Expressen > Nyheter

Sunday, 23 September, 23:37

Expressen - 14 jul 18 kl. 07:17

Trumps tabbar i mötet med drottningenDonald Trump kritiseras nu för sina brott mot det kungliga protokollet i mötet med drottning Elizabeth.Först lät han drottningen vänta 15 minuter i värmen – sedan struntade han i den traditionella bugningen.Avslutningsvis gick han i väg framför statsöverhuvudet och såg för ett tag ut att ha tappat bort henne framför kungliga vakten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, Elizabeth

Dela artikeln

507 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, tabbari , mötetmed , drottningen
Skånskan - 22 nov 16 kl. 01:00

Vad lär Löfven av Trumps vinst?

ERWP.fif(0)Bryr sig ame­ri­kaner inte om Trumps kons­tig­heter? Jo, det visar sig att bara 42 pro­cent av Do­nald Trumps väl­ja­re var starkt för honom jäm­fö­rt med att 53 pro­cent av Hil­la­ry Clintons väl­ja­re var starkt för hen­ne, vil­ket inte hel­ler im­po­nerar.

Expressen - 04 jun 18 kl. 12:13

Melania Trumps mystiska frånvaro – missar mötet med Kim Jong-Un

LONDON. Melania Trumps frånvaro från rampljuset de senaste veckorna förbryllar.Och nu uppger Reuters att USA:s "first lady" inte heller kommer att medverka vid något av Donald Trumps kommande möten: G7-mötet i Quebec och det historiska mötet med Kim Jong-Un.

YLE - 08 maj 17 kl. 13:11

Världens länder ska enas om nya klimatregler - Trumps skugga hänger över mötet

USA:s president Donald Trump kastar en lång skugga över det klimatmöte som på måndagen inleds i Bonn. På mötet ska världens länder skapa ett regelverk för hur Parisavtalets målsättningar skall sättas i verket. Trumps vacklande linje i klimatfrågor, i kombination med att han under sin valkampanj kallade klimatavtalet från Paris 2015 ett kinesiskt påhitt och lovade skrota det så snart som möjligt, gör det svårt för de övriga medlemsländerna att föra förhandlingar.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 12 kl. 16:59

Fördel Södertälje efter Karlstads tabbar

Rugbysäsongen startar om med B-slutspel för Karlstads del. Men efter 6?10 i det första kvartsfinalmötet är det fördel Södertälje inför returen.

Expressen - 25 maj 18 kl. 17:33

Trumps nya besked om mötet med Kim Jong-Un

Ett dygn efter Donald Trumps besked om att ställa in mötet med Nordkorea kommer ett nytt besked:Mötet kan bli av trots allt.– Vi får se vad som händer, säger presidenten enligt CNN..

Expressen - 18 jun 18 kl. 00:06

Uppgifter: Trumps svärson låg bakom mötet i Singapore

Mötet mellan Donald Trump och Kim Jong-Un ses som ett av de största stegen i riktningen mot ett Nordkorea utan kärnvapen.Nu kommer uppgifter om att Trumps svärson Jared Kushner kan ha spelat en avgörande roll för att ordna mötet, skriver amerikanska medier..

DN - 26 aug 18 kl. 18:14

Senatorer begär ut Trumps hemliga dokument om Putinmötet

Toppmötet i Helsingfors gav Trump och Putin två timmar på tu man hand. Kritiker har varnat för att den amerikanska presidenten då utsattes för onödiga risker för påverkan – och att han gjorde hemliga utfästelser som gynnar Ryssland.  Nu har två senatorer lämnat in en begäran om att få ut Trumps dokument om mötet..

Skånskan - 23 maj 17 kl. 01:00

Värsta ter­ro­risterna un­der Trumps radar

ERWP.fif(2)Do­nald Trump har be­sökt Sau­di­ara­bi­en som sitt första be­sök som ame­ri­kansk pre­si­dent. Den prio­ri­teringen för­vånar, även om in­get som Trump gör läng­re borde för­våna
Än mer upp­se­en­de­väc­kan­de var det att han inte med ett ord nämnde det bru­tala för­trycket av så­väl kvin­nor som alla som inte sla­viskt följer den ex­trema form av is­lam som kung­a­huset på­bjuder.

