Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 23 September, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Man rånadoch , misshandladav , gäng
Expressen - 17 feb 17 kl. 18:49

JUST NU: Person rånad – misshandlad av flera

En person har blivit rånad i Malmö.Enligt larmet misshandlade tre eller fyra personer uppringaren och kom därefter undan med kontanter och matkassar.Nu pågår en jakt efter gärningspersonerna.

Hela Gotland - 14 jul 13 kl. 07:12

Ville ha skjuts - blev rånad

Mannen trodde att han skulle få skjuts. Istället blev han rånad, misshandlad och utslängd ur bilen..

Skånskan - 26 maj 18 kl. 20:05

Kvinna misshandlad och rånad under promenad

En kvinna i 50-årsåldern har blivit misshandlad och rånad av tre gärningsmän när hon var ute på promenade i Södra Sofielund, Malmö under lördagkvällen. Under lördagkväll inkom uppgifter från Skånepolisen att en kvinna i 50-årsåldern ska ha blivit misshandlad och rånad när hon var ute och promenerade i Södra Sofielund. Det rör sig om tre gärningsmän som enligt uppgifter från Skånepolisen uppskattats vara i 16-årsåldern.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 03:54

Rånad och misshandlad i sin lägenhet


En man i Motala blev rånad och misshandlad i sin lägenhet natten till fredagen. Klockan var strax efter två på natten när en granne slog larm efter att ha hört dunsar och rop på hjälp.Lägenhetsinnehavaren uppgav att han blivit rånad av fyra personer.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 03:56

Rånad och misshandlad i sin lägenhet

En man i Motala blev rånad och misshandlad i sin lägenhet natten till fredagen. Klockan var strax efter två på natten när en granne slog larm efter att ha hört dunsar och rop på hjälp. Lägenhetsinnehavaren uppgav att han blivit rånad av fyra personer.

Skånskan - 01 okt 15 kl. 23:01

Man rånad och misshandlad

Ystad Polis fick sent på torsdagskvällen samtal från en uppringare som berättade att en för honom okänd man nyss knackat på hans dörr i Hedeskoga och uppgett att han blivit rånad. Polis skickades till platsen och det visar sig att målsägaren blivit upplockad på Malmö central av tre män som lovat skjutsa mannen till en camping.
Istället blev han rånad på sina pengar och misshandlad.

Expressen - 05 aug 17 kl. 20:28

Man rånad och misshandlad – hittades vid busshållplats

En man i 20-årsåldern hittades rånad vid en busshållplats i Staffanstorp.Han berättade att han blivit rånad och misshandlad av tre personer..

GT - 02 apr 18 kl. 22:22

Man misshandlad och rånad av flera gärningsmän

En man har blivit rånad och misshandlad av flera gärningsmän, uppger polisen.– Han blev rånad på jacka och mobiltelefon, säger Johan Josarp på polisen.Enligt polisen ska gärningsmännen vara kända och orsaken påstås vara en narkotikaskuld..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Man rånad under pistolhot i sitt hem

En man blev under natten rånad under pistolhot efter att två gärningspersoner tagit sig in i hans hem via ett fönster, uppger polisen..

DN - 5 timmar sedan

”Ge nyanlända till Sverige jobb inom en månad”

En utbredd främlingsfientlighet förhindrar en snabb integration av invandrare. Nu krävs radikala åtgärder för att förkorta väntetiderna och ge nyanlända en anställning inom en månad efter ankomsten till Sverge, skriver Bengt Thelander..

Corren - 16 jul 12 kl. 16:08

Man misshandlad och rånad i Domkyrkoparken

En man blev misshandlad och rånad i Domkyrkoparken i Linköping vid ettiden under natten till fredag..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Tre skadade i stort bråk

Tre män har skadats efter ett slagsmål utomhus i centrala Karlskoga mellan två grupperingar. En av de skadade fördes till Universitetssjukhuset i Örebro medan de andra två fördes till Karlskoga lasarett, rapporterar flera medier. – De ska vara knivhuggn.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Första amerikanen lämnade "Allt för Sverige"

I andra avsnittet av årets upplaga av tävlingsprogrammet "Allt för Sverige" fick de tio amerikanska deltagarna prova på hur det är att gå i svensk skola. Deltagarna fick följa med på lektionerna och flera av dem förvånades över att man i Sverige inte be.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Brand i däcklager i Veberöd

Efter klockan 20 på söndagskvällen började det brinna i ett däcklager i Veberöd..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Jönsson åtta i hoppfinalen: "Jättenöjd"

Svenska utropstecknet Fredrik Jönsson på Cold Play tog en åttondeplats i den individuella hoppfinalen i VM. Precis som i första omgången blev det ett nedslag och ett tidsfel. Debutanten slutade på 17,23 fel och klättrade en placering under slutomgången..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Traustason tvåmålsskytt

Markus Rosenberg missar toppmötet mot Norrköping. Men Arnor Traustason visade målform mot Kalmar med två mål när MFF hemmavann med 4-0..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bill Cosby vill ducka sexförbrytarstämpel

Snart får Bill Cosby sitt straff för de sexuella övergrepp han dömdes för i våras. Nu rustar hans försvarare för att undvika att den 81-årige komikern stämplas som dömd sexförbrytare. Cosby fälldes i april för sexövergrepp han begick mot Andrea Constand.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Högläsning varvas med samtal under Novellfest

Ann Lingsbrandt om Novellfesten i Lund..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

I begynnelsen var ordet

Eva Ström läser den nya bibelöversättningen..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Nu är kronhjortsbrunsten i gång

Fotograf Ingemar D Kristansen har dokumenterat de majestätiska kronhjortarna under brunsten..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Familjegården mitt i byn förvandlas till Falsterbos nya mötesplats

"Det här är en del av familjens och byns historia", säger Thomas Romberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.