DN > Utrikes

Saturday, 16 February, 06:26

DN - 13 jul 18 kl. 19:45

Inte ens te med drottningen hjälper ett handelsavtalDen brittiska drottningen har haft kontroversiella figurer på besök tidigare. Som den rumänske diktatorn Nicolae Ceausescu eller Syriens president Bashar al-Assad..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nicolae Ceausescu, Syriens, Bashar, assad

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte enste med , drottningen, hjälperett , handelsavtal
Västerbottens Folkblad - 24 jul 18 kl. 07:00

Där inte ens kylhattar hjälper mot värmeböljan

Flämtande i värmeböljan borde vi ägna en tanke åt de länder där det faktiskt är ännu hetare än här. Gulfstaterna till exempel kan ha nära 50 grader i skuggan, vilket tillsammans med den höga luftfuktigheten kan ta livet av även unga, starka personer. Byggarbetarna på mångmiljonsbyggena i Qatar och Förenade Arabemiraten utrustas inte sällan med […].

Cornucopia - 29 jan 19 kl. 13:24

Ja, människor hjälper varandra vid kris

En vanlig myt bland personer som har en tveksam människosyn är att det blir någon form av anarki och alla-mot-alla när det blir en kris, akut eller långvarig. Men tvärt om pekar all erfarenhet på att människor hjälper varandra utifrån den information och de förmågor de besitter. Däremot finns kriminella och psykopater kvar även i kris, och kommer som rovdjur förstås precis som vanligt försöka utnyttja situationen, vilket får en del att tro att det gäller allmänheten.

YLE - 15 maj 17 kl. 14:48

Ishockeymatchen Finland-Kanada visas i kyrkan - "Men inte ens bön hjälper Finland"

Tisdagens match i ishockey-VM mellan Finland och Kanada visas på stor skärm i Pauluskyrkan i Helsingfors. Före matchen ordnas en hockeynattvard. Kyrkoherde Kari Kanala vid Paavalin seurakunta välkomnar alla till kyrkan för att se på matchen.

YLE - 16 feb 17 kl. 19:04

Överinspektör om skarvproblemet: Varken jakt eller skrämsel hjälper

Åsikterna går starkt isär då det gäller åtgärder mot skarvproblemet. Skrämseltaktik eller jakt? Fiskenäringsöverinspektören Heikki Lehtinen är inte förtjust i någondera.

SVT - 16 aug 18 kl. 15:47

Danska drottningen Margrethe: Arbetet hjälper mig att ta itu med min mans död

Danmarks drottning Margrethe bjuder nu, för första gången på tio år, in till en träff med både franska och danska medier, ett halvår efter att hennes make, prins Henrik, gått bort. – Det är hälsosamt att vara upptagen och lägga till saker går ganska bra, säger drottningen..

YLE - 09 dec 14 kl. 10:02

Luciapengar hjälper barnfamiljer att orka

Ända sedan år 1949 har Lucia samlat in pengar till välgörande ändamål. I början gick pengarna till fattiga och nödlidande, oftast barnfamiljer. En barnfamilj vars hus hade brunnit ner under året kunde räkna med hjälp av Lucia.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:58

Det hjälper inte att gråta på Kos

Britta Lindblom från Ingå gråter inte så mycket mera. Det hjälper inte, säger hon. Tidigare grät hon över flyktingsituationen på ön Kos i Grekland, men visst känns allt fortfarande hopplöst.

Cornucopia - 23 jan 17 kl. 11:29

Prepping: Människor hjälper varandra vid kris

Det finns en vanföreställning att man inte hjälps åt vid kris, utan att det blir alla-mot-alla. All erfarenhet visar dock att människor hjälper varandra vid kris, speciellt initialt. Missuppfattningen är antagligen vanligast bland nyblivna sk preppers, vilket är naturligt då de börjat fokusera på den personliga krisberedskapen.

Alliansfritt Sverige - 28 dec 13 kl. 18:16

Blir man för intellikent kan man till slut inte ens skicka en julhälsning

Till skillnad mot S tycker vi att Sverige är ett bra land. Vi är stolta över Sverige och vill… http://t.co/KHFZMtfVLX — Kent Persson (M) (@kentpersson) September 4, 2013 Efter Kent Perssons inledning som partisekreterare som var så katastrofal att han försågs med en egen tillsyningsman trodde vi att hans påverkan på den moderata strategin skulle vara rätt liten.

Nyheter 24 - 24 mar 14 kl. 13:32

De hjälper familjer i nöd: "Underbart att se barnens glada ögon"Tackmeddelande

FALKÖPING. I januari i år startade 19-åriga Lina Svensson Facebookgruppen Hjälpande Hjärtan. Hon såg att det fanns familjer som var i behov av hjälp med det ekonomiska för att kunna köpa mat och materiella förnödenheter.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Mueller yrkar på 24 år för Manafort

Den särskilde åklagaren Robert Mueller skriver i sitt underlag till en domstol i Virginia att Paul Manafort bör dömas till fängelse i mellan 19 år och 7 månader, och 24 år och 5 månader. Dessutom bör han enligt Mueller betala böter på mellan 50 000 och 24 miljoner dollar..

DN - 8 timmar sedan

Jonas Lundqvist stor vinnare under årets Manifestgala

Popsångaren Jonas Lundqvist gjorde störst avtryck under kvällens Manifestgala med vinst i två kategorier. Även Cherrie och Sarah Klang var några av galans 21 pristagare.  .

DN - 8 timmar sedan

Flera skadade när person öppnade eld i Illinois

En okänd person har öppnat eld på ett företag i Aurora väster om Chicago i USA. Flera personer ska ha skadats, skriver lokala medier..

DN - 9 timmar sedan

Migrationsutredningen får ett begränsat uppdrag

Utredningen om migrationspolitiken kommer att bli begränsad. Tidsbristen gör det inte möjligt att utreda alla frågor, säger justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) i en intervju. Asylgrunder, humanitära skäl och frågan om uppehållstillstånd är vad som ryms..

DN - 9 timmar sedan

Migrationsverket varnar för minskat anslag till domstolarna

Migrationsverket skriver ner prognosen för andelen personer som väntas söka asyl i Sverige i år och nästa år. Samtidigt varnar verket för att det minskade anslaget till landets domstolar kommer leda till ökade kostnader..

DN - 9 timmar sedan

Polisen i Emmaboda ber allmänheten om hjälp efter flera bränder

Polisen i Emmaboda ber allmänheten om hjälp efter att orten har drabbats av flera misstänkt anlagda bränder de senaste dagarna. ”Vi vill gärna ha in tips och iakttagelser från allmänheten gällande bränderna”, skriver polisen på sin hemsida..

DN - 9 timmar sedan

66 döda hittade i centrala Nigeria

66 döda kroppar har upptäckts av polis i åtta olika byar i ett område i centrala Nigeria..

DN - Igår: 14:00

Så ställer du om kosten – på bara fyra veckor

Hållbara matvanor steg för steg • Tips och recept från Eleonora von Essen..

DN - 9 timmar sedan

Italiens M5S bildar ny EU-grupp

Det italienska regeringspartiet Femstjärnerörelsen bildar en ny populistgrupp i EU-parlamentet inför vårens val. En toppolitiker i det andra regeringspartiet Lega varnar för att Italien kan behöva lämna unionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.