DN > Utrikes

Wednesday, 12 December, 17:34

DN - 13 jul 18 kl. 17:39

”Han är en ond, illvillig, självupptagen och egoistisk bebis”En uppblåsbar jättebebis föreställande Donald Trump svävar över en demonstration i London, där tusentals människor har samlats för att protestera mot den amerikanske presidentens besök..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump, London

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är en ond, illvillig, självupptagenoch , egoistisk, bebis
DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är ond, illvillig, självupptagen och en egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: såhär ser vi på dig..

DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är en ond, illvillig och självupptagen egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: Såhär ser vi på dig..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 11:51

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken ”Flickan som försvann” är ladugårdsidyllen långt borta.

BT - 14 sep 11 kl. 16:26

Inspelning visar ny sida av Jackie

Martin Luther King var "förskräcklig", Charles de Gaulle "egoistisk" och Indira Gandhi "bitter". Detta enligt hittills okända intervjuer med USA:s förra första dam Jacqueline "Jackie" Kennedy. Medborgarrättskämpen Martin Luther King, en av världens mest hyllade män, får en rejäl känga i intervjuerna som är inspelade 1964 ?

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 08:19

Gangsterfilm med stort hjärta

David Michôd har gjort ett familje-gangsterdrama med ett stort hjärta. "Animal Kingdom" är ett smutsigt vykort från ett Melbourne som väst inte fick så stor inblick i på 70- och 80-talet. Nästa vecka släpps filmen på dvd och Sydsvenskan har träffat regissören.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 04:00

Läsning som får oss att minnas Förintelsen

I julas diskuterade jag klimat- och miljöfrågor med en kanadensisk biolog och en indisk feminist på en miljöforskningsstation på Andamanerna. De var lika oroade som jag över framtiden, och fast vi skulle prata miljö pratade vi om den globalt växande fascismen och fundamentalismen. Vi funderade över om det till och med kunde hänga ihop.

YLE - 03 feb 15 kl. 16:27

Göran Ekström - grön oliktänkare

- Det kommer att gå åt skogen, det vet vi, säger Göran Ekström i Vasa. Men vi kan ännu inverka på hur pass illa det kommer att gå, tillägger han. Göran är miljömänniska och djupekolog, och sedan 1970-talet har han deltagit i samhällsdebatten bland annat genom att skriva artiklar i Vasabladet.

YLE - 26 mar 17 kl. 06:07

Hälsotrendens baksida: ortorexi ökar också bland män

Ortorexi, alltså en överdriven hälsofixering, ökar nu också bland män. En orsak anses vara kampen mot folkhälsoproblemet övervikt. - Ortorexi är inte en diagnos på samma sätt som till exempel anorexi, så man vet inte exakt hur många som lider av det.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Gymnasieklass från Luleå på julmarknaden i Strasbourg strax innan dådet

En gymnasieklass från Luleå besökte julmarknaden i Strasbourg bara en halvtimme innan skjutningen på tisdagskvällen. – Det är overkligt att det ska hända när vi är där, säger läraren Gunilla Höljman..

DN - 3 timmar sedan

De är möjliga efterträdare till Theresa May

Om Theresa Mays eget parti skulle rösta för ett misstroende mot henne väntar en ny ledarstrid, där utgången är allt annat än given. Bland tänkbara efterträdare nämns Boris Johnson, Andrea Leadsom och Jeremy Hunt..

DN - 8 timmar sedan

Misstroendeomröstning om May under onsdagen

Det brittiska parlamentet kommer på onsdagen att hålla en misstroendeomröstning om premiärminister Theresa May, skriver BBC och Reuters..

DN - 16 timmar sedan

Kanadensare uppges ha frihetsberövats i Kina

En kanadensisk ex-diplomat, nu aktiv inom en ideell organisation, uppges ha frihetsberövats i Kina. Motivet är fortfarande oklart, men misstänks kunna vara en motreaktion på gripandet av Huaweis finanschef Meng Wanzho i början av december. .

DN - 17 timmar sedan

Hueweichefen kan bli fri mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DN - 19 timmar sedan

Marianne Björklund: Macron riskerar ny kritik – den här gången från EU

Efter massiv kritik från Gula västarna riskerar Frankrikes president Emmanuel Macron även en åthutning från EU. Eftergifterna till demonstranterna lämnar hål i budgeten och kan göra att landet bryter mot EU:s budgetregler..

DN - 19 timmar sedan

Franska folket delat om Macrons löften

23 miljoner fransmän följde Emmanuel Macrons tal till nationen under måndagskvällen. Dagen efter har både folket och Gula västarnas ”ledare” delade meningar om huruvida presidentens löften var tillräckliga eller inte..

DN - 20 timmar sedan

Dödlig skottlossning i Strasbourg

Franks polis rapporterar om skottlossning i centrala Strasbourg..

DN - 22 timmar sedan

May på desperat Europaturné för att vädja om eftergifter

– Vår premiärminister är på rymmen, konstaterade Labourledaren Jeremy Corbyn i spefull ton när det brittiska underhuset höll en extrainsatt Brexit-debatt på tisdagseftermiddagen. Snarare än en flykt, ska nog dock Theresa Mays rundresa ses som ett sista desperat försök att få EU-ledarna att ge efter tillräckligt för att stilla vreden i det motstridiga parlamentet på hemmaplan. .

DN - 23 timmar sedan

Fem döda i skjutning vid brasiliansk katedral

En beväpnad man ska ha öppnat eld i en katedral i staden Campinas i Brasilien, rapporterar Reuters. Mannen ska ha hunnit skjuta och döda fyra personer innan han tog sitt eget liv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.