Skånskan > Opinion

Wednesday, 14 November, 15:17

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:45

Polisen sköt knivbeväpnad manLandskrona Vid lunchtid på torsdagen tvingades polisen att skjuta en knivbeväpnad man i korsningen Vintergatan/Sommargatan.Det var allmänheten som först larmade om att mannen uppträdde underligt. När polisen kom till platsen ska mannen ha gjort flera utfall med en kniv. Polisen sköt då varningsskott i luften, men mannen fortsatte med det våldsamma beteendet. När han gick till angrepp mot polisen så avlossade en polis sitt tjänstevapen och träffade mannen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Vid, VintergatanSommargatan

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, sköt, knivbeväpnadman
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen sköt knivbeväpnad man – vårdas på sjukhus

En knivbeväpnad man har skjutits av polisen vid ett bostadsområde på Gotland.Mannen har nu förts till sjukhus.LÄS MER: Kvinna sköts i foten vid busshållplatsDet var vid bostadsområdet Terra Nova i östra Visby som händelsen ägde rum.

BT - 05 jul 12 kl. 14:56

Knivbeväpnad man på taket på sparbanken i Ulricehamn

Enligt ett larm till polisen ska en knivbeväpnad man befinna sig på taket på Ulricehamns sparbank. Omständigheterna är oklara, men enligt ett vittne på stan ska mannen ha befunnit sig på taket strax innan klockan 15. Enligt uppgifter till polisen på plats har mannen uttalat livsleda.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 18 kl. 16:17

Drogad nattcyklist var knivbeväpnad

Natten till torsdagen stoppade polisen en flyende, knivbeväpnad man..

BT - 21 mar 13 kl. 16:38

Polisen sköt knivbeväpnad i benet

En man i 35-årsåldern fördes på torsdagseftermiddagen till sjukhus i Malmö sedan polisen skjutit honom i ena benet för att hindra honom att skada sig själv eller andra. En polispatrull kallades till Friisgatan i centrala Malmö där mannen hade dragit fram en kniv och uppträdde aggressivt mot folk framför ett kafé. ?

DalaDemokraten - 07 apr 17 kl. 13:10

Polisen larmades om knivbeväpnad man på galleria

Polisen fick rycka ut efter att en yngling skulle ha setts springa omkring och vifta med en kniv inne på en galleria i centrala Falun..

Dalarnas tidningar - 07 apr 17 kl. 13:10

Polisen larmades om knivbeväpnad man på galleria

Polisen fick rycka ut efter att en yngling skulle ha setts springa omkring och vifta med en kniv inne på en galleria i centrala Falun..

Barometern - 05 feb 16 kl. 20:29

Polis sköt knivbeväpnad man

Polisen har skjutit en knivbeväpnad man i Södertälje, rapporterar lt. se. Mannen träffades i benet, rapporterar polisen på sin webbplats.

Blekinge Läns tidning - 05 feb 16 kl. 20:29

Polis sköt knivbeväpnad man

Polisen har skjutit en knivbeväpnad man i Södertälje, rapporterar lt. se. Mannen träffades i benet, rapporterar polisen på sin webbplats.

Västerbottens Folkblad - 15 feb 16 kl. 11:00

Polis sköt knivbeväpnad man

En knivbeväpnad man har skjutits av polisen i småländska Lenhovda, nordost om Växjö. – Vi larmades dit för en pågående misshandel i en bostad. När polisen kom till platsen möts man av en knivbeväpnad person, som polisen tvingas skjuta verkanseld mot, säger Robert Loeffel, presschef i region syd.

Jmini.se - 17 apr 16 kl. 21:57

Polis grep knivbeväpnad man

Samtal inkommer om att en knivbeväpnad man går omkring i området på en adress i Jönköpings kommun. På plats visade det sig att det var en för polisen känd person i 45 års åldern som var knivbeväpnad. Vid tillfället visade mannen tecken på påver.....

