Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 15 July, 22:50

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, förskola
YA - 14 maj 14 kl. 16:35

Skadegörelse på Lärkans förskola

I samband med skadegörelse på Lärkans förskola grävdes förstörda leksaker ner med vassa delar uppåt i sanden – något polisen rubricerar som framkallande av fara för annan. Ett fynd av en yxa på Västervångens förskola verkar däremot inte ha något samband alls med skadegörelsen på Lärkan.
Polisen har fått in en flera anmälningar från Lärkans förskola i centrala Tomelilla om skadegörelse den senaste tiden.

Skånskan - 17 okt 16 kl. 15:31

Ny skadegörelse på förskola

SVEDALA Floraparkens förskola har drabbats av skadegörelse. Här har bland annat träskivor brutits upp på skolans nya sovloft.Skadegörelsen upptäcktes i förra veckan.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 05:00

Pengar till unga om skadegörelse upphör

STAFFANSTORP Förra året lade fastighetsbolaget Angelica Fastigheter AB i Staffanstorp drygt 100 000 kronor på att återställa efter skadegörelse.
Nu har man bildat en fond där pengarna går till ungdomar – förutsatt att skadegörelsen upphör.– Nu hoppas vi fler företag ska följa efter och göra samma sak.

Skånskan - 15 feb 16 kl. 11:00

Krafttag mot dyr skadegörelse på skola

Blentarp Storskolan har haft problem med skadegörelse i flera år, och på senare tid har den ökat igen. Nu tar skola, polis och kommun till krafttag för att vända den negativa trenden.Under de senaste åren har skadegörelsen på Storkskolan i Blentarp kostat kommuninvånarna mycket pengar.

Skånskan - 18 jun 18 kl. 18:08

Förskola utsatt för skadegörelse

Vollsjö En sandlåda var söndersparkad, den nyplanterade kastanjen försvunnen och leksaker låg utspridda över gården.
Personal och barn på Trätofflans förskola i Vollsjö fick på måndagsmorgonen återigen se att någon eller några förstört deras saker.Förskolan har haft problem med skadegörelser i flera år.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 12 kl. 16:04

Skadegörelse på Brogårda förskola

Personal på Brogårda förskola har polisanmält att lokalerna utsatts för upprepad skadegörelse sedan i april. Det ska bland annat handla om hål i panelväggen, fimpar, uppeldade utemöbler och att man kissat på barnens leksaker.Skadegörelsen har skett på kvällar och helger när förskolan varit stängd..

Västerbottens Folkblad - 05 jul 16 kl. 08:44

Inbrott och skadegörelse i länet

Polisen i länet rapporterar skadegörelse och inbrott natten mot tisdag. I Umeå anmäldes två fall av skadegörelse, nämligen klotter på en bod vid Pilbackens förskola samt på Östra Ersbodaskolan. Två anmälningar har upprättats.

Skånskan - 19 apr 17 kl. 16:40

Skadegörelse på Skyttebo förskola

ESLÖV Någon eller några tog sig under helgen in på Skyttebo förskola, som håller på att byggas ut och renoveras, och förstörde bland antal ett antal gipsväggar. ERWP.fif(0)Det var mellan lördag kl 15 och måndag morgon som okända tog sig in på byggarbetsplatsen.

NSD - 15 jun 12 kl. 20:26

Skadegörelse på förskola

Bergsprängarens förskola på Skurholmen i Luleå utsattes för skadegörelse på fredagskvällen..

NT - 03 jul 12 kl. 14:57

Skadegörelse vid förskola

Lekeberga förskola på Nyhem råkade ut för skadegörelse under den gångna helgen..

NSD - 17 okt 12 kl. 04:25

Förskola utsatt för skadegörelse

Årans förskola i Luleå utsattes natten mot onsdagen för skadegörelse..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Protester mot flytt av Francos kvarlevor

Ett tusental personer samlades på söndagen vid den spanske diktatorn Francisco Francos gravmonument, för att protestera mot regeringens planer på att flytta hans kvarlevor. Några av dem bar Francotidens spanska flagga, som togs i beslag av poliser efter.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Norsk ryttare varnas för spöslag i Falsterbo

Den norska hoppryttaren Cecilie Hatteland buades ut av publiken i Falsterbo Horse Show efter att hon drivit sin häst kraftigt med spöet genom hinderkombinationen. Enligt Aftonbladet meddelade speakern att Hatteland kallats till domartornet redan innan h.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Grillare nonchalerar eldningsförbud

Ingen kan ha missat att det är extremt torrt och varmt på de flesta håll. Men likafullt får polis och räddningstjänst lägga resurser på folk som trots eldningsförbud grillar i skog och mark. – Det är konstigt att folk vid det här laget inte tagit till s.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Från soffpotatis till hälsoinspiratör

Anette Henningsson, verksamhetschef för Friskis & Svettis berättar om sin väg från soffan..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Våldsamma protester i USA efter dödsskjutning

Södra Chicago skakades i lördags kväll av våldsamheter..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Macheteman gripen i Oslo

En machetebeväpnad man har gripits av polis i Oslo under söndagsmorgonen. – Det var en patrull som körde förbi parken av en tillfällighet och observerade en man med machete eller ett macheteliknande föremål, som hotade och sprang efter en annan man, säg.

Sydsvenskan - Igår: 16:27

Opels dieselbilar granskas

Även biltillverkaren Opel granskas av tyska myndigheter i samband med utredningarna kring dieselskandalen som tvingat stora bilföretag som Volkswagen att betala miljardböter för fusk med utsläppstester. En talesman för Tysklands transportdepartement säg.

Sydsvenskan - Igår: 11:16

Rymlingen efterlyses internationellt

Den morddömde 25-åringen som rymde från en transport i närheten av Laxå..

Sydsvenskan - Igår: 09:55

Trump till Skottland – stora protester väntas

En stor demonstration mot USA:s president Donald Trump väntas i Edinburgh i dag, i samband med ledarens besök i Skottland. Samtidigt demonstrerar Trumpanhängare i London, efter fredagens massprotester som enligt arrangörerna samlade närmare 250 000 pers.

Sydsvenskan - Igår: 07:50

Frank Sinatras första fru Nancy avliden

Nancy Barbato Sinatra – Frank Sinatras första fru och mamma till sångerskan Nancy Sinatra – har avlidit, 101 år gammal. På sitt Twitterkonto berättar Nancy den yngre om mammans bortgång. "Min mamma har stilla somnat in i natt, vid en ålder av 101 år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.