DI > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 07:30

DI - 14 jul 18 kl. 07:01

Flygbolagens märkligaste ursäkter att slippa betalaVissa flygbolag är mer kreativa än andra att hitta ursäkter för att slippa betala ersättning till passagerare som råkat ut för förseningar och inställda flyg. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolagens, märkligaste, ursäkteratt , slippa, betala

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kristersson mot historiskt nederlag – men frågan är långt ifrån avgjord

Ulf Kristersson går mot ett historiskt nederlag när stödet för en ny statsminister ska prövas i riksdagen på onsdagen. Samtidigt blockerar partierna alla andra alternativ och Sverige går nu ett steg närmare ett extraval..

DI - 15 minuter sedan

Spotify expanderar till Mellanöstern och Nordafrika

Musiktjänsten Spotify har lanserat i 13 länder i MENA (Mellanöstern & Nordafrika), rapporterar Music Ally..

DI - 15 minuter sedan

Italien backar inte om budgeten

Den italienska regeringen valde som väntat att inte backa från sitt tidigare budgetförslag på tisdagen. I ett brev till EU-kommissionen står finansminister Giovanni Tria fast vid både budgetunderskottet och tillväxtprognosen för nästa år..

DI - 30 minuter sedan

Black Friday växer – handeln räknar med miljardlyft

Konsumenter har tagit till sig Black Friday, handelns knep för att få fart på försäljningen inför jul. 47 procent planerar att köpa något under fredagen den 23 november, och handlarna räknar med en ökad försäljning, enligt en webbundersökning från Svensk Handel..

DI - 45 minuter sedan

THQ Nordic höjer resultat och omsättning rejält, förvärvar Coffee Stain

Rörelseresultatet ökade med över 270 procent för spelutvecklaren THQ Nordic under det tredje kvartalet och nettoomsättningen slog rekord. Samtidigt meddelar bolaget att man förvärvar sektorskollegan Coffe Stain..

DI - 45 minuter sedan

Hansa Medicals emission klar – så stor blev rabatten

Den riktade emission som Hansa Medical aviserade efter börsstängning på tisdagen genomfördes till en teckningskurs om 255 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Ljust bokningsläge för skidanläggningarna

En svag svensk krona, pågående klimatdebatt och drömjul för arbetstagare. Alla tre är tungt vägande faktorer till att skidanläggningarna redan nu ser en kraftigt ökad efterfrågan inför vintersäsongen..

DI - 1 timme sedan

USA-räntorna föll i takt med börsen

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på tisdagen i takt med att Wall Street tappade fart och samtidigt försvagades dollarn. Det var stort fokus på oljepriset, som klappade ihop. Under natten har oljan stabiliserats något..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Oljan fortsätter ner – mest neråt i Asien

De kinesiska börserna går isär samtidigt som färsk statistik visar att landets industriproduktion ökade mer än väntat medan detaljhandeln bjöd på en besvikelse i oktober. Oljan fortsätter gå svagt i den tidiga tisdagshandeln..

DI - 1 timme sedan

Högre industriproduktion och investeringar än väntat i Kina

Kinas industriproduktion ökade 5,9 procent under oktober, jämfört med motsvarande månad föregående år. Analytikerna hade väntat sig en ökning med 5,7 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.