Skånskan > Opinion

Monday, 18 February, 09:47

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

Andersson: Jättepositiv satsning för EslövESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson (S) gläder sig över att Kavli väljer att fortsätta satsa i Eslöv.
Kommunen har inlett en process för att släppa till mer mark åt Kavli bakom den nya lagerbyggnaden.– Jag tycker det här är jättepositivt. Vi tycker det är positivt att Kavli satsar här i Eslöv, säger kommunalrådet Johan Andersson (S). Han berättar att man från kommunens håll redan är igång med att ta fram ett optionsavtal, så att Kavli ska kunna utöka med mark bakom den nyinköpta lagerbyggnaden på Södra Vägen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, ESLÖV Kommunalrådet Johan Andersson, Kavli, Johan Andersson, Södra Vägen, Andersson, Vasagatan, Kavlis

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, Jättepositiv, satsningför , Eslöv
Skånskan - 06 maj 16 kl. 20:38

Slaget om Europa inleds i Eslöv

BORDTENNIS I dag smäller det i Eslövshallen. Tidernas största idrottsevenemang i den mellanskånska staden står på schemat.Eslövs AI dukar upp till fest när de tar emot franska stjärnlaget Pontoise i den första av två Champions League-finaler i bordtennis.

Skånskan - 04 feb 19 kl. 15:19

Stjärnglans i Eslövs AI

BORDTENNIS Xu Hui är tillbaka från Kina för att förstärka herrlaget.
Li Fen är klar för spel i damlaget.
– Gulden ska hem till Eslöv igen, deklarerar Mattias Andersson, tränare i Eslövs AI, bestämt.

Skånskan - 20 mar 16 kl. 14:00

Billigare skötsel av fastigheter i Eslövs kommun

Eslöv ESLÖV
Eslövs kommun ska se om det går att sköta fastighets- och lokalförvaltningen effektivare och därmed billigare.
Kommunstyrelsen har beställt en utredning som ska vara klar i augusti.
Kommundirektör Eva Hallberg leder uppdraget, som aviserades redan vid arbetet med årets budget.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 21:51

Överlägsen seger för Eslövs AI

BORDTENNIS Eslövs AI visade återigen klass då toppkonkurrenten Söderhamns UIF besegrades med hela 4-1 på tisdagskvällen.– En riktigt bra prestation, myste tränare Peter ”Pidde” Andersson efter drabbningen hemma i Blomsterbergshallen.
– Söderhamn är också ett starkt lag.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 13 kl. 18:55

Stjärna klar för Eslöv

Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Kristianstadsbladet - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Trelleborgs Allehanda - 29 dec 13 kl. 18:51

Stjärna klar för Eslöv


Han är rankad 29:a i världen och har spelat hem medaljer i OS, VM och EM. Nu ska dansken Michael Maze spela för bordtennisklubben Eslöv, skriver helahalsingland.se.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Skatten i Eslöv föreslås höjas

Eslöv Den styrande politiska majoriteten i Eslöv föreslår en skattehöjning med 30 öre nästa år.
– Det är nödvändigt för att klara en bra vård och omsorg, klara kvalitetssatsningar i skolan och volymkompensera verksamheterna samtidigt som Eslöv fortsätter att växa, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S). Fler punkter i budgeten
Arbetena med stationsområdet i Marieholm fortsätter.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 12:00

Stor satsning ska få fler unga i arbete

ESLÖV Eslöv startar två nya så kallade välfärdsprojekt under året. Det stora är en satsning på att minska ungdomsarbetslösheten genom lokal samverkan.Där satsar kommunen 500 000 kronor i år och över en miljon nästa år.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Boende evakuerades efter brand

Ystad Flera boende i ett flerfamiljshus i Ystad fick lämna sina lägenheter sedan en brand utbrutit i ett soprum. Enligt räddningstjänsten var soprummet beläget under lägenheterna och röken från branden spred sig uppåt i huset på Trädgårdsgatan.
Tre-fyra boende i huset fick lämna sina bostäder.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gatuprojekt kostar över 17 miljoner

