SVT > Inrikes

Thursday, 15 November, 03:37

SVT - 13 jul 18 kl. 22:05

Hotellet i Ryssland visade sig vara bordell: ”Jag blev jättechockad”Karin Eklund skulle se Sveriges match mot Sydkorea på fotbolls-VM i Ryssland. När hon anländer till sitt boende märker de att det är långt ifrån det utlovade. – Jag trodde inte det var sant. Det här var inget hotell, det var en bordell, säger Karin Eklund till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ryssland, Eklund, Sveriges, Sydkorea, VM, Karin Eklund, SVT Nyheter

Dela artikeln

342 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotelleti , Ryssland, visadesig vara , bordellJag blev , jättechockad
Expressen - 03 sep 14 kl. 21:08

Ryssland visade form inför EM-kvalet i höst

Sveriges kommande kvalmotståndare visade målform. Ryssland krossade Azerbajdzjan med 4-0 i genrepet inför nästa veckas kvalstart..

BT - 04 nov 14 kl. 20:32

Ukrainsk gasbetalning till Ryssland

Ukrainas president Petro Porosjenko hotar att riva upp fredsplanen för östra Ukraina, sedan separatisterna i Donetsk och Luhansk trotsat makthavarna i Kiev och genomfört val. Ukrainas Naftogaz meddelar nu att 1,45 miljarder dollar överförts till Ryssland. Beskedet om att Naftogaz har överfört summan till det ryska bolaget Gazprom i en första avbetalning kom sent på tisdagen.

SR - 10 sep 16 kl. 12:49

Ryssland visade upp sin militär på Krim

Idag avslutas den stora ryska militärövningen "Kaukasus 2016", som ska manifestera ett nytt modernare ryskt försvar. På den annekterade Krimhalvön deltog marin, flygvapen och armé i övningen av en simulerad attack mot halvön av en främmande makt..

Expressen - 14 jul 18 kl. 14:04

”Det var inget hotell – det var en bordell”

Karin Eklund och hennes sambo skulle se Sveriges match mot Sydkorea. Väl framme på hotellet i Nizhny Novgorod ser det inte alls ut som utlovat. Det verkade vara en bordell.

Skånskan - 27 mar 17 kl. 11:42

Bordell i lägenhet avslöjades då filt trillade ner

Lägenheten i Malmö visade sig vara en bordell och nu riskerar innehavaren att vräkas. ERWP.fif(0)Det är Hyresgästföreningens tidning Hem och Hyra som skriver om hur okända män började röra sig i trapphuset i den aktuella fastigheten sedan sju kvinnor flyttat in.

YLE - 26 jan 16 kl. 20:17

Asylsökande i Salla: Ryska myndigheter hämtade oss från hotellet

Till gränsstationen i Salla anländer varje dag mellan femton och tjugo asylsökande. De berättar hur de ryska myndigheterna hjälpt dem över gränsen till Finland. Klockan fyra på eftermiddagen anländer två bilar.

BT - 20 feb 14 kl. 21:07

Lockade till skratt i Borås: "Gjorde inbrott med en nunna på en bordell"

Omskrivna journalisten och politiska fången Martin Schibbye var dagens gäst på GA-dialogen i Norrmalms kyrka och lockade fullt hus. – Jag är inte så frekvent kyrkobesökare, men har kommit i kontakt med kyrkan inte minst när jag skildrat sociala frågor under mina reportageresor i Sydostasien, inledde Schibbye. Och lockade genast till skratt med en anekdot från Fillippinerna: – Det var faktiskt så att jag och en nunna gjorde inbrott på en bordell för att leta efter bevis för människohandel.

YLE - 12 nov 14 kl. 04:11

Rött och grönt i nya hotellet mitt i stan

Mittistan-fastigheten i Närpes blir klar att användas till veckoslutet. På fredagen överlåts byggnaden till Närpes stad och på lördag morgon öppnar hotellet och restaurangen, säger Ann-Christine Grönholm. I tisdags förevisades huset för massmedias representanter.

BT - 16 mar 14 kl. 22:27

96 procent vill tillhöra Ryssland

En förkrossande majoritet - 95,5 procent - av Krimborna röstade för att tillhöra Ryssland i dagens folkomröstningen. Det är läget efter att rösterna från hälften av vallokalerna har räknats. Men folkomröstningen underkänns av omvärlden och den stora frågan är vad som händer nu.

