SVT > Utrikes

Wednesday, 14 November, 14:59

SVT - 14 jul 18 kl. 02:27

Trump möttes av massiva protester i StorbritannienStorbritanniens premiärminister Theresa May och USA:s president Donald Trump har enats om att säkerställa ett handelsavtal länderna emellan efter brexit. Samtidigt deltog tiotusentals människor i en protestmarsch mot Trump i centrala London..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Storbritannien, Theresa May, USA, Donald Trump, Trump, London

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, möttesav , massiva, protesteri , Storbritannien
GöteborgsPosten - 30 okt 18 kl. 22:13

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

SVT - 31 okt 18 kl. 02:05

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

DN - 31 okt 18 kl. 06:52

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan. Han möttes av ett folkhav av protester..

UNT - 30 okt 18 kl. 22:13

Trump möttes av protester i Pittsburgh

Under tisdagen landade USA:s president Donald Trump i Pittsburgh för att hedra offren för dådet i synagogan..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:22

Clinton och Trump möttes i het debatt

Ett urval från nyhetsflödet samt väder och trafik får du här:LOKALT Förbud för läckande bussar
Malmö Miljöförvaltningen har tröttnat på Nobinas läckande bussar och vill nu ta i med hårdhandskarna. Tjänstemännen vill helt enkelt förbjuda företaget att ha läckande bussar.
Sammanlagt berörs 100 bussar om förbudet blir verklighet.

DN - 13 jul 18 kl. 18:59

Massiva protester mot Trump i London

London. Donald Trumps besök i Storbritannien fick värsta tänkbara start med presidentens förödmjukande uttalanden om premiärminister Theresa May i en intervju. Trump drog sedan tillbaka en stor del av sina uttalanden.

Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:33

Clinton och Trump möttes i het debatt

Hundra miljoner väntas ha följt debatten i natten mellan Hillary Clinton och Donald Trump. En het debatt följde sedan där de båda möttes i den första av fyra före valet.
Det började med muntra tongångar och artighetsfraser från båda kandidaterna.

Expressen - 25 apr 17 kl. 17:12

Ivanka Trump möttes av burop i Tyskland

Ivanka Trump gjorde sin första officiella resa på egen hand när hon besökte Tyskland för att tala om kvinnligt entreprenörskap. Då möttes hon av burop efter att ha nämnt sin pappa Donald Trump, skriver Daily Mail. Ivanka medgav också att hennes roll i Vita huset känns "obekant"..

SVT - 11 jun 17 kl. 15:49

Trump undviker Storbritannien – fruktar protester

Donald Trump tänker inte besöka Storbritannien så länge det finns risk för att stora protester hålls mot honom. Detta klargjorde han nyligen i ett telefonsamtal med premiärminister Theresa May, enligt Mays rådgivare..

Expressen - 10 mar 17 kl. 03:38

Trump pressas om massiva CIA-läckan

Donald Trump fortsätter pressas om läckorna inom CIA. Under en pressträff på torsdagen meddelade Vita husets pressekreterare Sean Spicer att CIA har en del att jobba på. – Det finns en anledning till att vi har sekretesstämplat material, säger han..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Israels försvarsminister avgår i protest mot vapenvila

Israels försvarsminister Avigdor Lieberman meddelar att han avgår – i protest mot ett nyblivet eldupphör med militanta palestinska grupper i Gaza..

SVT - 4 timmar sedan

USA tonar ned misstankar mot kronprins i Khashoggis död

I ett avlyssnat telefonsamtal till Saudiarabien sade en av männen som dödade saudiske journalisten Jamal Khashoggi: ”Berätta för din chef” att uppdraget hade utförts. Men vem ”din chef” syftar på är oklart, enligt amerikanska och europeiska myndigheter..

SVT - 7 timmar sedan

”Elden tros inte vara under kontroll förrän i december”

Bara 30 procent av branden i Kalifornien är under kontroll och det kommer ta tid innan hela är det..

SVT - 9 timmar sedan

Elbolag anklagas för att ligga bakom jättebranden i Kalifornien

Bristande underhåll av kraftledningar ledde till att gnistor slog ned i det torra landskapet, och på så sätt startade den jättelika branden i norra Kalifornien. Det menar ett 20-tal personer som drabbats och nu stämmer de ett energibolag som man menar bär ansvaret. Samtidigt stiger nu dödssiffran till 48..

SVT - 15 timmar sedan

Merkel: Europa behöver egen armé och solidaritet

Förbundskansler Angela Merkel vill se en europeisk armé i framtiden och mer sammanhållning och solidaritet inom unionen. I ett brandtal inför Europaparlamentet fördömde hon nationalismen och egoismen och krävde en gemensam asylpolitik. Hennes tal möttes av både applåder och buanden..

SVT - 21 timmar sedan

Bekräftat: EU och Storbritannien överens om brexit

Förhandlingarna kring Storbritanniens utträde ur EU har varit segdragna. Nu har parterna enats om ett första utkast till ett avtal, meddelar den brittiska regeringen enligt Reuters..

SVT - 21 timmar sedan

Uppgifter: EU och Storbritannien överens om brexit

Förhandlingarna kring Storbritanniens utträde ur EU har varit segdragna. Nu uppger BBC att parterna har enats om ett första utkast till ett avtal..

SVT - Igår: 13:16

Vad händer i Gaza och Israel? SVT-korrespondent Stina Blomgren ger svar

Israeliska flygangrepp mot Gaza och raketattacker från Hamas mot Israel har skördat dödsoffer på båda sidor. Våldet har trappats upp på kort tid trots de diplomatiska ansträngningarna att lugna situationen. SVT Nyheters Mellanösternkorrespondent Stina Blomgren förklarar det politiska läget i området..

SVT - Igår: 13:17

De vaknar upp bland ruinerna: ”Vart ska vi ta vägen?”

I nattens mörker skickade Gaza raketattacker mot Israel och Israel svarade med flyganfall. I dagsljuset syns nu förödelsen efter nattens händelser då tre palestinier och en israel dödades..

SVT - Igår: 10:45

Norska fregatten sjunker

Det norska örlogsfartyget Helge Ingstad sjunker, rapporterar NRK. Enligt uppgifterna har vajrar som skulle säkra fartyget gått av. Förra veckan kolliderade örlogsfartyget med ett oljetankfartyg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.