Sydsvenskan > Inrikes

Thursday, 15 November, 17:42

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , Hermodalsskolan
Corren - 10 timmar sedan

Larm brand i byggnad

SOS har larmat om en befarad brand i byggnad..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Anlagd mindre brand i livsmedelsbutik

En man anlade en mindre brand i en livsmedelsbutik vid Värnhemstorget under torsdagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 15:38

Russell Brand drömmer om hjältar

Han är känd för sina skandaler. Och för att skämma ut andra i direktsändning. Men bakom gränslösheten finns en Russell Brand som drömmer om en bättre värld.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 13 kl. 15:38

Russell Brand drömmer om hjältar

Han är känd för sina skandaler. Och för att skämma ut andra i direktsändning. Men bakom gränslösheten finns en Russell Brand som drömmer om en bättre värld.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 10:23

2018 års viktigaste frågor inom digital marknadsföring – transparency ad fraud, viewability & brand safety

Jag träffade Nick Morley på Integral Ad Science på Dmexco i höstas och vi pratade om alla viktiga trender som alla pratar om just nu som transparency ad fraud, viewability och brand safety samt varför dessa dessa frågor är så viktiga i digital marknadsföring. Innan vi går in på intervjun låt oss börja med att förklara frågorna lite snabbt. Transparency – Transparens: Alla talar om att de skalla vara mer transparenta i sin affär och visa mer siffror, det är en ganska stor fråga som inbegriper många olika siffror och debatten om man visar sina siffror eller inte har varit het i medier och kommer att intensifieras under 2018.

Alingsås tidning - 12 sep 16 kl. 05:30

Räddningstjänsten brandövar i centrum

En större brandövning kommer att hållas i Alingsås nu i veckan – då simuleras brand i stans trähusbebyggelse. – I flera års tid har vi arbetat med olika åtgärder för att kunna rädda trästaden vid händelse av brand, säger Börje Lindgren, räddningschef vid Alingsås och Vår­gårda Räddningstjänstförbund, om bakgrunden till den övning som nu ska genomföras. Räddningspersonalen har gjort ett gediget arbete och inventerat trähusbebyggelsen i centrum för att se hur det ser ut på vindar, och hur det är beställt med brandväggar mellan husen.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 13:00

Anlagd brand ett ungdomsproblem

Eslöv Polisen har förhört tre yngre personer som är skäligen misstänkta för att ha anlagt en av de bränder som inträffat den senaste tiden.
Forskare vid Göteborgs universitet har skrivit en rapport som behandlar ämnet ungdomar och bränder.80 procent av alla elever som går på högstadiet har någon gång lekt med eld.

YLE - 03 okt 13 kl. 15:20

Brand har övats på Wasa Express

Räddning från brand ombord har övats på kvarkenfärjan Wasa Express i hamnen i Holmsund på torsdag. I övningen ingick bland annat sjöräddning, sjukvård och omhändertagande av drabbade. Scenariot är en brand som utbryter just då färjan tar i land.

Uppsalanyheter.se - 11 jun 14 kl. 03:13

Fyra bilar totalförstörda i brand

Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda. Under dagen kallades man också till en brand i ett flerfamiljshus i samma stadsdel.Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 19:33

Russell Brand hoppar av SXSW

Den brittiske komikern och skådespelaren Russell Brand hoppar av jättefestivalen South by Southwest (SXSW) i Austin i den amerikanska delstaten Texas. Brand skulle ha hållit en föreläsning på festivalen och närvarat vid premiären av en dokumentär som handlar om honom.På sin hemsida förklarar Brand sitt avhopp med att han tycker att "Brand: A second coming" är för smärtsam att titta på.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Tio Malmöbarer bland Sveriges bästa

Här är barerna som White Guide rankar som Sveriges bästa..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nu får Löfven chansen att mala ner Annie Lööfs motstånd

Han har inga planer på att låta henne bli statsminister.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

SD vill förlänga lag om id-kontroll

Sverigedemokraterna vill behålla möjligheten att snabbt återinföra id-kontroller vid gränsen. Partiet vill därför att riksdagen ser till att den tillfälliga lagen förlängs. SD:s rättspolitiske talesperson Adam Marttinen pekar på att den tillfälliga lage.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nytolkning av berömd Dali-målning på Krognoshuset

Konstnären Eva Larsson inspirerades av målningen "Wilhelm Tells gåta"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Försvarsmakten: Vi tappar mycket i budgeten

Flera myndigheter känner sig som förlorare och pekar på att tidigare utlovade satsningar fryser inne i regeringens förslag till övergångsbudget. Enligt Försvarsmakten tappar myndigheten hundratals miljoner kronor i nästa års budget för förbandsverksamhe.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Rekordinsamling på Diabetesgalan

Under onsdagskvällen sändes Diabetesgalan i TV3 för andra året i rad. Totalt lyckades galan inbringa 7,01 miljoner kronor till förmån för diabetesforskningen. Förra årets gala samlade in 5,7 miljoner kronor.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Begärs häktade för inblandning i trippelmord

Tre män i 20-årsåldern begärs häktade misstänkta för inblandning i trippelmordet i Malmö i juni, rapporterar Kvällsposten. En av männen misstänks också för grovt narkotikabrott. Sedan tidigare sitter även en 32-årig man häktad för medhjälp till morden..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sjöstrand: Herrspelarna förtjänar all respekt

Svenska fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand hävdar att missförstånden mellan SvFF och herrlandslaget nu är utredda, efter ett möte på onsdagskvällen. "Jag törs påstå att alla inblandade uppfattade mötet som positivt, att vi rett ut ett.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Goitom förlänger – sedan blir han AIK-tränare

AIK, nybliven svensk mästare i fotboll, förlänger med lagkaptenen Henok Goitom. Den 34-åriga anfallaren har skrivit på för spel i ett år till – minst. Kontraktet gäller ett år som spelare och därefter ytterligare två år där Goitom går in som assisterand.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ekdal redo för spel mot Turkiet

Albin Ekdal har varit ett litet frågetecken för Janne Andersson. Men mittfältaren ger nu klartecken inför Nations League-matchen i fotboll mot Turkiet på lördag. – Jag är "fit for fight", säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.