Sydsvenskan > IT

Wednesday, 14 November, 01:12

Sydsvenskan - 14 jul 18 kl. 07:00

Årets torka riskerar leda till brist på svenskt köttBondens uppmaning: ”Frys in en ko – rädda en häst.”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

170 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets torka, riskerar, ledatill , brist, svenskt, kött
Helsingborgs Dagblad - 14 jul 18 kl. 07:00

Årets torka riskerar leda till brist på svenskt kött

Bondens uppmaning: ”Frys in en ko – rädda en häst.”.

Expressen - 20 feb 18 kl. 06:55

Ny torka riskerar att slå till mot Kalifornien

Efter att den femåriga svåra torkan i Kalifornien tog slut pustade många ut. Nu riskerar en ny torka att slå till – efter stora brister på snö, skriver Bloomberg. – Det är dags att vara orolig, säger Alan Haynes, hydrolog till tidningen..

Newsmill - 28 maj 12 kl. 13:32

Polisens chefsproblem riskerar leda till fortsatt ineffektivitet

http://www.newsmill.se/trackback/45250Tidigare polisintendent: Grundproblemet ?

DalaDemokraten - 11 aug 14 kl. 16:41

Debatt: Moderat energipolitik riskerar leda till elbrist

En ansvarstagande regering måste ha en plan för övergången till ny hållbar elproduktion. Att som alliansregeringen blunda för att kärnkraften är gammal och att det därför är hög tid att besluta om ny elproduktion riskerar att Sverige i en snar framtid kan drabbas av allvarlig elbrist, vilket skulle drabba både industrin och privatpersoner hårt..

Eurosport - 26 nov 14 kl. 13:27

Nya krav riskerar leda till färre dopningstest nästa år: "En fråga om idrottens trovärdighet"

Wadas ökade krav kan leda till att nationella antidopningsbyråer inte har råd med lika många tester nästa år. Risken kan inte uteslutas heller i Sverige. ”Vill man vara med och driva antidopningsarbetet internationellt så kräver det resurser.

DN - 23 feb 15 kl. 00:05

”Svenska byggregler bryter mot EU-direktiv och riskerar leda till ökad klimatpåverkan”

Ny granskning. Svenska staten bryter sannolikt mot EU:s direktiv om byggnaders energiprestanda. Byggreglerna kan dessutom leda till ökad klimatpåverkan.

DN - 03 sep 17 kl. 21:00

”EU:s hårda Brexit-position riskerar leda till handelskrig”

Vi uppmanar de svenska och tyska regeringarna att inte stödja det ogenomtänkta argumentet att britterna inte ska få ”plocka russinen ur kakan” och att motsätta sig bestraffningsstrategin. Tyskland och Sverige riskerar att förlora mest på en sådan vedergällningsstrategi, skriver ekonomiprofessorerna John Hassler och Hans-Werner Sinn..

DN - 03 sep 17 kl. 21:00

”EU:s hårda Brexit-position riskerar leda till handelskrig”

Vi uppmanar de svenska och tyska regeringarna att inte stödja det ogenomtänkta argumentet att britterna inte ska få ”plocka russinen ur kakan” och att motsätta sig bestraffningsstrategin. Tyskland och Sverige riskerar att förlora mest på en sådan vedergällningsstrategi, skriver ekonomiprofessorerna John Hassler och Hans-Werner Sinn..

GöteborgsPosten - 25 mar 16 kl. 09:22

Torka skapar global brist på socker

Priset på råsocker har hittills i år stigit med cirka tio procent och ligger nu nära sitt högsta på 18 månader..

Expressen - 20 nov 14 kl. 01:36

MFF riskerar spelar- brist i Europaspelet

Om svenska mästarlaget Malmö FF blir sämst trea i gruppspelet i Champions League-fotbollen kan Uefas (europeiska fotbollsförbundet) regler innebära att truppen blir väldigt tunn i vårens fortsatta cupäventyr..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Malmström tror att USA väntar med tullar

EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström utgår från att USA inte kommer att införa biltullar mot EU under tiden parterna förhandlar om handelsavtal. – Vi utgår från att om det skulle hända, skulle det inte vara för EU, säger hon vid tankesmedjan Germa.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Äldre kvinna skadad efter inbrottsförsök

En kvinna i 80-årsåldern har skadats i samband med att flera män försökte ta sig in hos ett äldre par i Gävle på tisdagskvällen, skriver polisen på sin hemsida. Kvinnan har förts till sjukhus med ambulans. Omständigheterna kring det misstänkta brottet ä.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Arenapartyt räddades av speedkulan och burväktaren

Johan Olofsson och Oscar Alsenfelt i huvudrollerna för Redhawks..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Olja och flygproblem tyngde Wall Street

De amerikanska investerarna fick hopp i blicken på tisdagen efter signaler om framgång i handelssamtalen mellan USA och Kina. Men börserna tyngdes bland annat av oljeprisras och flygjätten Boeings kräftgång. Farhågor om minskad efterfrågan och överskott.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spotify nu i Mellanöstern och Nordafrika

Spotify lanserades på 13 nya marknader i Mellanöstern och Nordafrika på tisdagen. Musiktjänsten blir tillgänglig i arabisk version i bland annat Egypten, Marocko, Saudiarabien, Förenade arabemiraten och i de palestinska territorierna. I samband med det.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Oljepriserna fortsätter falla

Fallet för världsmarknadspriset på råolja accelererade på USA-marknaden på tisdagen. Terminskontrakt föll till den lägsta nivån på elva månader på grund av farhågor för minskad efterfrågan och överskott i oljeutbudet. Ett terminskontrakt för leverans av.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Judarnas historia visas i Malmö – men fortfarande varnas judar för resor hit

"Vår resevarning innebär att man ska vara vaksam. Jag bär kippa, men jag har sovit i Köpenhamn.".

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

USA: Kraftig ökning av hatbrott

Antalet hatbrott ökar i USA – och i synnerhet sådana med antisemitiskt motiv. 7 175 hatbrott anmäldes i landet år 2017, jämfört med 6 121 året innan, enligt statistik från den federala polisen FBI. Antalet anmälningar av antisemitiska hatbrott ökade med.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Norge: Ryssland störde vid Nato-övningen

Ryssland störde GPS-utrustning vid Nato-övningen Trident Juncture härom veckan, meddelar Norges försvarsdepartement. Finland har sedan tidigare riktat misstankar österut. Störningssignaler identifierades mellan den 16 oktober och den 7 november och ursp.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Här är Redhawkstrion som får sitta på läktaren

Men Carl Persson får debutera mot Brynäs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.