Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 14 November, 07:31

Kristianstadsbladet - 13 jul 18 kl. 15:45

Sydkoreaner lär sig från Rinkaby2023 ska de ordna ett läger i Sydkorea för 50 000 scouter. Då åkte de till Kristianstad och Rinkaby för att se och lära sig hur man ska göra..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Rinkaby, Sydkorea, Kristianstad

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydkoreaner, lärsig från , Rinkaby

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Föräldrar har fruktat att en olycka skulle ske

Måndagens trafikolycka då en flicka blev påkörd vid övergångsstället vid Fröknegårdsskolan är något föräldrar uttryckt sin oro för sedan tidigare. En pappa undrar varför kommunen inte har kommit med någon åtgärd. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Scan kritiseras för smutsiga lokaler

Livsmedelslokalerna hålls inte rena och i gott skick, konstaterar Livsmedelsverket efter två besök på Scans anläggning i Kristianstad. Nu riskerar Scan ett vite på 40 000 kronor per månad..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Djurröd: Män hotade och stal från husvagnsägare

Två män, en i 30-årsåldern och en i 20-årsåldern, har gripits misstänkta för stöld och olaga hot efter en händelse i Djurröd på tisdagen..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Klart: Alliansen tar över styret i Kristianstad

Alliansen tar över styret i Kristianstad och kommer att leda i minoritet. Socialdemokraterna går i opposition och SD kommer att ha valteknisk samverkan med en politisk vilde. Det står klart efter tisdagens kommunfullmäktige..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Man slog sin gravida hustru

Hustrun misshandlades under flera år. De två första gångerna var hon gravid, de senaste tillfällena blev hon slagen och sparkad av maken trots att deras barn fanns i rummet. Nu har maken dömts för våldet..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Brott: Tjuv med olika identiteter togs i Kristianstad

Tjuven, som även stulit i Karlshamn, togs i Kristianstad. Mannen är tidigare dömd i Sverige under ett annat namn och fingeravtrycksträffar visar att han förekommit under olika identiteter i Europa. Nu har han dömts till fängelse och utvisning..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Försvunna agilityhunden: Sökandet efter Leela fortsätter i skog norr om Kristianstad

Utefter den senaste observationen av den försvunna hunden Leela tror man att hon befinner sig i en skog norr om Kristianstad. Det var för en vecka sedan. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Pierre Månsson (L): ”Man skäms för Kristianstads skull”

Liberalernas Pierre Månsson skräder inte på orden i den uppkomna situationen kring Abdikarim Hassan. ”Jag tycker det är skämmigt för Kristianstad” säger han..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

V vill utesluta Abdikarim Hassan ur partiet – ”Han har passerat alla gränser”

Vänsterpartiets gruppledare Mikael Persson har svårt att sätta ord på hur besviken han är över Abdikarim Hassans agerande. Han har tagit kontakt med partiledningen för att inleda en uteslutningsprocess..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Skåneallians vill höja regionskatten

Region Skånes nya alliansstyre vill höja skatten med 49 öre, rapporterar Sydsvenskan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.