DN > Utrikes

Saturday, 21 July, 11:14

DN - 13 jul 18 kl. 17:39

”Han är en ond, illvillig, självupptagen och egoistisk bebis”En uppblåsbar jättebebis föreställande Donald Trump svävar över en demonstration i London, där tusentals människor har samlats för att protestera mot den amerikanske presidentens besök..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump, London

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är en ond, illvillig, självupptagenoch , egoistisk, bebis
DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är ond, illvillig, självupptagen och en egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: såhär ser vi på dig..

DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är en ond, illvillig och självupptagen egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: Såhär ser vi på dig..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 11:51

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken ”Flickan som försvann” är ladugårdsidyllen långt borta.

BT - 14 sep 11 kl. 16:26

Inspelning visar ny sida av Jackie

Martin Luther King var "förskräcklig", Charles de Gaulle "egoistisk" och Indira Gandhi "bitter". Detta enligt hittills okända intervjuer med USA:s förra första dam Jacqueline "Jackie" Kennedy. Medborgarrättskämpen Martin Luther King, en av världens mest hyllade män, får en rejäl känga i intervjuerna som är inspelade 1964 ?

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 08:19

Gangsterfilm med stort hjärta

David Michôd har gjort ett familje-gangsterdrama med ett stort hjärta. "Animal Kingdom" är ett smutsigt vykort från ett Melbourne som väst inte fick så stor inblick i på 70- och 80-talet. Nästa vecka släpps filmen på dvd och Sydsvenskan har träffat regissören.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 04:00

Läsning som får oss att minnas Förintelsen

I julas diskuterade jag klimat- och miljöfrågor med en kanadensisk biolog och en indisk feminist på en miljöforskningsstation på Andamanerna. De var lika oroade som jag över framtiden, och fast vi skulle prata miljö pratade vi om den globalt växande fascismen och fundamentalismen. Vi funderade över om det till och med kunde hänga ihop.

YLE - 03 feb 15 kl. 16:27

Göran Ekström - grön oliktänkare

- Det kommer att gå åt skogen, det vet vi, säger Göran Ekström i Vasa. Men vi kan ännu inverka på hur pass illa det kommer att gå, tillägger han. Göran är miljömänniska och djupekolog, och sedan 1970-talet har han deltagit i samhällsdebatten bland annat genom att skriva artiklar i Vasabladet.

YLE - 26 mar 17 kl. 06:07

Hälsotrendens baksida: ortorexi ökar också bland män

Ortorexi, alltså en överdriven hälsofixering, ökar nu också bland män. En orsak anses vara kampen mot folkhälsoproblemet övervikt. - Ortorexi är inte en diagnos på samma sätt som till exempel anorexi, så man vet inte exakt hur många som lider av det.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Nasa ska flyga närmare solen än Ikaros

För Ikaros gick det inte så bra, men det avskräcker inte Nasa. USA:s rymdstyrelse skickar snart en sond till solens korona, sju gånger närmare vår stjärna än något mänskligt bygge tidigare varit..

DN - 5 timmar sedan

30 år gammalt flickmord löst med dna-teknik

En 8-årig flicka kidnappades och mördades 1988 i Fort Wayne, Indiana. Fallet har varit ett så kallat "cold case", ett olöst mordfall, under 30 år. Men nu har polisen genom släktforskningsregister med dna hittat mördaren..

DN - 10 timmar sedan

Hamas: Enighet om eldupphör

Hamas och Israel har enats om eldupphör i och runt Gazaremsan, uppger en talesman för den palestinska islamiströrelsen som styr området..

DN - 11 timmar sedan

15-åringar får mångåriga straff för planerad skolskjutning

Två 15-åriga pojkar har dömts till tolv respektive tio års frihetsberövande för att ha planerat en skolskjutning inspirerad av Columbineskjutningen 1999. Under sina förberedelser ska de ha laddat ned recept på bomber och läst på om vapen. .

DN - 13 timmar sedan

Flygande brandbomber kan leda till urladdning

– Vi har behärskat oss, men Hamas ledare driver på mot en militär konfrontation. Det sade Israels försvarsminister Avigdor Lieberman på fredagen under ett besök i samhällen utmed Israels stängsel mot Gazaremsan, där oroligheterna trappas upp..

DN - 14 timmar sedan

Man förgiftad med Novitjok får lämna sjukhuset

En 45-årig man som blev allvarligt sjuk när han kom i kontakt med nervgiftet Novitjok i sydvästra England har skrivits ut från sjukhus..

DN - 15 timmar sedan

Trumps samtal om betalning till modell spelades in

Donald Trumps förre advokat Michael Cohen spelade i hemlighet in ett samtal med Trump om betalning till en tidigare Playboy-modell, skriver tidningen New York Times. .

DN - 19 timmar sedan

Uppgift: Flera skadade efter knivdåd i Lübeck

Minst tolv personer har skadats vid ett knivdåd ombord på en buss i tyska Lübeck, rapporterar Lübecker Nachrichten..

DN - 20 timmar sedan

Haag och Ankara återupprättar kontakten

Nederländerna och Turkiet återupprättar de diplomatiska relationerna efter det infekterade bråk som försurat stämningen sedan i fjol, rapporterar den nederländska nyhetsbyrån ANP med hänvisning till landets utrikesminister..

DN - 22 timmar sedan

Ryskt rymdcenter utreds av säkerhetstjänst

Rysslands federala säkerhetstjänst har gjort ett tillslag mot en forskningsanläggning som kontrolleras av landets rymdmyndighet Roskosmos. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.