Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 16 February, 07:02

Sydsvenskan - 13 jul 18 kl. 19:53

Plan B inviger ny lokal – medan den nuvarande renoverasI höst är planen att den omtalade rockklubben ska driva två verksamheter..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

69 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PlanB , invigerny , lokal, medanden , nuvarande, renoveras
Helsingborgs Dagblad - 20 sep 12 kl. 14:06

Skytteföreningen inviger lokal

På lördag inviger Ängelholms skytteförening sin nya lokal på Metallgatan i Ängelholm. Det är öppet hus med prova på skytte och fika mellan klockan 13 och 17. Tidigare i år startade föreningen verksamheten i lokalen som har 15 banor och elektronisk markering.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varannan kvinna har en annan "plan b"-man

Enligt en ny undersökning har hälften av alla heterosexuella kvinnor en "plan b-kille" som de kan söka sig till ifall deras nuvarande förhållande skulle krascha, skriver Daily Mail.Det visar sig dessutom att sannolikheten är större att kvinnan har en annan man i åtanke om hon är gift än om hon bara är i ett förhållande.Kan vara exet eller kollegan
Plan b-mannen är oftast en gammal vän som alltid har haft känslor för kvinnan i fråga.

Skånskan - 26 nov 15 kl. 12:00

Charlotte Perelli inviger nya Center Syd i kväll

Löddeköpinge Till tonerna av Charlotte Perrelli invigs i kväll Galleria Center Syd, efter en omfattande om- och tillbyggnad.
Köpcentret har byggts till med 9 000 kvadratmeter och ökat från 50 till 75 butiker.– Vi har en täckning på 93 procent av butikerna nu.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 12 kl. 14:40

Svarta Galten inviger ny lokal med tolv timmar öppet hus

Svarta Galten inviger sin nya föreningslokal i källaren under Kulturskolans expedition på Pärlgatan med ett öppet hus lördag 28 januari. Då ges möjlighet att prova bräd- och kortspel, rollspel, tv-spel eller figurspelet Warhammer. Men det blir också en bofferskola för dem som vill prova på att strida med latexvapen..

NT - 05 okt 18 kl. 08:00

Lindas maskin inviger ny lokal

Linda Jurmus soloutställning ”Hie Ego Sum”(”jag är här”) inviger Verkstad Konsthalls nya lokaler på lördag..

DN - 06 dec 18 kl. 17:44

En omkommen medan fem saknas efter kollision mellan USA-plan

En amerikansk marinsoldat omkom medan fem soldater på torsdagen alltjämt saknades efter den kollision mellan två amerikanska militärflygplan som natten till torsdag, lokal tid, inträffade utanför Japans kust..

BT - 15 dec 12 kl. 16:14

Moderaterna inviger ny lokal

Centralt och lättillgängligt var nyckelorden när Moderaterna i Södra Älvsborg letade ny lokal. Inflyttning var det redan i september, men på lördagen visades lokalerna upp med öppet hus. ?

YA - 23 jan 18 kl. 12:00

Österlens Hjärtlung inviger ny lokal

På onsdag blir det kalas i form av invigning av ny lokal. Mingel och tilltugg utlovas..

NSD - 10 okt 18 kl. 18:00

Bildextra: Mäklarbyråns moderna lokal

Angeläget fastighetsförmedling inviger sin nya lokal där de satsat på en modern varadagsrumskänsla..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 14:00

Lokal kan inte bli bostad

mALMÖ En bostadsrättsförening som inte fått bygglov går nu vidare till länsstyrelsen för att få inreda en lägenhet på tre olika höjdplan och ta ett tidigare förråd i anspråk.
Föreningen vänder sig bland annat mot kravet på att matplatsen måste rymma tre personer och att det inte räcker med två sittplatser. ERWP.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Het EU-debatt väntas på Vänsterpartiets möte

Ska Vänsterpartiet som enda parti driva kravet på att Sverige ska lämna EU eller inte? Det är den heta frågan när Vänsterpartiet inleder sin EU-valkonferens klockan 13 i dag i Norrköping. I partiprogrammet står det att Vänsterpartiet ska verka för att S.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tysk minister vill stoppa "sexuell omvändelse"

Tysklands hälsominister Jens Spahn vill införa ett förbud mot behandlingar med syfte att få människor att byta sexuell läggning. Han hoppas att en lag ska vara införd redan till sommaren. – Homosexualitet är inte en sjukdom som behöver behandlas, säger.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Björkman firar 100 arenashower: Mäktigt

Lördagens deltävling i Leksand är inte vilken som helst. Programmet blir det hundrade sedan Melodifestivalen blev en kringresande arenaturné för snart 20 år sedan. – Det har förändrat hela Melodifestivalen i grunden, säger Christer Björkman.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dubbla medaljchanser i dag

Frida Hansdotter är en självskriven kandidat efter OS-guldet. Men lagom till VM i Åre har även Anna Swenn-Larsson seglat upp som medaljaspirant. – Ja, hon är nästan hetare än jag just nu, säger Hansdotter.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Inför seniorkort inom Skånetrafiken.”

Jan Andersson, ordförande för PRO Skåne..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kritiserad Kuchar kryper till korset

Golfspelaren Matt Kuchar har fått mycket kritik efter att inte ha gett en tillfällig caddie skäligt betalt. Nu har Kuchar bett om ursäkt till caddien David Ortiz och gått med på att betala honom en rimlig lön. Det var i november som golfesset Kuchar van.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Förlust för Uber trots ökad vinst

Taxijätten Ubers förlust minskade under förra året. Omsättningen 2018 ökade med 43 procent till 11,3 miljarder dollar (motsvarande cirka 105 miljarder kronor) och samtidigt sjönk den årliga förlusten med 15 procent till 1,8 miljarder dollar. "Förra året.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Nigerias val kan bli försenat

Nigerias presidentval som är planerat till lördagen kan bli försenat. Enligt lokala medier har man problem med att få fram valmaterial till vissa delar av landet. Valkommissionen har inte kommenterat uppgifterna.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Brinnande personbilar i Kävlinge

Två personbilar började brinna på Nordanväg i Kävlinge under natten till lördagen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Malmö riskerar böter för bengaler

Malmö FF kan tvingas böta för att supportrar brände bengaler i samband med Europa League-mötet med Chelsea i torsdags kväll, skriver Sydsvenskan. Enligt tidningen har Uefa, det europeiska fotbollsförbundet, öppnat ett disciplinärt ärende både mot Malmö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.