SVT > Utrikes

Saturday, 17 November, 08:17

SVT - 14 jul 18 kl. 04:04

Polis i Chile utreder nya anklagelser om sexövergrepp inom katolska kyrkanChilensk polis och åklagare utreder nya anklagelser om sexuella övergrepp inom katolska kyrkan. På fredagen genomfördes razzior i regionen Araucanía i södra Chile. Totalt fem präster i regionen utreds för brott som ska ha begåtts efter år 2000..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Chile, Araucanía

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisi , Chile, utredernya , anklagelserom , sexövergreppinom , katolska kyrkan
Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 05:05

Chile utreder oförklarlig fågeldöd


Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina.De stora utrotningshotade fåglarna med ett vingspann på upp till tre meter påträffades åtta mil öster om Chiles huvudstad Santiago. Två av dem var döda och 18 återhämtar sig nu på en djurklinik.

DN - 13 aug 13 kl. 05:41

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina..

UNT - 13 aug 13 kl. 05:05

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina. De misstänks ha blivit sjuka efter att ha ätit förgiftade kadaver av boskap, räv eller puma.(TT).

NT - 13 aug 13 kl. 05:05

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina..

SvD - 13 aug 13 kl. 05:05

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina..

BT - 13 aug 13 kl. 05:07

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina. De stora utrotningshotade fåglarna med ett vingspann på upp till tre meter påträffades åtta mil öster om Chiles huvudstad Santiago. Två av dem var döda och 18 återhämtar sig nu på en djurklinik.

NSD - 13 aug 13 kl. 05:05

Chile utreder oförklarlig fågeldöd

Myndigheterna försöker ta reda på vad som förgiftat minst 20 kondorer i Anderna mellan Chile och Argentina..

Realtid - 11 okt 12 kl. 08:36

Goldman Sachs utreder anklagelser

Greg Smiths anklagelser om bankens dåliga arbetsförhållanden har nu utretts..

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 17 kl. 20:25

Moderater utreder anklagelser om valfusk

Anklagelser om planer på fusk i provvalet inför riksdagsvalet har fått styrelsen för Moderaterna i Norrbotten att kalla till krismöte. Det är en av kandidaterna, Anna Alriksson, som slagit larm sedan hon i ett mejl fått veta att fusk planeras för att gy.

BT - 18 sep 17 kl. 20:25

Moderater utreder anklagelser om valfusk

Anklagelser om planer på fusk i provvalet inför riksdagsvalet har fått styrelsen för Moderaterna i Norrbotten att kalla till krismöte. Det är en av kandidaterna, Anna Alriksson, som slagit larm sedan hon i ett mejl fått veta att fusk planeras för att gynna hennes motkandidat Jonas Grafström.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Försvunnen ubåt hittad efter ett år

Den argentinska ubåten Ara San Juan som försvann i november förra året har hittats, meddelar landets myndigheter enligt AFP. Ombord fanns 44 besättningsmän när ubåten försvann..

SVT - 2 timmar sedan

Demonstranter väntas blockera stora delar av Frankrikes vägnät

Tusentals och åter tusentals demonstranter som kallar sig de gula västarna kommer under lördagen att ge sig ut på vägarna i Frankrike för att protestera mot höjd skatt på drivmedel. Genom att blockera flera större motorleder runt om i landet vill de få regeringen att tänka om kring sin politik och kräver ökad kompensationer för de stigande kostnaderna..

SVT - 6 timmar sedan

Källor: CIA pekar ut kronprinsen för mordet på Khashoggi

CIA har kommit fram till att den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman själv beordrat mordet på journalisten och dissidenten Jamal Khashoggi enligt personer med insyn i ärendet, rapporterar The Washington Post..

SVT - 8 timmar sedan

Amerikansk fånge släppt från Nordkorea – Pompeo tackar Sverige för hjälpen

Nordkorea har släppt en amerikansk medborgare som enligt USA frihetsberövades efter att ha rest in olagligt i landet, skriver Washington Post. USA:s utrikesminister Mike Pompeo tackar nu Nordkorea och den svenska ambassaden för samarbetet som resulterat i att amerikanen Bruce Byron Lowrance kunde återvända till hemlandet..

SVT - 9 timmar sedan

Finländare köade till landets första bordell med sexdockor

I torsdags öppnade Finlands första bordell med sexdockor. Flera personer stod i kö utanför – och helgen är nästan fullbokad med kunder som är beredda att betala drygt 1 000 kronor för en timme med kvinnoformat silikon..

SVT - 10 timmar sedan

Bred ilska över brexitförslaget – de flesta hittar något att hata

När utkastet till ett brexitavtal till sist presenterades var det glest med applåder men desto trängre i de arga kritikernas ringhörna. Företrädare i alla läger tycks ha hittat något att hata med förslaget om brittisk utträde ur EU, såväl på brittisk hemmaplan som i Bryssel..

SVT - 10 timmar sedan

Uppgifter: FN kallar till Jemen-samtal i Sverige

Fredssamtal mellan de stridande parterna i Jemen kommer ”inom kort” hållas i Sverige. Det säger FN-källor enligt Reuters..

SVT - 11 timmar sedan

Massiva tros-protester rasar på irländska gator

Är en kvinna som bär stringtrosor därmed också ”öppen för att träffa någon och vara med någon”? Det menade i varje fall den irländske advokat som fick sin klient friad från misstanken att ha våldtagit en 17-årig flicka. Våldtäktsmålet har orsakat högljudda protester i Irland – med trosor i fokus..

SVT - 12 timmar sedan

Hundratals samlades för symbolisk begravning för Jamal Khashoggi

Hundratals människor samlades på fredagen i en moské i Istanbul för en symbolisk begravning av den saudiske journalisten Jamal Khashoggi, uppger Sky News..

SVT - 13 timmar sedan

Efter uppgifter om omröstning – det här händer med brexit

På fredagen rapporterade Sky News att den brittiska premiärministern Theresa May hotas av en misstroendeomröstning i partiet. Men varför händer det – och vad innebär det för Brexit? SVT Nyheter reder ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.