YLE > Finland

Monday, 18 February, 09:42

Liknande nyheter

Taggar: Utnyttjade, barn, sexuellti , hemmet, dömdestill , långt, fängelsestraff
YLE - 15 mar 16 kl. 15:50

25-åring utnyttjade barn sexuellt på internet

Allt oftare gömmer sig de "fula gubbarna" i den virtuella världen. Helsingforspolisen har utrett ett fall där en 25-åring utnyttjat barn sexuellt på internet, det finns åtminstone 32 offer. En 25-årig man har utnyttjat barn sexuellt på internet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny rapport: FN-soldater utnyttjade barn sexuellt

Enligt rapporten ska flera franska soldater i fredsbevarande styrkor ha sexuellt utnyttjat barn i Centralafrikanska republiken. En del av de drabbade barnen var hemlösa och det yngsta var bara nio år gammalt rapporterar The Guardian. I rapporten vittnar barnen om hur de utnyttjats sexuellt som betalning för mat och pengar, och de pekar ut flera misstänkta soldater.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 14 kl. 15:31

Utnyttjade barn sexuellt – får skyddstillsyn

Den 19-årige mannen döms för sexuellt utnyttjande av barn, två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering samt barnpornografibrott. Han döms till samhällstjänst i 100 timmar och skyddstillsyn. Hade tingsrätten valt ett fängelsestraff skulle detta blivit fyra månader.

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Nerikes Allehanda - 11 nov 14 kl. 12:58

19-åring döms - utnyttjade barn sexuellt

Pojken höll fast flickans armar och tvingade henne till samlag vid fyra tillfällen. Nu döms han för sexuellt utnyttjande av barn..

Corren - 29 sep 17 kl. 12:30

Utnyttjade barn sexuellt i Motala

En 18-årig man i Motala åtalas för sexuellt utnyttjande av barn..

Corren - 28 dec 18 kl. 10:00

Man utnyttjade barn sexuellt – döms

En man i 18-årsåldern har dömts för sexuellt utnyttjande av barn..

SmålandsPosten - 25 jan 19 kl. 11:01

Filmade brottet: Växjöpojke utnyttjade barn sexuellt

En 15-årig Växjöpojke filmade när han hade sex med en minderårig flicka och skickade videon till en vän. Han blev åtalad för våldtäkt mot barn men döms i stället för sexuellt utnyttjande – och grovt förtal..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 13:48

Utnyttjade barn sexuellt

VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. Enligt åtalet har mannen, 34 år gammal, via webbkamera fått flickor som ?

Västerbottens Folkblad - 07 dec 11 kl. 11:28

Utnyttjade barn sexuellt

Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Nu döms mannen bosatt i en av Umeås kranskommuner till skyddstillsyn, för utnyttjande av barn för sexuell posering, försök till ?

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Tukes utreder helgens skidolycka i Himos - flera möjligheter till samtalsstöd erbjuds i Pargas

Helgens olycka i skidcentret Himos utreds av Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes). En femtonårig pojke från Pargas omkom i en skidolycka i Himos på lördagen..

YLE - 2 timmar sedan

EU-parlamentet vill att medicinsk cannabis omfattas av FPA-stöd

EU-parlamentet uppmanar medlemsländer att undanröja hinder för bruk av cannabis i medicinskt syfte..

YLE - 3 timmar sedan

Bestämt nej till avloppsvatten från Vichtis i vattendragen i Sjundeå

Särskilt Sjundeå å och Björnträsket lider om renat avloppsvatten från Nummela också fortsättningen leds ut i havet via Sjundeå, anser kommunen. Vichtis vattenverk tycker avloppsvattnet är tillräckligt rent..

YLE - 4 timmar sedan

Hur vägarna sandas kritiseras i Österbotten – NTM-centralen svarar: "Friktionskrav uppfylls fast man kan skrinna på vägen"

I fredags [link:https://svenska.yle.fi/artikel/2019/02/15/skolbuss-i-diket-pa-vassorvagen-ingen-skadades; gled en buss ned i diket på Vassorvägen;standard;] i Korsholm och nu riktar bussbolaget Wiik & Ströms vd Patric Wiik kritik mot att det tar länge före vägarna sandas.

YLE - 4 timmar sedan

Morgonkollen: Gerby skola vill få bukt med grovt språk och respektlöshet, Stora Enso inblandat i marktvister i Brasilien

Stora Enso är inblandat i inflammerade marktvister i Brasilien, polisen har skärpt bevakning av tung trafik i hela landet och ett nytt avtal om eldupphör i Hodeidah i Jemen har slutits..

YLE - 4 timmar sedan

#femtioelvafrågor: Hur vill partierna satsa på kulturen?

Pensionären Hasse Lindroos i Sibbo tycker att kulturen är en viktig del av livet och undrar hur partierna vill satsa på den..

YLE - 5 timmar sedan

Småbönder i Brasilien kämpar mot Stora Enso: “Vi förstår om Finland behöver Brasilien för att klara sig, men vi måste också kunna leva.”

Stora Enso är inblandat i inflammerade marktvister i delstaten Bahia i Brasilien. Bolaget Veracel, som till hälften ägs av Stora Enso anklagas för korruption och våld mot småbönder och jordlösa. Kampen om marken är både hård och ful..

YLE - 5 timmar sedan

Församling fick testamente med märkligt hyresavtal – kostade 20 000 euro att lösgöra sig: "Jag begrep genast att testamentsexekutorn vill ha pengar"

En härva kring ett testamente till Vanda svenska församling har nu retts ut. I testamentet ingick ett ställe på Sarvsalö i Lovisa som var uthyrt till 2060 för 650 euro per år till testamentsexekutorn. Men nu har han köpts ut för 20 000 euro.

YLE - 11 timmar sedan

Issmed gav seger i FM i isskulptur

Veijo Oinonen smidde en smed i is i dagarna två. Det var mödan värt, Oinonen åker hem med en FM-titel..

YLE - 16 timmar sedan

Svingård brann i Sastmola: “Största delen av djuren har förmodligen dött”

Hundratals svin fanns i en byggnad som brann under söndagseftermiddagen. Byggnaden totalförstördes..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.