Expressen > Nöje

Saturday, 21 July, 13:48

Expressen - 13 jul 18 kl. 15:25

Wikforss lyfter frågan om fejkade nyheterVad kan en professor i teoretiskt filosofi egentligen lära oss om verkligheten?Allt som är viktigt, visade det sig. Nu pratar Åsa Wikforss visserligen sig varm om demokrati, men om man hade fått lov att tvinga folk att lyssna på ett sommarprogram i år är det hennes viktiga budskap..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Allt, Åsa Wikforss

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wikforss, lyfter, fråganom , fejkade, nyheter
Skånskan - 04 jan 17 kl. 10:00

Lyfter klimatfrågan i färgstark bok

Naturlitteratur 1996 gjorde naturfotografen och författaren Felix Heintzenberg från Lund sin första resa till Arktis. 20 år och många resor senare resulterade det i hans och den norska kollegan Ole Jørgen Lioddens Augustnominerade bok Arktis, liv i en värld av is och snö där de beskriver vildmarken de mött i text och bild men också lyfter klimatfrågan och vad vi riskerar att förlora.
– Det är storheten man fastnar för, att man själv får känna sig liten och att det är naturen som bestämmer, säger Felix Heintzenberg om sin fascination för Arktis.

Hela Gotland - 28 feb 13 kl. 17:59

Lyfter biogasfrågan

Tekniska nämnden är bekymrad över att biogasfrågan aldrig kom på tal i färdtjänstupphandlingen.? Det har blivit en miss, säger Tommy Gardell, nämndens ordförande..

Alingsås tidning - 09 jan 14 kl. 18:11

Lyfter frågan om arbetsmiljö i skolan  

ALINGSÅS: Nu lyfts frågan om hur användandet av datorer och mobiltelefoner påverkar studiemiljön på samtliga skolor i Alingsås. Samtidigt sker i olika forum en dialog med elever, föräldrar och lärare om arbetsro i skolan. Det meddelar Alingsås kommun i ett pressmeddelande..

BT - 02 aug 14 kl. 07:57

Lyfter klimatfrågan ? med boklåda

En diskret kampanj för att lyfta klimatfrågan ligger bakom den lilla boklåda som i veckan synts bredvid skulpturen Ute på busstorget. En klimatgrupp som kallar sig Mjuklanda Borås står bakom kampanjen. Personerna i nätverket vill vara anonyma och kommunicerar enbart via sociala medier.

SmålandsPosten - 05 dec 14 kl. 06:11

Bo Bergsjö (FP) lyfter frågan om nyval

Varken Socialdemokraterna, Moderaterna eller Centerpartiet anser att ett nyval är en bra idé.
Men Bo Bergsjö (FP) menar att Almkvist (S) har att välja på det eller att företräda borgerlig politik. Ingemar Almkvist menar att han genom idogt kompromissande och förhandlade med de borgerliga ska kunna styra kommunen.

DalaDemokraten - 20 apr 16 kl. 17:44

Politikerna ställer sig frågande till socialchefens beslut och ställningstagande - lyfter frågan i nämnden

Politikerna i kommunen har fått signaler från flera håll om det som sker i Nås och samtliga poängterar att det i grunden är förvaltningen själv som ska fatta beslutet. Men om de anser att det finns en rad frågetecken så kan frågan lyftas till en politisk nivå, det blir med andra ord en överprövning av Hekkalas beslut..

Dalarnas tidningar - 20 apr 16 kl. 17:44

Politikerna ställer sig frågande till socialchefens beslut och ställningstagande - lyfter frågan i nämnden

Politikerna i kommunen har fått signaler från flera håll om det som sker i Nås och samtliga poängterar att det i grunden är förvaltningen själv som ska fatta beslutet. Men om de anser att det finns en rad frågetecken så kan frågan lyftas till en politisk nivå, det blir med andra ord en överprövning av Hekkalas beslut..

GöteborgsPosten - 11 mar 17 kl. 07:00

Bra att feminister lyfter klassfrågan

Den feminism som hörs mest talar minst om klass. Men med "Duktig flicka"-debatten börjar klassfrågan lyftas också bland feminister, vilket glädjer Sara Abdollahi..

