SVT > Inrikes

Saturday, 22 September, 23:15

SVT - 13 jul 18 kl. 22:05

Hotellet i Ryssland visade sig vara bordell: ”Jag blev jättechockad”Karin Eklund skulle se Sveriges match mot Sydkorea på fotbolls-VM i Ryssland. När hon anländer till sitt boende märker de att det är långt ifrån det utlovade. – Jag trodde inte det var sant. Det här var inget hotell, det var en bordell, säger Karin Eklund till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ryssland, Eklund, Sveriges, Sydkorea, VM, Karin Eklund, SVT Nyheter

Dela artikeln

342 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotelleti , Ryssland, visadesig vara , bordellJag blev , jättechockad
Expressen - 03 sep 14 kl. 21:08

Ryssland visade form inför EM-kvalet i höst

Sveriges kommande kvalmotståndare visade målform. Ryssland krossade Azerbajdzjan med 4-0 i genrepet inför nästa veckas kvalstart..

BT - 04 nov 14 kl. 20:32

Ukrainsk gasbetalning till Ryssland

Ukrainas president Petro Porosjenko hotar att riva upp fredsplanen för östra Ukraina, sedan separatisterna i Donetsk och Luhansk trotsat makthavarna i Kiev och genomfört val. Ukrainas Naftogaz meddelar nu att 1,45 miljarder dollar överförts till Ryssland. Beskedet om att Naftogaz har överfört summan till det ryska bolaget Gazprom i en första avbetalning kom sent på tisdagen.

SR - 10 sep 16 kl. 12:49

Ryssland visade upp sin militär på Krim

Idag avslutas den stora ryska militärövningen "Kaukasus 2016", som ska manifestera ett nytt modernare ryskt försvar. På den annekterade Krimhalvön deltog marin, flygvapen och armé i övningen av en simulerad attack mot halvön av en främmande makt..

Expressen - 14 jul 18 kl. 14:04

”Det var inget hotell – det var en bordell”

Karin Eklund och hennes sambo skulle se Sveriges match mot Sydkorea. Väl framme på hotellet i Nizhny Novgorod ser det inte alls ut som utlovat. Det verkade vara en bordell.

Skånskan - 27 mar 17 kl. 11:42

Bordell i lägenhet avslöjades då filt trillade ner

Lägenheten i Malmö visade sig vara en bordell och nu riskerar innehavaren att vräkas. ERWP.fif(0)Det är Hyresgästföreningens tidning Hem och Hyra som skriver om hur okända män började röra sig i trapphuset i den aktuella fastigheten sedan sju kvinnor flyttat in.

YLE - 26 jan 16 kl. 20:17

Asylsökande i Salla: Ryska myndigheter hämtade oss från hotellet

Till gränsstationen i Salla anländer varje dag mellan femton och tjugo asylsökande. De berättar hur de ryska myndigheterna hjälpt dem över gränsen till Finland. Klockan fyra på eftermiddagen anländer två bilar.

BT - 20 feb 14 kl. 21:07

Lockade till skratt i Borås: "Gjorde inbrott med en nunna på en bordell"

Omskrivna journalisten och politiska fången Martin Schibbye var dagens gäst på GA-dialogen i Norrmalms kyrka och lockade fullt hus. – Jag är inte så frekvent kyrkobesökare, men har kommit i kontakt med kyrkan inte minst när jag skildrat sociala frågor under mina reportageresor i Sydostasien, inledde Schibbye. Och lockade genast till skratt med en anekdot från Fillippinerna: – Det var faktiskt så att jag och en nunna gjorde inbrott på en bordell för att leta efter bevis för människohandel.

YLE - 12 nov 14 kl. 04:11

Rött och grönt i nya hotellet mitt i stan

Mittistan-fastigheten i Närpes blir klar att användas till veckoslutet. På fredagen överlåts byggnaden till Närpes stad och på lördag morgon öppnar hotellet och restaurangen, säger Ann-Christine Grönholm. I tisdags förevisades huset för massmedias representanter.

