Expressen > Nyheter

Monday, 18 February, 08:52

Expressen - 13 jul 18 kl. 21:00

Paret vägrade ringa läkare – nyfödda dottern dogPå plats för att bevittna lilla Ginnifers födsel var hela 60 medlemmar ur församlingen. Men när flickan plötsligt började chippa efter luft larmade ingen efter räddningstjänsten – på grund av deras tro. Nu döms föräldrarna till sex års fängelse, rapporterar Buzzfeed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ginnifers, Buzzfeed

Dela artikeln

1998 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paret, vägrade, ringa, läkare, nyfödda, dottern, dog
Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 07:30

Ambulansen lämnade Rune hemma

Foto: Annica Jönsson
Den 85-årige mannen hade haft ett svårt gallstensanfall på morgonen. När han senare trillade med rollatorn och slog sig blodig på armar och rygg fann hustrun det för gott att ringa ambulans. Som vägrade ta med maken till sjukhus.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 06:00

Utan telefon sedan novemberstormen

Södra Hultarp Natten mot den 30 november rev stormen Gorm ner ledningsstolparna i skogen utanför Billinge. Och sedan dess har Hans Hansson i Södra Hultarp varit utan en telefon han kan lita på.
– Det går bara att ringa ut då och då – och in går inte alls.

YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 08:52

Backe upp och backe ner

Inga idrottstävlingar har bidragit mer till vår nationella självbild än femmilen på skidor. De två böckerna Våga välja eget spår och Femmila. Skisportens manndoms­prøve tar oss in i skidåkningen.

HBL - 06 jan 13 kl. 16:27

Penedo - ett Finland i miniatyr

Finsk polka, jenka och mazurka hör från en stor byggnad. På restaurangen i närheten kan man beställa Kir Koskenkorva och äta smörgåsbord och vid busshållplatsen sitter två äldre damer och diskuterar på gammaldags finska. Det här är Penedo, en liten stad mellan São Paulo och Rio de Janeiro ?

YLE - 28 dec 16 kl. 14:54

Man sökte inte hjälp för sin döende fru - inget brott enligt hovrätten

Är det ett brott att inte söka vård för sin allvarligt sjuka partner? Nej, anser både tingsrätt och hovrätt. Helsingfors hovrätt förkastade på onsdagen åtalen om utsättande och dödsvållande mot en man som inte hade ingripit när hans fru dog i hemmet.

YLE - 02 apr 17 kl. 16:06

"Det fanns inte på kartan"

Förra våren var skön. Sofia M Storsjö väntade sitt första barn och semestern hägrade. Hon hade ett födelsemärke på benet som växte, men tänkte att det inte var något farligt.

Kristianstadsbladet - 13 sep 12 kl. 06:30

Kulturen förlöser mycket

Foto: Annica Jönsson
Med en bokbindare till far började hon sluka böcker redan som liten och kulturen har alltid funnits nära för ordföranden i Bromölla musik- och teaterförening. I sitt yrke har Gertrud Norderyd hjälpt 1000-tals barn att komma till välden, bland annat i Addis Abeba.
Den orangeröda tegeln på husen i kvarteret Orren värmer sig i sensommarsolen och i en av de små trädgårdarna är en man i gång med höstbestyr.

BT - 14 dec 12 kl. 09:53

BT:s Vedrana Sivac listar årets tio största nöjeshändelser

Mirakel, kontroversiella kärleksbrev och publikrekord. BT:s nöjeskrönikör Vedrana Sivac listar några av höjdpunkterna från nöjesåret 2012. 1.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Man död efter drunkning: ”Han gick ner för att bada”

Under söndagen hittades en man livlös i vattnet vid Kattrumpans badplats.Mannen fördes till sjukhuset och fick intensivvård men hans liv gick inte att rädda. – Det verkar som om han gått ner för att bada, men att han sedan inte klarat av det kalla vattnet, säger Christer Karlsson, som är inre befäl hos polisen i Kalmar.

Expressen - 30 minuter sedan

Hon flydde från Kina-mötet – störtade in vagnar med sprit

Kinakännaren Cecilia Lindqvist blev inbjuden av svenska Kina-ambassadören till ett möte med en kinesisk konsult som ville prata om ett kommande musikevenemang.Samtidigt sker ett möte om den fängslade förläggaren Gui Minhais framtid i samma hotell.Cecilia Lindqvist började ana oråd när vagnar med sprit började rullas in.

Expressen - 30 minuter sedan

Beväpnad tjuv fast efter polisjakt

Efter en dramatisk jakt kunde Kristianstadspolisen gripa en beväpnad tjuv.– Vi gjorde ett efterföljande som slutade med prejning, säger Peter Frostlund, inre befäl på polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Ny explosion i Kristiania: ”Kraftigt sprängmedel”

En kraftig explosion skakade Kristiania i natt. Ett trähus precis innanför huvudingången till den danska fristaden drabbades. – Det är en hel del krossade rutor och en del av träfasaden är sprängd i bitar, säger polisens utredningsledare Bjarke Madsen till Ekstrabladet.

Expressen - 1 timme sedan

Åkerström första kvinnliga vd:n på Handelsbanken

Carina Åkerström blir historisk.Som första kvinna blir hon Handelsbanken nya vd och koncernchef enligt ett beslut av styrelsen. – Jag ser verkligen fram emot att fortsätta att utveckla banken tillsammans med alla fantastiska medarbetare, säger Carina Åkerström i en kommentar..

Expressen - 1 timme sedan

47-åringen: ”Jag har 100 barn runtom i världen”

Han ser sig själv som en vit riddare av modern tid – när han reser land och rike runt för att göra så många kvinnor som möjligt gravida. Målet: att ha skapat 2 500 barn, skriver 9 News..

Expressen - 1 timme sedan

Fyra bilar i olycka på motorväg – vägen avstängd

En trafikolycka har inträffat på riksväg 40.– Det är fyra bilar och lika många personer som är inblandade, säger Niklas Ignell, inre befäl vid räddningstjänsten i Södra Älvsborg. Det är oklart om någon kommit till fysisk skada.

Expressen - 2 timmar sedan

Terrorexpertens varning – för IS-återvändarnas barn

Efter IS nederlag i Syrien har Donald Trump hotat att släppa 800 tillfångatagna europeiska jihadister – om inte deras hemländer tar hand om dem och åtalar dem.Terrorforskaren Magnus Ranstorp varnar för att Sverige saknar beredskap för att ta emot återvändarna.Han pekar ut IS-resenärernas barn som en särskild risk.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.