Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 21 November, 11:17

Nyan - 13 jul 18 kl. 16:49

Leap börjar flyga till ÅboFlygbolaget Leap som tog över rutten Mariehamn – Arlanda efter att Next Jet gick i konkurs börjar även trafikera Mariehamn – Åbo. Det skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. Den 20 augusti börjar flygningarna mellan Mariehamn och Åbo. (jo)
Johan Orre johan.orre@nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åbo, Leap, Mariehamn, Next Jet, Orre, Nyan

Dela artikeln

152 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leapbörjar , flygatill , Åbo
YLE - 04 jun 18 kl. 05:53

Air Leap börjar flyga mellan Kronoby och Stockholm

Det svenska flygbolaget Air Leap börjar flyga från Kronoby till Stockholm i juli. Air Leap ägs av det norska Olsen Gruppen som köpte Nextjets konkursbo..

Kristianstadsbladet - 26 jun 18 kl. 21:00

Leap kan ge upp sina planer om Kristianstad

Leap meddelade i onsdags att de skulle flyga från Kristianstad till Arlanda från och med augusti. I torsdags kom beskedet att BRA gjort ett avtal med Kristianstad Österlen Airport om att trafikera sträckan mellan Kristianstad och Bromma. Nu kan Leap komma att ändra sig..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 16:19

LEAP tar över efter Sparrow

Kristianstad Det nya flygbolaget LEAP börjar trafikera sträckan Kristianstad-Arlanda den 20 augusti.På tisdagen meddelade Jonas Haak, vd för Kristianstad Österlen Airport att Sparrow Aviation lägger ner sin flygverksamhet på sträckan från och med den 25 juni.
Då hade han ett ess i rockärmen som ersättare till Sparrow Aviation.

Dagensanalys.se - 11 okt 18 kl. 10:01

Magic Leap börjar skeppa sina prylar i USA

Efter en massa år av utveckling och en enorm hög med pengar skeppar så äntligen Magic Leap ut sina produkter på konsumentmarknaden. Du vet väl att Magic Leap ska förändra allt, så som mobilen en gång i tiden gjorde. Läs också: Här kan du läsa alla våra artiklar om Magic Leap Magic Leap handlar om Augmented Reality med fokus på nöje, och då mest inom spel.

Kristianstadsbladet - 12 jul 18 kl. 19:40

Flygbolag ändrar sig – ska inte flyga från Kristianstad

Leap ville flyga mellan Kristianstad och Arlanda. Nu ångrar bolaget sig..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 21:08

Ny video från det mystiska företaget Magic Leap

Det har läckt en ny video från det mystiska företaget Magic Leap som jobbar på någon slags VR-grej. Kan du lista ut hur det kommer att fungera? Här är den enda informationen som finns om hur Magic Leap ska fungera: Magic Leap’s solution is an optical system that creates the illusion of depth in such a way that your eyes focus far for far things, and near for near, and will converge or diverge at the correct distances.

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 11:52

Nästa år kommer AR slå stort, och Magic Leap leder vägen

Enligt investmentbolaget Bullhound kommer 2018 bli året då AR, blockchains och röstigenkänning slår igenom på bred front. Samtidigt kommer information från det mystiska företaget Magic Leap om att de inom kort kommer att lansera sitt första MAR-headset som lovar att revolutionera AR-världen. Företaget Bullhound är kända för att vara väldigt träffsäkra i sin årliga prognoser för vilka tio tekniktrender som kommer slå igenom under det kommande året.

Nyan - 24 okt 18 kl. 13:42

Problemen över lovar Air Leap

Landskapet har nu varit i kontakt med Air Leaps vd Magnus Ivarsson som har svarat på bland annat kritiken mot säkerheten under flygningarna. Problemen borde upphöra när Air Leap tar över flygavtalet från DAT.
Per-Erik Cederkvist, landskapets upphandlare för flygtrafiken, säger Air Leap svarat att problemen med bokningssystemet ska vara avklarade.

Dagensanalys.se - 15 feb 18 kl. 11:01

Magic Leap ska helt förändra hur vi konsumerar tv

VDn för Magic Leap, Rony Abovitz, förklarade under en konferens med Recode att de tänker revolutionera hur vi konsumerar tv genom att producera ”volumetric video”. ”Volumetric video” handlar om att filma världen runt omkring med en helt ny typ av kamera. Tittaren har sedan på sig ett par glasögon som ser världen framför sig, runt omkring sig och kan interagera med den.

