SVT > Inrikes

Monday, 18 February, 10:00

SVT - 13 jul 18 kl. 22:05

Hotellet i Ryssland visade sig vara bordell: ”Jag blev jättechockad”Karin Eklund skulle se Sveriges match mot Sydkorea på fotbolls-VM i Ryssland. När hon anländer till sitt boende märker de att det är långt ifrån det utlovade. – Jag trodde inte det var sant. Det här var inget hotell, det var en bordell, säger Karin Eklund till SVT Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ryssland, Eklund, Sveriges, Sydkorea, VM, Karin Eklund, SVT Nyheter

Dela artikeln

342 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotelleti , Ryssland, visadesig vara , bordellJag blev , jättechockad
Expressen - 03 sep 14 kl. 21:08

Ryssland visade form inför EM-kvalet i höst

Sveriges kommande kvalmotståndare visade målform. Ryssland krossade Azerbajdzjan med 4-0 i genrepet inför nästa veckas kvalstart..

BT - 04 nov 14 kl. 20:32

Ukrainsk gasbetalning till Ryssland

Ukrainas president Petro Porosjenko hotar att riva upp fredsplanen för östra Ukraina, sedan separatisterna i Donetsk och Luhansk trotsat makthavarna i Kiev och genomfört val. Ukrainas Naftogaz meddelar nu att 1,45 miljarder dollar överförts till Ryssland. Beskedet om att Naftogaz har överfört summan till det ryska bolaget Gazprom i en första avbetalning kom sent på tisdagen.

SR - 10 sep 16 kl. 12:49

Ryssland visade upp sin militär på Krim

Idag avslutas den stora ryska militärövningen "Kaukasus 2016", som ska manifestera ett nytt modernare ryskt försvar. På den annekterade Krimhalvön deltog marin, flygvapen och armé i övningen av en simulerad attack mot halvön av en främmande makt..

Expressen - 14 jul 18 kl. 14:04

”Det var inget hotell – det var en bordell”

Karin Eklund och hennes sambo skulle se Sveriges match mot Sydkorea. Väl framme på hotellet i Nizhny Novgorod ser det inte alls ut som utlovat. Det verkade vara en bordell.

Skånskan - 27 mar 17 kl. 11:42

Bordell i lägenhet avslöjades då filt trillade ner

Lägenheten i Malmö visade sig vara en bordell och nu riskerar innehavaren att vräkas. ERWP.fif(0)Det är Hyresgästföreningens tidning Hem och Hyra som skriver om hur okända män började röra sig i trapphuset i den aktuella fastigheten sedan sju kvinnor flyttat in.

YLE - 26 jan 16 kl. 20:17

Asylsökande i Salla: Ryska myndigheter hämtade oss från hotellet

Till gränsstationen i Salla anländer varje dag mellan femton och tjugo asylsökande. De berättar hur de ryska myndigheterna hjälpt dem över gränsen till Finland. Klockan fyra på eftermiddagen anländer två bilar.

BT - 20 feb 14 kl. 21:07

Lockade till skratt i Borås: "Gjorde inbrott med en nunna på en bordell"

Omskrivna journalisten och politiska fången Martin Schibbye var dagens gäst på GA-dialogen i Norrmalms kyrka och lockade fullt hus. – Jag är inte så frekvent kyrkobesökare, men har kommit i kontakt med kyrkan inte minst när jag skildrat sociala frågor under mina reportageresor i Sydostasien, inledde Schibbye. Och lockade genast till skratt med en anekdot från Fillippinerna: – Det var faktiskt så att jag och en nunna gjorde inbrott på en bordell för att leta efter bevis för människohandel.

YLE - 12 nov 14 kl. 04:11

Rött och grönt i nya hotellet mitt i stan

Mittistan-fastigheten i Närpes blir klar att användas till veckoslutet. På fredagen överlåts byggnaden till Närpes stad och på lördag morgon öppnar hotellet och restaurangen, säger Ann-Christine Grönholm. I tisdags förevisades huset för massmedias representanter.

BT - 16 mar 14 kl. 22:27

96 procent vill tillhöra Ryssland

En förkrossande majoritet - 95,5 procent - av Krimborna röstade för att tillhöra Ryssland i dagens folkomröstningen. Det är läget efter att rösterna från hälften av vallokalerna har räknats. Men folkomröstningen underkänns av omvärlden och den stora frågan är vad som händer nu.

YLE - 19 apr 17 kl. 11:54

Edelfeltexpert: Har varit svårt att få tillgång till tavlor i Ryssland

Marina Catani, Edelfeltexpert och museidirektör i Borgå, blev inte överraskad över den försvunna Edelfeltmålning som hittades på ett museum i Ryssland. Hon har känt till den i flera år. Däremot tycker hon att det är intressant med fotografier av tavlans baksida.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Träna stortån – fall mindre som gammal

Vid stigande ålder så ökar risken för fallolyckor, men genom att träna upp stortån kan man minska risken att falla..

SVT - 2 timmar sedan

Bopriserna ökade i januari

Bostadspriserna steg i januari enligt Hox-index från Valueguard. Priserna på villamarknaden stiger mest. Mäklare tror att Riksbankens besked om en långsam räntehöjning kan påverka marknaden positivt på kort sikt..

SVT - 2 timmar sedan

Ny vd för Handelsbanken

Handelsbanken har utsett Carina Åkerström till ny vd och koncernchef, skriver banken i ett pressmeddelande..

SVT - 3 timmar sedan

Svenskarna dåligt förberedda på stora strömavbrott enligt ny undersökning

Vid ett större strömavbrott dröjer det inte länge innan krisen är ett faktum. Trots det är svenska folket varken oroliga eller förberedda. Sämst ser det ut för de unga.

SVT - 11 timmar sedan

Kristersson: UD måste lägga papprena på bordet

Sveriges ambassadör i Kina kallas hem och ska nu utredas av Säpo. Detta efter uppgifterna om om det hemliga möte om fängslade svenske förläggaren Gui Minhai,som hon ska ha ordnat. Moderaternas ledare Ulf Kristersson har under veckan kritiserat utrikesdepartementet i ärendet och kräver svar..

SVT - 11 timmar sedan

Här vägrar Sjöstedt svara om sin syn på EU-utträde: ”Inte det vi ska kampanja för”

Vänsterpartiet ska inte driva kravet på att Sverige ska lämna EU. Det står klart efter en omröstning på partiets valkonferens i dag. – Vi ser att det finns andra akuta frågor, säger partiledare Jonas Sjöstedt, i SVT:s Agenda..

SVT - 17 timmar sedan

UD: Inga planer på att byta ut Anders Kompass

Sveriges ambassadör i Guatemala, Anders Kompass, har kallats hem för konsultationer på grund av den oroande utvecklingen i landet, meddelar utrikesdepartementet. Det finns dock inga planer på att byta ut honom som ambassadör, trots Guatemalas påtryckningar..

SVT - 18 timmar sedan

En timme utan el – då kan mobilen sluta funka

Vi har aldrig varit mer beroende av våra mobiltelefoner – trots det har Post- och telestyrelsens skarpa krav på hur länge du ska kunna använda din mobil vid strömavbrott ännu inte börjat gälla. Och när de nya reglerna väl är på plats är kravet blott en timme för majoriteten av svenskarna..

SVT - 18 timmar sedan

Så sårbart är samhället vid strömavbrott

Mat, vatten, kommunikationer, betalningsförmåga, drivmedel. Det finns ingen hejd på hur du personligen drabbas av ett elavbrott. SVT:s reporter Jonas Ohlin guidar dig genom en strömlös verklighet – på under minuten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.