SVT > Utrikes

Monday, 18 February, 09:58

SVT - 14 jul 18 kl. 02:27

Trump möttes av massiva protester i StorbritannienStorbritanniens premiärminister Theresa May och USA:s president Donald Trump har enats om att säkerställa ett handelsavtal länderna emellan efter brexit. Samtidigt deltog tiotusentals människor i en protestmarsch mot Trump i centrala London..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Storbritannien, Theresa May, USA, Donald Trump, Trump, London

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, möttesav , massiva, protesteri , Storbritannien
GöteborgsPosten - 30 okt 18 kl. 22:13

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

SVT - 31 okt 18 kl. 02:05

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

DN - 31 okt 18 kl. 06:52

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

UNT - 30 okt 18 kl. 22:13

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:22

Clinton och Trump möttes i het debatt

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Förbud för läckande bussar
Malmö Miljöförvaltningen har tröttnat på Nobinas läckande bussar och vill nu ta i med hårdhandskarna. Tjänstemännen vill helt enkelt förbjuda företaget att ha läckande bussar.
Sammanlagt berörs 100 bussar om förbudet blir verklighet.

DN - 13 jul 18 kl. 18:59

Massiva protester mot Trump i London

London. Donald Trumps besök i Storbritannien fick värsta tänkbara start med presidentens förödmjukande uttalanden om premiärminister Theresa May i en intervju. Trump drog sedan tillbaka en stor del av sina uttalanden.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:33

Clinton och Trump möttes i het debatt

Hundra miljoner väntas ha följt debatten i natten mellan Hillary Clinton och Donald Trump. En het debatt följde sedan där de båda möttes i den första av fyra före valet.
Det började med muntra tongångar och artighetsfraser från båda kandidaterna.

Expressen - 25 apr 17 kl. 17:12

Ivanka Trump möttes av burop i Tyskland

Ivanka Trump gjorde sin första officiella resa på egen hand när hon besökte Tyskland för att tala om kvinnligt entreprenörskap. Då möttes hon av burop efter att ha nämnt sin pappa Donald Trump, skriver Daily Mail. Ivanka medgav också att hennes roll i Vita huset känns "obekant"..

SVT - 11 jun 17 kl. 15:49

Trump undviker Storbritannien – fruktar protester

Donald Trump tänker inte besöka Storbritannien så länge det finns risk för att stora protester hålls mot honom. Detta klargjorde han nyligen i ett telefonsamtal med premiärminister Theresa May, enligt Mays rådgivare..

Expressen - 10 mar 17 kl. 03:38

Trump pressas om massiva CIA-läckan

Donald Trump fortsätter pressas om läckorna inom CIA. Under en pressträff på torsdagen meddelade Vita husets pressekreterare Sean Spicer att CIA har en del att jobba på. – Det finns en anledning till att vi har sekretesstämplat material, säger han..

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Norsk helikopter saknad

En helikopter med en kvinna och en man ombord har anmälts saknad i Norge..

SVT - 14 timmar sedan

Kinesisk affärsman bekräftar: Hade möte med Gui Minhais dotter

En av de kinesiska affärsmän som ska ha varit med på mötet om Gui Minhai som Sveriges Kinaambassadör anordnade bekräftar nu för Ekot att han har träffat den fängslade förläggarens dotter, Angela Gui. Han är dock förtegen om vad som hände på mötet..

SVT - 15 timmar sedan

Följ med SVT:s team under deras första dag i Nordkorea

SVT:s team, reporter Ulrika Bergsten och fotograf Nicolai Zelmani, är på plats i Nordkorea, ett land som vanligtvis är stängt för journalister. Under besöket får de följa ett uppgjort schema och de har hela tiden sällskap av en guide..

SVT - 16 timmar sedan

Nyckelvittne åtalas för Catalán-mord

Ett tidigare nyckelvittne har åtalats för mordet på den svenska FN-medarbetaren Zaida Catalán vid en militärdomstol i Kongo-Kinshasa. En utredning tyder på att den före detta milisledaren var betydligt mer inblandad i mordet än vad han tidigare uppgett..

SVT - 23 timmar sedan

UD ändrar sin version om Gui Minhai-mötet: ”Behöver förtydliga”

Utrikesminister Margot Wallström har varit tydlig med att utrikesdepartementet inte kände till det hemliga möte mellan Gui Minhais dotter och kinesiska affärsmän, som arrangerades av svenska Kina-ambassadören Anna Lindstedt. Men nu ändrar UD sin version. .

SVT - Igår: 07:07

Trumps vädjan till Europa: Ta tillbaka 800 IS-krigare 

USA:s president Donald Trump uppmanar Storbritannien, Frankrike, Tyskland och andra europeiska allierade att ställa 800 IS-krigare inför rätta. Annars kan de komma att släppas, varnar presidenten. .

SVT - Igår: 03:16

Sverige kallar hem ambassadör: ”Ska ses som en markering”

Sverige kallar hem sin ambassadör i Guatemala. I ett pressmeddelande, som publicerades under natten mot söndagen, skriver utrikesminister Margot Wallström att det ska ses som ”en markering mot Guatemala”..

SVT - Igår: 22:45

En död efter att jordskred rammat villa i Norge

En person omkom när ett jordskred rammade ett bostadshus i Orkdal i Trøndelag i Norge på lördagseftermiddagen. Enligt polisen befann sig två personer i huset när skredet inträffade..

SVT - Igår: 19:55

Karl Marx grav vandaliserad för andra gången på kort tid

”Hatets doktrin” och ”Folkmordsarkitekt”. De orden har sprejats på Karl Marx grav, som för andra gången inom en månad har vandaliserats..

SVT - Igår: 16:58

Ungern markerar mot Strandhälls tweet

Ungerns utrikesdepartement har kallat upp Sveriges ambassadör efter att socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) på Twitter riktat kritik mot Ungerns familjepolitik. UD bekräftar att ambassadören i Budapest kallades upp med anledningen av tweeten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.