Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 November, 10:37

Expressen - 14 jul 18 kl. 07:17

Trumps tabbar i mötet med drottningenDonald Trump kritiseras nu för sina brott mot det kungliga protokollet i mötet med drottning Elizabeth.Först lät han drottningen vänta 15 minuter i värmen – sedan struntade han i den traditionella bugningen.Avslutningsvis gick han i väg framför statsöverhuvudet och såg för ett tag ut att ha tappat bort henne framför kungliga vakten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, Elizabeth

Dela artikeln

507 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, tabbari , mötetmed , drottningen
Skånskan - 22 nov 16 kl. 01:00

Vad lär Löfven av Trumps vinst?

ERWP.fif(0)Bryr sig ame­ri­kaner inte om Trumps kons­tig­heter? Jo, det visar sig att bara 42 pro­cent av Do­nald Trumps väl­ja­re var starkt för honom jäm­fö­rt med att 53 pro­cent av Hil­la­ry Clintons väl­ja­re var starkt för hen­ne, vil­ket inte hel­ler im­po­nerar.

Expressen - 04 jun 18 kl. 12:13

Melania Trumps mystiska frånvaro – missar mötet med Kim Jong-Un

LONDON. Melania Trumps frånvaro från rampljuset de senaste veckorna förbryllar.Och nu uppger Reuters att USA:s "first lady" inte heller kommer att medverka vid något av Donald Trumps kommande möten: G7-mötet i Quebec och det historiska mötet med Kim Jong-Un.

YLE - 08 maj 17 kl. 13:11

Världens länder ska enas om nya klimatregler - Trumps skugga hänger över mötet

USA:s president Donald Trump kastar en lång skugga över det klimatmöte som på måndagen inleds i Bonn. På mötet ska världens länder skapa ett regelverk för hur Parisavtalets målsättningar skall sättas i verket. Trumps vacklande linje i klimatfrågor, i kombination med att han under sin valkampanj kallade klimatavtalet från Paris 2015 ett kinesiskt påhitt och lovade skrota det så snart som möjligt, gör det svårt för de övriga medlemsländerna att föra förhandlingar.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 12 kl. 16:59

Fördel Södertälje efter Karlstads tabbar

Rugbysäsongen startar om med B-slutspel för Karlstads del. Men efter 6?10 i det första kvartsfinalmötet är det fördel Södertälje inför returen.

Expressen - 25 maj 18 kl. 17:33

Trumps nya besked om mötet med Kim Jong-Un

Ett dygn efter Donald Trumps besked om att ställa in mötet med Nordkorea kommer ett nytt besked:Mötet kan bli av trots allt.– Vi får se vad som händer, säger presidenten enligt CNN..

Expressen - 18 jun 18 kl. 00:06

Uppgifter: Trumps svärson låg bakom mötet i Singapore

Mötet mellan Donald Trump och Kim Jong-Un ses som ett av de största stegen i riktningen mot ett Nordkorea utan kärnvapen.Nu kommer uppgifter om att Trumps svärson Jared Kushner kan ha spelat en avgörande roll för att ordna mötet, skriver amerikanska medier..

DN - 26 aug 18 kl. 18:14

Senatorer begär ut Trumps hemliga dokument om Putinmötet

Toppmötet i Helsingfors gav Trump och Putin två timmar på tu man hand. Kritiker har varnat för att den amerikanska presidenten då utsattes för onödiga risker för påverkan – och att han gjorde hemliga utfästelser som gynnar Ryssland.  Nu har två senatorer lämnat in en begäran om att få ut Trumps dokument om mötet..

Skånskan - 23 maj 17 kl. 01:00

Värsta ter­ro­risterna un­der Trumps radar

ERWP.fif(2)Do­nald Trump har be­sökt Sau­di­ara­bi­en som sitt första be­sök som ame­ri­kansk pre­si­dent. Den prio­ri­teringen för­vånar, även om in­get som Trump gör läng­re borde för­våna
Än mer upp­se­en­de­väc­kan­de var det att han inte med ett ord nämnde det bru­tala för­trycket av så­väl kvin­nor som alla som inte sla­viskt följer den ex­trema form av is­lam som kung­a­huset på­bjuder.

