Skånskan > Opinion

Wednesday, 14 November, 02:02

Skånskan - 14 jul 18 kl. 07:50

Brand vid skolaMalmö Ett larm om en brand vid en skola i Fosie kom in till SOS under tidig lördagsmorgon.Det var strax före klockan fem som polis och räddningstjänst åkte till Eriksfältsgatan i Fosie, med anledning av ett larm om att det brann i bodar. Räddningstjänsten kunde dock släcka branden snabbt. En polisanmälan upprättas om grov skadegörelse. Ingen gärningsperson är gripen för händelsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ett, Fosie, SOS, Eriksfältsgatan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , skola
GT - 29 apr 17 kl. 12:23

Larm om brand inne på skola

SOS har larmat om en brand på en skola i Marks kommun.Enligt larmet ska det handla om en brand i byggnad på en skola.Polisen meddelar sedan att branden är släckt och att det handlade om en brasa på ett golv.

Expressen - 08 okt 14 kl. 12:59

Brand på skola: "Fullt utvecklad brand"

Brand utbröt på grundskolan Aspuddens skola vid 12-tiden. Räddningstjänst larmades till platsen. – Det var en fullt utvecklad brand, men den gick snabbt att släcka, säger Albin Näveberg vid polisen..

YLE - 24 mar 15 kl. 14:13

Brand och nergrävt hus blev film i Karleby

Ett litet rött hus täcktes med jord och blev skolans pulkabacke. Under kriget bodde karelare i skolan och dikterna de skrev på källartrappan finns ännu kvar. Det är några av de historier som elever i Karleby har samlat för att göra filmer om sin skola.

Kristianstadsbladet - 13 jan 13 kl. 19:35

Brand vid skola i Södertälje


En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart. På lördagskvällen brann det i anslutning till en annan skola i Södertälje, då i ett fläktrum.

Expressen - 13 jan 13 kl. 20:02

Ny brand vid skola i Södertälje

STOCKHOLM. En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Västerbottens Folkblad - 19 jun 14 kl. 19:17

Brand i skola

En glödbrand har uppstått i Saxnäs skola. Räddningstjänsten är på plats. Klockan 17.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 18 kl. 08:56

Länet: Ungdomar startade brand vid skola

Två ungdomar misstänks ha startat en brand i en soptunna vid en skola i Lycksele under lördagskvällen. Vid 20-tiden larmades brandkår och polis till Finnbackens skola i Lycksele där en soptunna brann. Vittnen uppgav för polisen att två ungdomar mellan 13 och 16 år hade sett lämna platsen springandes.

Sydsvenskan - 16 jan 12 kl. 23:29

Unga krävs på miljoner för brand

Fem ungdomar i åldern 17-18 år stäms på totalt drygt två miljoner av Jönköpings kommun och försäkringsbolaget Länsförsäkringar. Sommaren 2009 anlade de en brand som orsakade stora skador på en skola i Huskvarna.
JÖNKÖPING.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 16:12

Ännu en anlagd brand på Malmöskola

Malmö Ytterligare en brand har anlagts på en skola på Stora Nygatan i Malmö.Som Skånskan tidigare berättat greps en pojke i måndags för att ha tänt eld på ett papper och lagt det brinnande på en möbel inne i skolan, under pågående skoldag. En i personalen på skolan kunde dock släcka elden innan den orsakat någon större skador.

GöteborgsPosten - 08 nov 16 kl. 10:25

Larm om brand i skola

Det har kommit ett larm om en brand i en skola i Växjö. Enligt polisen ska det röra sig om en brand på en toalett..

Norrtelje Tidning - 02 jan 17 kl. 01:13

Brand på Sandsbro skola i Växjö – utvecklades snabbt till en krafig brand

Under natten mot måndag utvecklades en kraftig brand på en skola i Växjö. En upprättan om mordbrand skulle under morgonen upprättas..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Judiska historien lyfts fram

Malmö Efter de senaste månadernas händelser, med attentat mot judiska personer som lever i Malmö/Lund-området, är Jerusalemutställningen mer angelägen än någonsin.
Om detta rådde enighet när den invigdes i Europaporten på tisdagskvällen.– Jag är här för att själv se på utställningen och för att visa att jag tycker att det är viktigt att vi har judiska människor som bor och lever i Lund och Malmö, säger biskop Johan Tyrberg, en av gästerna.

Skånskan - 5 timmar sedan

ESS Campus ska börja byggas i december

lund De kontor, laboratorium och verkstäder som hör till den nya forskningsanläggningen ESS börjar byggas under nästa månad.
ESS Campus, som anläggningen heter, kostar 475 miljoner att uppföra. Skanska ska utföra arbetet.

Skånskan - 8 timmar sedan

PotatoPotato håller teaterlusten levande

En treårsplan för ett teaterhus som inte blev deras – det var starten för Malmöbaserade scenkonstkollektivet PotatoPotato som nu firar tio år.
– Hårt arbete och höga krav på varandra och oss själva, det tror jag är det som gjort att det har gått så bra för oss, säger Linda Forsell, en av de fem kvinnorna i PotatoPotatos konstnärliga ledningsgrupp.PotatoPotato:
Experimentellt och avantgardistiskt scenkonstkollektiv med bas på Rolfsgatan i Sofielund i Malmö.

Skånskan - 8 timmar sedan

Stuga i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare

Blentarp Fastigheten på adressen Bjäreäng 5 i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare. Köpare är Frida Olsen, 27, och Alexander Forsberg, 30, från Ystad, och säljare är Lisbeth Ulla Margareta Berg. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 745 000 kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bildt erbjuds att träffa Sjöbobor

SJÖBO Skåningar är inte alls konstiga.
Sådana påståenden grundar sig ofta på okunskap och rädsla för det okända.Det skriver kommunalrådet Magnus Weberg.

Skånskan - 9 timmar sedan

Robyn till Malmö Live i februari

Den 8 februari gör Robyn sin första konsert i Sverige i år på Malmö Live. Biljetter släpps på fredag.I mars stiger Robyn upp på Madison Square Garden i New York.

Skånskan - 9 timmar sedan

Alliansen vill höja skatten med 49 öre

Skåne I fyra år har de rödgröna i Region Skåne velat höja skatten, men alliansen har sagt nej. Nu vill alliansen höja den med 49 öre.– Jag delade inte beskrivningen råttbo tidigare, men nu gör jag det om den ekonomi som de rödgröna lämnat efter sig, regionrådet Annette Linander, C.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stora behov som inte kan vänta

skåne Alliansen ser stora behov som inte kan skjutas på i Skåne.Återställningskrav, pensionsskulden och finansiering av investeringar kräver en miljard i överskott.
‑ Nya effektiva läkemedel kostar allt mer.

Skånskan - 9 timmar sedan

”Oppositionen var destruktiv”

Skåne ”Alliansen drev en destruktiv oppositionspolitik.”Det svaret lämnar Henrik Fritzon, S, på alliansens påstående om ansvarslös ekonomisk hushållning de gångna fyra åren.
– De har haft full insyn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.