Nyan > Svenskfinland

Sunday, 15 July, 22:25

Nyan - I förrgår: 16:49

Leap börjar flyga till ÅboFlygbolaget Leap som tog över rutten Mariehamn – Arlanda efter att Next Jet gick i konkurs börjar även trafikera Mariehamn – Åbo. Det skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. Den 20 augusti börjar flygningarna mellan Mariehamn och Åbo. (jo)
Johan Orre johan.orre@nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åbo, Leap, Mariehamn, Next Jet, Orre, Nyan

Dela artikeln

148 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leapbörjar , flygatill , Åbo
YLE - 04 jun 18 kl. 05:53

Air Leap börjar flyga mellan Kronoby och Stockholm

Det svenska flygbolaget Air Leap börjar flyga från Kronoby till Stockholm i juli. Air Leap ägs av det norska Olsen Gruppen som köpte Nextjets konkursbo..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 21:00

Leap kan ge upp sina planer om Kristianstad

Leap meddelade i onsdags att de skulle flyga från Kristianstad till Arlanda från och med augusti. I torsdags kom beskedet att BRA gjort ett avtal med Kristianstad Österlen Airport om att trafikera sträckan mellan Kristianstad och Bromma. Nu kan Leap komma att ändra sig..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 16:19

LEAP tar över efter Sparrow

Kristianstad Det nya flygbolaget LEAP börjar trafikera sträckan Kristianstad-Arlanda den 20 augusti.På tisdagen meddelade Jonas Haak, vd för Kristianstad Österlen Airport att Sparrow Aviation lägger ner sin flygverksamhet på sträckan från och med den 25 juni.
Då hade han ett ess i rockärmen som ersättare till Sparrow Aviation.

Kristianstadsbladet - 12 jul 18 kl. 19:40

Flygbolag ändrar sig – ska inte flyga från Kristianstad

Leap ville flyga mellan Kristianstad och Arlanda. Nu ångrar bolaget sig..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 21:08

Ny video från det mystiska företaget Magic Leap

Det har läckt en ny video från det mystiska företaget Magic Leap som jobbar på någon slags VR-grej. Kan du lista ut hur det kommer att fungera? Här är den enda informationen som finns om hur Magic Leap ska fungera: Magic Leap’s solution is an optical system that creates the illusion of depth in such a way that your eyes focus far for far things, and near for near, and will converge or diverge at the correct distances.

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 11:52

Nästa år kommer AR slå stort, och Magic Leap leder vägen

Enligt investmentbolaget Bullhound kommer 2018 bli året då AR, blockchains och röstigenkänning slår igenom på bred front. Samtidigt kommer information från det mystiska företaget Magic Leap om att de inom kort kommer att lansera sitt första MAR-headset som lovar att revolutionera AR-världen. Företaget Bullhound är kända för att vara väldigt träffsäkra i sin årliga prognoser för vilka tio tekniktrender som kommer slå igenom under det kommande året.

Dagensanalys.se - 15 feb 18 kl. 11:01

Magic Leap ska helt förändra hur vi konsumerar tv

VDn för Magic Leap, Rony Abovitz, förklarade under en konferens med Recode att de tänker revolutionera hur vi konsumerar tv genom att producera ”volumetric video”. ”Volumetric video” handlar om att filma världen runt omkring med en helt ny typ av kamera. Tittaren har sedan på sig ett par glasögon som ser världen framför sig, runt omkring sig och kan interagera med den.

Dagens PS - 07 mar 18 kl. 16:23

Mystiska Magic Leap tar in ytterligare 3,7 miljarder

En av techvärldens mest mystiska bolag har fått en astronomisk kapitalinjektion – igen. ”Världens hetaste startup finns inte i Silicon Valley – den finns i en förort utanför Florida.” Så skrev tidningen Wireds Kevin Kelly 2016 efter att, precis som många it-miljardärer före honom, ha besökt bolaget Magic Leap.

YLE - 04 jun 18 kl. 16:38

Konkursade Nextjets förre vd fortsätter som vd i det nya flygbolaget Leap

Flygbolaget Leap med norska ägare tar över efter konkursade Nextjet. Nextjets förre vd, Magnus Ivarsson är vd också i det nygrundade bolaget Leap..

IDG - 22 maj 12 kl. 10:34

Leap tar steget till nyskapande rörelsekontroll

Leap Motion vill förändra sättet vi interagerar med datorer. Visst har vi hört det förut, men den här lilla lådan ser ut att ha något på gång..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Strandbastu förstörd i brand

En strandbastu vid Notplan i Saltvik totalförstördes i en brand på söndagskvällen. – Vi håller just på och avslutar släckningsarbetet, säger brandbefälet Kalle Nordlund vid 21.40-tiden.

Nyan - 7 timmar sedan

Förare körde i diket i Finström

Polisen underrättades om ett fordon som kört i diket i Finström. Föraren påträffades oskadd en bit bort från fordonet, och blåste 1.49 promille i alkometern.

Nyan - 8 timmar sedan

Drogpåverkad förare i Geta

Polisen upprättade en rattfyllerikontroll längs Getavägen i Geta. 16 förare kontrollerades, varav en testade positivt för metamfetamin. Föraren misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 9 timmar sedan

Fortkörning i Mariehamn

Polisen utförde en hastighetsövervakning i Mariehamn. Ett fordon körde 54 km/h vid ett område där endast 30 km/h var tillåtet. Föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten och delgavs böter.

Nyan - 11 timmar sedan

Hundträningshall i Haraldsby

Sandra Gustafsson låter bygga Ålands första träningshall för hundar. – Det är en stor dröm som jag har haft länge. Det är också någonting som vi har saknat på ”hund-Åland”, att ha någonstans att träna inomhus, speciellt vintertid.

Nyan - Igår: 19:02

De har stenkoll på Ålands grottor

Hur många grottor finns det på Åland? Det har Guy och Kim Dannström stenkoll på, de har nämligen besökt de flesta. – Man ska kunna stänga grottan och bo där.

Nyan - Igår: 18:00

Körförbud till april år 2022

En man i paketbil stoppades av en annan person när han kom körande på Kökar i april tidigare i år. Mannen hade runt 3,18 promille alkohol i blodet. Bilen som mannen körde var dessutom obesiktigad.

Nyan - Igår: 17:52

Dynamit hittades vid husstädning

Dynamit hittades vid en husstädning i Jomala under lördagen. Polisen tillkallades och säkrade platsen, och omhändertar sprängämnena. – Om man påträffar misstänkta sprängämnen så iakttag stor försiktighet och rör inte föremålen, spärra av, kalla på polis.

Nyan - Igår: 17:46

Trafikolycka vid Nabben

Räddningspersonal ryckte under lördagen ut på räddningsuppdrag mot Nabben i Mariehamn, där en personbil och en moped kolliderat. När räddningspersonalen anlände till platsen hade dock de två förarna avvikit med sina fordon, berättar räddningschef Karl Nordlund. (zh) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - Igår: 17:30

Full bilresenär stoppades på fartyg

Personal ombord ett kryssningsfartyg fattade misstankar om att en resenär ämnade köra av båten trots att denne hade druckit alkohol. Polispatrull tillkallades och kunde hindra att föraren framförde sitt fordon innan ett alkotest utfördes. Alkotestet visade att föraren inte kommer vara i körskick på ett bra tag framöver.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.