Skånskan > Opinion

Monday, 23 July, 15:28

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

16-åringen Herman – en välanlitad DJHöör DJ Herman spelar på bröllop, fester, sköter ljud och ljus under handbollsmatcher och har redan fått in bokningar för nästa år. Nu tilldelas han Lions ungdomsstipendium.DJ Herman, eller Herman Axelsson som han egentligen heter, är 16 år och bor med sin familj i centrala Höör. Han gick just ut nionde klass på Sätoftaskolan – men är inte säker på om han ska börja gymnasiet till hösten eller inte.
– Jag vill egentligen inte gå i skolan mer – men samtidigt är det många som tipsat om att plugga ljud och ljus på universitetet, och då behöver jag ju ha gått gymnasiet, säger han.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Herman, DJ, DJ Herman, Lions, Herman Axelsson, Höör, Sätoftaskolan, DJs, Skåne, Axelsson, USB, Bosjökloster, Partille, Grand, Lund

Dela artikeln

219 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 16-åringen, Hermanen , välanlitadDJ

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Vill ha tips om mordbrand

MALMÖ Polisen hade på måndagen ännu inte gripit någon misstänkt för att ha anlagt branden i ett sexvåningshus på Friisgatan natten till lördagen.
Nu vädjar man om tips från allmänheten.
– Även om det var på natten vet vi att det rörde sig många personer i området vid den aktuella tidpunkten.

Skånskan - 1 timme sedan

MSB: Följ eldningsförbuden

nyheter Brandrisken når extrema nivåer och därför går Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ut med uppmaningen om att följa eldningsförbudet.Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, gick under måndagen ut med ett myndighetsmeddelande för att uppmana allmänheten att följa eldningsförbuden. ”Ta ansvar gällande rådande eldningsförbud”, skriver myndigheten på sin hemsida.

Skånskan - 1 timme sedan

Företag bjuds in till motorträff

Vollsjö I kväll klockan 18 vid Nyvång är det dags för ”Macka Träffen” i Vollsjö igen.
Denna gång med besök av flera företag.Träffen har ägt rum varje måndagskväll sedan starten den 14 maj i år.

Skånskan - 1 timme sedan

Blev hotfull efter djurförbud

Hörby När djurägaren belades med djurförbud gick han till vildsint angrepp mot myndigheterna.
– Ni kommer att behöva livvakter resten av era liv, skrev han i ett brev.Det var i maj 2015 som länsstyrelsen beslutade om ett djurförbud mot mannen.

Skånskan - 1 timme sedan

Skånes politiska landskap

”I Bjuv styr en blandad majoritet meld socialdemokraterna, som fick hela 43,56 procent 2014, och centarpartiet, liberalerna samt kristdemokraterna.” ”I Bromölla styr socialdemokraterna i minoritet. Det fick 31,98 procent av rösterna 2014.

Skånskan - 2 timmar sedan

100-åring föll från brits – skadades svårt

100-åringen sökte vård för en handledsfraktur, lämnades ensam och föll från britsen. I fallet ådrog sig patienten en ansiktsfraktur och en hjärnblödning– Skånes Universitetssjukhus i Lund lex Maria-anmäls.Det var i förra veckan som en patient i 100-årsåldern uppsökte vård på Skånes Universitetssjukhus i Lund för en handledsfraktur.

Skånskan - 6 timmar sedan

Enorma mängder jättebjörnlokor

Örtofta Jättebjörnlokorna breder ut sig i Örtofta. I växten finns ett ämne som är irriterande för huden. Men kommunen kan inte bekämpa plantan på annans mark.

Skånskan - 8 timmar sedan

Inbrott på Ringsjövägen

Höör Ett företag på Ringsjövägen i Höör utsattes för ett inbrott under natten till måndagen.När tre obehöriga personer syntes på en bild från en övervakningskamera larmades polisen till ett företag på Ringsjövägen i Höör. Polisen konstaterade snabbt att ett stängsel klippts upp och att företaget blivit utsatt för ett inbrott.

Skånskan - 18 timmar sedan

AIK och Hills bäst i Sverige

GOLF AIK Golfklubb och Hills Golfklubb.
Där har ni 2018 års mästare vid lag-SM i golf som avgjordes på Barsebäck GCC under lördagen.På herrsidan blev det något av matchspel mellan regerande mästarna Vasatorps GK och AIK GK.

Skånskan - 18 timmar sedan

Madaras tog första ITF-titeln

TENNIS Fair Plays Dragos Madaras spelade fantastisk tennis i Estland och vann 15 000-dollarsturneringen Merko Estonian Open i Pärnu.Lördagens final mot sjätteseedade ryssen Markos Kalovelonis var över på en dryg timme.
Malmöspelaren vann i raka set, 6-2, 6-3, och tog första ITF-singeltiteln i karriären.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.