Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 15 July, 22:51

Liknande nyheter

Taggar: Man rånadoch , misshandladav , gäng
Expressen - 17 feb 17 kl. 18:49

JUST NU: Person rånad – misshandlad av flera

En person har blivit rånad i Malmö.Enligt larmet misshandlade tre eller fyra personer uppringaren och kom därefter undan med kontanter och matkassar.Nu pågår en jakt efter gärningspersonerna.

Hela Gotland - 14 jul 13 kl. 07:12

Ville ha skjuts - blev rånad

Mannen trodde att han skulle få skjuts. Istället blev han rånad, misshandlad och utslängd ur bilen..

Expressen - 14 timmar sedan

Man rånad och misshandlad – tre flydde

En man uppger att han blev rånad av tre yngre män i Göteborg tidigt på söndagsmorgonen.Männen stal hans klocka och då han kom ikapp männen fick han motta ett slag i ansiktet, varpå rånarna försvann..

Skånskan - 26 maj 18 kl. 20:05

Kvinna misshandlad och rånad under promenad

En kvinna i 50-årsåldern har blivit misshandlad och rånad av tre gärningsmän när hon var ute på promenade i Södra Sofielund, Malmö under lördagkvällen. Under lördagkväll inkom uppgifter från Skånepolisen att en kvinna i 50-årsåldern ska ha blivit misshandlad och rånad när hon var ute och promenerade i Södra Sofielund. Det rör sig om tre gärningsmän som enligt uppgifter från Skånepolisen uppskattats vara i 16-årsåldern.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 03:54

Rånad och misshandlad i sin lägenhet


En man i Motala blev rånad och misshandlad i sin lägenhet natten till fredagen. Klockan var strax efter två på natten när en granne slog larm efter att ha hört dunsar och rop på hjälp.Lägenhetsinnehavaren uppgav att han blivit rånad av fyra personer.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 03:56

Rånad och misshandlad i sin lägenhet

En man i Motala blev rånad och misshandlad i sin lägenhet natten till fredagen. Klockan var strax efter två på natten när en granne slog larm efter att ha hört dunsar och rop på hjälp. Lägenhetsinnehavaren uppgav att han blivit rånad av fyra personer.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 23:01

Man rånad och misshandlad

Ystad Polis fick sent på torsdagskvällen samtal från en uppringare som berättade att en för honom okänd man nyss knackat på hans dörr i Hedeskoga och uppgett att han blivit rånad. Polis skickades till platsen och det visar sig att målsägaren blivit upplockad på Malmö central av tre män som lovat skjutsa mannen till en camping.
Istället blev han rånad på sina pengar och misshandlad.

Expressen - 05 aug 17 kl. 20:28

Man rånad och misshandlad – hittades vid busshållplats

En man i 20-årsåldern hittades rånad vid en busshållplats i Staffanstorp.Han berättade att han blivit rånad och misshandlad av tre personer..

GT - 02 apr 18 kl. 22:22

Man misshandlad och rånad av flera gärningsmän

En man har blivit rånad och misshandlad av flera gärningsmän, uppger polisen.– Han blev rånad på jacka och mobiltelefon, säger Johan Josarp på polisen.Enligt polisen ska gärningsmännen vara kända och orsaken påstås vara en narkotikaskuld..

Corren - 16 jul 12 kl. 16:08

Man misshandlad och rånad i Domkyrkoparken

En man blev misshandlad och rånad i Domkyrkoparken i Linköping vid ettiden under natten till fredag..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 12 kl. 22:29

Kvinna misshandlad och rånad

Polisen fick under torsdagskvällen en anmälan om att en 18-årig kvinna ska ha blivit rånad och misshandlad i närheten av Mäster Jacobs gata vid 22-tiden..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Protester mot flytt av Francos kvarlevor

Ett tusental personer samlades på söndagen vid den spanske diktatorn Francisco Francos gravmonument, för att protestera mot regeringens planer på att flytta hans kvarlevor. Några av dem bar Francotidens spanska flagga, som togs i beslag av poliser efter.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Norsk ryttare varnas för spöslag i Falsterbo

Den norska hoppryttaren Cecilie Hatteland buades ut av publiken i Falsterbo Horse Show efter att hon drivit sin häst kraftigt med spöet genom hinderkombinationen. Enligt Aftonbladet meddelade speakern att Hatteland kallats till domartornet redan innan h.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Grillare nonchalerar eldningsförbud

Ingen kan ha missat att det är extremt torrt och varmt på de flesta håll. Men likafullt får polis och räddningstjänst lägga resurser på folk som trots eldningsförbud grillar i skog och mark. – Det är konstigt att folk vid det här laget inte tagit till s.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Från soffpotatis till hälsoinspiratör

Anette Henningsson, verksamhetschef för Friskis & Svettis berättar om sin väg från soffan..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Våldsamma protester i USA efter dödsskjutning

Södra Chicago skakades i lördags kväll av våldsamheter..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Macheteman gripen i Oslo

En machetebeväpnad man har gripits av polis i Oslo under söndagsmorgonen. – Det var en patrull som körde förbi parken av en tillfällighet och observerade en man med machete eller ett macheteliknande föremål, som hotade och sprang efter en annan man, säg.

Sydsvenskan - Igår: 16:27

Opels dieselbilar granskas

Även biltillverkaren Opel granskas av tyska myndigheter i samband med utredningarna kring dieselskandalen som tvingat stora bilföretag som Volkswagen att betala miljardböter för fusk med utsläppstester. En talesman för Tysklands transportdepartement säg.

Sydsvenskan - Igår: 11:16

Rymlingen efterlyses internationellt

Den morddömde 25-åringen som rymde från en transport i närheten av Laxå..

Sydsvenskan - Igår: 09:55

Trump till Skottland – stora protester väntas

En stor demonstration mot USA:s president Donald Trump väntas i Edinburgh i dag, i samband med ledarens besök i Skottland. Samtidigt demonstrerar Trumpanhängare i London, efter fredagens massprotester som enligt arrangörerna samlade närmare 250 000 pers.

Sydsvenskan - Igår: 07:50

Frank Sinatras första fru Nancy avliden

Nancy Barbato Sinatra – Frank Sinatras första fru och mamma till sångerskan Nancy Sinatra – har avlidit, 101 år gammal. På sitt Twitterkonto berättar Nancy den yngre om mammans bortgång. "Min mamma har stilla somnat in i natt, vid en ålder av 101 år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.