Dagens PS - 07 mar 18 kl. 16:23

Mystiska Magic Leap tar in ytterligare 3,7 miljarder

En av techvärldens mest mystiska bolag har fått en astronomisk kapitalinjektion – igen. ”Världens hetaste startup finns inte i Silicon Valley – den finns i en förort utanför Florida.” Så skrev tidningen Wireds Kevin Kelly 2016 efter att, precis som många it-miljardärer före honom, ha besökt bolaget Magic Leap.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 minuter sedan

Störde barnfamilj – greps

Under tisdagskvällen fick polisen flera samtal om en person som störde en barnfamilj på ett hemfridsskyddat område. Det skriver polisen i ett pressmeddelande. Ett hemfridsskyddat område omfattar bostadsbyggnaden och dess gård.

Nyan - 1 timme sedan

My Fair Lady nära rekord

I helgen spelar Teater Alandica de sista föreställningarna av My Fair Lady. Hittills har 3 500 personer har köpt biljett. – Publikrekordet för en uppsättning i Alandica Kultur och kongress innehas av Sound of Music år 2016.

Nyan - 2 timmar sedan

Stan positiv till Järsö och Nåtö

Mariehamn ska lämna in ett utlåtande över landskapsregeringens beslut om att Järsö och Nåtö ska gå över från att tillhöra Lemland till att tillhöra Mariehamn. I beredningen till styrelsens beslut ställer sig Mariehamn positiv till planerna.
Enligt förslaget till ny kommunstruktur ska Järsö och Nåtö i Lemland börja tillhöra Mariehamn.

Nyan - 3 timmar sedan

Föglöfullmäktige är för en tunnel

Föglö kommunfullmäktige ”uttrycker sitt stöd för en direkt fast förbindelse mellan Föglö och Lumparland”. Man framför till landskapsregeringen att den bör bredda upphandlingen och ha med tunnelalternativet innan beslut fattas om andra utbyggnader i trafiken på nämnda sträcka. Om kortrutten byggs ut enligt nuvarande förslag, som inkluderar en färja, riskerar det att för lång tid skjuta fram en fast förbindelse, befarar fullmäktige.

Nyan - 3 timmar sedan

Zetterström om USA-resan: ”Häftigt att få köra mot eliten”

MOTORSPORT. Tävlingsmässigt blev det inte riktigt som hon hade tänkt sig.
Men ser man till själva upplevelsen är Ida Zetterström eld och lågor.

Nyan - 5 timmar sedan

Kommission tillsatt för skördeskador

Landskapsregeringen har tillsatt en skördeskadekommission för slutet av året och nästa år. Kommissionen består av representanter för de politiska partierna och producenterna.
Kommissionen ska behandla ärenden i anslutning till årets svåra skördeskador.

Nyan - 14 timmar sedan

Björkvall stannar två år till

FOTBOLL. Åland United har nu elva spelare klara för kommande säsong.
Det efter att tvåvägsspelaren Rebecca ”Becci” Björkvall kritat på ett nytt avtal, som gäller till och med 2020.

Nyan - 17 timmar sedan

Loggböcker bidrar till klimatforskning

Onsdagen den 21 november ges den trettionde årgången av Sjöhistorisk årsskrift för Åland ut. I boken finns artiklar om bland annat hur åländska segelfartygs loggböcker kan bidra till klimatforskningen och hur arbetet med Pommerns nya däck fortskridit under året. I boken finns också ett register över artiklar och fartyg som varit med i årsskriften under de senaste tio åren.

Nyan - 17 timmar sedan

Stora störningar i Facebook

Ett stort antal medier rapporterade på tisdagen att Facebook och Instagram inte fungerar korrekt, eller ligger helt nere. Problemen började vid 15-tiden och räckte i cirka en timme. Problemen förekom runtom i Europa men hårdast verkar användare i Storbritannien ha drabbats.

Nyan - 18 timmar sedan

Fyra provspelare på ingång

FOTBOLL. I slutet av veckan tar Åland United emot en kvartett provspelare.
– Det ska bli spännande att se vad de har att erbjuda, säger sportchef Mikael Virta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.