sex på lördagskvällen. Föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för rattfylleri och olovlig körning. Mannen visade sig vara efterlyst och han har transporterats till häkte.

Sydsvenskan - 10 feb 15 kl. 15:20

Polis stoppade par i stulen bil

Vid femtiden på tisdagsmorgonen fick en polispatrull från Lund syn på en bil som anmälts stulen i Eslövstrakten..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis stoppade rattfyllerister

Ett misstänkt rattfylleri inträffade i går mitt i centrala Mellerud. En man född 1964 blåste positivt i mätinstrumentet när polis stoppade honom för trafikkontroll vid tiotiden på förmiddagen..

Expressen - 14 feb 15 kl. 03:21

Kanadensisk polis stoppade massmord

Kanadensisk polis stoppade under fredagen planer på att begå ett massmord. En 19-årig man och en 23-årig kvinna ska ha planerat dådet, enligt AP. De hade tillgång till skjutvapen..

Expressen - 14 feb 15 kl. 03:21

Kanadensisk polis stoppade mordplan

Kanadensisk polis stoppade under fredagen planer på att skjuts människor i ett köpcenter. En 19-årig man och en 23-årig kvinna ska ha planerat dådet, enligt AP. De hade tillgång till skjutvapen..

Alingsås tidning - 22 nov 15 kl. 09:35

Polis stoppade berusad förare

Polis stoppade en bilist i Herrljunga vid 01-tiden på söndagen. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, var kraftig berusad. Hon är misstänkt för grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik..

Expressen - 21 nov 16 kl. 14:58

Turkisk polis stoppade svenskt besök

Turkisk polis stoppade på måndagen Jens Orback, generalsekreterare för Olof Palmes internationella center, från att besöka den fängslade turkiske oppositionspolitikern Selahattin Demirtas. – Det känns tråkigt. Han är sådan väldigt bra person och ett stort hopp, inte bara i Turkiet utan i en region där den arabiska våren inte har tagit fart, säger Orback..

Alingsås tidning - 23 maj 17 kl. 08:27

Polis stoppade cykeltjuvar

Polis stoppade vid 06-tiden på tisdagen en man och en kvinna som färdades på varsin stulen cykel i centrala Vårgårda. De båda är även misstänkta för ringa narkotikabrott..

Alingsås tidning - 31 maj 17 kl. 08:42

Polis stoppade körkortslös

Polis stoppade en bil för kontroll på Säterigatan vid 19-tiden på tisdagen. Föraren, en man i 55-årsåldern, saknade körkort och har rapporterats för grov olovlig körning. Mannen är även misstänkt för brott mot knivlagen..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Norsk hockeyspelare fast i dopningstest

En norsk elitishockeyspelare har testats positivt för dopning. Det uppger spelarens klubb i ett pressmeddelande. Testet gjordes i samband med en träningsmatch i augusti, men det är inte känt vilket ämne spelaren misstänkts för att ha använt.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Uppdrag: Skydda hamnarna

Beväpnade hemvärnssoldater bevakar Garpahamnen på Hasslö under fredagen. Uppdraget är att skydda samhällsviktig infrastruktur under helgens stora övning..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Skrämde bort maskerad man

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Bestulen golvfirma

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

May: Två dåliga alternativ för brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May säger i ett tv-sänt tal att hon kommer att hålla fast vid resultatet i folkomröstningen om brexit. Men angående de förhandlingar som pågår med EU säger hon att det står mellan två dåliga alternativ.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

May sänker pundet

Pundet faller och Londonbörsen stiger. Finansmarknaderna tolkar brittiska premiärminister Theresa Mays uttalanden, dagen efter de misslyckade samtalen med EU-ledarna, som om ett mjukare brexit-avtal kommit längre bort.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Samarbete mellan tvåor och nior – en oväntad succé

I snart ett års tid har tvåor och nior samarbetat på Rödebyskolan. Projektet ska nu krönas med att de bägge klasserna spelar in en skiva tillsammans. – Vi är väldigt nöjda, vi hoppas att det ska bli mer av det här i framtiden, säger läraren Omar Holm Sigurdsson..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Skräphögar i Fridlevstad

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Indien inför register över sexbrottslingar

Indien sjösätter ett nationellt register över sexbrottslingar - som ett nytt vapen i kampen mot brutala våldtäkter och sexuella övergrepp som skakar landet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kolonial skuld betalas av med hedersmedaljer

Frankrikes president Emmanuel Macron kommer att dela ut hedersbetygelser till algerier som stred med franska trupper under Algeriets åtta år långa frihetskamp. Utmärkelserna är en del i ett bredare försök att göra upp med Frankrikes koloniala historia.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.