Barometern - 23 maj 17 kl. 08:39

Hon lyfter frågan om klor i simhallen

Nybrobon Eva Höglund driver frågan för att klor ska förbjudas i landets simhallar. Nu har hon fått svar från regeringskansliet..

Regeringen - 07 jun 17 kl. 14:23

Anna Johansson lyfter frågan om lastbilskapningar på ministermöte

På torsdag den 8 juni träffar infrastrukturminister Anna Johansson EU:s transportministrar i Luxemburg för diskutera väg-, sjö och luftfartsfrågor. Kommissionen presenterar under mötet bland annat ett paket med åtta förslag på vägtransportområdet, det så kallade mobilitetspaketet. Under mötet kommer även Anna Johansson att ta upp frågan om skydd mot terroristhandlingar vid vägtransporter och informera rådet om de åtgärder Sverige tagit efter terrordådet den 7 april..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Nu kan du köpa artisten Princes skor - och bibel

En bibel, ett par solglasögon eller ett par begagnade skor - det kanske inte låter så kul att köpa på auktion.Om de inte ägts av superstjärnan Prince.På lördag har du chansen - då hans prylar klubbas i väg..

Expressen - 2 timmar sedan

”Mamma Mia”-stjärnans sexiga avslöjande om Abba

Skådespelerskan Christine Baranski, som spelar Tanya i "Mamma Mia! Here We Go Again", berättar om fina relationen till Abba.Musiken har alltid varit en del av hennes liv.

Expressen - 3 timmar sedan

Lisa Marie Presley utblottad och desperat

NEW YORK. Hon är dotter till Elvis Presley, har varit gift med Michael Jackson – och en gång i tiden miljardär.Men det var då.

Expressen - 6 timmar sedan

Lill Lindfors hjärtproblem var dold hormonsjukdom

Artisten Lill Lindfors, 78, drabbades av oregelbunden hjärtrytm. Extraslagen var symtom på den kroniska sköldkörtelsjukdomen hypertyreos. – Det var som att hjärtat hoppade över ett slag.

Expressen - 7 timmar sedan

Anna Wahlgrens sex- upptäckt utomlands

Anna Wahlgren har lämnat Sverige för Indien där hon har skaffat sig en ny familj – och ett nytt liv.I M-magasin skriver Sveriges kändaste mamma själv om kulturkrockarna – som bland annat handlar om sex.”Nu är det faktiskt inte i alla kulturer man ägnar sig åt att blanda saliv.

Expressen - 15 timmar sedan

Jennifer Garners svåra tid – med Ben Affleck

Jennifer Garner gick igenom en omskriven skilsmässa från maken Ben Affleck 2017.Nu berättar Hollywoodstjärnan om den svåra tiden.– När jag ser tillbaka på det, så kan jag verkligen känna stressen av det.

Expressen - 15 timmar sedan

Bill Skarsgård väntar barn med Alida Morberg

Skådespelaren Bill Skarsgård väntar sitt första barn med Alida Morberg, uppger Aftonbladet. Paret avböjer att kommentera nyheten ytterligare.Barnet väntas komma senare i sommar..

Expressen - 16 timmar sedan

Moraeus kan hotas av skogs- branden: ”Känner massa röklukt”

För första gången på flera år uppträder Kalle Moraeus på scenen i Dalhalla under helgen.Men spelmannen berättar om oron för de stora skogsbränderna som härjar i närheten av Dalarna.– Man känner en massa röklukt, det är klart att man är orolig, säger han.

Expressen - 17 timmar sedan

Niklas Strömstedt avslöjar beslutet – efter krisen

Niklas Strömstedt fyller 60 år och är mer aktuell än någonsin – han sommarturnerar med GES och till hösten visas ”Tillsammans med Strömstedts” på TV4.Men under sin långa karriär har artisten upplevt både upp- och nergångar, något han med åren har lärt sig hantera.– Det gäller att inte gräva ner sig.

Expressen - 19 timmar sedan

Linda Bengtzings vågade rumpskämt

Linda Bengtzing uppmanar till en mer avslappnad inställning till den egna kroppen.Artisten delade nyligen ett vågat rumpskämt på sin Instagram."Ägga bullar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.