Skånskan > Opinion

Friday, 21 September, 16:17

Skånskan - 14 jul 18 kl. 07:50

Brand vid skolaMalmö Ett larm om en brand vid en skola i Fosie kom in till SOS under tidig lördagsmorgon.Det var strax före klockan fem som polis och räddningstjänst åkte till Eriksfältsgatan i Fosie, med anledning av ett larm om att det brann i bodar. Räddningstjänsten kunde dock släcka branden snabbt. En polisanmälan upprättas om grov skadegörelse. Ingen gärningsperson är gripen för händelsen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ett, Fosie, SOS, Eriksfältsgatan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , skola
Helsingborgs Dagblad - 14 timmar sedan

Tre bilar i brand i Malmö

Tre bilar började brinna i området Oxie i Malmö under natten till fredagen. Larmet inkom strax efter klockan 01 på natten och när polisen kom dit stod bilarna i brand på en parkering på Hammarbacksvägen. – Vi vet inte om samtliga bilar satts i brand ell.

GT - 29 apr 17 kl. 12:23

Larm om brand inne på skola

SOS har larmat om en brand på en skola i Marks kommun.Enligt larmet ska det handla om en brand i byggnad på en skola.Polisen meddelar sedan att branden är släckt och att det handlade om en brasa på ett golv.

Expressen - 08 okt 14 kl. 12:59

Brand på skola: "Fullt utvecklad brand"

Brand utbröt på grundskolan Aspuddens skola vid 12-tiden. Räddningstjänst larmades till platsen. – Det var en fullt utvecklad brand, men den gick snabbt att släcka, säger Albin Näveberg vid polisen..

YLE - 24 mar 15 kl. 14:13

Brand och nergrävt hus blev film i Karleby

Ett litet rött hus täcktes med jord och blev skolans pulkabacke. Under kriget bodde karelare i skolan och dikterna de skrev på källartrappan finns ännu kvar. Det är några av de historier som elever i Karleby har samlat för att göra filmer om sin skola.

Kristianstadsbladet - 13 jan 13 kl. 19:35

Brand vid skola i Södertälje


En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart. På lördagskvällen brann det i anslutning till en annan skola i Södertälje, då i ett fläktrum.

Expressen - 13 jan 13 kl. 20:02

Ny brand vid skola i Södertälje

STOCKHOLM. En brand utbröt på söndagskvällen i en container vid en skola i Södertälje. Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Västerbottens Folkblad - 19 jun 14 kl. 19:17

Brand i skola

En glödbrand har uppstått i Saxnäs skola. Räddningstjänsten är på plats. Klockan 17.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 18 kl. 08:56

Länet: Ungdomar startade brand vid skola

Två ungdomar misstänks ha startat en brand i en soptunna vid en skola i Lycksele under lördagskvällen. Vid 20-tiden larmades brandkår och polis till Finnbackens skola i Lycksele där en soptunna brann. Vittnen uppgav för polisen att två ungdomar mellan 13 och 16 år hade sett lämna platsen springandes.

Sydsvenskan - 16 jan 12 kl. 23:29

Unga krävs på miljoner för brand

Fem ungdomar i åldern 17-18 år stäms på totalt drygt två miljoner av Jönköpings kommun och försäkringsbolaget Länsförsäkringar. Sommaren 2009 anlade de en brand som orsakade stora skador på en skola i Huskvarna.
JÖNKÖPING.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 16:12

Ännu en anlagd brand på Malmöskola

Malmö Ytterligare en brand har anlagts på en skola på Stora Nygatan i Malmö.Som Skånskan tidigare berättat greps en pojke i måndags för att ha tänt eld på ett papper och lagt det brinnande på en möbel inne i skolan, under pågående skoldag. En i personalen på skolan kunde dock släcka elden innan den orsakat någon större skador.

