YLE > Finland

Thursday, 15 November, 18:07

Liknande nyheter

Taggar: Utnyttjade, barn, sexuellti , hemmet, dömdestill , långt, fängelsestraff
YLE - 15 mar 16 kl. 15:50

25-åring utnyttjade barn sexuellt på internet

Allt oftare gömmer sig de "fula gubbarna" i den virtuella världen. Helsingforspolisen har utrett ett fall där en 25-åring utnyttjat barn sexuellt på internet, det finns åtminstone 32 offer. En 25-årig man har utnyttjat barn sexuellt på internet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny rapport: FN-soldater utnyttjade barn sexuellt

Enligt rapporten ska flera franska soldater i fredsbevarande styrkor ha sexuellt utnyttjat barn i Centralafrikanska republiken. En del av de drabbade barnen var hemlösa och det yngsta var bara nio år gammalt rapporterar The Guardian. I rapporten vittnar barnen om hur de utnyttjats sexuellt som betalning för mat och pengar, och de pekar ut flera misstänkta soldater.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 14 kl. 15:31

Utnyttjade barn sexuellt – får skyddstillsyn

Den 19-årige mannen döms för sexuellt utnyttjande av barn, två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering samt barnpornografibrott. Han döms till samhällstjänst i 100 timmar och skyddstillsyn. Hade tingsrätten valt ett fängelsestraff skulle detta blivit fyra månader.

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Nerikes Allehanda - 11 nov 14 kl. 12:58

19-åring döms - utnyttjade barn sexuellt

Pojken höll fast flickans armar och tvingade henne till samlag vid fyra tillfällen. Nu döms han för sexuellt utnyttjande av barn..

Corren - 29 sep 17 kl. 12:30

Utnyttjade barn sexuellt i Motala

En 18-årig man i Motala åtalas för sexuellt utnyttjande av barn..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 13:48

Utnyttjade barn sexuellt

VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. Enligt åtalet har mannen, 34 år gammal, via webbkamera fått flickor som ?

Västerbottens Folkblad - 07 dec 11 kl. 11:28

Utnyttjade barn sexuellt

Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Nu döms mannen bosatt i en av Umeås kranskommuner till skyddstillsyn, för utnyttjande av barn för sexuell posering, försök till ?

Magazin24 - 22 sep 17 kl. 17:03

Köpingsbo utnyttjade barn sexuellt – nu döms han till fängelse

Sex barn utsatta för övergrepp som började 2014..

Expressen - 10 nov 17 kl. 16:33

Dansk präst utnyttjade barn sexuellt i hemmet

Hemma hos den danska prästen slappnade man av, drack alkohol och rökte hasch.Samtidigt var det underförstått att ungdomarna skulle sova i samma säng som prästen.Nu har han dömts för flera fall av sexuella övergrepp – han använde sig av vispgrädde och Nutella.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Hankenlektorn som bor på hyra säger att amatörmässiga ägare är inte effektiva och efterlyser professionella aktörer

Hyresvärdarna borde kunna konkurrera om hyresgäster, det gör de inte i dag i Finland, säger lektor Henrik Palmén vid Hanken i Helsingfors. Landet skulle gagnas av att hyresboende och bostadsägande skulle vara tillgängligt på jämlika villkor..

YLE - 2 timmar sedan

Plats i nämnderna ska föra Helsingfors ungdomar närmare beslutsfattandet i staden

I Helsingfors pågår som bäst valet av medlemmar till Ungdomsrådet. Nytt för i år är att de unga ska få större möjligheter att påverka politiken: de ska få sitta med i nämnderna, i direktkontakt med beslutsfattarna..

YLE - 4 timmar sedan

Carnival Cruises nybygge blir det första LNG-drivna kryssningsfartyget i Nordamerika – Öppnar upp nya möjligheter för Åbovarvet att få nya beställningar

Meyer Turku inledde idag bygget av Carnival Cruise Lines nybygge som kan ta 5286 passagerare och innehåller många nya miljöinnovationer..

YLE - 6 timmar sedan

I sommar kan du tömma båtens septiktank vid Byxholmen i Ekenäs skärgård

En flytande sugtömningsanläggning för båtarnas septiktankar kommer att placeras vid Byxholmen i Ekenäs skärgård inför båtsäsongen 2019. Bakom initiativet står föreningen Håll Skärgården Ren..

YLE - 6 timmar sedan

Samtyckeslag går till riksdagen - 50 000 har skrivit under medborgarinitiativ

Lagarna om våldtäkt bör skrivas om efter vårens riksdagsval - det anser initiativtagarna bakom kampanjen Samtycke2018. Rörelsens medborgarinitiativ om saken har samlat tillräckligt många underskrifter..

YLE - 7 timmar sedan

Fartyg brinner i stor sjöräddningsövning i Skärgårdshavet

I dag ordnar Västra Finlands sjöbevakningssektion en sjöräddnings- och vinschningsövning tillsammans med Uttis jägarregemente..

YLE - 7 timmar sedan

Lärare om Mikaelskolans dåliga ekonomi: "Vi har anställt för mycket folk"

För att få allting att löpa smidigt har Mikaelskolan i Ekenäs anställt för mycket folk. Bland annat det ligger bakom den privata steinerskolans ekonomiska problem, säger ordföranden för kollegiet i skolan..

YLE - 13 timmar sedan

Mari från Haapajärvi körde 150 kilometer för att föda i Karleby – 300 fler bebisar kan födas i staden nästa år

Nästa år kan antalet förlossningar på centralsjukhuset i Karleby öka med flera hundra. Orsaken är att BB i Oulainen stänger och 300-400 mammor väntas välja Karleby i stället för Uleåborg..

YLE - 11 timmar sedan

Lokalt live: Hangö först i Finland med drive-in-tvätt för båtbottnar

Giftiga bottenfärger får ge vika för miljövänligare båtbottentvättar..

YLE - 12 timmar sedan

Morgonkollen: Hundratals flyktingar till Kalifornien, May ska försvara brexitavtalet inför brittiska parlamentet

Flera hundra karavanflyktingar har anlänt till USA:s sydgräns i Kalifornien, medan soldaterna som skulle stoppa dem finns i Texas. Storbritanniens premiärminister Theresa May ger parlamentet en redogörelse för det föreslagna brexitavtalet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.