Expressen > Nöje

Monday, 25 March, 23:34

Expressen - 13 jul 18 kl. 17:27

Bergmans kvinno- affärer under luppGlöm de traditionella hyllningarna på 100-årsdagen. För mest av allt liknar den här dokumentären en uppgörelse eller ett försök att begripa dämonregissören som skugglikt vandrat så länge vid vår sida.Det är på alla sätt vansinnigt befriande. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bergmans, kvinno, affärerunder , lupp
YLE - 11 okt 12 kl. 12:17

Telia Soneras affärer i Nepal under lupp

Telia Soneras affärer fortsätter att vara i fokus. Nu handlar det om eventuella märkligheter i samband med bolagets investeringar i Nepal. Enligt tidningen Veckans Affärer betalade Telia Sonera 4,2 miljarder kronor för mobiloperatören Ncell år 2008.

YLE - 11 okt 12 kl. 12:28

Veckans Affärer: Telia Sonera under lupp i Nepal

Telia Soneras affärer fortsätter att vara i fokus. Nu handlar det om eventuella märkligheter i samband med bolagets investeringar i Nepal. Enligt tidningen Veckans Affärer betalade Telia Sonera 4,2 miljarder kronor för mobiloperatören Ncell år 2008.

HBL - 07 mar 15 kl. 04:29

Hur man gör riktigt dåliga affärer

Nokias köp och makulering av egna aktier, Stora Ensos pappersäventyr i USA, Soneras satsning på tysk luft för fyra miljarder, Talvivaara, Olki­luoto, Valco ... Listan är lång och räkningen dyr när Finlands största affärsmissar blir bok.Det är lätt att vara efterklok, brukar man säga.

YLE - 23 apr 14 kl. 04:47

HOK-Elanto hårdsatsar på säkerhet - våld vardag i småaffärer

Hot och våld har ökat inom affärsbranschen. Speciellt småaffärer som håller öppet dygnet runt är i farozonen. Det här uppger man vid arbetshälsoinstitutet.

YLE - 13 apr 16 kl. 11:59

Snart finns inga Siwa-affärer kvar i Österbotten

Siwa-affärerna i Vasa, Jakobstad och Karleby blir K-market affärer i och med Keskos köp av Suomen Lähikauppa. Siwa har femton affärer i Vasa, fyra i Jakobstad och fyra i Karleby. Konkurrens- och konsumentverket godkände Keskos köp med det villkoret att 60 av Suomen Lähikauppas affärer säljs till andra aktörer.

Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 14:11

Ishtar Touailat blir innovationschef inom Tietos enhet för datadrivna affärer i Sverige

Ishtar Touailat, nyligen utsedd till en av Sveriges 101 supertalanger och Årets Innovationsängel av Veckans Affärer och årets IT-kvinna 2016, tar steget till storbolagssidan och blir innovationschef inom Tietos enhet för datadrivna affärer i Sverige. – Ishtar är en sann supertalang som redan har gedigen erfarenhet av affärscoaching och att driva innovation i olika organisationer, däribland hennes egna startups. Ishtar har förmågan att kunna bidra och stärka Tietos datadrivna affärer och erbjudanden.

SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:13

Musik i affärer plågar hörselskadade

Musik i affärerna kan vara en plåga för hörselskadade. Studenten Robin Hjertqvist har frågat ett 20-tal personer som lider av hörselproblem och nästan alla upplever bakgrundsmusik som mycket besvärligt. Flera undviker att handla i affärer med hög ljudvolym.

YLE - 27 jun 14 kl. 18:22

Bostäder och affärer hopkopplade i Norra hamnen-avtal

Raseborgs planeringsreserveringsavtal, det vill säga själva tomtreserveringen, med Mäenpää rakennus om Norra hamnen har nu blivit offentligt. Stadsstyrelsen godkände det enhälligt den 16 juni. Avtalet är i kraft i 18 månader och under den tiden utreder Mäenpää om det möjlighet att bygga.

Dagens PS - 14 aug 17 kl. 10:38

Ericsson avslöjat i affärer med regimbolag

Människorättsexpert sågar Ericssons och svenska regeringens agerande. Sverige har som enda EU-land, efter påtryckningar från regeringen, stoppat att den sydafrikanska, privata mobiloperatören MTN samt det regimägda bolaget Syrian Telecom hamnat på sanktionslistan som infördes mot krigshärjade Syrien 2011, avslöjar Dagens Nyheter i måndagens tidning. Det har gjort att Ericsson har kunnat göra affärer i landet under hela det sex år långa kriget.

