SVT > Kultur

Saturday, 16 February, 22:21

SVT - 13 jul 18 kl. 10:23

Sasha Baren Cohen ger Sarah Palin svar på talTidigare i veckan gjorde Sarah Palin ett argt utspel mot Sacha Baren Cohen, som enligt Palin lurade till sig en intervju av henne, förklädd till en rullstolsburen krigsveteran. Nu har komikern svarat, i form av sitt nya alterego Billy Wayne Ruddik JR..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Baren Cohen, Sarah Palin, Sacha Baren Cohen, Palin, Billy Wayne Ruddik JR

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sasha, Baren, Cohenger , Sarah, Palin, svar, tal
SVT - 11 jul 18 kl. 13:40

Sasha Baron Cohen väcker Sarah Palins vrede

En gladlynt Dick Cheney signerar ett redskap för skendränkning och Sarah Palin blir lurad till att delta i en intervju av en rullstolsburen militärveteran: När den brittiska komikern Sasha Baron Cohens återvänder till tv-formatet med sin komediserie ”Who is America” har han siktet inställt på Trump och den politiska eliten i USA..

IDG - 10 mar 16 kl. 12:40

Se Sasha Baron Cohens klockrena Apple-parodi


Sasha Baron Cohen, känd för karaktärer som Borat och Ali G, har i marknadsföringen för sin nya film tagit till ett nytt grepp. Se honom göra parodi på Apple..

Skånskan - 11 nov 16 kl. 10:21

”En rad ur en Cohen-dikt lägger sig ömt runt hjärnvindlingarna”

Minneskrönika ERWP.fif(0)”Rost, rost, rost i kärlekens och tidens maskiner”.
Det är de första orden som dyker upp i mitt huvud när jag hör att Leonard Cohen är borta.

Expressen - 11 timmar sedan

SVT:s beslut: Därför saknas Sarah Dawn Finer i kväll

LEKSAND Den här veckan leds Melodifestivalen av Eric Saade, Kodjo Akolor och Marika Carlsson – medan Sarah Dawn Finer saknas.Nu svarar SVT på anledningen bakom beslutet att inte ha med Sarah Dawn Finer i den tredje delfinalen.– Tittarna ska ställa sig frågan: Varför blir det så här?

SR - 11 jul 18 kl. 11:53

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen, komikern bakom Ali G och Borat, har i sin nya tv-serie "Who is America?" utsatt Sarah Palin för en av sina karaktärer på ett sätt som har fått henne att reagera starkt..

DN - 11 jul 18 kl. 20:18

”Borat” utskälld av Sarah Palin efter satirisk intervju

Sacha Baron Cohen, känd för karaktärer som Borat, har lurat den republikanska politikern Sarah Palin till att delta i en intervju. Palin, som trodde att hon träffade en skadad militärveteran, har sedan riktat hård kritik mot Cohen i sociala medier. .

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America?" – och politikern Sarah Palin är förbannad. Det är sedan tidigare känt att komikern återvänder med en satirisk serie i sju avsnitt so.

GöteborgsPosten - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America?" – och politikern Sarah Palin är förbannad..

Kristianstadsbladet - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America? " - och politikern Sarah Palin är förbannad.(TT).

SmålandsPosten - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America? " - och politikern Sarah Palin är förbannad.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Dolly Style utslagna ur Melodifestivalen: ”Vi mår bra – ska snart ut på turné”

Det blev inget avancemang i Melodifestivalen 2019 för Dolly Style. Bidraget ”Habibi” stod sig inte tillräckligt starkt i omröstningen med de övriga konkurrenterna, och poptrion fick efter lördagens deltävling i Leksand se sig själva utslagna..

SVT - 1 timme sedan

Jon Henrik Fjällgren går direkt till final

Det blev Jon Henrik Fjällgrens Norrsken som tog sig direkt till final i Stockholm..

SVT - 3 timmar sedan

Melodifestivalens fläktexpert firar 100 sändningar

2002 började Melodifestivalen med deltävlingar runt om i landet och sedan dess har man hunnit med 100 direktsändningar. En av dem som varit med under alla är Masen Lorentz som är senior supervisor – vilket bland annat betyder att han är ansvarig för alla fläktnummer..

SVT - 6 timmar sedan

Skaparen: Dolly style ska bli som Mcdonalds

Dolly style ska ta över hela världen, i varjefall om grundarna själva får välja..

SVT - 6 timmar sedan

Dolly style: ”Det är en hyllningslåt till våra fans”

Dolly style ställer upp i Melodifestivalen för tredje gången, men ingen av de medlemmarna som var med i tävlingen 2015 är kvar i gruppen..

SVT - 8 timmar sedan

”Undergången”-skådespelaren Bruno Ganz är död

Den schweiziske ”Undergången”-skådespelaren Bruno Ganz har avlidit i sitt hem i Zürich. Han blev 77 år gammal..

SVT - 10 timmar sedan

Han är mello-artisternas ”barnvakt”

Tobias Witting ska se till att Melodifestivalens artister befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle under deltävlingarna – ett inte helt enkelt jobb..

SVT - 10 timmar sedan

Artisterna inför deltävling tre: ”Man ska inte tänka för mycket”

Deltävling tre av Melodifestivalen i Leksand hålls under lördagen och SVT Nyheter har pratat med artisterna inför kvällen..

SVT - 13 timmar sedan

Oscarsakademin backar – ska inte dela ut priser i reklampausen

Oscarsakademin backar. Efter skarp kritik från stora delar av Hollywood drar man tillbaka planerna på att dela ut några av sina priser under reklamavbrotten..

SVT - 17 timmar sedan

Tidigare outgiven Tom Petty-låt släppt

En tidigare outgiven låt med Tom Petty har lagts ut på Youtube av den framlidne rocklegendens band, rapporterar Rolling Stone..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.