Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 February, 06:03

Nyteknik - 13 jul 18 kl. 11:17

SL: Därför började rulltrappan åka baklängesOsäkra rulltrappor vid de nybyggda pendeltågsstationerna Stockholm City och Odenplan stoppade trafiken under fredagen. SL har hittat rost och slitage på en koppling – trots att rulltrapporna bara är ett år gamla..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Stockholm City, Odenplan

Dela artikeln

143 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SL Därför började rulltrappan, åka, baklänges
Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 17:42

Förskolebarn går baklänges för en tryggare bilfärd

Foto: Lisa Kron

Under onsdagen uppmärksammade Montessoriförskolan Solen att barn bör åka baklänges i bilen.Sammanlagt marscherade över 40 000 barn baklänges för sin rätt att sitta säkert i bilen.På Montessoriförskolan var det Lisbeth Tafvelin som såg en reklambroschyr för evenemanget och tänkte att det var en kul grej att stötta.

Nyheter 24 - 08 dec 13 kl. 18:37

Galen norrman cyklar baklänges på bergsväg

NORGE. 33-årige norrmannen Eskil Ronningsbakken är känd för att testa på de mest extrema grejerna.Tidigare skrev vi om när han stod på händerna 600 meter upp i luften på en klippavsats.

ÖstersundsPosten - 02 jul 13 kl. 10:24

Rullstolsburen man föll baklänges efter slarv

Den rullstolsburne mannen föll baklänges och slog i huvudet eftersom tippskydden inte var återställda efter färdtjänstresan. Nu kräver Östersunds kommun svar från taxiföretaget..

Nya Wermlands Tidningen - 22 maj 14 kl. 14:54

Baklänges för bakåtvända barn i bil

Man ska gå baklänges!.

UNT - 09 okt 14 kl. 14:33

Översättning fel och baklänges

Texter som är baklänges och särskrivna så att de knappt går att läsa..

SvD - 09 okt 14 kl. 14:47

Översättning fel och baklänges

Texter som är baklänges och särskrivna så att de knappt går att läsa. En broschyr från Stockholms läns landsting får kritik för sina dåliga översättningar..

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 04:00

Mannen utan minne lever livet baklänges

Jag gjorde en Leonard Shelby i helgen. Jag upplevde mitt liv baklänges.Fast det är inte så dramatiskt som det låter.

SvD - 14 jul 15 kl. 11:12

Bisarra bilder – kör baklänges mitt i rusningstrafik

En märklig syn mötte nyligen bilisterna på Laurel Canyon Boulevard i Los Angeles. I flera kilometer körde en bilist baklänges nerför den smala, slingrande vägen, mitt i rusningstrafik..

Expressen - 06 aug 15 kl. 10:32

"Roi Du Lupin vinner loppet baklänges"

På söndag körs storloppet Grand Prix de Wallonie, med knappt en miljon kronor i förstapris, på den belgiska storbanan Mons. Svenske championkusken Björn Goop gör succé i populära tipsprogrammet Björnkollen och twittrade under onsdagen ut klartecknet att Roi du Lupin vinner storloppet ”baklänges”. – Alla rykten säger att han sett grym ut, förklarar han för SportExpressen..

Skånskan - 25 sep 15 kl. 01:00

C – baklänges in i framtiden

Opinion Under det Kalla kriget var det relevant föra en diskussion kring Natos roll för Sveriges och Europas säkerhet. Den gången stod Nato, med USA i spetsen, bokstavligen öga mot öga med den Sovjetdominerade Warzawapakten där Östeuropas länder ingick. Men med facit i hand vet vi att Sverige historiskt kunde spela en större utrikespolitisk roll efter andra världskriget tack vare att vi varit en självständig röst.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 11 timmar sedan

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - 13 timmar sedan

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Tekniken ska hindra ”sängrullare” från att störa nattfriden

Värmesökande sängrullare kan vara en plåga för de lättstörda. Men om separata sängar känns för drastiskt så finns nu en lösning: en säng som använder teknik från fordonsindustrin..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Storsatsning på kameraövervakning i Göteborg

Polisen i Göteborg har under flera år använt sig av övervakningskameror i flera av kommunens särskilt utsatta områden. Nu kommer nästa satsning där 300 nya kameror ska övervaka centrala Göteborg, rapporterar GP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.