Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 21 July, 13:42

Liknande nyheter

Taggar: PlanB , invigerny , lokal, medanden , nuvarande, renoveras
Helsingborgs Dagblad - 20 sep 12 kl. 14:06

Skytteföreningen inviger lokal

På lördag inviger Ängelholms skytteförening sin nya lokal på Metallgatan i Ängelholm. Det är öppet hus med prova på skytte och fika mellan klockan 13 och 17. Tidigare i år startade föreningen verksamheten i lokalen som har 15 banor och elektronisk markering.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varannan kvinna har en annan "plan b"-man

Enligt en ny undersökning har hälften av alla heterosexuella kvinnor en "plan b-kille" som de kan söka sig till ifall deras nuvarande förhållande skulle krascha, skriver Daily Mail.Det visar sig dessutom att sannolikheten är större att kvinnan har en annan man i åtanke om hon är gift än om hon bara är i ett förhållande.Kan vara exet eller kollegan
Plan b-mannen är oftast en gammal vän som alltid har haft känslor för kvinnan i fråga.

Skånskan - 26 nov 15 kl. 12:00

Charlotte Perelli inviger nya Center Syd i kväll

Löddeköpinge Till tonerna av Charlotte Perrelli invigs i kväll Galleria Center Syd, efter en omfattande om- och tillbyggnad.
Köpcentret har byggts till med 9 000 kvadratmeter och ökat från 50 till 75 butiker.– Vi har en täckning på 93 procent av butikerna nu.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 12 kl. 14:40

Svarta Galten inviger ny lokal med tolv timmar öppet hus

Svarta Galten inviger sin nya föreningslokal i källaren under Kulturskolans expedition på Pärlgatan med ett öppet hus lördag 28 januari. Då ges möjlighet att prova bräd- och kortspel, rollspel, tv-spel eller figurspelet Warhammer. Men det blir också en bofferskola för dem som vill prova på att strida med latexvapen..

BT - 15 dec 12 kl. 16:14

Moderaterna inviger ny lokal

Centralt och lättillgängligt var nyckelorden när Moderaterna i Södra Älvsborg letade ny lokal. Inflyttning var det redan i september, men på lördagen visades lokalerna upp med öppet hus. ?

YA - 23 jan 18 kl. 12:00

Österlens Hjärtlung inviger ny lokal

På onsdag blir det kalas i form av invigning av ny lokal. Mingel och tilltugg utlovas..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 14:00

Lokal kan inte bli bostad

mALMÖ En bostadsrättsförening som inte fått bygglov går nu vidare till länsstyrelsen för att få inreda en lägenhet på tre olika höjdplan och ta ett tidigare förråd i anspråk.
Föreningen vänder sig bland annat mot kravet på att matplatsen måste rymma tre personer och att det inte räcker med två sittplatser. ERWP.

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 12 kl. 08:15

Plan ska förstärkakänsla av badort

Foto: Claes Nyberg
Bort med campingen och bygg bostäder vid Granhyddan. Bredda stranden och bygg kallbadhus och kiosk vid havet. Det är en del av det som finns med i ett samlat förslag som tagits fram efter höstens designdialog i Beddingestrand.

Opinionen.se - 18 dec 13 kl. 19:44

Brasilien köper Jas-plan


Medier i Brasilien uppger att landet har beslutat köpa Saabs stridsflygplan Jas Gripen. Nyheten om Brasiliens beslut återges av tidningen Folha de São Paulos på nätet. Beskedet kommer enligt den brasilianska tidningen att tillkännages officiellt vid en presskonferens klockan 17 lokal tid, klockan 20 svensk tid, av försvarsminister Celso Amorim och flygvapenchefen Juniti Saito.

BT - 18 dec 13 kl. 19:50

Brasilien köper Jas-plan

Medier i Brasilien uppger att landet har beslutat köpa Saabs stridsflygplan Jas Gripen. Nyheten om Brasiliens beslut återges av tidningen Folha de São Paulos på nätet. Beskedet kommer enligt den brasilianska tidningen att tillkännages officiellt vid en presskonferens klockan 17 lokal tid, klockan 20 svensk tid, av försvarsminister Celso Amorim och flygvapenchefen Juniti Saito.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Boende på Friisgatan om branden: "Man fick kasta sig ner direkt"

Morgonen efter inspekterar de sina hem – en del får nu hitta tillfälligt boende..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vampyrslaktaren Buffy gör comeback

"Buffy och vampyrerna" får en ny version..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Villadrömmen gick i kras för husägarna: ”Man bryter ihop då och då"

Huset vid Herrestorps ängar är nio månader försenat och långt ifrån inflyttningsklart..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Skogsbränderna stoppar skyttetävling

Europamästerskapet i dynamiskt sportskytte är inställt. Tävlingen som skulle ha hållits i Karlskoga i början av augusti blir inte av, skogsbränderna och det extrema vädret gör att tävlingen inte kan genomföras av säkerhetsskäl. "Säkerligen kommer de 700.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Jens Olsson: "Nu får det fan vara nock"

Redhawksspelaren berättar om skyffelskandalen, stjärnstatusen och var han vill avsluta sin karriär..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Hundratusentals kan missa skatteåterbäring

Nästan en miljon svenskar har inte anmält sitt bankkonto till Skatteverket – och 280 000 personer ska få pengar utbetalda. – Det börjar bli bråda tider nu, säger deklarationsexperten Johan Schauman. I år har Skatteverket slutat att betala ut återbäringe.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Det är mot Cluj det nya MFF måste fungera

Därför blir Örebro årets viktigaste "träningsmatch"..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

”Alla här är vita. Tänderna är vita. Tröjorna är vita.”

Elina Pahnke om den vita sporten och bratsen som blivit beskedliga..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

30 år gammalt flickmord löst med dna-teknik

En 8-årig flicka kidnappades och mördades 1988 i Fort Wayne, Indiana. Fallet har varit ett så kallat "cold case", ett olöst mordfall, under 30 år. Men nu har polisen genom släktforskningsregister med dna hittat mördaren.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fortsatt varmt och torrt

Ett åttiotal bränder, många av dem utom kontroll, härjar på flera ställen i landet. Det torra och varma vädret håller i sig, och även om det kommer lokala skurar så är det osäkert att det räcker för att påverka. – Det kommer ett litet område med regn un.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.