Skånskan > Opinion

Thursday, 15 November, 03:26

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

Andersson: Jättepositiv satsning för EslövESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson (S) gläder sig över att Kavli väljer att fortsätta satsa i Eslöv.
Kommunen har inlett en process för att släppa till mer mark åt Kavli bakom den nya lagerbyggnaden.– Jag tycker det här är jättepositivt. Vi tycker det är positivt att Kavli satsar här i Eslöv, säger kommunalrådet Johan Andersson (S). Han berättar att man från kommunens håll redan är igång med att ta fram ett optionsavtal, så att Kavli ska kunna utöka med mark bakom den nyinköpta lagerbyggnaden på Södra Vägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, ESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson, Kavli, Johan Andersson, Södra Vägen, Andersson, Vasagatan, Kavlis

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, Jättepositiv, satsningför , Eslöv
Skånskan - 06 maj 16 kl. 20:38

Slaget om Europa inleds i Eslöv

BORDTENNIS I dag smäller det i Eslövshallen. Tidernas största idrottsevenemang i den mellanskånska staden står på schemat.Eslövs AI dukar upp till fest när de tar emot franska stjärnlaget Pontoise i den första av två Champions League-finaler i bordtennis.

Skånskan - 20 mar 16 kl. 14:00

Billigare skötsel av fastigheter i Eslövs kommun

Eslöv ESLÖV
Eslövs kommun ska se om det går att sköta fastighets- och lokalförvaltningen effektivare och därmed billigare.
Kommunstyrelsen har beställt en utredning som ska vara klar i augusti.
Kommundirektör Eva Hallberg leder uppdraget, som aviserades redan vid arbetet med årets budget.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 21:51

Överlägsen seger för Eslövs AI

BORDTENNIS Eslövs AI visade återigen klass då toppkonkurrenten Söderhamns UIF besegrades med hela 4-1 på tisdagskvällen.– En riktigt bra prestation, myste tränare Peter ”Pidde” Andersson efter drabbningen hemma i Blomsterbergshallen.
– Söderhamn är också ett starkt lag.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 13 kl. 18:55

Stjärna klar för Eslöv

Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Kristianstadsbladet - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Trelleborgs Allehanda - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Skatten i Eslöv föreslås höjas

Eslöv Den styrande politiska majoriteten i Eslöv föreslår en skattehöjning med 30 öre nästa år.
– Det är nödvändigt för att klara en bra vård och omsorg, klara kvalitetssatsningar i skolan och volymkompensera verksamheterna samtidigt som Eslöv fortsätter att växa, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S). Fler punkter i budgeten
Arbetena med stationsområdet i Marieholm fortsätter.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 12:00

Stor satsning ska få fler unga i arbete

ESLÖV Eslöv startar två nya så kallade välfärdsprojekt under året. Det stora är en satsning på att minska ungdomsarbetslösheten genom lokal samverkan.Där satsar kommunen 500 000 kronor i år och över en miljon nästa år.

Skånskan - 01 nov 18 kl. 10:22

Va-satsning för 700 milj

ESLÖV Eslöv har gått i borgen för 350 miljoner när VA Syd lånat till investeringar i vatten och avlopp i kommunen. VA Syd:s styrelse vill att Eslöv de närmaste tre åren går i borgen för ytterligare 345 miljoner för fortsatta satsningar. Om politikerna i Eslöv säger ja blir skulden för detta nästan 700 miljoner kr.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

H65 nära tappa jätteledning

HANDBOLL Efter 20 minuters spel hade H65 Höör hängt av gästande Kungälv med tio bollar, och såg ut att gå mot en storseger. Men gästerna åt sig nästan ikapp.Till slut blev det ändå en knapp hemmaseger i sporthallen i Höör med 26–24 (18–13).

Skånskan - 8 timmar sedan

De tar över efter Coop på Burlöv center

Coop på Burlöv center skulle egentligen ha stängt redan i juni men så blev det inte. Och nu står det klart att det blir Ica som tar över i lokalerna.I februari i år kom nyheten om att Coop Forum-butiken skulle stänga på grund av dålig lönsamhet i samband med att hyreskontraktet löpte ut den sista juni.

Skånskan - 8 timmar sedan

Man knivhuggen – två gripna

Kristianstad En man i 30-årsåldern knivhöggs i Kristianstad på onsdagseftermiddagen.
Polisen rubricerar ärendet som mordförsök.Larmet om händelsen kom in 16.

Skånskan - 8 timmar sedan

Trafikhinder på Fäladsvägen

Löddeköpinge På måndag inledes ett vägarbete på Fäladsvägen där kommunen manar trafikanter att visa hänsyn till de som jobbar med vägarbetet, som görs för att vägen ska bli säkrare.
Under tre veckor ska ett farthinder byggas på Fäladsvägen, där farterna ofta är högre än de tillåtna..

Skånskan - 8 timmar sedan

”Avskedandet beror på en felrekrytering”

SKANÖR-FALSTERBO Nu svarar kyrkorådets ordförande Lars Lindmark på kritiken mot församlingen och pekar på att orsaken till avskedandet av kyrkoherden är en felrekrytering.– Vår grundinställning är att det har gjorts en felrekrytering och att vi har grund för beslutet om avskedande. För övrigt kan jag inte kommentera de pågående förhandlingarna mellan arbetsgivarorganisationen och akademikerförbundet av samma grund som för kyrkoherden och hans ombud, skriver kyrkorådets ordförande Lars Lindmark i Vår kyrka i ett mejl till Skånskan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Aktivitetsparken får godkänt

SJÖBO På lördag ska den invigas, Sjöbos nya aktivitetspark.
På onsdagseftermiddagen fick några av de som hjälpt till att utforma de olika delarna testa dem för första gången.Tim Lindahl, 14 fick för första gången testa sin bräda fullt ut i parkens skejtdelar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Slog personalen för kycklinglåren

MALMÖ Den 28-årige mannen ilsknade till när det blev fel på beställningen på McDonalds. Han gav sig på en anställd med knytnävarna och uttalade även allvarliga hot.28-åringen sitter nu anhållen för misshandel och olaga hot.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kort körning var vårdslös

MALMÖ En 45-årig man misstänks för vårdslöshet i trafik efter en ovanligt kort bilkörning på tisdagsförmiddagen.
Mannen hade hyrt en bil på Circle K vid Midhem och skulle direkt efter det köpa något att äta på närliggande McDonalds.
Det ville sig inte bättre än att bilen körde in i ett tak på restaurangens drive in-del, vilket både ledde till skador på taket och bilen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Entreprenör från Staffanstorp prisad

STAFFANSTORP Christian Jansson, grundaren av Godsinlösen Nordic AB i Staffanstorp, blev årets manliga stjärnskott i tävlingen Entrepreneur of the Year Sydsverige.Finalen hölls på måndagskvällen på Malmö Opera med ett hundratal näringslivsprofiler närvarande.
Under sina 25 år som entreprenör har Christian Jansson startat flera företag i olika branscher.

Skånskan - 12 timmar sedan

Makt till varje pris

Som förväntat blir inte Ulf Kristersson statsminister i en M+KD-regering med stöd av SD. Han var sannolikt väl medveten om att det inte skulle gå vägen. Det är historiskt: det är första gången sedan enkammarriksdagen som talmannens förslag faller.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.