SVT > Inrikes

Sunday, 22 July, 00:54

SVT - 13 jul 18 kl. 22:05

Hotellet i Ryssland visade sig vara bordell: ”Jag blev jättechockad”Karin Eklund skulle se Sveriges match mot Sydkorea på fotbolls-VM i Ryssland. När hon anländer till sitt boende märker de att det är långt ifrån det utlovade. – Jag trodde inte det var sant. Det här var inget hotell, det var en bordell, säger Karin Eklund till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ryssland, Eklund, Sveriges, Sydkorea, VM, Karin Eklund, SVT Nyheter

Dela artikeln

339 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotelleti , Ryssland, visadesig vara , bordellJag blev , jättechockad
Expressen - 03 sep 14 kl. 21:08

Ryssland visade form inför EM-kvalet i höst

Sveriges kommande kvalmotståndare visade målform. Ryssland krossade Azerbajdzjan med 4-0 i genrepet inför nästa veckas kvalstart..

BT - 04 nov 14 kl. 20:32

Ukrainsk gasbetalning till Ryssland

Ukrainas president Petro Porosjenko hotar att riva upp fredsplanen för östra Ukraina, sedan separatisterna i Donetsk och Luhansk trotsat makthavarna i Kiev och genomfört val. Ukrainas Naftogaz meddelar nu att 1,45 miljarder dollar överförts till Ryssland. Beskedet om att Naftogaz har överfört summan till det ryska bolaget Gazprom i en första avbetalning kom sent på tisdagen.

SR - 10 sep 16 kl. 12:49

Ryssland visade upp sin militär på Krim

Idag avslutas den stora ryska militärövningen "Kaukasus 2016", som ska manifestera ett nytt modernare ryskt försvar. På den annekterade Krimhalvön deltog marin, flygvapen och armé i övningen av en simulerad attack mot halvön av en främmande makt..

Expressen - 14 jul 18 kl. 14:04

”Det var inget hotell – det var en bordell”

Karin Eklund och hennes sambo skulle se Sveriges match mot Sydkorea. Väl framme på hotellet i Nizhny Novgorod ser det inte alls ut som utlovat. Det verkade vara en bordell.

Skånskan - 27 mar 17 kl. 11:42

Bordell i lägenhet avslöjades då filt trillade ner

Lägenheten i Malmö visade sig vara en bordell och nu riskerar innehavaren att vräkas. ERWP.fif(0)Det är Hyresgästföreningens tidning Hem och Hyra som skriver om hur okända män började röra sig i trapphuset i den aktuella fastigheten sedan sju kvinnor flyttat in.

YLE - 26 jan 16 kl. 20:17

Asylsökande i Salla: Ryska myndigheter hämtade oss från hotellet

Till gränsstationen i Salla anländer varje dag mellan femton och tjugo asylsökande. De berättar hur de ryska myndigheterna hjälpt dem över gränsen till Finland. Klockan fyra på eftermiddagen anländer två bilar.

BT - 20 feb 14 kl. 21:07

Lockade till skratt i Borås: "Gjorde inbrott med en nunna på en bordell"

Omskrivna journalisten och politiska fången Martin Schibbye var dagens gäst på GA-dialogen i Norrmalms kyrka och lockade fullt hus. – Jag är inte så frekvent kyrkobesökare, men har kommit i kontakt med kyrkan inte minst när jag skildrat sociala frågor under mina reportageresor i Sydostasien, inledde Schibbye. Och lockade genast till skratt med en anekdot från Fillippinerna: – Det var faktiskt så att jag och en nunna gjorde inbrott på en bordell för att leta efter bevis för människohandel.

YLE - 12 nov 14 kl. 04:11

Rött och grönt i nya hotellet mitt i stan

Mittistan-fastigheten i Närpes blir klar att användas till veckoslutet. På fredagen överlåts byggnaden till Närpes stad och på lördag morgon öppnar hotellet och restaurangen, säger Ann-Christine Grönholm. I tisdags förevisades huset för massmedias representanter.

