Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 13 December, 21:23

Liknande nyheter

Taggar: Olaga, intrång, Bad, utsattesför , skadegörelse
Skånskan - 09 maj 18 kl. 14:58

Utsattes för grov misshandel i källare

Malmö/vellinge En manlig Vellingebo fördes bort och togs till en källare av nio gärningsmän. Där utsattes han för grovt våld och hot om att hans familj skulle dödas. Han fördes senare till sin bostad där de rånade honom.

Västerbottens Folkblad - 07 maj 11 kl. 13:02

Olaga hot på universitetsområdet

UMEÅ När mannen bad grannarna dämpa musiken blev han hotad. UMEÅ När mannen bad grannarna dämpa musiken blev han hotat. Händelsen, som rubriceras som olaga hot, inträffade vid 23.

Barometern - 08 apr 14 kl. 12:07

?Basebollmannen? bad om ursäkt

Han spred skräck i hela Berga efter sin attack för en dryg vecka sedan.
På tisdagen bad den 46-årige så kallade basebollmannen om ursäkt. Rodrigo Bernal, ansvarig på Ung aktiv som höll i invigningen som attackerades, kontaktades på Facebook av 46-åringen på måndagen.

Magazin24 - 18 feb 13 kl. 21:31

Ville hjälpa syskon ? dömdes för olaga hot

En man från Hallstahammar har dömts till dagsböter för olaga hot, efter en händelse i somras. I juni 2012 var en en man ute och körde bil i Hallstahammar, när han fick syn på en annan man som kom gående på vägen. Den mannen hade enligt honom hotat hans bror, så han stannade bilen för att prata med honom.

Skånskan - 08 aug 18 kl. 16:07

(M)-politiker bad kollega om att gå före i bostadskön

Malmömoderaten Karin Olsson, ledamot i Trygghets och Säkerhetsberedningen, bad sin socialdemokratiska kollega Andreas Schonström om att hjälpa hennes familjemedlemmar att få en lägenhet.
Hon avgick onsdagseftermiddagen.Det var på tisdagen som kommunalrådet Andreas Schönström (S) fick ett mejl från politikerkollegan Karin Olsson (M).

Kristianstadsbladet - 12 maj 11 kl. 22:21

Dömdes för olaga hot och stöld av öl

Det blev fällande domar för de två 20-åringar som hotade en 18-åring och stal hans öl vid Resecentrum. En av 20-åringarna fälldes också för övergrepp i rättssak och fler stölder mot samma 18-åring.
Rättegången pågick under torsdagen i tingsrätten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

14-åring utsattes för exorcism

Den 14-åriga flickan var besatt av demoner och de onda andarna skulle drivas ut. Hon blev inlåst och bränd med upphettade knivar, skriver Borås Tidning. Flickan ska även ha utsatts för misshandel under flera år.

BT - 10 jun 14 kl. 13:08

Knivrånare bad om ursäkt ? döms nu till fängelse

Med kniv och rånarluva försökte mannen få med sig pengar från BR leksaker på Stora torget i Borås. Sedan fick han dåligt samvete – och bad om ursäkt. På tisdagen dömdes han till sex månaders fängelse.

DI - 02 mar 15 kl. 10:22

Uber utsattes för intrång – 50.000 förare drabbade

Taxitjänsten Uber har idag tillkännagivit att dess databas utsattes för intrång från en obehörig part i fjol..

DalaDemokraten - 05 mar 15 kl. 14:39

Olaga hot mot yngling

En yngling född -96 utsattes sent på onsdagen för olaga hot. Ynglingen mötte en okänd yngre man vid församlingshemmet i Avesta. Gärningsmannen tar fram en kniv och uttalar hot på en tredje persons vägnar..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Många ville se luciatåg på Torget

Årets luciafirande i Åhus fick flytta ut på Torget eftersom S:ta Maria kyrka renoveras. Idén kom från barnen i mellanstadiekören. Och Torget fylldes av folk på luciakvällen..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Äkta julstämning med C4-gymnasiet

Med harpa, elgitarr men framför allt klangfulla röster skapade C4-gymnasiets elever och lärare julstämning på Kulturkvarteret på luciakvällen..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Stadens parker del i stort EU-projekt

Kristianstad kommun har blivit utvald att delta i ett EU-projekt som handlar om hur stadens parker och naturområden kan använda på ett mer hållbart sätt. Projektet ska pågå i cirka två år. Hela 1,8 miljoner av EU:s projektbudget är avsatta för Kristianstads räkning.

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Efter branden: Hon är rädd för att det ska brinna igen

Natten till torsdag brann en stallbyggnad ner på en gård mellan Balsby och Fjälkinge, 400 meter från granngården som brann för tre veckor sedan. Polisen misstänker mordbrand..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Just nu: Två personbilar i krock

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Olycka: Bil har voltat av vägen

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Växande engagemang för hemlösa i Kristianstad

De hemlösa i Kristianstad blir allt fler. Och det blir också de privatpersoner som engagerar sig för att kommunens hemlösa inte ska behöva frysa..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Miljöbrott: Eldade däck i villakvarter

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Fler lantbruk drabbade av farlig mask – finns fall i Kristianstad

Fler odlare är drabbade av rundmasken som upptäckts på ett lantbruk utanför Kristianstad. Jordbruksverket överväger vilka åtgärder som ska sättas in..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Brott: Ordningsvakt stoppade snattare i gallerian

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.