Expressen > Opinion

Sunday, 15 July, 23:13

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenhar rätt , NMRmåste , stoppas
Sydsvenskan - 29 mar 17 kl. 13:12

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas. Det senaste är Liberalernas hot om misstroendeförklaring mot finansminister Magdalena Andersson. – Det är litet rörigt just nu, säger Andersson till TT.

GöteborgsPosten - 29 mar 17 kl. 15:11

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas. Det senaste är Liberalernas hot om misstroendeförklaring mot finansminister Magdalena Andersson..

UNT - 29 mar 17 kl. 15:11

Alliansen oenig om hur regeringen ska stoppas

De fyra Allianspartierna har nu tre olika förslag om hur regeringens skattehöjningar ska stoppas..

Regeringen - 13 jun 11 kl. 09:49

Illegela vapen ska stoppas

För att minska införseln av illegala vapen har regeringen gett Rikspolisstyrelsen och Tullverket i uppdrag att gemensamt kartlägga införselns omfattning och hur vapensmugglarna går till väga. Pressmeddelande: Införseln av illegala vapen ska minska Regeringsbeslut: Uppdrag till Rikspolisstyrelsen och Tullverket att minska införseln av illegala skjutvapen till Sverige Justitiedepartementet, 13 juni 2011.

Regeringen - 09 dec 16 kl. 12:00

Oseriösa pensionsfondsförvaltare ska stoppas

Regeringen har beslutat att ge Pensionsmyndigheten i uppdrag att analysera och föreslå åtgärder som ska minska risken för att fondbolag och förvaltningsbolag som förvaltar fonder på Pensionsmyndighetens fondtorg utnyttjar systemet..

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Personalkaoset i förskolan är rena barnmisshandeln

Personalbristen inom förskolan är en annalkande välfärdskatastrof..

Expressen - 17 timmar sedan

Ignorera inte Europas säkerhet, Wallström

Sveriges plats i FN:s säkerhetsråd borde inte bara tjäna till att stärka arbetet med fred och säkerhet på andra sidan jorden, utan även att försöka minska spänningar i vårt närområde.  .

Expressen - Igår: 19:30

Sluta dricksa – det är osvenskt

Vårt system är faktiskt bättre än att servitrisen ska betala hyran med smulor från gästernas bord..

Expressen - I förrgår: 19:30

NMR vill väcka reaktioner som rättfärdigar deras våld

I Visby var det slående att nazisternas banderoll var krok och bete – ingenting annat..

Expressen - 12 jul 18 kl. 19:30

Hjälp hästägarna som tvingas att nödslakta

Köttbönder ställer korna i kö för tidig slakt på grund av foderbristen. En del hästägare lär tvingas göra samma val. Konsumenterna kan hjälpa, genom att börja äta häst.

Expressen - 12 jul 18 kl. 16:36

Peppiga broscher skyddar inte vårdpersonal mot våld

Våldsdrabbad personal på Södertälje sjukhus har fått en gullig brosch att sätta på uniformen. Den är hjärtformad och bär texten TILLSAMMANS MOT HOT OCH VÅLD..

Expressen - 11 jul 18 kl. 19:30

På svenska heter det faktiskt morotskaka!

Svenska överträffar halvdan utrikiska med råge.  .

Expressen - 11 jul 18 kl. 12:32

Ta skydd – Trump går lös i Europa

Som om ett havererat Nato-toppmöte inte skulle vara illa nog: Vad Putin kan förmå Trump att erbjuda efter en stund på tumanhand vill man inte ens tänka på..

Expressen - 10 jul 18 kl. 19:30

Din man har rätt när han kallar dig "regeringen"

Patriarkatet i all ära. Men på hemmaplan är det ofta matriarkatet som regerar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.