DN > Utrikes

Saturday, 21 July, 13:49

Liknande nyheter

Taggar: Inte enste med , drottningen, hjälperett , handelsavtal
YLE - 15 maj 17 kl. 14:48

Ishockeymatchen Finland-Kanada visas i kyrkan - "Men inte ens bön hjälper Finland"

Tisdagens match i ishockey-VM mellan Finland och Kanada visas på stor skärm i Pauluskyrkan i Helsingfors. Före matchen ordnas en hockeynattvard. Kyrkoherde Kari Kanala vid Paavalin seurakunta välkomnar alla till kyrkan för att se på matchen.

YLE - 16 feb 17 kl. 19:04

Överinspektör om skarvproblemet: Varken jakt eller skrämsel hjälper

Åsikterna går starkt isär då det gäller åtgärder mot skarvproblemet. Skrämseltaktik eller jakt? Fiskenäringsöverinspektören Heikki Lehtinen är inte förtjust i någondera.

YLE - 09 dec 14 kl. 10:02

Luciapengar hjälper barnfamiljer att orka

Ända sedan år 1949 har Lucia samlat in pengar till välgörande ändamål. I början gick pengarna till fattiga och nödlidande, oftast barnfamiljer. En barnfamilj vars hus hade brunnit ner under året kunde räkna med hjälp av Lucia.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:58

Det hjälper inte att gråta på Kos

Britta Lindblom från Ingå gråter inte så mycket mera. Det hjälper inte, säger hon. Tidigare grät hon över flyktingsituationen på ön Kos i Grekland, men visst känns allt fortfarande hopplöst.

Cornucopia - 23 jan 17 kl. 11:29

Prepping: Människor hjälper varandra vid kris

Det finns en vanföreställning att man inte hjälps åt vid kris, utan att det blir alla-mot-alla. All erfarenhet visar dock att människor hjälper varandra vid kris, speciellt initialt. Missuppfattningen är antagligen vanligast bland nyblivna sk preppers, vilket är naturligt då de börjat fokusera på den personliga krisberedskapen.

Alliansfritt Sverige - 28 dec 13 kl. 18:16

Blir man för intellikent kan man till slut inte ens skicka en julhälsning

Till skillnad mot S tycker vi att Sverige är ett bra land. Vi är stolta över Sverige och vill… http://t.co/KHFZMtfVLX — Kent Persson (M) (@kentpersson) September 4, 2013 Efter Kent Perssons inledning som partisekreterare som var så katastrofal att han försågs med en egen tillsyningsman trodde vi att hans påverkan på den moderata strategin skulle vara rätt liten.

Nyheter 24 - 24 mar 14 kl. 13:32

De hjälper familjer i nöd: "Underbart att se barnens glada ögon"Tackmeddelande

FALKÖPING. I januari i år startade 19-åriga Lina Svensson Facebookgruppen Hjälpande Hjärtan. Hon såg att det fanns familjer som var i behov av hjälp med det ekonomiska för att kunna köpa mat och materiella förnödenheter.

Dagensanalys.se - 05 jul 18 kl. 14:25

”Med stöd av AI hjälper teknologier marknadsförare att fatta smartare beslut”

Redan idag påverkar AI våra dagliga liv. Netflix förutspår vilken serie vi vill sträcktitta på och Nest lär sig vilken temperatur vi föredrar hemma. Med AI-tekniken blir våra arbeten enklare, snabbare och mer effektiva, inom marknadsföring likaså vilket kommer leda till smartare varumärken och medieföretag.

SmålandsPosten - 06 jun 17 kl. 14:25

Kungaparet hjälper till i Kosta

Se när kungen och drottningen besöker Kosta under nationaldagen - och får hjälpa till i glashyttan..

YLE - 08 mar 13 kl. 16:01

Klinik hjälper mot beroende av sociala medier

Tekniken har gett upphov till ett nytt hälsoproblem, nämligen beroende av sociala medier. En av dem som har kämpat mot beroendet är Gemini Adams, bosatt i London, Storbritannien. I Finland finns ännu inget behov av liknande kliniker.

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Nasa ska flyga närmare solen än Ikaros

För Ikaros gick det inte så bra, men det avskräcker inte Nasa. USA:s rymdstyrelse skickar snart en sond till solens korona, sju gånger närmare vår stjärna än något mänskligt bygge tidigare varit..

DN - 7 timmar sedan

30 år gammalt flickmord löst med dna-teknik

En 8-årig flicka kidnappades och mördades 1988 i Fort Wayne, Indiana. Fallet har varit ett så kallat "cold case", ett olöst mordfall, under 30 år. Men nu har polisen genom släktforskningsregister med dna hittat mördaren..

DN - 12 timmar sedan

Hamas: Enighet om eldupphör

Hamas och Israel har enats om eldupphör i och runt Gazaremsan, uppger en talesman för den palestinska islamiströrelsen som styr området..

DN - 14 timmar sedan

15-åringar får mångåriga straff för planerad skolskjutning

Två 15-åriga pojkar har dömts till tolv respektive tio års frihetsberövande för att ha planerat en skolskjutning inspirerad av Columbineskjutningen 1999. Under sina förberedelser ska de ha laddat ned recept på bomber och läst på om vapen. .

DN - 15 timmar sedan

Flygande brandbomber kan leda till urladdning

– Vi har behärskat oss, men Hamas ledare driver på mot en militär konfrontation. Det sade Israels försvarsminister Avigdor Lieberman på fredagen under ett besök i samhällen utmed Israels stängsel mot Gazaremsan, där oroligheterna trappas upp..

DN - 16 timmar sedan

Man förgiftad med Novitjok får lämna sjukhuset

En 45-årig man som blev allvarligt sjuk när han kom i kontakt med nervgiftet Novitjok i sydvästra England har skrivits ut från sjukhus..

DN - 18 timmar sedan

Trumps samtal om betalning till modell spelades in

Donald Trumps förre advokat Michael Cohen spelade i hemlighet in ett samtal med Trump om betalning till en tidigare Playboy-modell, skriver tidningen New York Times. .

DN - 22 timmar sedan

Uppgift: Flera skadade efter knivdåd i Lübeck

Minst tolv personer har skadats vid ett knivdåd ombord på en buss i tyska Lübeck, rapporterar Lübecker Nachrichten..

DN - 23 timmar sedan

Haag och Ankara återupprättar kontakten

Nederländerna och Turkiet återupprättar de diplomatiska relationerna efter det infekterade bråk som försurat stämningen sedan i fjol, rapporterar den nederländska nyhetsbyrån ANP med hänvisning till landets utrikesminister..

DN - Igår: 12:45

Ryskt rymdcenter utreds av säkerhetstjänst

Rysslands federala säkerhetstjänst har gjort ett tillslag mot en forskningsanläggning som kontrolleras av landets rymdmyndighet Roskosmos. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.