Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 17 November, 08:08

Sydsvenskan - 13 jul 18 kl. 18:53

Skulle driva in påstådd skuld – hotade offer med rysk rouletteLäkare överfölls av okänd man i sitt hem..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skulle drivain , påstådd, skuld, hotade, offermed , rysk, roulette
HBL - 03 okt 13 kl. 16:21

Forna Sovjet har betalat sin skuld

Det forna Sovjetunionens skuld till Finland har betalats tillbaka i sin helhet. Det här konstaterade regeringen i en förordning som den avgav på torsdagen. Ryssland har i höst betalat den sista kontantbetalningen på cirka fem miljoner dollar.

Expressen - 15 maj 12 kl. 08:14

Drev in skuld på barnkalas

Barnkalaset avbröts abrupt då tre män klev in i hemmet för att driva in en skuld. Den äldste hotade med våld om någon vände sig till polisen. Nu döms männen från Bollnäs kommun till fängelse i ett och ett halvt år vardera, skriver Söderhamns-Kuriren..

BT - 28 nov 12 kl. 14:53

Grov misshandel för skuld på 5 000

Två ungdomar skulle driva in en skuld på 5 000 kronor. De hotade sitt offer och misshandlade honom med slag och sparkar. Nu åtalas de båda misstänkta, 18 och 16 år, för grov misshandel och försök till utpressning.

NSD - 28 nov 12 kl. 14:51

Grov misshandel för skuld på 5 000

Två ungdomar skulle driva in en skuld på 5 000 kronor. De hotade sitt offer och misshandlade honom med slag och sparkar. Nu åtalas de båda misstänkta, 18 och 16 år, för grov misshandel och försök till utpressning.

UNT - 02 nov 16 kl. 02:14

Beväpnad man hotade familj

Mannen skulle enligt egen utsago driva in en skuld - och hotade flera personer med en stor kniv..

BT - 16 apr 12 kl. 17:36

Tvingades sälja bil för att betala skuld - man från Bandidos häktad

En man som tillhör Bandidos i Borås och en annan man misstänks ha hotat en person i Småland som tvingades sälja bilen när en skuld skulle drivas in. På måndagseftermiddagen häktades de två männen av Växjö tingsrätt som misstänkta för olaga tvång.
Händelsen ska ha inträffat i en bostad i Tingsrydstrakten i mitten av förra veckan.

NT - 01 maj 12 kl. 02:11

Hotfull man ville driva in skuld

På måndagskvällen greps en 29-årig man i Motala sedan han försökt att driva in en skuld..

Corren - 01 maj 12 kl. 02:11

Hotfull 29-åring ville driva in skuld

På måndagskvällen greps en 29-årig man i Motala sedan han försökt att driva in en skuld..

Expressen - 24 jan 14 kl. 23:54

Skulle driva in skuld – bar skarpladdat vapen

Den 56-årige mannen åkte på affärsbesök till Malmö med en skarpladdad pistol i fickan. Målet ska ha varit att driva in en skuld på 300 000 kronor. Men det slutade med tumult och polisingripande på gatan.

Nya Wermlands Tidningen - 28 mar 14 kl. 18:20

Skulle driva in 20 år gammal skuld

En Arvikabo i 60-årsåldern ska ha blivit utsatt för utpressning. Två män misstänks ha försökt driva in en 20 år gammal skuld genom att hota mannen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Vintern smyger in över Sverige

Vintern kommer, var så säker. Inte med smällkalla minusgrader på en gång, men så sakteliga smyger kalluften in. Till nästa helg kan hela landet ha vinterväder.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Var fjärde hushåll har små marginaler

Vart fjärde hushåll i Sverige skulle ha svårt att klara av en oförutsedd utgift på 15 000 kronor. Särskilt små marginaler har personer i den äldre ålderskategorin, visar en ny undersökning av inkassobolaget Lowell. – Oförutsedda utgifter kommer med jämn.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trafikkaos väntar i Frankrike

En svår trafikdag väntar i Frankrike, där många bilförare planerar att protestera genom att störa trafiken i landet. Anledningen till missnöjet är höga bensinpriser. Proteströrelsen mot bensinpriserna fick stort stöd på sociala medier i oktober då uppma.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Elva sälarter utrotades nästan

Den intensiva säljakten ledde till att elva av trettiotre sälarter nästan dog ut för ett drygt århundrade sedan. De flesta har sedan dess återhämtat sig, men för fyra arter är genpoolen sedan dess farligt svag. När säljakten var som mest intensiv dödade.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fem ska ha misshandlat och rånat man i hem

Två personer i 20-årsåldern har häktats i Eskilstuna, misstänkt för att ha rånat och grovt misshandlat en man i 70-årsåldern i hans hem i måndags, skriver Eskilstuna-Kuriren. Ytterligare tre personer misstänks för inblandning i händelsen, men de är släp.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Rebel Wilson måste betala tillbaka skadestånd

Den australiska skådespelaren Rebel Wilson måste betala tillbaka den största delen av ett skadestånd från ett tidskriftsförlag, som dömts för att förtalat henne, skriver The Herald Sun. Det står klart efter att Australiens högsta domstol i Canberra sagt.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

GW ringer i börsklockan

Tv-profilen och kriminologiprofessorn Leif GW Persson kommer att ringa i börsklockan när medicinbolaget S2 Medical introduceras på Nasdaq First North den 28 november, rapporterar flera medier. Det Linköpingsbaserade företaget tillverkar en typ av plåste.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dubbla minnesgudstjänster för Avicii

Tusentals personer hedrade bortgångne artisten Tim "Avicii" Bergling vid dubbla minnesgudstjänster vid Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm. På grund av intresset fick två mässor anordnas på fredagskvällen, rapporterar Sveriges Radios P3 Nyheter. Flera av.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Majorov trea i GP-tävling i Moskva

Just nu pågår GP-tävlingen Rostelecom Cup i Moskva. Svenske Alexander Majorov inledde starkt och är trea efter ett fint kortprogram där han samlade ihop 82,33 poäng. Tredjeplatsen till trots – svensken var långt efter Yuzuru Hanyu.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Man i 30-årsåldern utsatt för mordförsök

Under fredagskvällen kom en man in till akuten med stick- eller skärskador..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.