Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 09:38

Expressen - 13 jul 18 kl. 21:00

Paret vägrade ringa läkare – nyfödda dottern dogPå plats för att bevittna lilla Ginnifers födsel var hela 60 medlemmar ur församlingen. Men när flickan plötsligt började chippa efter luft larmade ingen efter räddningstjänsten – på grund av deras tro. Nu döms föräldrarna till sex års fängelse, rapporterar Buzzfeed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ginnifers, Buzzfeed

Dela artikeln

1997 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paret, vägrade, ringa, läkare, nyfödda, dottern, dog
Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 07:30

Ambulansen lämnade Rune hemma

Foto: Annica Jönsson
Den 85-årige mannen hade haft ett svårt gallstensanfall på morgonen. När han senare trillade med rollatorn och slog sig blodig på armar och rygg fann hustrun det för gott att ringa ambulans. Som vägrade ta med maken till sjukhus.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 06:00

Utan telefon sedan novemberstormen

Södra Hultarp Natten mot den 30 november rev stormen Gorm ner ledningsstolparna i skogen utanför Billinge. Och sedan dess har Hans Hansson i Södra Hultarp varit utan en telefon han kan lita på.
– Det går bara att ringa ut då och då – och in går inte alls.

YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 08:52

Backe upp och backe ner

Inga idrottstävlingar har bidragit mer till vår nationella självbild än femmilen på skidor. De två böckerna Våga välja eget spår och Femmila. Skisportens manndoms­prøve tar oss in i skidåkningen.

HBL - 06 jan 13 kl. 16:27

Penedo - ett Finland i miniatyr

Finsk polka, jenka och mazurka hör från en stor byggnad. På restaurangen i närheten kan man beställa Kir Koskenkorva och äta smörgåsbord och vid busshållplatsen sitter två äldre damer och diskuterar på gammaldags finska. Det här är Penedo, en liten stad mellan São Paulo och Rio de Janeiro ?

YLE - 28 dec 16 kl. 14:54

Man sökte inte hjälp för sin döende fru - inget brott enligt hovrätten

Är det ett brott att inte söka vård för sin allvarligt sjuka partner? Nej, anser både tingsrätt och hovrätt. Helsingfors hovrätt förkastade på onsdagen åtalen om utsättande och dödsvållande mot en man som inte hade ingripit när hans fru dog i hemmet.

YLE - 02 apr 17 kl. 16:06

"Det fanns inte på kartan"

Förra våren var skön. Sofia M Storsjö väntade sitt första barn och semestern hägrade. Hon hade ett födelsemärke på benet som växte, men tänkte att det inte var något farligt.

Kristianstadsbladet - 13 sep 12 kl. 06:30

Kulturen förlöser mycket

Foto: Annica Jönsson
Med en bokbindare till far började hon sluka böcker redan som liten och kulturen har alltid funnits nära för ordföranden i Bromölla musik- och teaterförening. I sitt yrke har Gertrud Norderyd hjälpt 1000-tals barn att komma till välden, bland annat i Addis Abeba.
Den orangeröda tegeln på husen i kvarteret Orren värmer sig i sensommarsolen och i en av de små trädgårdarna är en man i gång med höstbestyr.

BT - 14 dec 12 kl. 09:53

BT:s Vedrana Sivac listar årets tio största nöjeshändelser

Mirakel, kontroversiella kärleksbrev och publikrekord. BT:s nöjeskrönikör Vedrana Sivac listar några av höjdpunkterna från nöjesåret 2012. 1.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

H&M öppnar sin första outlet – fler kan komma

Efter Afound och Arket – nu startar H&M en outlet.Och det kan bli fler liknande butiker i framtiden..

Expressen - 15 minuter sedan

Alliansen föreslår Norlén som talman

Alliansen förslår Andreas Norlén som talman, erfar SvD.  .

Expressen - 30 minuter sedan

”Hur kunde det ofattbart grymma få fortsätta?”

Det bara rasslade till så fanns 134 000 kronor på insamlingens konto. De ideella initiativtagarna var lika förvånade som Kyrkhjälpen. Begravningen för den hemlöse Gica som mördades i Huskvarna kan nu ske hos familjen och släkten i Rumänien.

Expressen - 45 minuter sedan

Efter larm om sexbrott – vill ha visselblåsare i riksdagen

Riksdagens arbetsgrupp för jämställdhet vill inrätta en fristående visselblåsarfunktion, rapporterar Sveriges Radio. Dit ska riksdagsledamöter som har utsatts för sexuella trakasserier kunna vända sig. – Det är som en försäkring, du köper en försäkring, men du vill helst inte använda dig av den, säger gruppens ordförande Esabelle Dingizian..

Expressen - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg

Det är stopp i tågtrafiken förbi Köping. Orsaken är en olyckshändelse, enligt Trafikverket.Trafiken beräknas vara i gång igen tidigast klockan 08.

Expressen - 1 timme sedan

Prisfall på bostäder väntas – inom kort

Nu kan bopriserna falla.Bostadsrättsinnehavare, som funderat på att sälja, ska vara beredda på att priserna är på nedgång 5-10 procent, enligt Danske Bank. – Det finns nu indikationer att detta faktiskt verka hända nu sedan pratar vi inte om ett utdraget prisfall, säger chefsekonomen Michael Grahn, enligt TT.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna i 20-årsåldern förd till sjukhus efter olycka

En singelolycka inträffade på länsväg 599 på fredagsmorgonen.Föraren till bilen uppges vara en kvinna i 20-årsåldern, som har förts till sjukhus med ambulans.Bilen behöver bärgas från olycksplatsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre bilar i krasch vid korsning

I korsningen Lagerlöfs väg och Norrlundavägen i Staffanstorp kolliderade tre bilar på fredagsmorgonen.Det är än så länge inte känt om någon har skadats i olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Vietnams president avliden – blev 61 år

Vietnams president Tran Dai Quang har avlidit efter sjukdom, skriver flera internationella medier. Han blev 61 år gammal..

Expressen - 2 timmar sedan

Cancersjuka Nina, 19, dog tre dagar efter sitt bröllop

Svårt cancersjuka Nina Marino, 19, ville inte dö utan att ha gift sig med sitt livs stora kärlek och barndomsvän, Joey Williams, 21.Vid en ceremoni på sjukhuset blev de man och hustru – men bara tre dagar senare avled Nina.– Det svåraste är att hon inte finns här längre, säger Joey Williams till People.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.