Skånskan > Opinion

Sunday, 22 July, 00:54

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

Andersson: Jättepositiv satsning för EslövESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson (S) gläder sig över att Kavli väljer att fortsätta satsa i Eslöv.
Kommunen har inlett en process för att släppa till mer mark åt Kavli bakom den nya lagerbyggnaden.– Jag tycker det här är jättepositivt. Vi tycker det är positivt att Kavli satsar här i Eslöv, säger kommunalrådet Johan Andersson (S). Han berättar att man från kommunens håll redan är igång med att ta fram ett optionsavtal, så att Kavli ska kunna utöka med mark bakom den nyinköpta lagerbyggnaden på Södra Vägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, ESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson, Kavli, Johan Andersson, Södra Vägen, Andersson, Vasagatan, Kavlis

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, Jättepositiv, satsningför , Eslöv
Skånskan - 06 maj 16 kl. 20:38

Slaget om Europa inleds i Eslöv

BORDTENNIS I dag smäller det i Eslövshallen. Tidernas största idrottsevenemang i den mellanskånska staden står på schemat.Eslövs AI dukar upp till fest när de tar emot franska stjärnlaget Pontoise i den första av två Champions League-finaler i bordtennis.

Skånskan - 20 mar 16 kl. 14:00

Billigare skötsel av fastigheter i Eslövs kommun

Eslöv ESLÖV
Eslövs kommun ska se om det går att sköta fastighets- och lokalförvaltningen effektivare och därmed billigare.
Kommunstyrelsen har beställt en utredning som ska vara klar i augusti.
Kommundirektör Eva Hallberg leder uppdraget, som aviserades redan vid arbetet med årets budget.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 13 kl. 18:55

Stjärna klar för Eslöv

Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Kristianstadsbladet - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Trelleborgs Allehanda - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Skatten i Eslöv föreslås höjas

Eslöv Den styrande politiska majoriteten i Eslöv föreslår en skattehöjning med 30 öre nästa år.
– Det är nödvändigt för att klara en bra vård och omsorg, klara kvalitetssatsningar i skolan och volymkompensera verksamheterna samtidigt som Eslöv fortsätter att växa, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S). Fler punkter i budgeten
Arbetena med stationsområdet i Marieholm fortsätter.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 12:00

Stor satsning ska få fler unga i arbete

ESLÖV Eslöv startar två nya så kallade välfärdsprojekt under året. Det stora är en satsning på att minska ungdomsarbetslösheten genom lokal samverkan.Där satsar kommunen 500 000 kronor i år och över en miljon nästa år.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 06:00

Ensamkommande får bo i Eslövs polishus

ESLÖV Så fort det bara går ska Eslöv öppna sitt tredje boende för ensamkommande flyktingbarn. Det blir i den del av polishuset vid Föreningstorget där kommunens hemtjänst tidigare huserade.På tisdagen godkände kommunstyrelsen två avtal som möjliggör detta.

Skånskan - 29 sep 16 kl. 06:00

Eslöv knutpunkt igen när Marieholm får tåg

MARIEHOLM När Marieholm 11 december får pågatågstrafik mot Helsingborg och Eslöv blir det ett rejält lyft för orten.
Fastighetspriserna väntas öka med 20 procent, Eslövs kommun förbereder expansion och skolor, dagis, affärer och annan infrastruktur säkras. Men även för klassiska järnvägsstaden Eslöv blir Marieholmsbanan ett lyft och staden blir åter knutpunkt för järnvägstrafik.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Polsk brandmansarmé landade i Skåne

Trelleborg/Sverige 139 polska brandmän och 44 brandbilar anlände i Trelleborgs hamn på lördagsmorgonen för att bistå i arbetet mot skogsbränderna i Jämtland, skriver SVT.Stora skogsbränder rasar över hela landet. Störst är de i Gävleborg, Jämtland och Dalarna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Man skjuten i benet

Helsingborg Vid 19.10-tiden blev en man skjuten i benet på Furutorpsgatan.Den skjutne mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Skånskan - 6 timmar sedan

Svettigt för Hulken och Marshall

Svedala För fjärde året i rad arrangerades på lördagen en svettig barncancerinsamling på Skomakaregatan i Svedala.– Kan vi prata sen. Tjejen som är Marshall från Paw Patrol håller på att svimma.

Skånskan - 8 timmar sedan

80-årig man försvunnen från boende

Vid 12.00-tiden försvann en 80-årig man från ett äldreboende på Sankt Larsområdet. Polisen vädjar till allmänheten om tips.

Skånskan - 14 timmar sedan

Stort utbud och bredd på liten filmfestival

Förra året ställdes Lilla Filmfestivalen i Båstad in efter konflikter mellan föreningen och hyresgäst. I år återuppstår den lilla uppstickarfestivalen, och konstnärlig ledare är återigen Stefan Jarl.
– Det är alltid äventyrligt att göra något som man en gång har gjort, men jag tyckte att det var värt att försöka göra en insats det här året.

Skånskan - 14 timmar sedan

Döms att betala 10 miljoner

MALMÖ Bostadsrättsföreningen Ida i Rosengård har tidigare stämt två företag på runt 42 miljoner.
Nu ska ett av bolagen, som gått i konkurs, betala närmare tio miljoner till den hårt drabbade föreningen.Detta enligt en så kallad tredskodom på fredagen i Malmö tingsrätt.

Skånskan - 15 timmar sedan

En grön weekend i Berlin

Resor Veganska donuts, vegetariska Michelinrestauranger och sallad odlad mitt i staden – det stora köttfria utbudet har gjort Berlin till Europas vegohuvudstad.
Att äta vegetariskt är i dag ett naturligt alternativ även för den som gillar kött. Från att bara var ett tillbehör har vegomaten blivit ett självklart huvudmål på flera av världens krogar.

Skånskan - 19 timmar sedan

Snart 31 200 Kävlingebor

Kävlinge I mitten på augusti väntas SCB:s befolkningsstatistik. Men redan nu har Kävlinge klart för sig hur det såg ut vid halvårsskifet. Vilken dag som helst passerar man 31 200 invånare.

Skånskan - Igår: 18:45

Hittade knark och vapen

MALMÖ En 31-årig man och 23-årig kvinna står åtalade vid Malmö tingsrätt för grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.
Brotten har inträffat på olika platser i bland annat Malmö, Arlöv och Bunkeflostrand.Vid en husrannsakan i en bostad som mannen och kvinnan disponerade hittade polisen 785 gram amfetamin och 134 gram cannabis.

Skånskan - Igår: 18:00

Ny ägare till fastigheten på Västergatan 24 i Sjöbo

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt husen på Västergatan 24 i Sjöbo av Sjöbo-Hörby Advokatbyrå J:Son Anderberg AB. Ny ägare är X-On Fastighet i Skåne Aktiebolag. Priset blev 3 200 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juni 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.