Expressen > Nyheter

Monday, 23 July, 15:43

Expressen - 13 jul 18 kl. 21:00

Paret vägrade ringa läkare – nyfödda dottern dogPå plats för att bevittna lilla Ginnifers födsel var hela 60 medlemmar ur församlingen. Men när flickan plötsligt började chippa efter luft larmade ingen efter räddningstjänsten – på grund av deras tro. Nu döms föräldrarna till sex års fängelse, rapporterar Buzzfeed..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ginnifers, Buzzfeed

Dela artikeln

1978 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paret, vägrade, ringa, läkare, nyfödda, dottern, dog
Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 07:30

Ambulansen lämnade Rune hemma

Foto: Annica Jönsson
Den 85-årige mannen hade haft ett svårt gallstensanfall på morgonen. När han senare trillade med rollatorn och slog sig blodig på armar och rygg fann hustrun det för gott att ringa ambulans. Som vägrade ta med maken till sjukhus.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 06:00

Utan telefon sedan novemberstormen

Södra Hultarp Natten mot den 30 november rev stormen Gorm ner ledningsstolparna i skogen utanför Billinge. Och sedan dess har Hans Hansson i Södra Hultarp varit utan en telefon han kan lita på.
– Det går bara att ringa ut då och då – och in går inte alls.

YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

HBL - 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

SmålandsPosten - 07 jan 14 kl. 08:52

Backe upp och backe ner

Inga idrottstävlingar har bidragit mer till vår nationella självbild än femmilen på skidor. De två böckerna Våga välja eget spår och Femmila. Skisportens manndoms­prøve tar oss in i skidåkningen.

HBL - 06 jan 13 kl. 16:27

Penedo - ett Finland i miniatyr

Finsk polka, jenka och mazurka hör från en stor byggnad. På restaurangen i närheten kan man beställa Kir Koskenkorva och äta smörgåsbord och vid busshållplatsen sitter två äldre damer och diskuterar på gammaldags finska. Det här är Penedo, en liten stad mellan São Paulo och Rio de Janeiro ?

YLE - 28 dec 16 kl. 14:54

Man sökte inte hjälp för sin döende fru - inget brott enligt hovrätten

Är det ett brott att inte söka vård för sin allvarligt sjuka partner? Nej, anser både tingsrätt och hovrätt. Helsingfors hovrätt förkastade på onsdagen åtalen om utsättande och dödsvållande mot en man som inte hade ingripit när hans fru dog i hemmet.

YLE - 02 apr 17 kl. 16:06

"Det fanns inte på kartan"

Förra våren var skön. Sofia M Storsjö väntade sitt första barn och semestern hägrade. Hon hade ett födelsemärke på benet som växte, men tänkte att det inte var något farligt.

Kristianstadsbladet - 13 sep 12 kl. 06:30

Kulturen förlöser mycket

Foto: Annica Jönsson
Med en bokbindare till far började hon sluka böcker redan som liten och kulturen har alltid funnits nära för ordföranden i Bromölla musik- och teaterförening. I sitt yrke har Gertrud Norderyd hjälpt 1000-tals barn att komma till välden, bland annat i Addis Abeba.
Den orangeröda tegeln på husen i kvarteret Orren värmer sig i sensommarsolen och i en av de små trädgårdarna är en man i gång med höstbestyr.

BT - 14 dec 12 kl. 09:53

BT:s Vedrana Sivac listar årets tio största nöjeshändelser

Mirakel, kontroversiella kärleksbrev och publikrekord. BT:s nöjeskrönikör Vedrana Sivac listar några av höjdpunkterna från nöjesåret 2012. 1.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Man hittad knivskuren – förd till sjukhus

En man har hittats knivskuren i centrala Göteborg.Mannen har förts till sjukhus för vård.En misstänkt har gripits..

Expressen - 45 minuter sedan

Systembolaget stoppar öl – riskerar att explodera

Systembolaget säljstoppar ölen Snow Cat Coffee Stout.Anledningen är att burken riskerar att explodera..

Expressen - 1 timme sedan

Svensk handels skarpa uppmaning i brandkaoset

Mitt under eldningsförbudet kommer Svensk handel med en skarp uppmaning till sina medlemmar:Sälj inte engångsgrillar.– Svensk Handel får rapporter om att det fortfarande förekommer engångsgrillar till försäljning, säger näringspolitiske chefen Mats Hedenström..

Expressen - 1 timme sedan

Nobelpristagaren brandtal mot kärnvapen

Nobelpristagaren Beatrice Fihn brinner.Och det gör hennes sommarprat och brandtal mot kärnvapen också..

Expressen - 1 timme sedan

Död person hittad i skog

En död person har hittats i ett skogsparti mellan Vimmerby och Västervik, rapporterar Vimmerby Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Maxa pensionen: 5 tips som lyfter ditt sparande

Låga avgifter, rätt sparform och smart skatteuttag.Med bara några enkla klick kan du maxa ditt pensionssparande. Dina Pengar listar tipsen som ger din pension ett lyft.

Expressen - 1 timme sedan

Victorias sommarönskan gick i uppfyllelse

Kronprinsessan älskar sitt Öland.  Ännu mer uppskattar hon tid tillsammans med familjen. I sommar har Victoria fått njuta av både och.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt – polisen söker vittnen

En kvinna blev i helgen utsatt för en misstänkt våldtäkt inne på en nattklubb i Jönköpings län, enligt polisen.Nu söker polisen tips kopplade till händelsen.Framförallt är man intresserade av att komma i kontakt med de två kvinnor som hjälpte den utsatta kvinnan efteråt..

Expressen - 2 timmar sedan

SMHI utökar varningen – till mycket hög värme

Hettan stiger återigen. Nu går SMHI ut med fler varningar för mycket höga temperaturer. .

Expressen - 2 timmar sedan

Tre personer gripna – togs på E6 med stöldgods

Ett företag i Kungsbacka kommun utsattes för ett inbrott under måndagseftermiddagen.Efter att ha kommit över stöldgods har tjuvarna sedan flytt från platsen i en bil.Bilen stoppades sedan på E6 och tre män kunde gripas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.