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Den privata Michelle Obama

Politik får man inte prata med Michelle Obama, då avslutas intervjun. Det lite överraskande beskedet får Dagens Nyheters Katrine Marçal när hon ska tala med USA:s före detta första dam om hennes självbiografi. Michelle Obama tycker verkligen inte om politik, vilket är intressant med tanke inte bara på livet hon levt, utan också på vilket politiskt inflytande hon haft på sin samtid.

Skånskan - 15 minuter sedan

C: M:s förslag har stora brister

STAFFANSTORP Centerpartiet gick till val på fortsatt allians.– Vi har tyckt det fungerat bra under de senaste åren. Men Moderaterna valde en annan väg, säger Yvonne Nilsson (C).

Skånskan - 15 minuter sedan

Det bästa brottet är det som aldrig begås

Avhopparverksamheten fungerar dåligt på många ställen i Sverige. Ibland finns det ingen hjälp att få alls. Enligt en rapport som Sveriges Television fått en förhandstitt på, som kartlägger mönster, tendenser och kopplingar i och mellan organiserad brottslighet, är det fler som ägnar sig åt organiserad brottslighet än man tidigare trott.

Skånskan - 15 minuter sedan

KD: Budget utan reserv inte bra

STAFFANSTORP Kristdemokraterna hade hellre sett en allians än samarbete mellan M och SD.– Vill man ha en borgerlig politik som värnar valfrihet och människovärdet så är alliansen ett bättre alternativ, säger Magnus Lunderquist (KD).
– Det hade även varit ett alternativ med större majoritet.

Skånskan - 15 minuter sedan

L: Här fanns en alliansmajoritet

STAFFANSTORP Liberalerna är inte förvånade över samarbetet mellan M och SD.– Det aviserades ju redan innan valet, säger Björn Magnusson (L).
– Skillnaden gentemot andra skånska kommuner som valt att söka stöd av SD är ju att i Staffanstorp fanns en alliansmajoritet.

Skånskan - 15 minuter sedan

S om M-budget: Välfärd på kredit

STAFFANSTORP Den socialdemokratiska oppositionen är kritisk till Moderaternas budgetförslag.
– Det är välfärd på kredit, säger Pierre Sjöström (S).– Man överlämnar dagens konsumtion till våra barn att betala.

Skånskan - 15 minuter sedan

Höjd skatt ska gå till skolor och omsorg

STAFFANSTORP ”Den största satsningen på äldre i kommunens historia” är Moderaternas egen rubrik på sitt budgetförslag för 2019.
Förslaget stöds av Sverigedemokraterna och bygger bland annat på en skattehöjning med 40 öre.Samtidigt som M och SD gick ut i ett pressmeddelande på måndagen där de berättade om sitt samarbete och gemensamma handlingsprogram, skickades också förslaget till budget för 2019 ut.

Skånskan - 15 minuter sedan

En livsbejakande feelgood-komedi

HÖRBY På tisdag, den 20 november, klockan 19 ges föreställningen ”Y Viva Espana” på Metropol i Hörby. Den beskrivs som en livsbejakande feelgood-komedi och är finalen på riksteaterföreningens höstprogram.– De gamla damerna Astrid och Märta befinner sig på vårdhemmet ”Näktergalen” och har börjat räkna sina sista dagar.

Skånskan - 15 minuter sedan

Åtalas för våld mot kvinnlig ordningsvakt

askeröd Det blir rättsligt efterspel till bråket på sommarfesten i Askeröd förra sommaren. En 24-årig man åtalades häromdagen för våld mot tjänsteman efter att ha slagit en kvinnlig ordningsvakt i huvudet när hon försökte avlägsna honom från platsen.Det var i samband med grisfesten på Askeröds Sommarfest, den 29 juli 2017, som ordningsvakterna fick rycka ut och ta hand om en kraftigt berusad man som uppträdde stökigt på festområdet på KYA-vallen.

Skånskan - 15 minuter sedan

Söderåsen till stationen

TECKOMATORP En bit av Söderåsen kommer för några dagar till Teckomatorp.
Det handlar om kulturprojektet Frizon som invigs fredagen den 16 november på gamla stationen i byn.Därmed ges tillgång till något som för de flesta knappt längre existerar: tystnad och stillhet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.