Dagens PS - 01 feb 18 kl. 09:54

Privata Affärer: Årets bästa fonder 2018

Spiltan har av affärstidningen Privata Affärer blivit tilldelad utmärkelsen årets fondbolag vid den årliga oberoende fondtävlingen årets fond. Därutöver vinner Spiltan pris som årets småbolag samtidigt som Spiltan Aktiefond Investmentbolag utsågs till läsarnas favorit. Det är fjärde gången Spiltan vinner pris som läsarnas favorit, en kategori som bestäms utifrån en omröstning på affärstidningens sajt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Alexander Karims krav efter SVT-dokumentären

Skådespelaren Alexander Karim tar avstånd från att arbeta med kolleger som inte sköter sig. Nu kräver han att fler sluter upp och att produktionerna tar sitt ansvar. – När de känner att ”nej nu börjar vi förlora pengar på att anställa människorna”, när de känner att det börjar svida så då tror jag att det kommer bli ändring.

Expressen - 2 timmar sedan

Tv-parets kärlekslycka efter dejten i ”Hemliga beundrare”

William Persson blev överraskad i premiären av ”Hemliga beundrare” – och hittade kärleken.Vännen Christopher Rahlenfeldt uppvaktade honom i programmet och satte vänskapen på spel.– Vi är verkligen superlyckliga tillsammans och älskar varandra jättemycket, säger William Persson efter programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Paniken under ”Farmen VIP” – kossorna försvann

”Farmen VIP” fortsätter att bjuda på dramatik.I måndagens avsnitt skapar en ko panik på gården.– Jag kände mig som Usain Bolt, säger Vlad Reiser i programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Malin Gramers tårar inför nya säsongen

Malin Gramer är tillbaka med en tredje säsong av ”Hemliga beundrare” på TV3 – och det blir en känslostark start.– Det är så fantastiskt bra och varje gång jag börjar prata om det så börjar jag gråta för att jag får ståpäls på armarna och tårar för det är så fint och det är så otroligt härligt och så mycket känslor, berättar Malin Gramer. .

Expressen - 8 timmar sedan

Psykologer: Därför litade föräldrarna på Jackson

I ”Leaving Neverland” berättar Wade Robson och James Safechuck att de utsattes för sexuella övergrepp av Michael Jackson som barn.Dokumentären har fått stort genomslag, och många har ifrågasatt föräldrarnas roll i det hela. Hur kunde de låta sina barn tillbringa så pass mycket tid med en vuxen man?

Expressen - 8 timmar sedan

Bianca Ingrosso bekräftar nya kärleken – första orden

Bianca Ingrosso har hittat kärleken på nytt.Det avslöjar realitystjärnan på sin vlogg.– Jag träffar en människa nu som jag är inte redo att ha på kamera, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg..

Expressen - 8 timmar sedan

Därför fick skådespelaren sänkt straff för misshandeln

Skådespelaren dömdes i tingsrätten till tre månaders fängelse för bland annat tre fall av misshandel av Josefin Nilsson.I hovrätten friades han sedan från två fall av misshandel.Samtidigt mildrades straffet och skådespelaren fick en villkorlig dom – bland annat därför att han var tidigare ostraffad och att han drabbats hårt av mediala uppmärksamheten.

Expressen - 14 timmar sedan

George Clooneys hyllning till Sverige – efter besöket

George och Amal Clooney besökte Sverige förra veckan, för att vara med på ett evenemang med Svenska postkodlotteriet.Nu har Postkodlotteriet publicerat ett klipp från eventet – där Clooney hyllar svenskarna.– Ni gör sådant otroligt arbete.

Expressen - 15 timmar sedan

Deltagaren lyfts ur programmet – beslutet efter regelbrotten

I måndagens avsnitt av Paradise hotel tvingas Jesper ”Jeppe” Johansson lämna huset på grund av ”upprepade regelbrott”. – Det är faktiskt lite oklart varför jag fick lämna än i dag, säger Jesper Johansson. .

Expressen - 16 timmar sedan

Lailas tvivel – efter Pegs uppmärksammade bild

Artisten Peg Parnevik har publicerat flera bilder på sina bara bröst på sociala medier – något som har fått radioprofilen Laila Bagge att fundera.I podcasten ”Roger och Laila” avslöjar Bagge sin tvekan inför vad avklädda bilder gör för skillnad i samhället.– Jag tror att hur mycket man än visar tuttarna så kan man inte få män, eller kvinnor som gillar kvinnor, att tänka att ”det där har inget med sex att göra”, säger Laila Bagge i podcasten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.