Kristianstadsbladet > Lokalt

Monday, 25 March, 23:06

Liknande nyheter

Taggar: Olaga, intrång, Bad, utsattesför , skadegörelse
SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Länet: Aggressiv man gjorde intrång på skola - polisanmäls

En man gick in på Humlans förskolan i Konga och blev aggressiv när personalen bad honom att gå. Tingsryd kommun har polisanmält mannen för olaga intrång och ofredande..

NT - 9 timmar sedan

Tonåring utsattes för flera brott

Misshandel, olaga hot, skadegörelse och olovligt förfogande..

Skånskan - 09 maj 18 kl. 14:58

Utsattes för grov misshandel i källare

Malmö/vellinge En manlig Vellingebo fördes bort och togs till en källare av nio gärningsmän. Där utsattes han för grovt våld och hot om att hans familj skulle dödas. Han fördes senare till sin bostad där de rånade honom.

Västerbottens Folkblad - 07 maj 11 kl. 13:02

Olaga hot på universitetsområdet

UMEÅ När mannen bad grannarna dämpa musiken blev han hotad. UMEÅ När mannen bad grannarna dämpa musiken blev han hotat. Händelsen, som rubriceras som olaga hot, inträffade vid 23.

Barometern - 08 apr 14 kl. 12:07

?Basebollmannen? bad om ursäkt

Han spred skräck i hela Berga efter sin attack för en dryg vecka sedan.
På tisdagen bad den 46-årige så kallade basebollmannen om ursäkt. Rodrigo Bernal, ansvarig på Ung aktiv som höll i invigningen som attackerades, kontaktades på Facebook av 46-åringen på måndagen.

Magazin24 - 18 feb 13 kl. 21:31

Ville hjälpa syskon ? dömdes för olaga hot

En man från Hallstahammar har dömts till dagsböter för olaga hot, efter en händelse i somras. I juni 2012 var en en man ute och körde bil i Hallstahammar, när han fick syn på en annan man som kom gående på vägen. Den mannen hade enligt honom hotat hans bror, så han stannade bilen för att prata med honom.

Kristianstadsbladet - 12 maj 11 kl. 22:21

Dömdes för olaga hot och stöld av öl

Det blev fällande domar för de två 20-åringar som hotade en 18-åring och stal hans öl vid Resecentrum. En av 20-åringarna fälldes också för övergrepp i rättssak och fler stölder mot samma 18-åring.
Rättegången pågick under torsdagen i tingsrätten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

14-åring utsattes för exorcism

Den 14-åriga flickan var besatt av demoner och de onda andarna skulle drivas ut. Hon blev inlåst och bränd med upphettade knivar, skriver Borås Tidning. Flickan ska även ha utsatts för misshandel under flera år.

BT - 10 jun 14 kl. 13:08

Knivrånare bad om ursäkt ? döms nu till fängelse

Med kniv och rånarluva försökte mannen få med sig pengar från BR leksaker på Stora torget i Borås. Sedan fick han dåligt samvete – och bad om ursäkt. På tisdagen dömdes han till sex månaders fängelse.

DI - 02 mar 15 kl. 10:22

Uber utsattes för intrång – 50.000 förare drabbade

Taxitjänsten Uber har idag tillkännagivit att dess databas utsattes för intrång från en obehörig part i fjol..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Bitte: Reklamen kan locka till sig tjuvar

God morgon! Stulna plånböcker, skräp och uppfriskning av trafikreglerna är något som står på agendan i dagens Jourhavande..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Kvinna misshandlade make och granne

En kvinna har dömts för att ha misshandlat sin make, som började blöda från huvudet. När ambulansen kom blev kvinnan våldsam mot en granne..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Efter fyra år – konsumentvägledningen är tillbaka

I onsdags öppnade Qalinle Dayib, efter fyra års uppehåll, konsumentvägledning på medborgarcenter i Kristianstad. Tanken är att hjälpa konsumenter som behöver vägledning innan eller efter ett köp av varor och tjänster. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Gammal skola utanför Åhus mest klickade bostaden i Sverige

Byggnaden som tidigare var Horna skola utanför Åhus ligger ute till försäljning. Villan var Sveriges mest populära bostad på Hemnet förra veckan..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Tävling ska göra elever bättre på grönsaker

Elever från Kristianstad ska bli bättre på att äta grönsaker genom att vara med i den nationella tävlingen Grönsaksmålet. Fyra femteklasser i kommunen är med och tävlar..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Skar sönder bildäck vid folkhögskola

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

54 vittnesförhör i mordbrandsrättegång

54 vittnesförhör är planerade i rättegången mot en kvinna som åtalats för att ha anlagt tio bränder under förra sommarens extrema torka. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Påkörningen: Offren berättar första dagen

Den 30 augusti förra året blev två unga människor påkörda vid Pastavagnen i centrala Kristianstad. Nu startar rättegången mot de två män, som misstänks för påkörningen. Första dagen ska offren berätta..

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Ny bröllopsmässa fyller ett tomrum i Kristianstad

Nu finns det en bröllopsmässa i Kristianstad. Eventuellt är det första gången. Att den fyller ett tomrum blev tydligt genom det stora antalet besökare.

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Laserdome stänger efter 21 år

Laserdome har huserat i samma lokaler vid banområdet i Kristianstad i 21 år. Men söndagens spel var de sista. ”Förhoppningsvis kommer vi att öppna på annat håll”, säger Stefan Rosengren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.