GöteborgsPosten > Lokalt

Sunday, 23 September, 23:44

GöteborgsPosten - 13 jul 18 kl. 11:26

Göteborgs Orienthus hotas av högt viteGöteborgs Orienthus har i över ett års tid misslyckats att åtgärda bristerna i varumärkningen av vissa matvaror. Nu hotas butiken därför av ett vite på upp till 600 000 kronor nästa gång miljöförvaltningen hittar liknande brister..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Orienthus

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgs, Orienthus, hotasav , högt, vite
GöteborgsPosten - 27 feb 16 kl. 13:08

Skolor brister - Göteborg hotas av miljonvite

Stora brister på Bergsjöskolan 7-9 och Brudbergsskolan gör att Göteborgs stad hotas av vite på sammanlagt 1,4 miljoner kronor..

Supermiljöbloggen - 01 jul 15 kl. 13:46

Laxen i våra vatten hotas av klimatförändringarna

Laxen i våra vatten kan komma att minska i framtiden på grund av klimatförändringarna. Med mer koldioxid i hav och sjöar påverkas både fysiska och psykiska aspekter och hela deras överlevnad hotas. En artikel som nyligen publicerats i tidskriften Nature av forskare från Kanada visar hur lax påverkas negativt av den försurning som sker i hav och sjöar.

Västerbottens Folkblad - 14 jun 12 kl. 10:12

Språk hotas på Göteborgs universitet

Språkundervisningen vid Göteborgs universitet ser ut att minska, skriver Dagens Nyheter. Humanistiska fakultetsnämnden tar på onsdag beslut om att undervisningen i ryska, italienska, grekiska och [...].

Expressen - 05 aug 12 kl. 09:05

Göteborgs kommun hotar Stay Out West

GÖTEBORG. Way Out Wests populära klubbsatsning Stay Out West kör på även i år - men snart kan det vara stopp. Arrangemanget hotas av Göteborgs kommuns beslut att dra in femtillstånden för nattklubbarna.

GöteborgsPosten - 03 dec 13 kl. 05:00

Göteborgs unika skärgårdsmiljö hotas

Det borde vara möjligt för Försvaret att bedriva balanserade och mijövänliga övningar i Göteborgs södra skärgård, skriver öborna Klas Ålander och Christer Carlsson..

GöteborgsPosten - 16 dec 14 kl. 05:00

Havets barnkammare hotas av Göteborgs Hamn

Göteborgs Hamn vill expandera västerut i Göta älvs mynning. Men då måste hamnen ta ett tydligt ansvar för att skydda och restaurera ålgräset i Rivö fjord, skriver Björn Risinger och Björn Sjöberg, Havs- och vattenmyndigheten..

Sydsvenskan - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

GöteborgsPosten - 26 okt 12 kl. 08:10

Gasklockan hotas av rivning

Återigen har Göteborgs Energi ansökt om att riva Gasklockan..

SN - 28 maj 13 kl. 12:55

Sportkedja hotas av konkurs

Företaget har lämnat in en rekonstruktionsansökan till Göteborgs tingsrätt. ? Läget är allvarligt, men vi ska klara det här, säger tf vd Lars Stenberg till tidningen Market, uppger Aftonbladet..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Hon fick Jane Fonda att öppna sig

Hon är en av USA:s mest kända och omskrivna skådespelerskor någonsin, uppmärksammad både för sitt yrkeskunnande och för sitt politiska engagemang. Nu kommer dokumentären om Jane Fondas liv och karriär, ”Jane Fonda in five acts”..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Reznor och Ross gör musiken till "Watchmen"

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Gunhild Stordalen kämpar mot klockan

Gunhild Stordalen slåss inte bara för miljön utan också för sitt eget liv. Men tiden kan rinna ut både för vår planet och för henne själv..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

"Star trek: Discovery" smygstartar i höst

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Svensktoppen: Darin tar över förstaplatsen

Efter att Aviciis och Sandro Cavazzas superhit "Without you" tackat för sig efter ett helt år tar Darin över ledartröjan och flyttar upp till första plats. Bland förra veckans utmanare lyckas Ghost bäst och deras "Life eternal" tar sig in på listan..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Alec Baldwin fortsätter häckla Trump

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Ber om ursäkt för sexig "Handmaid's"-kostym

Efter hård kritik ber en försäljare av maskeradkostymer om ursäkt för att ha sålt en lättklädd variant av den karaktäristiska röda dräkten från tv-serien "The handmaid's tale..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Englund gör comeback som Freddy Krueger

Skräckfilmslegendaren Robert Englund gör comeback i rollen som Freddy Krueger, skriver NME. Han kommer att dyka upp i ett Halloweenavsnitt av komediserien "The Goldbergs"..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Dansbandsmusikern Berth Idoff är död

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Bill Cosby vill ducka sexförbrytarstämpel

Snart får Bill Cosby sitt straff för de sexuella övergrepp han dömdes för i våras. Nu rustar hans försvarare för att undvika att den 81-årige komikern stämplas som dömd sexförbrytare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.