YLE - 19 apr 17 kl. 11:54

Edelfeltexpert: Har varit svårt att få tillgång till tavlor i Ryssland

Marina Catani, Edelfeltexpert och museidirektör i Borgå, blev inte överraskad över den försvunna Edelfeltmålning som hittades på ett museum i Ryssland. Hon har känt till den i flera år. Däremot tycker hon att det är intressant med fotografier av tavlans baksida.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Ny grundlagsändring upprör

Sveriges riksdag har röstat igenom en ändring av grundlagen, och den är ”helt tokig”. Det anser yttrandefrihetsexperten Mårten Schultz. Att ansvariga utgivare för publiceringar på nätet i vissa fall inte kommer behöva stå till svars för yttrandefrihetsbrott innebär en seger för högerextrema publicister, menar Schultz: – De enda som vinner på det här i praktiken är Nordfront, säger han..

SVT - 3 timmar sedan

Pamela Andersson: Träningen hjälpte mig bli gladare

När Pamela Andersson Alselind fick veta att hon hade en hjärntumör och sex veckor kvar till operation, sa läkarna att det inte fanns något hon kunde göra. Hon såg då träningen som ett sätt att ta makt över situationen, och göra något åt saken..

SVT - 3 timmar sedan

Forskning: Träning minskar cancerbehandlingens symptom

Forskare bakom en pågående studie blir allt mer övertygade om att träning kan motverka extrem utmattning hos cancerpatienter. I studien fick över 100 cancerdrabbade kvinnor ägna sig åt intensiv träning. – Många var osäkra på om patienterna skulle klara av det, men inte vi, säger professor Yvonne Wengström..

SVT - 4 timmar sedan

14 år av Alliansen – är det över nu?

Liberalerna och Centerpartiet har röstat nej till Ulf Kristersson som statsminister. Misstro präglar nu relationen mellan Allianspartierna, samtidigt som Alliansen går igenom sin värsta kris sedan bildandet år 2004. Och krisen kan komma att fördjupas ytterligare då Centerpartiet och Liberalerna har tryckt på de röda knapparna och tillsammans med Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet stoppar Kristerssons planer på att bli statsminister.

SVT - 9 timmar sedan

Jan Björklund: En formidabel hatkampanj

Liberalernas nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister har retat upp en del. Partiledaren Jan Björklund säger att han aldrig upplevt något som liknar den hatkampanj han mötts av den senaste tiden..

SVT - 13 timmar sedan

25 år med Hells Angels i Sverige

Första Hells Angels-klubben bildades i Fontana, Kalifornien år 1948 och sen dess har de spridits över hela världen. I stor utsträckning har medlemmarna med sina motorcyklar och numera välkända logotypen på ryggen sammankopplats med brottslig aktivitet..

SVT - 14 timmar sedan

Skolverket: Inte troligt att en lärare har alla nationella proven

Nationella proven för högstadieungdomar kommer fortsätta som vanligt, trots att fotografier på delar av dem publicerats på sociala medier. Anders Boman på Skolverket säger att läckan är frustrerande, men eftersom det handlar om muntliga prov bedöms skadan inte vara tillräckligt stor för att stoppa proven..

SVT - 16 timmar sedan

Riksdagen röstar nej till Kristersson som statsminister

Ulf Kristersson (M) blir inte ny statsminister. Mer än hälften av ledamöterna i Riksdagen röstade ner honom som statsministerkandidat. – Jag tycker vi har missat en möjlighet att lösa ett svårt problem, säger Kristersson..

SVT - 16 timmar sedan

Besvikelse och lättnad efter Kristerssons statsministeromröstning

Omröstningen om Moderaternas ledare Ulf Kristersson som statsminister blev historisk på flera sätt. – Det var första gången som kammaren röstade nej till talmannens förslag till statsminister, sa talmannen Andreas Norlén efter omröstningen..

SVT - 16 timmar sedan

Vad blir nästa steg för talmannen?

Ulf Kristersson har blivit nedröstad och Sverige saknar fortfarande – två månader efter valet – ett regeringsunderlag. Nu fortsätter talmannens sökande efter en statsministerkandidat som har ett stöd i riksdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.