Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 November, 10:38

Liknande nyheter

Taggar: Debutför , Annie, utställningför världens största , hästras
Magazin24 - 28 apr 16 kl. 07:42

Debutanter bjuder in till inspirerande utställning

ARBOGA Det är aldrig försent att lära sig något nytt, under det senaste året har drygt 30 konstnärstalanger vuxit fram på ABF Västras akvarellkurser. Nu visar de upp sina verk i en stor utställning. Drygt ett och ett halvt år har gått sedan Lena Fransson började med sina akvarellcirklar på ABF Västra Västmanland.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 2 minuter sedan

Jämställd tävling in på USA-touren

Golftävlingen på Beach Golf Links utanför Melbourne i februari slår ett slag för jämställdheten. Där tävlar män och kvinnor samtidigt och tävlingarna har lika mycket prispengar, motsvarande 9,8 miljoner i dam- respektive herrtävlingen. Herrtävlingen ing.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

George RR Martin: En del har vänt sig mot mig

Vintern dröjer men "Game of thrones"-skaparen George RR Martin tar oss i den nya boken "Eld och blod" åter till Västeros, nu med den draktämjande ätten Targaryen i fokus. – Jag tycker egentligen inte om att skriva, förklarar succéförfattaren när TT träf.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sverige vann sedan Italien gett upp

Italien gav upp efter åtta omgångar och lag Anna Hasselborg vann matchen i curling-EM med 8–4. Det var svenskornas femte seger efter sju matcher i EM i Tallinn. Svenskorna gick till en komfortabel 4–0-ledning efter två omgångar och italienskorna, med Ve.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Albin Lee Meldau hyllas med europeiskt pris

Albin Lee Meldau var tidigare lite av en doldis för svenska folket, men har blivit ett bekant ansikte för alla som följer årets "Så mycket bättre". Nu tilldelas singer-songwritern den Europeiska Unionens nya pris för populärmusik, Music moves Europe tal.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mittfältare återvänder till Örebro

Han spelade för Örebro 2015-2016 och flyttade sedan till den norska klubben Odds för två säsonger. Nu återvänder Martin Broberg till ÖSK, som han skrivit ett treårskontrakt med. "Han är målfarlig, löpstark och aktiv spelare och kommer att tillföra mycke.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mindre trängsel på Helsingborgståg - pågatåg sätts in till Älmhult

Skånetrafiken sätter in pågatåg till Älmhult istället. Vagnsbrist fortfarande problem..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Svenskarna hade behövt en droppe franskt blod

I Frankrike säger folket aktivt ifrån till de styrande i form av blockader och demonstrationer – nu senast i helgen med kraftfulla protester mot höjda bensinpriser. Vi har sett och hört det förut genom historien i just Frankrike..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

När ska hjärtsviktspatienter ges den vård de har rätt till?

Jag är sedan 2001 beroende av avancerad hjärtvård på grund av en mycket ovanlig medfödd hjärtsjukdom. Jag är djupt tacksam för att jag lever och bor i Sverige och har ynnesten att få tillgång till denna högteknologiska vård. Med tanke på all kunskap man har är det ofattbart att man brister i sitt ansvar gällande sjukgymnastik/fysioterapi för hjärtsvikt- och arytmipatienter.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kalifornien: 81 döda och hundratals saknade

Dödstalet för de förödande bränderna i norra Kalifornien fortsätter att stiga och är nu uppe i 81. Samtidigt saknas 870 personer. Den så kallade Camp fire-branden är den dödligaste och mest destruktiva branden i delstatens historia.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Teater väntar på Scala Bio

På fredag den 23 november klockan 18 direktsänds "Män i mogen ålder" från Tammerfors Arbetarteater på Scala Bio..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.