GöteborgsPosten - 08 nov 16 kl. 10:25

Larm om brand i skola

Det har kommit ett larm om en brand i en skola i Växjö. Enligt polisen ska det röra sig om en brand på en toalett..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Bråk mellan blocken om talmansposten

Sverige På fredagen presenterade Alliansen sin kandidat till posten som talman i riksdagen, ett drag som fick Socialdemokraterna att se rött.Det var vid lunchtid som Alliansen vid en presskonferens berättade att de nominerat Andreas Norlén (M) till posten som talman inför valet på måndag. Andreas Norlén sitter idag som ordförande i konstitutionsutskottet och har varit riksdagsledamot i tolv år.

Skånskan - 1 timme sedan

Grov våldtäktsman åkte fast efter tre år

MALMÖ Våren 2015 utsattes en kvinnlig thai-massör i Malmö för en grov våldtäkt. Polisen säkrade DNA-spår efter gärningsmannen, men hittade ingen misstänkt.
I augusti i år försökte en 26-årig man från Afghanistan att lämna landet genom att smyga sig ombord på en färja.

Skånskan - 3 timmar sedan

Toabesök kan ge böter

MALMÖ En lägenhetsinnehavare på Sallerupsvägen misstänks för allmänfarlig vårdslöshet efter en brand och riskera att få böter.Mannen lämnade en kastrull eller en stekpanna med olja på spisen och gick på toaletten. Besöket på bekvämlighetsinrättningen varade så pass länge att oljan tog eld och orsakade en brand som spred sig till fläkten.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Vi hade väntat på det”

OXIE Natten till fredagen brann det åter bilar i Oxie, denna gång på Hammarbäcksvägen.
– Här har alltid varit lugnt, men det känns väntat att bilbränderna har spridit sig, säger Catharina Göransson, som är uppvuxen i området.1976 var Catharina Göransson elva år och hennes familj flyttade till det nybyggda Byåkersbacken, där adressen är Hammarbäcksvägen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Skulle gena över spåren – pojke dog

Sverige En tonårspojke dog när han skulle gena över järnvägsspåren i Västmanländska Köping samtidigt tåget kom. Den tragiska händelsen kom inträffade vid sju-tiden på fredagsmorgonen. Polisen berättar på sin hemsida att vittnen sett flera personer gena över spåren när tåget kom.

Skånskan - 5 timmar sedan

Molly Sandén till Malmö

Efter att ha varit ute på sommarturné ger sig nu Molly Sandén ut på höstturné. Sångerskan släppte i våras albumet Större som nu har sålt guld. 2017 var hon tillsammans med Farah Abadi och Kalle Zackari Wahlström programledare för Musikhjälpen som sändes från Umeå.

Skånskan - 7 timmar sedan

70 kvadratmeter stort hus i Kågeröd sålt till nya ägare

Kågeröd Försäljningen av fastigheten på Skipadrätten 3318 i Kågeröd är nu klar. Nya ägare är Jimmy Håkan Joakim och Anna Dahlberg, 30 och 26 år, och säljare är Michelle och Larry Garphorn. Huset är 70 kvadratmeter stort och byggdes 1920.

Skånskan - 7 timmar sedan

190 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt till nya ägare

Eslöv 4 000 000 kronor fick Besim och Senada Selmanovic, 58 och 56 år, ge för huset på Sasser Laurens Väg 1 i Eslöv. Byggår för huset är 2000 och boarean är 190 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jadwiga Mroczkowska blev klart i juli 2018.

Skånskan - 7 timmar sedan

40-åring ny ägare till fastigheten på Stavaröd 109 i Tjörnarp

Tjörnarp Henrik Andersson, 40 år, från Sösdala, har tagit över fastigheten på Stavaröd 109 i Tjörnarp från Heidi Eichner. Ägarbytet blev klart i september 2018 och köpesumman blev 430 000 kronor. Huset har en boyta på 74 kvadratmeter.

Skånskan - 21 timmar sedan

Polisen varnar mopedägare

Dösjebro I tisdags stals en moped från järnvägsstationen i Dösjebro. Det är den fjärde mopedstölden på kort tid i kommunen. Nu går polisen ut och varnar mopedägare från att parkera sina fordon på obevakade platser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.