Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 15 November, 17:29

Liknande nyheter

Taggar: Man med orm, skrämde, folk, Holma, torg
GT - 13 maj 16 kl. 11:40

Man med låtsaspistol skrämde folk på stan

En man som misstänks för narkotikabrott skrämde fotgängare i centrala Göteborg. Han viftade med ett pistolliknande föremål på öppen gata. – Det är ingen riktig pistol, men man måste ta det på största allvar, säger Ulla Brehm, presstalesperson hos polisen i region Väst..

DN - 08 feb 18 kl. 20:55

Misstänkt mördare skrämde folk i skogen före mordet

Den man som misstänks ha mördat en 60-årig kvinna i ett motionsspår i Ulricehamn i oktober förra året befann sig i skogen under flera timmar där han skrämde ett flertal personer innan mordet inträffade. Det säger biträdande spaningsledaren Göran Arvidsson för Aftonbladet..

GT - 06 jun 16 kl. 14:12

Man i bar överkropp skrämde folk – greps

En man i bar överkropp har gripits efter att ha sprungit omkring och "skrämt folk", uppger polis..

Kristianstadsbladet - 13 jul 13 kl. 10:21

Kvarglömd orm skrämde familj


En familj i Östersund upptäckte en ytterst ovälkommen hyresgäst när en boaorm kom ringlande genom lägenheten på lördagsmorgonen. - De blev ganska skärrade och sprang ut och ringde polisen från en granne, säger Mikael Abramsson, länsvakthavande vid Jämtlandspolisen.Polisen kom och fångade in ormen som överlämnades till sin ägare - den tidigare hyresgästen, som flyttade ut för ett par veckor sedan.

BT - 13 jul 13 kl. 10:30

Kvarglömd orm skrämde familj

En familj i Östersund upptäckte en ytterst ovälkommen hyresgäst när en boaorm kom ringlande genom lägenheten på lördagsmorgonen. - De blev ganska skärrade och sprang ut och ringde polisen från en granne, säger Mikael Abramsson, länsvakthavande vid Jämtlandspolisen.Polisen kom och fångade in ormen som överlämnades till sin ägare - den tidigare hyresgästen, som flyttade ut för ett par veckor sedan.

BT - 13 jul 13 kl. 11:54

Kvarglömd orm skrämde familj

En familj i Östersund upptäckte en ytterst ovälkommen hyresgäst när en boaorm kom ringlande genom lägenheten på lördagsmorgonen. ? De blev ganska skärrade och sprang ut och ringde polisen från en granne, säger Mikael Abramsson, länsvakthavande vid Jämtlandspolisen.

YLE - 24 okt 15 kl. 06:59

Ljusstark meteor skrämde folk i Sverige

Ett kraftigt uppflammande ljus syntes på himlen över åtminstone västra Finland, mellersta Sverige och södra Norge på fredagskvällen. Astronomiska föreningen Ursa fick anmälningar om observationer från bland annat Raumo, Åbo och Reso. Enligt Ursa kommer det anmälningar om meteorer varje vecka i Finland.

Kristianstadsbladet - 01 apr 13 kl. 18:31

Oväder skrämde inte konstälskare

Foto: Johanna Wallin
Konstälskare är ett tufft och härdigt släkte. Inte ens långfredagens busväder med snö, kyla och en isande vind skrämde bort folk från Konstrundan. Det var full fart som vanligt under hela påsken.

YLE - 06 jun 16 kl. 20:20

Varg skrämde kalvar i Överpurmo

När man vaknade till på morgonen i Överpurmo var inte en enda kalv kvar i hagen, berättar Tore Stenmark. Ett 10-tal stod vid ladugården och försökte komma in, resten hade flytt till skogs. Fredag, lördag och söndag
sökte man kalvar med jägare och hund.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 12 kl. 11:36

Lastbilschaufför skrämde tjuvar

Vid 21.45-tiden på onsdagskvällen bröt sig tre män in i en lastbil som stod parkerad på Brännerigatan.Chauffören låg och sov, men vaknade av att han hörde folk röra sig runt bilen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

City-stjärna borta igen efter knäoperation

Manchester City-försvararen Benjamin Mendy lär bli borta en tid även den här säsongen eftersom han har opererats för en ledbandsskada i vänstra knät. "Operationen gick bra", skriver fransmannen på Twitter. Mendy missar Frankrikes Nations League-match mo.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Konstsatsningen på bostadsområden finns kvar

Den kulturella upprustningen av miljonprogramsområdena finns kvar. Det är en konsekvens av den särskilda övergångsbudgeten som regeringen nu lagt fram. "Äga rum" har Statens konstråd kallat de 15 konstprojekt som förverkligats runt om i landet.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Chefsekonom: "Dålig tajming"

Ekonomin börjar svalna av samtidigt som den försiktiga övergångsbudgeten innebär snålkörning från statens sida. Det kan bidra till avmattningen, enligt chefsekonomen. Den försiktiga övergångsbudgeten innebär mindre utgifter för staten, eftersom den inte.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Gemensam västkritik mot Kina

Kritiken mot Kinas behandling av den muslimska minoritetsgruppen uigurer i delstaten Xinjiang växer. Nu skriver 15 ambassader från Väst ett gemensamt brev till det kommunistiska partiets ledare i Xinjiang, där de kräver en förklaring till det pågående f.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Knivman hotade polis i Alvesta

En knivbeväpnad man har stängt in sig i en lokal vid järnvägsstationen i Alvesta, rapporterar polisen. Mannen ska ha uppträtt förvirrat och hotfullt, bland annat knivhotade han polis som kallats till platsen. Därefter stängde han in sig i lokalen och vä.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Prov får Sydkorea att stanna – och våndas

Flyg ställs in, affärer öppnar en timme senare och föräldrar ber till högre makter. Sydkorea håller andan när det har blivit dags för hundratusentals studenter att skriva inträdesprovet till universitet och högskolor – ett test som många har övat för se.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Fortsatt prisnedgång på borätter i Stockholm

Bostadsrättspriserna i Stockholms kommun fortsätter att backa. Statistik som TT tagit del av visar på 1,0 procents nedgång under första halvan av november. Siffrorna kommer från Valueguard i samband med bolagets månatliga mätningar av prisutvecklingen p.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Sjöström vidare i både medley och fritt

Sarah Sjöström tog sig enkelt vidare i både 100 meter medley och 50 meter fritt under första dagen av simtävlingar i Singapore, deltävlingen som också är världscupsfinal. I frisimmet hade Sjöström den snabbaste försökstiden, 23.48, medan hon i medleyför.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Pompeo möter Mexikos Ebrard

USA:s utrikesminister Mike Pompeo kommer att träffa Mexikos tillträdande utrikesminister Marcelo Ebrard i Houston under torsdagen. Mötet väntas bland annat avhandla de tusentals människor som rör sig genom Mexiko mot den amerikanska gränsen. De senaste.

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Bollnäs vann Hälsingederbyt

Känslorna rann över till slut i Hälsingederbyt mellan Bollnäs och Broberg/Söderhamn, när en spelare i vardera lag fick grovt matchstraff på övertid. Där och då var dock bandymatchen redan mer eller mindre avgjord då Bollnäs ledde med 5–2, vilket också b.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.