Expressen > Nöje

Saturday, 16 February, 22:19

Liknande nyheter

Taggar: Modern-family, stjärnanvisar upp sina , ärr
Västerbottens Folkblad - 20 sep 12 kl. 15:13

?Modern family?-stjärna förlovad

?Modern family?-stjärnan Jesse Tyler Ferguson har förlovat sig.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan


Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family".Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

Västerbottens Folkblad - 21 feb 14 kl. 04:52

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien ”Modern family”. Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan


Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family".Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

SvD - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien ”Modern family”..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 14 kl. 04:53

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family". Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

NT - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family"..

GöteborgsPosten - 24 sep 14 kl. 10:04

Modern Family-stjärna misshandlad av sin pojkvän

Modern Family-stjärnan Sarah Hyland anklagar sin expojkvän för misshandel och mordhot i flera år. Nu har hon fått beviljat besöksförbud..

Expressen - 24 nov 15 kl. 13:22

Stjärnan från "Modern family": Jag är gay

"Modern family"-stjärnan Reid Ewing kommer ut som homosexuell. På Twitter fick skådespelaren frågan: "Kom du just ut?" – och svarade rappt.

Posh24 - 11 jul 12 kl. 08:09

Sofia Vergara är redo att starta sin egen 'Modern Family'. Hon är förlovad!

Stort grattis till Modern Family-stjärnan Sofia Vergara - hon är förlovad! Sen sexiga latinoskönheten förlovade sig på sin 40-årsdag. Det var hennes pojkvän sedan länge, Nick Loeb, som tog med henne till Mexiko för att fira hennes födelsedag med både familj och vänner.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Jon Henrik måste söka vård – kampen i SVT-sändningen som tittarna inte fick se

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i Melodifestivalens tredje deltävling.Artisten är direkt i final – men nu avslöjar han sin hemliga hälsokamp som tvingat honom att söka vård.– Det piper i vänstra örat, säger Jon Henrik Fjällgren till Expressen..

Expressen - 1 timme sedan

Melodifestivalen 2019: De går vidare från tredje delfinalen

Jon Henrik Fjällgren vann svenska folkets hjärtan och gick direkt vidare till final i årets Melodifestival.– Jag älskar er, säger en rörd Jon Henrik Fjällgren till fansen från scenen..

Expressen - 1 timme sedan

Jon Henriks comeback med jojk och pyroteknik

Jon Henrik Fjällgren har slutat tvåa och trea. I år siktar han på förstaplatsen i Melodifestivalen.Tittarfavoriten ställer upp med låten ”Norrsken”, som enligt Expressens expert har det mesta.

Expressen - 1 timme sedan

TV4-stjärnans angrepp mot Jon Henrik Fjällgren

LEKSAND Jon Henrik Fjällgren ligger själv bakom sitt bidrag i Melodifestivalen, som han skapat i samarbete med låtskrivare som Fredrik Kempe.”Norrsken” anklagas för att vara ett plagiat, men artisten hävdar att han aldrig ens har hört låtarna den jämförs med – flera inom musikbranschen hävdar att påståendet inte är trovärdigt.– Jag misstänker att upphovsmännen känner till Avicii och Axwell & Ingrossos hits, Fredrik Kempe brukar ha koll, säger Nikki Amini..

Expressen - 1 timme sedan

Martin Stenmarcks starka budskap i Melodifestivalen

2005 kom han på en neslig 19:e plats i Eurovision. Under lördagen var Martin Stenmarck tillbaka på Melodifestival-scenen med låten ”Låt skiten brinna”. Budskapet: Hur man kan ta sig upp ur ett nattsvart mörker.

Expressen - 2 timmar sedan

Dolly Style i tårar – inför uppträdandet i Melodifestivalen

Popgruppen Dolly Style tävlar i årets Melodifestival med bidraget ”Habibi”.Låten introduceras med en känslosam presentationsvideo – där medlemmen Molly brister ut i gråt.– Det här är för alla som känner sig utanför och behöver extra glädje, säger hon i videon..

Expressen - 2 timmar sedan

Lina Hedlunds familjefajt mot Martin Stenmarck

LEKSAND Det blir familjefajt i Melodifestivalens tredje delfial när Martin Stenmarck duellerar mot sin svägerska Lina Hedlund.Hanna Hedlund kommer dock inte själv vara på plats för att se sin syster och make tävla mot varandra på lördag.– Det är en absurd situation för henne, säger Lina Hedlund..

Expressen - 2 timmar sedan

Melodifestivalen 2019 deltävling 3 Leksand

Expressen är på plats i Malmö där den andra deltävlingen av Melodifestivalen går av stapeln. .

Expressen - 2 timmar sedan

Rebecka Karlssons tårar – berättar om mobbingen

LEKSAND Rebecka Karlsson gör debut i Melodifestivalen med en personlig låt där hon sjunger om vikten att stå upp för sig själv.Artisten ser sin låt som en revansch mot de som mobbat henne, och brister ut i gråt när hon berättar om uppväxten.– Jag mådde illa varje gång jag satte mig på bussen till skolan, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Därför hoppar alla medlemmar av Dolly Style

På fem år har fem medlemmar i Dolly Style slutat.Det är många avhopp, särskilt för en trio.Här är allt du vill veta om Dolly Style – som tävlar i Melodifestivalen 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.