Skånskan > Opinion

Saturday, 16 February, 00:46

Skånskan - 14 jul 18 kl. 07:50

Brand vid skolaMalmö Ett larm om en brand vid en skola i Fosie kom in till SOS under tidig lördagsmorgon.Det var strax före klockan fem som polis och räddningstjänst åkte till Eriksfältsgatan i Fosie, med anledning av ett larm om att det brann i bodar. Räddningstjänsten kunde dock släcka branden snabbt. En polisanmälan upprättas om grov skadegörelse. Ingen gärningsperson är gripen för händelsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ett, Fosie, SOS, Eriksfältsgatan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , skola
GT - 29 apr 17 kl. 12:23

Larm om brand inne på skola

SOS har larmat om en brand på en skola i Marks kommun.Enligt larmet ska det handla om en brand i byggnad på en skola.Polisen meddelar sedan att branden är släckt och att det handlade om en brasa på ett golv.

Expressen - 08 okt 14 kl. 12:59

Brand på skola: "Fullt utvecklad brand"

Brand utbröt på grundskolan Aspuddens skola vid 12-tiden. Räddningstjänst larmades till platsen. – Det var en fullt utvecklad brand, men den gick snabbt att släcka, säger Albin Näveberg vid polisen..

YLE - 24 mar 15 kl. 14:13

Brand och nergrävt hus blev film i Karleby

Ett litet rött hus täcktes med jord och blev skolans pulkabacke. Under kriget bodde karelare i skolan och dikterna de skrev på källartrappan finns ännu kvar. Det är några av de historier som elever i Karleby har samlat för att göra filmer om sin skola.

Sydsvenskan - 16 jan 12 kl. 23:29

Unga krävs på miljoner för brand

Fem ungdomar i åldern 17-18 år stäms på totalt drygt två miljoner av Jönköpings kommun och försäkringsbolaget Länsförsäkringar. Sommaren 2009 anlade de en brand som orsakade stora skador på en skola i Huskvarna.
JÖNKÖPING.

Kristianstadsbladet - 13 jan 13 kl. 19:35

Brand vid skola i Södertälje


En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart. På lördagskvällen brann det i anslutning till en annan skola i Södertälje, då i ett fläktrum.

Expressen - 13 jan 13 kl. 20:02

Ny brand vid skola i Södertälje

STOCKHOLM. En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Västerbottens Folkblad - 19 jun 14 kl. 19:17

Brand i skola

En glödbrand har uppstått i Saxnäs skola. Räddningstjänsten är på plats. Klockan 17.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 16:12

Ännu en anlagd brand på Malmöskola

Malmö Ytterligare en brand har anlagts på en skola på Stora Nygatan i Malmö.Som Skånskan tidigare berättat greps en pojke i måndags för att ha tänt eld på ett papper och lagt det brinnande på en möbel inne i skolan, under pågående skoldag. En i personalen på skolan kunde dock släcka elden innan den orsakat någon större skador.

GöteborgsPosten - 08 nov 16 kl. 10:25

Larm om brand i skola

Det har kommit ett larm om en brand i en skola i Växjö. Enligt polisen ska det röra sig om en brand på en toalett..

Norrtelje Tidning - 02 jan 17 kl. 01:13

Brand på Sandsbro skola i Växjö – utvecklades snabbt till en krafig brand

Under natten mot måndag utvecklades en kraftig brand på en skola i Växjö. En upprättan om mordbrand skulle under morgonen upprättas..

Skånskan - 28 apr 17 kl. 11:11

Skola utrymd efter brand

Malmö Thorén Business school på Stora Nygatan har utrymts efter larm om brand. ERWP.fif(0)Räddningstjänsten larmades strax före elva på förmiddagen om en brand på en skola i centrala Malmö.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Bil i brand på Svansjögatan

Malmö Larm om bilbrand kom in 22.21.Både polis och räddningstjänst skickades till platsen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Framtiden är redan här på Arkivgatan

lund En träff­punkt som an­passad ef­ter både dagens och fram­tidens be­hov. När Träff­punkt Arkivgatan in­vigdes köade se­ni­orerna till både IT- och VR-rummet.– Det är många se­ni­orer som känner att de blivit in­tvingade i IT-sam­häl­let och där­för inte ser alla för­delar, säger Ka­ta­ri­na Hammar som är ak­ti­vi­tets­sam­ord­na­re.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tuff utmaning för Rosengårds herrar

FOTBOLL FC Rosengård 1917 har skrällt sig fram till gruppspel i Svenska cupen och första utmaningen blir IF Brommapojkarna på Malmö IP.Ett Superettanlag som tillhörde Allsvenskan så sent som i fjor, men tvingades lämna högsta serien efter misslyckat återkval.
Rosengård spelar å andra sidan i division 2.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Vi vill inte flyttas!”

LYBY Många fastighetsägare i ett område utanför Lyby, där det brittiska gruvbolaget Scandivanadium fått tillstånd att provborra efter metallen vanadin, oroas både över provborrningarna och vad som händer med dem om borrningarna slår väl ut.
– Vi kommer inte att kunna bo kvar om det blir en gruva, säger Lis-Bet Ekström.Skånskan träffar henne och de flesta andra fastighetsägarna runt Brotorpssjön, en anlagd sjö i området mellan Lyby och He i Hörby kommun.

Skånskan - 4 timmar sedan

Tjuv tog fönstervägen

LUND En villa på Examensvägen i Lund utsattes för inbrott någon gång mellan klockan 12 och 14 på torsdagen.
Gärningsmannen bröt sig in via ett fönster, sökte igenom huset och försvann med stöldgods, ännu oklart exakt vad..

Skånskan - 4 timmar sedan

Inbrott i nybyggt hus

LUND Natten till torsdagen bröt sig okända gärningsmän in i en lägenhet som håller på att byggas vid Skarpskyttevägen i Lund.
Gärningsmännen bröt upp entrédörren, tog sig in i bostaden och stal byggnadsmaterial till badrum..

Skånskan - 4 timmar sedan

Höörsbo döms för bidragsbrott

Höör En man i Höör fick utbetalt 87 000 kronor i tillfällig föräldrapenning – trots att han inte var hemma med sjukt barn. Nu döms han för bidragsbrott.Mannen, som är i 40-årsåldern, har under 2016 och 2017 lämnat oriktiga uppgifter till försäkringskassan, enligt domen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Flensburg och IFK Kristianstad till Åhus

BEACHHANDBOLL De regerande mästarna från Åhus beachhandboll kommer tillbaka till sommarens evenemang. På damsidan innebär det danska Köbenhavn Håndbold som i fjol gjorde sitt första framträdande i damelit och då tog hem klassen.
Danskorna slog i finalen H65 Höör med 10-7.

Skånskan - 10 timmar sedan

Ny ägare till 60-talshus i Hörby

Hörby Johan Bengtsson, 42 år, från Löddeköpinge, har tagit över fastigheten på Norregatan 24 i Hörby från Mats Roger Patrik Dahlgrens dödsbo. Ägarbytet blev klart i januari 2019 och köpesumman blev 1 860 000 kronor. Det 105 kvadratmeter stora huset är byggt 1961.

Skånskan - 10 timmar sedan

22-åring erkänner knivhugg vid mord

Kävlinge Under fredagen lades åtalet mot de två ynglingar som i november knivmördade en man på Nordanväg i Kävlinge. Den 22-årige mannen erkänner att han stuckit 40-åringen i ryggen medan 17-åringen förnekar brott.Åklagare Pernilla trimmel har valt att åtala både 22-åringen och 17-åringen för mord på 40-åringen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.