GöteborgsPosten > Lokalt

Tuesday, 19 February, 03:34

GöteborgsPosten - 13 jul 18 kl. 11:26

Göteborgs Orienthus hotas av högt viteGöteborgs Orienthus har i över ett års tid misslyckats att åtgärda bristerna i varumärkningen av vissa matvaror. Nu hotas butiken därför av ett vite på upp till 600 000 kronor nästa gång miljöförvaltningen hittar liknande brister..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Orienthus

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgs, Orienthus, hotasav , högt, vite
GöteborgsPosten - 27 feb 16 kl. 13:08

Skolor brister - Göteborg hotas av miljonvite

Stora brister på Bergsjöskolan 7-9 och Brudbergsskolan gör att Göteborgs stad hotas av vite på sammanlagt 1,4 miljoner kronor..

Supermiljöbloggen - 01 jul 15 kl. 13:46

Laxen i våra vatten hotas av klimatförändringarna

Laxen i våra vatten kan komma att minska i framtiden på grund av klimatförändringarna. Med mer koldioxid i hav och sjöar påverkas både fysiska och psykiska aspekter och hela deras överlevnad hotas. En artikel som nyligen publicerats i tidskriften Nature av forskare från Kanada visar hur lax påverkas negativt av den försurning som sker i hav och sjöar.

Västerbottens Folkblad - 14 jun 12 kl. 10:12

Språk hotas på Göteborgs universitet

Språkundervisningen vid Göteborgs universitet ser ut att minska, skriver Dagens Nyheter. Humanistiska fakultetsnämnden tar på onsdag beslut om att undervisningen i ryska, italienska, grekiska och [...].

Expressen - 05 aug 12 kl. 09:05

Göteborgs kommun hotar Stay Out West

GÖTEBORG. Way Out Wests populära klubbsatsning Stay Out West kör på även i år - men snart kan det vara stopp. Arrangemanget hotas av Göteborgs kommuns beslut att dra in femtillstånden för nattklubbarna.

GöteborgsPosten - 03 dec 13 kl. 05:00

Göteborgs unika skärgårdsmiljö hotas

Det borde vara möjligt för Försvaret att bedriva balanserade och mijövänliga övningar i Göteborgs södra skärgård, skriver öborna Klas Ålander och Christer Carlsson..

GöteborgsPosten - 16 dec 14 kl. 05:00

Havets barnkammare hotas av Göteborgs Hamn

Göteborgs Hamn vill expandera västerut i Göta älvs mynning. Men då måste hamnen ta ett tydligt ansvar för att skydda och restaurera ålgräset i Rivö fjord, skriver Björn Risinger och Björn Sjöberg, Havs- och vattenmyndigheten..

Sydsvenskan - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

GöteborgsPosten - 26 okt 12 kl. 08:10

Gasklockan hotas av rivning

Återigen har Göteborgs Energi ansökt om att riva Gasklockan..

SN - 28 maj 13 kl. 12:55

Sportkedja hotas av konkurs

Företaget har lämnat in en rekonstruktionsansökan till Göteborgs tingsrätt. ? Läget är allvarligt, men vi ska klara det här, säger tf vd Lars Stenberg till tidningen Market, uppger Aftonbladet..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 29 jan 19 kl. 12:36

Kaos i korsning efter krock mellan lastbil och personbil

Vid lunchtid inträffade en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil i centrala Färgelanda. Olyckan orsakade stopp åt alla håll i en korsning..

GöteborgsPosten - 31 jan 19 kl. 19:13

Brand i fritidshus

Räddningstjänsten i Färgelanda har ryckt ut för att släcka en villabrand i Lerdal i norra delen av Färgelanda kommun..

GöteborgsPosten - 04 feb 19 kl. 11:33

Trafikolycka på 172:an

En lastbil kolliderade med personbil på väg 172 i Färgelanda vid lunchtid under måndagen. En person togs med till sjukhus för kontroll..

GöteborgsPosten - 04 feb 19 kl. 15:24

Vårdcentralens värmesilo brinner – tio brandmän på plats

Räddningstjänsten i Färgelanda fick larm om att det brinner i en mindre byggnad, nära vårdcentralen. Väl på plats kunde räddningstjänsten konstatera att det brinner i den siloanläggning för pellets som föreser vårdcentralen med värme..

GöteborgsPosten - 06 feb 19 kl. 17:57

Bilägare får pengar av Trafikverket – för skotthål

Hon körde förbi dikesröjaren med bilen. Plötsligt small det till. Två gånger.

GöteborgsPosten - 12 feb 19 kl. 10:33

Misstänkt Blocket-bedragare häktad i Uddevalla

En man i 40-årsåldern från Färgelanda sitter häktad i Uddevalla misstänkt för flertalet brott. Bland annat ska han ha hyrt byggverktyg som han inte lämnat tillbaka samt lurat människor på pengar genom falska annonser..

GöteborgsPosten - 15 feb 19 kl. 17:00

Nytt riksdagsparti bildat i Färgelanda kommun

Det nya partiet Vändpunkten bildades hemma hos Leif Engström på en gård i Färgelanda kommun. Nu jobbar partiet för att kunna ställa upp i EU-valet. Partiets talesperson Carl Schlyter var med när partiet bildades.

GöteborgsPosten - I förrgår: 18:12

Kickade igång lovet med klassisk turnering

Även om det är sportlov passar eleverna på att umgås. Från morgon till eftermiddag kämpade klassernas lag under lördagen mot varandra. Föräldrar och kompisar hejade på sina lirare från läktaren..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Dags för inflyttning på förskolesatsningen i Högsäter

När 23 - miljonersbygget på förskolan invigdes på måndagen, var det en hyfsat stor nyhet i det lilla samhället.
– Här föds idag lika många barn som i centralorten Färgelanda, berättade förskolechefen Marie-Louise Forsberg och såg stolt ut..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Här bygger de förbi världsrekordet med tortillas

Sedan 2017 har världsrekordet att stapla tortillabröd på varandra stått ohotat. Men under måndagskvällen krossade ett 375 tortillabröd högt torn det gamla rekordet med nästan 10 centimeter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.