Dagens PS - 07 mar 18 kl. 07:30

Gary Cohn lämnar i protest mot Trumps tullar

President Donald Trumps ekonomiska rådgivare Gary Cohn har valt att lämna sin tjänst i protest mot de aviserade importtullarna. Det skriver Wall Street Journal. Gary Cohn som beskrivs vara ekonomiskt globalt tänkande ska förgäves ha försökt stoppa de föreslagna tullarna.

YLE - 12 feb 17 kl. 05:31

Omkörningsfiler på nätet bara för vissa? Håller på att bli verklighet i USA

På internet ska alla data behandlas lika. Principen kallas nätneutralitet och har tillämpats alltsedan nätet skapades. Den verkar nu vara hotad på grund av en utnämning som Donald Trump har gjort.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Annie Lööf och Jan Björklund pressas

SD:s besked om att rösta på Andreas Norlén (M) som ny talman tar Ulf Kristersson närmare regeringsmakten. Rödgröna politiker pressar L och C om att hålla SD borta från inflytande över regeringsmakten. – Jag tror att man allvarligt och uppriktigt vill pröva om en alliansregering kan fungera.

Expressen - 30 minuter sedan

Buss körde av vägen – två skadade

En buss med ett 20-tal personer ombord körde på söndagskvällen av vägen och ut på en åker i östra Blekinge.Två personer fördes till sjukhus..

Expressen - 30 minuter sedan

Volvos vd om succén: ”Otroligt spännande resa”

För snart tre år sedan tillträdde Martin Lundstedt som vd för Volvo. Nu har rörelsemarginalen vuxit kraftigt och fordonsjätten håller på att bygga en historiskt stor nettokassa, skriver Dagens Industri. – De aktiviteter som vi startade vid årsskiftet 2015/2016, med decentralisering och kundnärhet, har fungerat väl.

Expressen - 45 minuter sedan

Hollande: "Isolerar vi oss som nationer dör Europa"

Frankrikes förre president François Hollande fick se sitt parti näst intill utplånat i förra valet.– Många socialister i Europa skulle gärna ha det resultat de svenska Socialdemokraterna fick, säger François Hollande till SVT..

Expressen - 45 minuter sedan

L: "Gymnasielagen skulle aldrig ha antagits"

Migrationsöverdomstolen fattar beslut om den så kallade gymnasielagen på fredag nästa vecka. Framtiden för omkring 9 000 ensamkommande unga ensamkommande avgörs då. Miljöpartiet vill fortsätta hjälpa ensamkommande som drabbas om gymnasielagen underkänns.

Expressen - 45 minuter sedan

Margot Wallström: ”Vi är mer hoppfulla om Dawit Isaak”

Under den kommande veckan samlas FN:s generalförsamling i New York.Sveriges utrikesminister, Margot Wallström (S), ska delta – och framför allt en fråga är prioriterad: Ett frisläppande av den svenska journalisten Dawit Isaak.– Vi är hoppfulla, säger Wallström till DN..

Expressen - 1 timme sedan

Flera personer allvarligt skadade i bråk

Flera personer är svårt skadade efter ett gängbråk i Karlskoga, rapporterar Aftonbladet. Enligt uppgifter till Aftonbladet har kniv och machete har använts i bråket..

Expressen - 2 timmar sedan

Alliansens väljare splittrade – i valet mellan S och SD

Alliansens väljare är djupt splittrade kring regeringsbilden. Bland Annie Lööfs C-väljare kan nästan 6 av 10 kan acceptera en regering där S ingår men färre än var tionde kan tänka sig SD. Samtidigt ser 3 av 10 moderata väljare Jimmie Åkesson som en möjlig minister, enligt DN/Ipsos..

Expressen - 2 timmar sedan

Knivskuren i en lägenhet

Helsingborgspolisen är på plats i Närlundaområdet i Helsingborg där en person ska ha blivit knivskuren i en lägenhet.– Det är åtminstone en skadad, säger Rickard Lundqvist vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Texten uppdateras.

Expressen - 2 timmar sedan

Felicia, 15, hånas för sitt eldsmärke: "Blir jätteledsen"

15-åriga Felicia Dahlström föddes med ett eldsmärke på ena sidan av ansiktet.De hånfulla kommentarerna och de stirrande blickarna har blivit vardag.Men det var en specifik händelse som ledde till en polisanmälan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.