BT - 16 mar 14 kl. 22:27

96 procent vill tillhöra Ryssland

En förkrossande majoritet - 95,5 procent - av Krimborna röstade för att tillhöra Ryssland i dagens folkomröstningen. Det är läget efter att rösterna från hälften av vallokalerna har räknats. Men folkomröstningen underkänns av omvärlden och den stora frågan är vad som händer nu.

YLE - 19 apr 17 kl. 11:54

Edelfeltexpert: Har varit svårt att få tillgång till tavlor i Ryssland

Marina Catani, Edelfeltexpert och museidirektör i Borgå, blev inte överraskad över den försvunna Edelfeltmålning som hittades på ett museum i Ryssland. Hon har känt till den i flera år. Däremot tycker hon att det är intressant med fotografier av tavlans baksida.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

SAS nedringda efter inställda flyg: Såklart jättetråkigt

Upprörda resenärer skriver på företagets Facebooksida om inställda flyg och flera timmars väntan vid samtal till kundtjänst. SAS förklaring: Det är högsäsong..

SVT - 3 timmar sedan

Så underhåller du barnen på ”hemestern”

”Jag har tråkigt” är nog en mening som de flesta föräldrar har hört någon gång. Ett långt sommarlov på hemmaplan kan vara en utmaning för barnfamiljer, men det finns tips för en lyckad ”hemester”. Och det behöver inte bli särskilt dyrt..

SVT - 3 timmar sedan

Istället för att resa utomlands – ta en ”hemester”

I år är värmeböljan ett faktum i Sverige och att stanna hemma över semestern blir ett självklarare alternativ för många. SVT Nyheter har listat några alternativa stopp i Sverige för dig som vill ”semestra hemma”. Upptäck nya platser oavsett om du är ute efter äventyr, slottsvistelser eller bara slappna av på en vacker strand..

SVT - 3 timmar sedan

Svenska djur riskerar dödliga sjukdomar när EU slopar gränskontroller

Svenska djur riskerar att drabbas av smittsamma och dödliga sjukdomar när EU nu planerar att slopa Sveriges gränskontroller för import av lantbruksdjur. Följden kan även bli en ökad antibiotikaförbrukning, det varnar Lantbrukarnas Riksförbund för..

SVT - 4 timmar sedan

SMHI: Kan bli årets varmaste vecka

Hela landet väntar på det efterlängtade regnet, men nästa vecka kommer tyvärr göra dem som hoppas besvikna. – Det torra vädret kommer att dominera över hela landet och vi kan inte se några regnväder på väg alls, säger Anders Wettergren på SMHI..

SVT - 10 timmar sedan

Rötmånaden inledd tidigare än vanligt

Den tid på året vi kallar rötmånaden ska enligt traditionen börja i slutet av juli, men enligt Livsmedelsverket har den redan pågått i månader. Värmen och fukten gör att maten håller sämre, men risken att bli sjuk av dålig mat under sommaren kan även hänga ihop med en mer avslappnad inställning till måltiden..

SVT - 10 timmar sedan

Se hur livsmedlen klarar en timme i sommarvärmen

Rötmånaden har pågått i flera månader och picknickfiltar dukas upp i hela landet. Men hur länge kan kylvarorna egentligen stå framme, även om de står i skuggan? SVT tog temperaturen på några vanliga livsmedel..

SVT - 12 timmar sedan

SVT:s meteorolog: ”Det behövs ihållande regn”

Bränderna fortsätter att rasa runtom i Sverige och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har gått ut med att det enda hoppet för att få stopp på det är ett väderomslag. Sval luft och ihållande regn är det som enligt SVT:s meteorolog är det önskvärda scenariot. – Tyvärr ser det i stort sett helt tvärtom ut nu, säger Lasse Rydqvist..

SVT - Igår: 22:45

Rekordstor lottovinst i Sverige – 257 985 846 kronor

Någon eller några har kammat hem en lotto-vinst på hela 257 985 846 kronor. Det är den största spelvinsten hittills i Sverige, uppger Svenska Spel..

SVT - Igår: 19:56

Bönder hjälper till med brandsläckningen

Inte bara brandmän och hemvärn bekämpar skogsbränderna. Runtom i landet ställer bönder upp med traktorer och gödseltunnor för att spruta vatten längs skogsvägar och frakta vatten åt räddningstjänstens bilar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.