Skånskan > Opinion

Thursday, 20 September, 22:28

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

16-åringen Herman – en välanlitad DJHöör DJ Herman spelar på bröllop, fester, sköter ljud och ljus under handbollsmatcher och har redan fått in bokningar för nästa år. Nu tilldelas han Lions ungdomsstipendium.DJ Herman, eller Herman Axelsson som han egentligen heter, är 16 år och bor med sin familj i centrala Höör. Han gick just ut nionde klass på Sätoftaskolan – men är inte säker på om han ska börja gymnasiet till hösten eller inte.
– Jag vill egentligen inte gå i skolan mer – men samtidigt är det många som tipsat om att plugga ljud och ljus på universitetet, och då behöver jag ju ha gått gymnasiet, säger han.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Herman, DJ, DJ Herman, Lions, Herman Axelsson, Höör, Sätoftaskolan, DJs, Skåne, Axelsson, USB, Bosjökloster, Partille, Grand, Lund

Dela artikeln

219 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 16-åringen, Hermanen , välanlitadDJ

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Polisen varnar mopedägare

Dösjebro I tisdags stals en moped från järnvägsstationen i Dösjebro. Det är den fjärde mopedstölden på kort tid i kommunen. Nu går polisen ut och varnar mopedägare från att parkera sina fordon på obevakade platser.

Skånskan - 3 timmar sedan

Han ska utveckla badet och få Sjöboborna i trim

SJÖBO Kommunens annons lät spännande – och ännu mer spännande blev det när han fick se Sjöbos simanläggning.
En fantastisk anläggning tycker kommunens nya badchef, Håkan Andersson.Han var en av 24 sökande till jobbet med den något krångliga titeln ”Enhetschef med fokus på drift och utveckling av anläggning.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tre döda vid masskjutning i USA

Utrikes Tre personer har dött efter en masskjutning i Aberdeen i USA.
Ytterligare två personer har skottskadats. En kvinnan misstänkt för skjutningen och vårdas nu på sjukhus, uppger amerikanska medier.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya ägare till hus i Blentarp

Blentarp 2 250 000 kronor fick Therese Lindvall, 34, och Ernest Nozic, 46, från Södra Sandby, ge för huset på Vångagatan 4 i Blentarp. Huset är byggt 1973 och har en boyta på 135 kvadratmeter samt en tomt som är 4 468 kvadratmeter stor. Köpet från säljaren Ulla Britt-Marie Holmgren blev klart i augusti 2018.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya ägaren ärver huset på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv

Eslöv Anneli Friede, 60 år, ärver fastigheten på Fågelsångsvägen 13 i Eslöv efter Peder Ivar Jogstad. Ägarbytet blev klart i augusti 2018. Huset är byggt 1979 och har en boyta på 165 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Röstånga

Röstånga Annika och Mattias Billqvist, 40 och 45 år, har tagit över fastigheten på Röstångamölla 645 i Röstånga från Ann Britt-Marie Idstein och Pia Gunilla Jönsson. Ägarbytet blev klart i september 2018 och köpesumman blev 1 200 000 kronor. Husets byggår är 1910 och det har en boyta på 54 kvadratmeter.

Skånskan - 4 timmar sedan

67 kvadratmeter stort hus i Höör sålt till ny ägare

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Örnakärr 3 i Höör av Thomas Creutz. Ny ägare är Matti Saastamoinen, 71 år, från Näsum. Priset blev 475 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018.

Skånskan - 6 timmar sedan

Trängde sig in i hus och misshandlade kvinna

Sjöbo En kvinna i 45-årsåldern hotade och misshandlade sin exmans nya flickvän.
Nu döms hon till villkorlig dom och dagsböter på knappt 8 500 kronor vid Ystad tingsrätt.Det var i augusti fjor som kvinnan trängde sig in i exmannens bostad på en ort utanför Sjöbo.

Skånskan - 8 timmar sedan

23-åring åtalas för två krogvåldtäkter

MALMÖ En 23-årig man åtalas för två krogvåldtäkter. I juli 2017 greps mannen efter en våldtäkt på Kulturbolaget, men släpptes på eftermiddagen dagen därpå.
Den 1 maj i år anhölls mannen på nytt, denna gång för en våldtäkt på Moriska paviljongen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Veterantraktorer kör för välgörenhet

Sjöbo På lördag ordnar Roland Persson från Eggelstad återigen cruising för veterantraktorer i syfte att samla in pengar till cancerforskning.Det blir fjärde året som han ordnar en cruising för veterantraktorer där pengar samlas in till välgörenhet. Alla som startar betalar 50 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.