Expressen > Opinion

Wednesday, 21 November, 11:26

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenhar rätt , NMRmåste , stoppas
Sydsvenskan - 29 mar 17 kl. 13:12

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas. Det senaste är Liberalernas hot om misstroendeförklaring mot finansminister Magdalena Andersson. – Det är litet rörigt just nu, säger Andersson till TT.

GöteborgsPosten - 29 mar 17 kl. 15:11

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas. Det senaste är Liberalernas hot om misstroendeförklaring mot finansminister Magdalena Andersson..

UNT - 29 mar 17 kl. 15:11

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas..

Regeringen - 13 jun 11 kl. 09:49

Illegela vapen ska stoppas

För att minska införseln av illegala vapen har regeringen gett Rikspolisstyrelsen och Tullverket i uppdrag att gemensamt kartlägga införselns omfattning och hur vapensmugglarna går till väga. Pressmeddelande: Införseln av illegala vapen ska minska Regeringsbeslut: Uppdrag till Rikspolisstyrelsen och Tullverket att minska införseln av illegala skjutvapen till Sverige Justitiedepartementet, 13 juni 2011.

Regeringen - 09 dec 16 kl. 12:00

Oseriösa pensionsfondsförvaltare ska stoppas

Regeringen har beslutat att ge Pensionsmyndigheten i uppdrag att analysera och föreslå åtgärder som ska minska risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet..

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Unga kvinnor går inte längre säkra

Nej, det finns inget "positivt" över att var tredje ung kvinna säger sig ha blivit utsatt för ett sexbrott förra året. Det är ett gigantiskt svek i ett av världens mest jämställda länder..

Expressen - 15 timmar sedan

Låt inte diktaturerna styra svenska skolan

Trots varningar bjuder svenska kommuner in det statliga kinesiska Konfuciusinstitutet att undervisa på svenska gymnasieskolor och universitet. Det är vansinne..

Expressen - Igår: 06:00

Pizzeriaägaren ska inte tvingas bli hyresvärd

Bostadskrisen kostar Stockholm 36 miljarder om året. Ändå saknas politisk vilja att lösa problemen..

Expressen - Igår: 19:11

Eld upphör! Det finns rödlistade lavar här

Efter 200 år utan krig har till och med försvarsmakten blivit fredsskadad.Nu planerar man för ekologiskt hållbara begravningar vid nästa invasion..

Expressen - I förrgår: 19:00

Tragedin visar att alla barn är lika mycket värda

Om ett barn med Downs syndrom går vilse kommer tusentals människor att leta..

Expressen - I förrgår: 16:55

S-topparna borde sluta tiga om SSU-skandalen

Är ingenting heligt för S i jakten på röster och nya maktbaser? .

Expressen - 17 nov 18 kl. 18:30

Båda sidor har rätt om SD och demokratin

Sverigedemokraterna är en del av en högernationalistisk våg som pressar demokratin i hela västvärlden. Samtidigt representerar partiet åsikter hos en växande andel av väljarskaran. Det är demokratins paradox..

Expressen - 17 nov 18 kl. 06:00

Annie Lööf vore olämplig som statsminister

En kvinnlig statsminister vore finfint. Men Centerledaren håller inte måttet som regeringschef. .

Expressen - 16 nov 18 kl. 19:00

Politikerna struntade i konsekvenserna - igen

Om det saknas lärare kan fler elever inte lära sig tyska och spanska. Ändå genomförs sådana reformer..

Expressen - 16 nov 18 kl. 06:30

Hur kommer historien att döma dagens HVB-hem?

Våld, övergrepp och missförhållanden. Det är tydligt att alltför många av landets HVB-hem inte fungerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.