YLE > Finland

Monday, 23 July, 15:31

Liknande nyheter

Taggar: Utnyttjade, barn, sexuellti , hemmet, dömdestill , långt, fängelsestraff
YLE - 15 mar 16 kl. 15:50

25-åring utnyttjade barn sexuellt på internet

Allt oftare gömmer sig de "fula gubbarna" i den virtuella världen. Helsingforspolisen har utrett ett fall där en 25-åring utnyttjat barn sexuellt på internet, det finns åtminstone 32 offer. En 25-årig man har utnyttjat barn sexuellt på internet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny rapport: FN-soldater utnyttjade barn sexuellt

Enligt rapporten ska flera franska soldater i fredsbevarande styrkor ha sexuellt utnyttjat barn i Centralafrikanska republiken. En del av de drabbade barnen var hemlösa och det yngsta var bara nio år gammalt rapporterar The Guardian. I rapporten vittnar barnen om hur de utnyttjats sexuellt som betalning för mat och pengar, och de pekar ut flera misstänkta soldater.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 14 kl. 15:31

Utnyttjade barn sexuellt – får skyddstillsyn

Den 19-årige mannen döms för sexuellt utnyttjande av barn, två fall av utnyttjande av barn för sexuell posering samt barnpornografibrott. Han döms till samhällstjänst i 100 timmar och skyddstillsyn. Hade tingsrätten valt ett fängelsestraff skulle detta blivit fyra månader.

YLE - 17 jul 17 kl. 12:45

Ung man utnyttjade barn sexuellt – fick fängelse

En ung man har dömts till fängelse för utnyttjande av barn och våldtäkter. Brotten skedde mellan april och augusti i fjol. Den nu 19 år gamla mannen dömdes för sexuellt utnyttjande av barn.

Nerikes Allehanda - 11 nov 14 kl. 12:58

19-åring döms - utnyttjade barn sexuellt

Pojken höll fast flickans armar och tvingade henne till samlag vid fyra tillfällen. Nu döms han för sexuellt utnyttjande av barn..

Corren - 29 sep 17 kl. 12:30

Utnyttjade barn sexuellt i Motala

En 18-årig man i Motala åtalas för sexuellt utnyttjande av barn..

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 13:48

Utnyttjade barn sexuellt

VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. VÄNNÄS En Vännäsbo åtalas för flertalet fall av utnyttjande av barn för sexuell posering. Enligt åtalet har mannen, 34 år gammal, via webbkamera fått flickor som ?

Västerbottens Folkblad - 07 dec 11 kl. 11:28

Utnyttjade barn sexuellt

Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Den 34-årige mannen tvingade minderåriga flickor att posera för honom. Nu döms mannen bosatt i en av Umeås kranskommuner till skyddstillsyn, för utnyttjande av barn för sexuell posering, försök till ?

Magazin24 - 22 sep 17 kl. 17:03

Köpingsbo utnyttjade barn sexuellt – nu döms han till fängelse

Sex barn utsatta för övergrepp som började 2014..

Expressen - 10 nov 17 kl. 16:33

Dansk präst utnyttjade barn sexuellt i hemmet

Hemma hos den danska prästen slappnade man av, drack alkohol och rökte hasch.Samtidigt var det underförstått att ungdomarna skulle sova i samma säng som prästen.Nu har han dömts för flera fall av sexuella övergrepp – han använde sig av vispgrädde och Nutella.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

"Serieätaren" häktades igen - uppgav för polisen att han inte tänker sluta

Mannen, som vid upprepade tillfällen ätit på restauranger i huvudstadsregionen utan att betala, misstänks igen för flera fall av bedrägeri. Han har inte uppgett någon orsak till att han flera gånger ätit på restauranger utan att betala notan..

YLE - 1 timme sedan

Yle utredde: Finländarna vill att hela landet är bebott – och att staten betalar notan

Finländarna oroas över den ökande ojämlikheten mellan regionerna. Enligt en ny enkät anser de flesta miedborgare att staten har ett ansvar för att trygga servicen så att hela landet ska leva..

YLE - 1 timme sedan

"Serieätaren" häktades misstänkt för bedrägeri - uppgav för polisen att han inte tänker sluta

Mannen, som vid upprepade tillfällen ätit på restauranger i huvudstadsregionen utan att betala, misstänks för flera fall av bedrägeri. Han har inte uppgett någon orsak till att han flera gånger ätit på restauranger utan att betala notan..

YLE - 2 timmar sedan

Buller och skakningar under semestertider - restaurangbygget är igång i Norra hamnen i Ekenäs

Det kommer att bullra och skaka i Norra hamnen i Ekenäs några veckor framöver..

YLE - 3 timmar sedan

"Fri prissättning leder till förvirring bland kunder" – vilka är dina erfarenheter efter den nya taxilagen?

För drygt tre veckor sedan trädde den nya taxilagen i kraft och luckrade därmed upp den tidigare hårt reglerade taxibranschen. Den fria prissättningen har lett till förvirring hos kunder om vad som gäller, berättar taxichaufförer..

YLE - 4 timmar sedan

Telia satsar på mobilnätet i Kardrag - men fiberkabeln når inte fram till invånarna

I samband med att elnätet förnyas drar Telia ny optisk fiberkabel längs med Tirmovägen i Borgå. Rabbe Forsblom som bor i Kardrag undrar varför Telia drar en optisk fiberkabel som han inte får ta del av..

YLE - 4 timmar sedan

Intresset för kompislägenheter i Helsingfors är lågt - nu försöker Hoas locka med tillgång till elbil

Nu ska studerande i Helsingfors få tillgång till gratis bilpool. Helsingforsregionens studentbostadsstiftelse Hoas försöker locka invånare till kompisläghenheter med elbilar..

YLE - 4 timmar sedan

Handelsbankens kund fick rejäl chock: Litet inköp ledde till en 100 000 euros faktura i nätbanken

Så många som 3 000 av Handelsbankens kunder kan förra veckan ha fått en felaktig faktura. Det handlar om ett systemfel, meddelar banken..

YLE - 5 timmar sedan

Tiden rann ut - ingen varg fälldes inom Snappertunareviret

Ingen varg fälldes i Ingå och Snappertuna under den tid som undantagslovet för jakt gällde. Dispensen inleddes den 29 juni och avslutades den 19 juli..

YLE - 22 timmar sedan

Landgång välte i Borgå sent i går kväll - orsaken till olyckan är ännu oklar

Sent i går kväll skedde en märklig olycka i Borgå då en landgång till en kryssningsbrygga välte och 15 personer ramlade i ån. Orsaken till olyckan är ännu oklar. - Det här är första gången något liknande har hänt, säger Kari Hällström på Borgå stad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.