Dagens Media > Ekonomi

Monday, 10 December, 11:32

Dagens Media - 13 jul 18 kl. 10:36

Så mycket mer än kvinnorna tjänar männen på BBCMännen fortsätter att tjäna mest på det brittiska public service-bolaget BBC. Den bäst betalda mannen tjänar 15 miljoner svenska kronor mer under ett år än bolagets högst avlönade kvinna..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
BBC

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , mer, än, kvinnorna, tjänar, männen, BBC
Expressen - 20 feb 11 kl. 12:39

80-talistmännen tjänar 5 000 mer än kvinnorna

De är födda på 1980-talet, vårdar nära relationer och gör bara sådant som känns rätt för dem själva. Expressen har kartlagt inkomsterna för "generation ordning". Granskningen visar att ungdomarna kommer ut i arbetslivet allt senare - och att männen tjänar 5 000 kronor mer i månaden än kvinnorna..

YLE - 17 mar 14 kl. 13:52

Män rikare, oftare arbetslösa och begår mer brott - kvinnor sjukare

Männen i Helsingfors tjänar mer än kvinnorna, men är samtidigt i större utsträckning arbetslösa och begår oftare brott. Kvinnor är däremot sjukare än män. Det här visar jämställdhetsstatistik som Helsingfors faktacentral har tagit fram.

Resume - 07 jul 15 kl. 09:55

Kvinnliga kommunikationschefer tjänar mer än männen

Bland fackförbundens makthavare tjänar männen mer än kvinnorna. Men det finns några kategorier som sticker ut. Bland både press- och kommunikationschefer är det kvinnorna som är flest till antalet – och tjänar mest..

Västerbottens Folkblad - 04 mar 15 kl. 17:55

[PLUS] Ännu får männen mer

Antalet yrkesgrupper i Umeå kommun där männen tjänar mer än kvinnorna är fler än vice versa när det....

DN - 19 feb 18 kl. 14:37

Camilla Läckberg: ”Satsa mer på kvinnorna”

Techbolag med kvinnliga grundare får mindre än en procent av riskkapitalet. ”Ett uppenbart slöseri”, skriver Camilla Läckberg och Christina Saliba i en debattartikel i Dagens industri. .

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 01:30

2015 blir männen fler än kvinnorna

Arkivfoto 2001: Lars Brundin
Sverige är på väg mot ett historiskt trendbrott. Om fyra år bryts sekler av kvinnoöverskott.
Fler födslar, ökad invandring och mer långlivade män vänder då övertalet för kvinnor till ett växande mansöverskott.

YLE - 11 jun 15 kl. 12:31

Männen skär ner, kvinnorna betalar

Regeringens sparåtgärder får hård kritik av tiotals professorer, som anser att nedskärningarna kommer att drabba kvinnor omänskligt hårt. - På många fronter kommer jämställdheten att gå tillbaka om regeringsprogrammet genomförs utan att man beaktar de här aspekterna. Läget är alarmerande, säger Niklas Bruun, professor i handelsrätt vid Hanken.

YLE - 06 feb 17 kl. 13:25

Hälsovården borde våga tala om könsstympning – kvinnorna har rätt till operation

Fortfarande stympas tre miljoner flickor varje år. I Finland har medvetenheten om könsstympning ökat bland invandrarkvinnorna men hälsovårdspersonalen behöver fortfarande mer utbildning för att våga bemöta dem. Flest könsstympningar görs i länder i Afrika och Mellanöstern.

YLE - 05 nov 13 kl. 16:41

Vi använder 100 euro mer på julklappar i år

Finländare förväntas spendera 398 euro på julklappar i år. Det är nästan 100 euro mer än tidigare år, visar en julundersökning som Förbundet för Finländskt Arbete har gjort. Dessutom visar studien att männen tycker att det bästa med julen är julskinkan, medan kvinnorna hellre värderar tid med familjen.

YLE - 15 nov 15 kl. 17:30

Kön inverkar mer på åsikter om sociala medier än ålder

Vi bad 350 högstadieelever att utvärdera fem situationer som kan uppstå på sociala medier. Vad är rätt och vad är fel? Efter att vi samlat in svar från tonåringarna fick Svenska Yles publik svara på samma frågor.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Studie: Content marketing upplevs som mest relevant

Målgruppen minns avsändaren bakom vanliga annonser bäst, men content marketing uppfattas som mer relevant, enligt Sveriges Tidskrifters studie..

Dagens Media - 1 timme sedan

Hélène Barnekow ny vd för Microsoft Sverige

Telia tidigare vd Hélène Barnekow byter till Microsoft Sverige..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Google i hemliga samtal med kinesisk techgigant

Google och kinesiska Tencent ser enligt uppgift över ett samarbete som ska gynna båda techgiganternas kunder, skriver The Information..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Under 15: "Bara ett av tio barn kan hantera pengar"

"Under 15" träffar fotbollsproffset och entreprenören Philip Haglund som gjort det till sitt kall att lära barn hantera pengar och sin privatekonomi..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 13:13

Ny utbudsledning ska göra UR mer digitala

En ny utbudsledning och en ny gemensam digital plattform ska göra UR mer snabbfotade och digitala. "Den långsiktiga förändringen hoppas jag blir det som händer när ett f��retag engagerat står på tå", säger Sofia Wadensjö Karén, vd på UR..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Känslorna som skapar förstklassiga julannonser

KRÖNIKA. Unruly har listat och analyserat de julannonser som skapar mest känslor de senaste åren..

Dagens Media - I förrgår: 08:00

Ulf Hermansson Samell: "Tävlingsdjävulen driver mig vidare"

Ulf Hermansson Samells tävlingsinstinkt vaknade till liv när han över en lunch diskuterade taxikoncernen Cabonlines expansion med bolagets vd. I februari lämnar han jobbet som marknadschef på Sveriges Annonsörer för att bli Cabonlines första head of marketing..

Dagens Media - I förrgår: 14:29

Så hanterar SVT influencer-problematiken

Cecilia Forss är ansiktet utåt för second hand-appen Tise. Samtidigt spelar hon en av huvudrollerna i SVT:s julkalender. Enligt Hanna Dowling, chef för företagsfrågor, är det ett växande problem för SVT att allt fler profiler agerar influencers i sociala medier..

Dagens Media - I förrgår: 13:12

Mobil video växer lavinartat

Investeringarna i mobil video beräknas öka kraftigt fram till 2023. "Vi tror att video i mobilen kommer att öka lavinartat även i Sverige", säger Jonas Olsen, Nordenchef på Pubmatic..

Dagens Media - 07 dec 18 kl. 10:47

Dynamiskt anpassad TV4-reklam nu även hos Com Hem och Boxer

Dynamisk anpassad TV4-reklam i Com Hem och Boxer ska ge en mer skräddarsydd reklamupplevelse. Sedan tidigare är lösningen igång även på Telia Play..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.