Expressen > Nöje

Thursday, 15 November, 02:43

Expressen - 13 jul 18 kl. 13:58

Modern-family stjärnan visar upp sina ärrModern-family stjärnan Sarah Hyland visar upp operationsärren på Instagram. Under 2012 genomgick hon en svår njurtransplantation – efter att hennes pappa donerat organet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sarah Hyland, Instagram

Dela artikeln

118 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Modern-family, stjärnanvisar upp sina , ärr
Västerbottens Folkblad - 20 sep 12 kl. 15:13

?Modern family?-stjärna förlovad

?Modern family?-stjärnan Jesse Tyler Ferguson har förlovat sig.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan


Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family".Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

Västerbottens Folkblad - 21 feb 14 kl. 04:52

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien ”Modern family”. Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan


Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family".Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

SvD - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien ”Modern family”..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 14 kl. 04:53

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family". Den amerikanska skådespelerskan skrev autografer vid ett cocktailparty när mannen antastade henne. Hon lämnade tillställningen gråtande och bad på Twitter om ursäkt till de fans som väntade förgäves.

NT - 21 feb 14 kl. 04:50

Tafsade på Modern family-stjärnan

Polisen i Australien har gripit en man som anklagas för att ha tafsat på Sarah Hyland, stjärna i tv-serien "Modern family"..

GöteborgsPosten - 24 sep 14 kl. 10:04

Modern Family-stjärna misshandlad av sin pojkvän

Modern Family-stjärnan Sarah Hyland anklagar sin expojkvän för misshandel och mordhot i flera år. Nu har hon fått beviljat besöksförbud..

Expressen - 24 nov 15 kl. 13:22

Stjärnan från "Modern family": Jag är gay

"Modern family"-stjärnan Reid Ewing kommer ut som homosexuell. På Twitter fick skådespelaren frågan: "Kom du just ut?" – och svarade rappt.

Posh24 - 11 jul 12 kl. 08:09

Sofia Vergara är redo att starta sin egen 'Modern Family'. Hon är förlovad!

Stort grattis till Modern Family-stjärnan Sofia Vergara - hon är förlovad! Sen sexiga latinoskönheten förlovade sig på sin 40-årsdag. Det var hennes pojkvän sedan länge, Nick Loeb, som tog med henne till Mexiko för att fira hennes födelsedag med både familj och vänner.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Jihdes tårar med Molly i sändning: ”Har svårt för de här sakerna”

Under ”Diabetesgalan” på TV3 sjöng Tomas Andersson Wij för de liv sjukdomen har skördat – och rörde programledarna Peter Jihde och Molly Sandén till tårar.Peter Jihde avslöjar att han hade planer på ännu ett effektfullt nummer: att själv överdosera insulin i direktsändning – men förslaget stoppades av produktionen.– Jag har respekt för alla som gör den här galan tillsammans.

Expressen - 5 timmar sedan

Komikern Per Andersson skadad under tv-inspelning

Det gick vilt till när Grotesco-medlemmen Per Andersson gästade Kanal 5:s ”Breaking news”.Iförd tvångströja kastade sig komikern över ett dukat middagsbord i sändningen – och bröt revbenen.Det upptäcktes efter att han åkt in till sjukhuset på grund av hjärtsmärtor..

Expressen - 5 timmar sedan

Vilda svartsjukan bakom kulisserna på bonde-Simons gård: ”Ville inte veta”

”Bonde söker fru”-Simon Ohlsson dejtar tre brevskrivare och när han går i väg med en av dem smyger sig svartsjukan på hos de andra.Nu berättar Frida Eriksson om de häftiga känslostormarna som utspelade sig på gården under tv-inspelningarna.– Alla har känslor för Simon.

Expressen - 6 timmar sedan

Molly Sandéns rasande efter Zytomierskas och Hammars ord

Inför den direktsända Diabetsgalan på TV3 berättar Molly Sandén att hon tagit illa vid sig av kända människors uttalanden om diabetes, en sjukdom hon själv har.Artisten uttrycker ilska över det Katrin Zytomierska och Filip Hammar har sagt.– Jag blev jättearg.

Expressen - 8 timmar sedan

Brevskrivarens hemliga karriär som inte syns i tv – lämnade inspelningen

Mjölkbonden Susanna Karlsson söker kärleken i ”Bonde söker fru” och en av favoriterna är Hannes Haraldsson.Haraldsson tvingades ta en paus mitt under inspelningarna men vad som inte framgår i programmet är varför – att han frontar raggarbandet Pökerz.– Vi pratade jättemycket om det, men inget av det är med i programmet.

Expressen - 9 timmar sedan

Hollywoodstjärnornas bråk inför alla: ”Varit förkrossad”

Skådespalaren Vanessa Marcil riktar skarp kritik på Instagram mot sitt ex Brian Austin Green och hans fru Megan Fox.Enligt Vanessa Marcil så har exet och hans nya hustru för fem år sedan valt att stänga ute Greens son Kassius ur deras liv.”Kass har aldrig träffat sin yngsta bror och har inte tillåtelse att veta var hans biologiska far, styvmor och tre yngre bröder bor”, skriver hon på Instagram.

Expressen - 9 timmar sedan

SR:s förklaring – efter felen i ”Melodikrysset”

Två veckor i rad har felaktigheter i Sveriges radios ”Melodikrysset” retat upp lyssnarna – nu kommer förklaringen:Det är en bugg i datasystemet som har orsakat problemet.– Det är ett ganska komplicerat system och det visade sig att det flyttat siffror ett hack av sig självt, säger SR:s underhållningschef Daniel af Klintberg till Aftonbladet..

Expressen - 9 timmar sedan

Rolf Lassgård är tillbaka i Jägarna – men i en helt ny roll

Rolf Lassgård är tillbaka i "Jägarna". Nu är han inte längre polis. Han har slutat av okända anledningar.

Expressen - 12 timmar sedan

Beskedet: Robyn åker ut på världsturné 2019

Robyn är tillbaka – åtta år efter "Body talk" släppte hon i oktober skivan "Honey".Dessutom blir det turné i vår avslöjar artisten nu på sociala medier. Under turnén blir det minst två spelningar i Sverige – i Malmö och Göteborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.