DN > Utrikes

Wednesday, 26 September, 04:45

DN - 13 jul 18 kl. 17:39

”Han är en ond, illvillig, självupptagen och egoistisk bebis”En uppblåsbar jättebebis föreställande Donald Trump svävar över en demonstration i London, där tusentals människor har samlats för att protestera mot den amerikanske presidentens besök..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Donald Trump, London

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han är en ond, illvillig, självupptagenoch , egoistisk, bebis
DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är ond, illvillig, självupptagen och en egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: såhär ser vi på dig..

DN - 13 jul 18 kl. 15:56

”Han är en ond, illvillig och självupptagen egoistisk bebis”

I samband med Donald Trumps besök i Storbritannien pågår demonstrationer runt om i London. En jättebebis föreställande USA:s president släpptes upp över Parliament Square för att sända ett tydligt budskap till presidenten: Såhär ser vi på dig..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 14:37

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken "Flickan som försvann" är ladugårdsidyllen långt borta.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 11:51

Tecknaren som försvann och hittade hem

Illustratören och författaren Marit Törnqvist har haft stora framgångar i Holland där hon bor. I Sverige är hon fortfarande tätt förknippad med Astrid Lindgren. Men i bilderboken ”Flickan som försvann” är ladugårdsidyllen långt borta.

BT - 14 sep 11 kl. 16:26

Inspelning visar ny sida av Jackie

Martin Luther King var "förskräcklig", Charles de Gaulle "egoistisk" och Indira Gandhi "bitter". Detta enligt hittills okända intervjuer med USA:s förra första dam Jacqueline "Jackie" Kennedy. Medborgarrättskämpen Martin Luther King, en av världens mest hyllade män, får en rejäl känga i intervjuerna som är inspelade 1964 ?

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 08:19

Gangsterfilm med stort hjärta

David Michôd har gjort ett familje-gangsterdrama med ett stort hjärta. "Animal Kingdom" är ett smutsigt vykort från ett Melbourne som väst inte fick så stor inblick i på 70- och 80-talet. Nästa vecka släpps filmen på dvd och Sydsvenskan har träffat regissören.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 04:00

Läsning som får oss att minnas Förintelsen

I julas diskuterade jag klimat- och miljöfrågor med en kanadensisk biolog och en indisk feminist på en miljöforskningsstation på Andamanerna. De var lika oroade som jag över framtiden, och fast vi skulle prata miljö pratade vi om den globalt växande fascismen och fundamentalismen. Vi funderade över om det till och med kunde hänga ihop.

YLE - 03 feb 15 kl. 16:27

Göran Ekström - grön oliktänkare

- Det kommer att gå åt skogen, det vet vi, säger Göran Ekström i Vasa. Men vi kan ännu inverka på hur pass illa det kommer att gå, tillägger han. Göran är miljömänniska och djupekolog, och sedan 1970-talet har han deltagit i samhällsdebatten bland annat genom att skriva artiklar i Vasabladet.

YLE - 26 mar 17 kl. 06:07

Hälsotrendens baksida: ortorexi ökar också bland män

Ortorexi, alltså en överdriven hälsofixering, ökar nu också bland män. En orsak anses vara kampen mot folkhälsoproblemet övervikt. - Ortorexi är inte en diagnos på samma sätt som till exempel anorexi, så man vet inte exakt hur många som lider av det.

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Marockanska flottan besköt migranter

Den marockanska flottan öppnade eld på tisdagen mot en båt med migranter som inte besvarade militärens order. En marockansk kvinna dödades och ytterligare tre personer skadades i beskjutningen, uppger lokala myndigheter..

DN - 9 timmar sedan

Erik de la Reguera: Stormig vecka väntar Theresa May

Labours kongress öppnar för en ny folkomröstning om Brexit – om alla försök att få till ett nyval misslyckas. Premiärminister Theresa May får därmed räkna med en stormig vecka fram till sitt eget partis kongress, där flera tunga röster i den liberala falangen av Tories lär lyfta frågan om en ny folkomröstning..

DN - 10 timmar sedan

Vita huset ser gärna att även Deborah Ramirez vittnar om Kavanaugh

Deborah Ramirez, som uppger att Brett Kavanaugh kan ha utsatt henne för ett sexövergrepp, kan bli andra kvinna att vittna mot den till USA:s Högsta domstol nominerade domaren. ”Låt dem tala”, säger president Donald Trump genom sin pressekreterare Sarah Sanders..

DN - 11 timmar sedan

Trump höll tal i FN – blev utskrattad

USA:s president Donald Trump talade till FN:s generalförsamling. Hans första replik lockades högljudda skratt i församlingen:.

DN - 20 timmar sedan

Pappa till balkongräddat barn i rätten

I våras blev den 22-årige maliern Mamoudou Gassama hela Frankrikes hjälte sedan han klättrat uppför en husfasad i Paris och räddat en liten pojke från att falla från en balkong på fjärde våningen. Nu åtalas fyraåringens pappa misstänkt för försummelse..

DN - Igår: 23:25

Polis sköt granne till döds – trodde hon var i egna lägenheten

Polismyndigheten i Dallas har avskedat en polis som åtalats för dråp sedan hon skjutit ihjäl en granne. Hon har sedan händelsen den 6 september i USA-delstaten Texas varit avstängd från sitt arbete..

DN - Igår: 21:21

Kavanaugh efter nya anklagelserna: ”Ren smutskastning”

Brett Kavanaugh kallar de anklagelser om sexuellt ofredande som riktats mot honom för smutskastning. Samtidigt meddelar han att han inte ämnar dra sig tillbaka från kandidaturen till Högsta domstolen, rapporterar Politico..

DN - Igår: 21:02

Björn af Kleen: Republikanerna har inte råd att förlora kvinnliga väljare

Brett Kavanaugh anklagas nu för att ha fört upp sin penis i en kvinnlig skolkamrats ansikte när de båda studerade vid elituniversitetet Yale. Och på torsdag ska Christine Ford, som hävdar att Kavanaugh försökte våldta henne i gymnasiet, höras i senaten. Trumps kandidat till Högsta domstolen ska försöka rentvå ”sitt goda namn”, säger han..

DN - Igår: 18:00

Spiongripandet i Oslo kan påverka fallet Frode Berg

Under lördagen häktades en rysk medborgare vid Oslo tingsrätt misstänkt för spionage. Om mannen sitter häktad under en längre tid öppnar det för en spionutväxling med norrmannen Frode Berg, som är misstänkt för spionage i Ryssland, enligt Bergs advokater..

DN - Igår: 16:57

Trump: Ska möta Kim Jong Un igen ”ganska snart”

USA:s president Donald Trump kan komma att ha ett andra möte med Nordkoreas diktator Kim Jong Un ”ganska snart”, rapporterar CNN. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.