YLE > Finland

Friday, 21 September, 10:16

Liknande nyheter

Taggar: Utnyttjade, barn, sexuellti , hemmet, dömdestill , långt, fängelsestraff
YLE - 15 mar 16 kl. 15:50

25-åring utnyttjade barn sexuellt på internet

Allt oftare gömmer sig de "fula gubbarna" i den virtuella världen. Helsingforspolisen har utrett ett fall där en 25-åring utnyttjat barn sexuellt på internet, det finns åtminstone 32 offer. En 25-årig man har utnyttjat barn sexuellt på internet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny rapport: FN-soldater utnyttjade barn sexuellt

Enligt rapporten ska flera franska soldater i fredsbevarande styrkor ha sexuellt utnyttjat barn i Centralafrikanska republiken. En del av de drabbade barnen var hemlösa och det yngsta var bara nio år gammalt rapporterar The Guardian. I rapporten vittnar barnen om hur de utnyttjats sexuellt som betalning för mat och pengar, och de pekar ut flera misstänkta soldater.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 14 kl. 15:31

Utnyttjade barn sexuellt – får skyddstillsyn

Den 19-årige mannen döms för sexuellt utnyttjande av barn, två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering samt barnpornografibrott. Han döms till samhällstjänst i 100 timmar och skyddstillsyn. Hade tingsrätten valt ett fängelsestraff skulle detta blivit fyra månader.

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Nerikes Allehanda - 11 nov 14 kl. 12:58

19-åring döms - utnyttjade barn sexuellt

Pojken höll fast flickans armar och tvingade henne till samlag vid fyra tillfällen. Nu döms han för sexuellt utnyttjande av barn..

Corren - 29 sep 17 kl. 12:30

Utnyttjade barn sexuellt i Motala

En 18-årig man i Motala åtalas för sexuellt utnyttjande av barn..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 13:48

Utnyttjade barn sexuellt

VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. Enligt åtalet har mannen, 34 år gammal, via webbkamera fått flickor som ?

Västerbottens Folkblad - 07 dec 11 kl. 11:28

Utnyttjade barn sexuellt

Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Nu döms mannen bosatt i en av Umeås kranskommuner till skyddstillsyn, för utnyttjande av barn för sexuell posering, försök till ?

Magazin24 - 22 sep 17 kl. 17:03

Köpingsbo utnyttjade barn sexuellt – nu döms han till fängelse

Sex barn utsatta för övergrepp som började 2014..

Expressen - 10 nov 17 kl. 16:33

Dansk präst utnyttjade barn sexuellt i hemmet

Hemma hos den danska prästen slappnade man av, drack alkohol och rökte hasch.Samtidigt var det underförstått att ungdomarna skulle sova i samma säng som prästen.Nu har han dömts för flera fall av sexuella övergrepp – han använde sig av vispgrädde och Nutella.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Missnöje med färdtjänst i Raseborg: "Förr var chauffören förtrogen vän - nu vet man inte ens om bilen dyker upp"

DUV i Västnyland, Västnylands MS-klubb och Västra Nylands Reumaförening har vänt sig med ett brev till staden där de efterlyser förbättringar gällande hur färdtjänsten ordnas..

YLE - 4 timmar sedan

Misstankar om arbetsplatsmobbning utreds vid polisen i sydvästra Finland – flera myndigheter är inkopplade

En högt uppsatt polischef kopplas ihop med misstankarna om mobbning. Både Regionförvaltningsverket och åklagarämbetet utreder ärendet..

YLE - 5 timmar sedan

"Det verkar vara skrämmande få män som uppfattar hur utbrett problemet är" – Snart ett år sedan #metoo

I oktober i fjol började hashtaggen #metoo spridas över världen. Det är nu nästan ett är sedan dess, vartåt bär det? Bland sexologer har trakasserier diskuterats mycket redan långt innan #metoo..

YLE - 5 timmar sedan

Helena Auvinen kan nu använda solenergi dygnet runt – är en av få som har skaffat ett stort laddningsbart batteri

Solpaneler har blivit mycket effektivare under senare år. På sistone har en del finländare också köpt ett kraftfullt batteri till sina solpaneler..

YLE - 5 timmar sedan

Snart kanske också Finland börjar hålla koll på lobbyisterna – ”Kretsarna är så små att det alltid finns risk för vänskapskorruption”

En rapport om hur lobbningsregister används i olika länder överlämnas i dag till kommun- och reformminister Anu Vehviläinen. Journalisten Linus Lång tror att ett lobbningsregister skulle vara till nytta också i Finland - och ett så konkret register som möjligt..

YLE - 14 timmar sedan

Elarbeten i Böle ämbetscentral låg bakom onsdagens totalstopp i tågtrafiken

På tisdag och onsdag inträffade allvarliga störningar i huvudstadsregionens tågtrafik med avbrott och förseningar som följd. Problemen var omöjliga att komma runt säger Trafikverket..

YLE - 17 timmar sedan

Kennelklubben och Helsingfors universitet samarbetar för sundare hundavel - forskarna får tillgång till uppgifter om över 2 miljoner hundar

Finska Kennelklubben och Helsingfors universitet har slutit ett avtal för att göra hundaveln sundare. Kennelklubben har omfattande material om hundars hälsa och universitetet har forskarna, konstaterar de två..

YLE - 17 timmar sedan

Överraskning på hotade rörfabriken i Lappvik: SSAB kallar tillbaka till förhandlingsbordet

Många trodde att stålkoncernen SSAB den här veckan skulle berätta att fabriken i Lappvik i Hangö läggs ned. Men i stället vill bolaget nu återuppta samarbetsförhandlingarna..

YLE - 19 timmar sedan

Ingen gränskränkning - statsrådet backar uppgift om att ryskt skolskepp skulle ha kränkt finska gränsen i Skärgårdshavet

Det var inget dramatiskt, bara oskyldig genomfart. Det meddelar statsrådet nu efter dagens misstankar om att ett ryskt skolfartyg skulle ha kränkt den finska gränsen tidigt i morse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.