YLE > Finland

Wednesday, 14 November, 14:03

Liknande nyheter

Taggar: De stämmer, träff, Facebookoch , upptäckersedan sin , nya hemort tillsammans
YLE - 21 jul 17 kl. 10:15

Treåringen Freja upptäcker naturen i ny miniserie

Miniserien ”Freja upptäcker” spelas in under sommaren i Raseborg. Knappt tre år gamla Freja Colérus äventyr kan ses år 2018 i BUU-klubben. Serien spelas in i Västnyland och den görs av västnylänningar.

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 15:37

De flesta publicister upptäcker inte besökarnas reklamblockerare

Enligt uppgifter från Streamwize, ett företag som lanserar en tjänst som ska motverka annonsblockerare så missar de flesta publicisters programvara användarnas reklamblockerare. Detta trots att man använder sig av tjänster som PageFair bara upptäcker upp till 20 procent av användarnas reklamblockerare, skriver Martech Today. Detta är dessa program som gör att de som besökare som blockerar annonserna får den där rutan som vill att man stänger av tjänsten.

Nyheter 24 - 26 jan 14 kl. 15:05

Städerskan upptäcker en stor drickssumma – reagerar som väntatVärldens mäktigaste man

USA. I Usa är det lika naturligt att dricksa som att betala för sin mat. Vi har tidigare skrivit om Andrew Hales och hans kompis Stuart Edge som uppsöker olika matställen och dricksar med 200 dollar åt gången.

Expressen - 17 mar 14 kl. 18:26

Forskare upptäcker eko från Big Bang

Forskare vid Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics i USA har upptäckt ett "eko" från Big Bang för 14 miljarder år sedan, uppger AFP. – Det här bekräftar att teorierna om hur Big Bang uppstod faktiskt stämmer överens med verkligheten, säger astronomen Robert Cumming..

UNT - 23 jul 14 kl. 06:49

Djuphavskamera upptäcker nya arter

Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett nytt kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion..

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 06:49

Djuphavskamera upptäcker nya arter


Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion.Den nya djuphavskameran lyser upp vattnet med ett ljus som är osynligt för djuren tusentals meter ner i havet.Redan nu har en ny bläckfiskfamilj siktats.

DalaDemokraten - 23 jul 14 kl. 06:49

Djuphavskamera upptäcker nya arter

Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion..

ÖstersundsPosten - 23 jul 14 kl. 06:49

Djuphavskamera upptäcker nya arter

Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 14 kl. 06:52

Djuphavskamera upptäcker nya arter

Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion. Den nya djuphavskameran lyser upp vattnet med ett ljus som är osynligt för djuren tusentals meter ner i havet. Redan nu har en ny bläckfiskfamilj siktats..

SvD - 23 jul 14 kl. 06:49

Djuphavskamera upptäcker nya arter

Planetens sista outforskade vildmark, djuphavet, blir nu betydligt lättare att upptäcka tack vare ett kamerasystem som inte skrämmer djuren, rapporterar Vetenskapsradion..

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 minuter sedan

Namn, kön, etnicitet och ålder ska inte spela roll då Helsingfors rekryterar: "Större chans att bli kallad till intervju"

Alla har förutfattade meningar, därför behövs anonym rekrytering. När viss information om arbetssökande döljs hamnar fokus på kompetensen - som ju är det rekryteringen ska handla om, säger likabehandlingskonsult Malin Gustavsson..

YLE - 30 minuter sedan

Så påverkas du om oppositionen får bestämma: SFP gillar ensamförsörjare och VF singlar – alla vill ge till studerande och löntagare

Vänsterpartierna och de gröna är hårda mot företagare, men frikostiga gentemot studerande, pensionärer och långtidsarbetslösa. SFP vill att alla ska få mera i handen tack vara skattesänkningar..

YLE - 3 timmar sedan

Rysk affärsman vill ha tillbaka Airiston Helmi-miljoner - tingsrätten behandlar ärendet bakom stängda dörrar

Den ryske affärsmannen Pavel Melnikov, som står bakom Airiston Helmi i Pargas, vill ha tillbaka den egendom som polisen beslagtog i samband med razzian mot bolagets fastigheter i september..

YLE - 2 timmar sedan

Pargasbo dömd för grov förskingring - försnillade nästan en kvarts miljon av åldring

En 70-årig Pargasbo har varit intressebevakare för en äldre dam, men istället för att sköta hennes ärenden och förmögenhet så har han i praktiken tömt hennes konto..

YLE - 3 timmar sedan

Alexander Bard, unga män och jämställdhet - därför sänder Svenska Yle den omdiskuterade debatten från Åbo

Det har inte yttrats ett endaste ord i höstens mest omtalade debatt i Svenskfinland, men ändå har diskussionen pågått för fullt redan länge. Vissa anser att Åbo Akademi gjorde rätt i att inte tillåta en debatt med bl.a.

YLE - 3 timmar sedan

Rysk affärsman vill ha tillbaka Airiston Helmi-miljoner - tingsrättens beslut väntas inom kort

Den ryske affärsman som står bakom Airiston Helmi i Åbolands skärgård vill ha tillbaka de pengar som polisen beslagtog i samband med razzian mot bolagets fastigheter i september. Tingsrätten behandlar begäran på onsdag förmiddag..

YLE - 4 timmar sedan

Savonlinja lägger ner många bussturer via Lovisa och Lappträsk – se listan på turerna som försvinner

Nu är det klart hur Savonlinjas bussturer ser ut efter årsskiftet. Elva turer mellan Lovisa och Helsingfors blir kvar på vardagarna, vilket betyder att sju turer försvinner..

YLE - 9 timmar sedan

Fortfarande sämre filmutbud och dyrare nätbutiker i Finland - trots EU:s nya regler fortsätter geoblockeringen ställa till det för kunder

Från och med den 3 december är så kallad geoblockering förbjuden i EU. Tanken är att man då fritt ska få köpa varor från näthandlar i EU oberoende av vilket land man själv bor i. Ändå kvarstår många problem.

YLE - 5 timmar sedan

Ålänningar väntar längst med att gifta sig - österbottningar är snabbast till altaret

I Österbotten gifter man sig tidigare än i andra landskap. Statistikcentralen rapporterar att genomsnittsåldern för kvinnor att ingå sitt första äktenskap var i fjol 29,7 år i Mellersta Österbotten..

YLE - 5 timmar sedan

Kilometerlånga köer på Åbo omfartsväg efter kedjekrock

Tre långtradare och två personbilar med sammanlagt fem personer är inblandade i kedjekrocken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.