ESLÖV En sträcka av Östergatan ska byggas om för att bland annat bli säkrare för alla elever som ska börja på det nybyggda gymnasiet.
Men satsningen blir dyrare än man trott.
Notan för att bygga om gatstumpen beräknas bli 17,5 miljoner kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hörbybo kräver att HD prövar hetsdom

HÖRBY Riksåklagaren Petra Lundh tycker inte att Högsta domstolen ska pröva ett fall där en 61-årig Hörbybo dömts för hets mot folkgrupp.
61-åringen ansågs i både Lunds tingsrätt och hovrätten ha skrivit inlägg i en Facebookgrupp som gav uttryck för missaktning av muslimer som grupp.Hörbybon nekade till att ha skrivit det aktuella inlägget, som gjordes i den offentliga Facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

Skånskan - 4 timmar sedan

Svalöv behåller fast grepp om sina invånare

SVALÖV Svalöv fortsätter att behålla sina inv Vid november månads utgång låg siffran på 1426 och det innebär bara fyra färre jämfört med tre månader tidigare.Varje ny invånare innebär en inkomst på 50 000 kronor för kommunen. Utvecklingen den omvända när folk flyttar ut.

Skånskan - 14 timmar sedan

Tom Kristensson vann JVM-rallyt

MOTOR Hörbysonen Tom Kristensson, tävlande för SMK Hörby, vann JVM- delen av svenska rallyt tillsammans med sin codriver Henrik Appelskog .– Helt fantastiskt, jag saknar ord och det tar nog lite tid innan jag fattar det, sa Tom vid intervjun på målrampen.
Lite oväntat kom Kristensson upp i ledningen på lördagen och fick sedan försvara sin position under söndagen.

Skånskan - 14 timmar sedan

H65 återtog serieledningen

HANDBOLL H65 Höör tog sin 18:e raka seger i SHE efter 31-17 (15-9) hemma mot Boden.Boden hängde med hyfsat i 20 minuter men sedan blev 10-9 till 17-9 och till slut kunde H65 Höör rinna undan med 14 bollars marginal – och återta serieledningen.
Målskyttet fördelades på 12 olika spelare och Jannike Wiberg valdes till matchens lirare med 51-procents räddningsstatistik.

Skånskan - 14 timmar sedan

Mamma fick ta smällen

ESLÖV En kvinna i Eslövs kommun har ansökt om socialbidrag – men inte åt sig själv utan för att kunna betala sin mamma.
Kvinnan låg inlagd på sjukhus och under tiden tog hennes mamma hand om kostnader för flytt, magasinering, medicinering och läkarvård.
När kvinnan tillfrisknat sökte hon ekonomiskt bistånd hos socialtjänsten för att kunna betala tillbaka till mamman.

Skånskan - 14 timmar sedan

Sökte två jobb i månaden

ESLÖV En arbetslös 20-årig kvinna har fått avslag på sin ansökan om socialbidrag. Anledningen är att hon redovisat att hon bara sökte sex jobb på tre månader. Därmed bedömer socialtjänsten att hon inte har varit aktivt arbetssökande, vilket är ett krav för att få pengar.

Skånskan - Igår: 21:38

Jojk och popschlager i final

Mello Det var veterantätt bland dem som gick vidare från Melodifestivalens deltävling i Leksand,
Det var två Melloveteraner som gick direkt till final. Jon-Henrik Fjällgren, som ställde upp med bidraget Norrsken, deltog för tredje gången och precis som de båda andra gick han direkt till final med sin jojk. Finallist nummer 2, Lina Hedlund, har varit med både som soloartist, tillsammans med sin syster Hanna Hedlund och dessutom två gånger som medlem av Alcazar.

Skånskan - Igår: 20:00

Stängsel och övergång ska minska viltolyckorna

SVEDALA Arbetet med att sätta upp viltstängsel längs 108:an är i slutfasen, ekodukten i Börringe över E65 invigs i april och nu väntar försöksprojektet med sensorer som varnar för vilt.
Men fortfarande är runt 300 vilda djur årligen involverade i trafikolyckor enbart i Svedala kommun.De senaste fem åren har strax under 300 rådjur, hjortar, vildsvin och några älgar korsat vägar i Svedala kommun och orsakat trafikolyckor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.