Dagens PS - 07 mar 18 kl. 07:30

Gary Cohn lämnar i protest mot Trumps tullar

President Donald Trumps ekonomiska rådgivare Gary Cohn har valt att lämna sin tjänst i protest mot de aviserade importtullarna. Det skriver Wall Street Journal. Gary Cohn som beskrivs vara ekonomiskt globalt tänkande ska förgäves ha försökt stoppa de föreslagna tullarna.

YLE - 12 feb 17 kl. 05:31

Omkörningsfiler på nätet bara för vissa? Håller på att bli verklighet i USA

På internet ska alla data behandlas lika. Principen kallas nätneutralitet och har tillämpats alltsedan nätet skapades. Den verkar nu vara hotad på grund av en utnämning som Donald Trump har gjort.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Allmänheten i Gävle varnas för giftig brandrök

Allmänheten i delar av Gävle kommun uppmanas håll sig inne och stänga dörrar och fönster på grund av giftigrök från en brand i en industrilokal..

Expressen - 15 minuter sedan

De svenska hushållens skulder hotar ekonomin

Hushållens höga och växande skuldsättning fortsätter att utgöra den största risken i svensk ekonomi.Det framgår av ett pressmeddelande med anledning av Riksbankens stabilitetsrapport.– För att komma till rätta med problemen kring hushållens skuldsättning är det framför allt angeläget att åtgärder vidtas inom bostadspolitiken och skattepolitiken, skriver Riksbanken..

Expressen - 30 minuter sedan

Stort strömavbrott i stora delar av Malmö

Flera tusen el-abbonnenter kring Möllevångstorget i Malmö är utan ström på onsdagsförmiddagen.I nuläget finns inget förklaring till avbrottet, meddelar Eon..

Expressen - 30 minuter sedan

Landstingsdirektören i Stockholm får sparken

Landstingsdirektören i Stockholm Malin Frenning får sparken efter två år, erfar DN..

Expressen - 45 minuter sedan

Öresundstågen försenade på grund av dansk strejk

Tågpersonal i Köpenhamn gick ut i strejk under onsdagsmorgonen.Situationen är löst, men det kan bli förseningar vidare under dagen..

Expressen - 1 timme sedan

Black Friday-larm: ”Var tionde rea kan vara bluff"

Lockas du av Black Friday-annonser där varor reas ut till 30, 40 eller till och med 50 procents rea?Håll huvudet kallt. Det förekommer att butiker smyghöjer priserna inför årets shoppingdag nummer ett.

Expressen - 1 timme sedan

Föräldrarna tog dottern på semester – riskerar fängelse

Janine och Shane Scott tog med sin sjuåriga dotter Elissa på semester till New York i tron om att skolan beviljat dottern ledigt. Väl hemma möttes de av ett omskakande besked: De riskerar fängelse och böter på närmare 30 000 kronor var.– Det är skandal, säger Shane till Daily Mirror.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Man knivskuren – polisen utreder mordförsök

En man i 50-årsåldern har blivit knivskuren i Kungälv. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråpförsök. – Han har talat om för oss vem som ska vara gärningsmannen, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Jimmie Åkesson: Signaler från talmannen om att vi får inflytande

Ulf Kristersson röstades förra veckan ned som statsminister av riksdagen. Jimmie Åkesson förklarar varför hans parti röstade ja i omröstningen. – Utifrån de signaler jag fått är det tydligt att vi kan räkna med ett betydande inflytande på en M-KD-regering, säger Jimmie Åkesson i Expressen TV..

Expressen - 2 timmar sedan

Flera bilar i olycka på E6 vid Kävlinge – ett körfält avstängt

Flera bilar är inblandade i en olycka på E6 vid Kävlinge i Skåne.Ett körfält i södergående riktning är stängt.Inga rapporter finns om skadeläge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.