BT - 16 mar 14 kl. 22:27

96 procent vill tillhöra Ryssland

En förkrossande majoritet - 95,5 procent - av Krimborna röstade för att tillhöra Ryssland i dagens folkomröstningen. Det är läget efter att rösterna från hälften av vallokalerna har räknats. Men folkomröstningen underkänns av omvärlden och den stora frågan är vad som händer nu.

YLE - 19 apr 17 kl. 11:54

Edelfeltexpert: Har varit svårt att få tillgång till tavlor i Ryssland

Marina Catani, Edelfeltexpert och museidirektör i Borgå, blev inte överraskad över den försvunna Edelfeltmålning som hittades på ett museum i Ryssland. Hon har känt till den i flera år. Däremot tycker hon att det är intressant med fotografier av tavlans baksida.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Nu ska trubbnosiga hundar inventeras

Hundar med trubbig nos är ofta så hårt avlade att de lider av andningssvårigheter. I vissa fall är plågan så stor att de kan behöva avlivas. Nu ska Svenska Kennelklubben göra en inventering av hälsoproblemen hos den här typen av hundar.

SVT - 9 timmar sedan

Anders Ygeman: De borgerliga partierna lät Sverigedemokraterna fälla avgörandet

Sverigedemokraterna meddelar att partiet kommer att rösta på Alliansens kandidat Andreas Norlén (M) i valet av talman i riksdagen. Det innebär att det finns en majoritet för Norlén. ”En mycket tydlig politisering av talmansämbetet”, skriver Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman i en kommentar till SVT Nyheter och han riktar kritik mot Moderaterna..

SVT - 10 timmar sedan

SVT:s Pontus Mattson: Sverigedemokraterna vill vara Alliansens kompisar

Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat. Något som SVT:s politikreporter Pontus Mattson ser som ytterligare en invit om samarbete från Sverigedemokraterna till Moderaterna..

SVT - 11 timmar sedan

Jonas Sjöstedt (V): ”De försöker bädda för en moderat statsminister som kan styras av SD”

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt menar att Sverigedemokraternas besked om att rösta på Alliansens talman var väntat. – Moderaterna och Sverigedemokraterna har närmat sig varandra under lång tid, säger han till SVT Nyheter..

SVT - 12 timmar sedan

SD kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat

Sverigedemokraterna kommer att rösta på Alliansens talmanskandidat Andreas Norlén, enligt ett pressmeddelande från SD..

SVT - 13 timmar sedan

”Anna” köpte kurslitteratur på avbetalning – hamnade hos Kronofogden

Att köpa en vara på faktura kan i stunden verka som ett enkelt och smidigt alternativ men det kan också leda till stora ekonomiska konsekvenser. SVT Nyheter har pratat med ”Anna” som i dag lever med flera betalningsanmärkningar. – När man sitter där och inte har pengar är det så lätt att i ren desperation köpa på faktura och tänka att det löser sig, berättar hon..

SVT - 16 timmar sedan

Faktura men inga pengar? – Så köper du tid

Vad ska du göra om du inte har råd att betala fakturan? Och hur hanterar man en situation där flera obetalda fakturor läggs på hög? SVT:s reporter Torbjörn Averås Skorup åkte till Kronofogdens huvudkontor och fick svar av Janne Åkerlund som jobbar med myndighetens förebyggande verksamhet..

SVT - 16 timmar sedan

Det här ska du tänka på när du handlar på nätet

Svenskarna e-shoppar som aldrig förr och omsättningen fortsätter att öka. Men samtidigt ökar också antalet betalningskrav kopplade till just handel på nätet. Så vad ska man tänka på för att inte hamna där?

SVT - 16 timmar sedan

Allt fler obetalda e-räkningar skickas till Kronofogden

Antalet betalningskrav kopplade till handel på nätet ökar. Jämfört med första halvåret 2017 hade det skett en 50-procentig ökning första halvåret i år. Johan Krantz är analytiker på Kronofogden och enligt honom är en av anledningarna till utvecklingen att många väljer att betala på faktura vid internetköp..

SVT - 19 timmar sedan

Stormen Knud lugnare än befarat – drar vidare norrut

Stormen Knud började vilt men lugnade ner sig snabbt. Trots upprepade strömavbrott, nedfallna träd och problem i trafiken har inga större händelser och allvarligare olyckor rapporterats i Knuds väg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.