GöteborgsPosten > Lokalt

Sunday, 15 July, 23:14

GöteborgsPosten - I förrgår: 11:26

Göteborgs Orienthus hotas av högt viteGöteborgs Orienthus har i över ett års tid misslyckats att åtgärda bristerna i varumärkningen av vissa matvaror. Nu hotas butiken därför av ett vite på upp till 600 000 kronor nästa gång miljöförvaltningen hittar liknande brister..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Orienthus

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgs, Orienthus, hotasav , högt, vite
GöteborgsPosten - 27 feb 16 kl. 13:08

Skolor brister - Göteborg hotas av miljonvite

Stora brister på Bergsjöskolan 7-9 och Brudbergsskolan gör att Göteborgs stad hotas av vite på sammanlagt 1,4 miljoner kronor..

Supermiljöbloggen - 01 jul 15 kl. 13:46

Laxen i våra vatten hotas av klimatförändringarna

Laxen i våra vatten kan komma att minska i framtiden på grund av klimatförändringarna. Med mer koldioxid i hav och sjöar påverkas både fysiska och psykiska aspekter och hela deras överlevnad hotas. En artikel som nyligen publicerats i tidskriften Nature av forskare från Kanada visar hur lax påverkas negativt av den försurning som sker i hav och sjöar.

Västerbottens Folkblad - 14 jun 12 kl. 10:12

Språk hotas på Göteborgs universitet

Språkundervisningen vid Göteborgs universitet ser ut att minska, skriver Dagens Nyheter. Humanistiska fakultetsnämnden tar på onsdag beslut om att undervisningen i ryska, italienska, grekiska och [...].

Expressen - 05 aug 12 kl. 09:05

Göteborgs kommun hotar Stay Out West

GÖTEBORG. Way Out Wests populära klubbsatsning Stay Out West kör på även i år - men snart kan det vara stopp. Arrangemanget hotas av Göteborgs kommuns beslut att dra in femtillstånden för nattklubbarna.

GöteborgsPosten - 03 dec 13 kl. 05:00

Göteborgs unika skärgårdsmiljö hotas

Det borde vara möjligt för Försvaret att bedriva balanserade och mijövänliga övningar i Göteborgs södra skärgård, skriver öborna Klas Ålander och Christer Carlsson..

GöteborgsPosten - 16 dec 14 kl. 05:00

Havets barnkammare hotas av Göteborgs Hamn

Göteborgs Hamn vill expandera västerut i Göta älvs mynning. Men då måste hamnen ta ett tydligt ansvar för att skydda och restaurera ålgräset i Rivö fjord, skriver Björn Risinger och Björn Sjöberg, Havs- och vattenmyndigheten..

Sydsvenskan - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 18 kl. 08:37

Kommunal personal hotas av extremister

Våldsbejakande extremister är ett växande problem i Göteborgs stad. Det bekräftar en enkät som stadens sociala resursförvaltning gjort. 920 nyckelpersoner i Göteborgs stad, bland annat rektorer i olika skolor, har fått svara på frågor som rör erfarenhet.

DN - 13 timmar sedan

Stillsam paddling i Göteborgs skärgård

Det går snabbt att ta sig till Göteborgs södra skärgård från Göteborg. Från ­Salt­holmen, en halvtimme med spårvagn från centrum, går reguljär båttrafik. ­Eller så paddlar man kajak till öarna.

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Ett besök i Göteborgs kriminella värld – på 1800-talet

Ovanligt många personer var sugna på lite kriminalhistoria om Masthugget och Majorna under söndagseftermiddagen. Kriminolog Jan Palmén gav de drygt 40 deltagarna en levande skildring av befolkningstillväxten, misären, brotten och några spännande personligheter under denna händelserika period i Göteborgs historia..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 02:22

Kylie Jenner kan bli yngsta miljardären

Blott 20 år gammal är tv-stjärnan Kylie Jenner på god väg att bli den yngsta personen hittills i USA som själv har tjänat ihop en miljardförmögenhet i dollar, skriver Forbes..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:00

Lägre vinst för DNB

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:26

Asiatiska börser repar mod

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:28

Lägre vinst för Avanza

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:44

Högre vinst för Nederman

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 08:54

Tysk inflation stiger

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 09:21

Färre startar företag

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 09:36

Försiktigt uppåt på börsen

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 09:37

Högre inflation i juni

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 10:24

Irländska Ryanairpiloter i strejkOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.