SVT > Kultur

Friday, 21 September, 09:39

SVT - 13 jul 18 kl. 10:23

Sasha Baren Cohen ger Sarah Palin svar på talTidigare i veckan gjorde Sarah Palin ett argt utspel mot Sacha Baren Cohen, som enligt Palin lurade till sig en intervju av henne, förklädd till en rullstolsburen krigsveteran. Nu har komikern svarat, i form av sitt nya alterego Billy Wayne Ruddik JR..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Baren Cohen, Sarah Palin, Sacha Baren Cohen, Palin, Billy Wayne Ruddik JR

Dela artikeln

73 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sasha, Baren, Cohenger , Sarah, Palin, svar, tal
SVT - 11 jul 18 kl. 13:40

Sasha Baron Cohen väcker Sarah Palins vrede

En gladlynt Dick Cheney signerar ett redskap för skendränkning och Sarah Palin blir lurad till att delta i en intervju av en rullstolsburen militärveteran: När den brittiska komikern Sasha Baron Cohens återvänder till tv-formatet med sin komediserie ”Who is America” har han siktet inställt på Trump och den politiska eliten i USA..

IDG - 10 mar 16 kl. 12:40

Se Sasha Baron Cohens klockrena Apple-parodi


Sasha Baron Cohen, känd för karaktärer som Borat och Ali G, har i marknadsföringen för sin nya film tagit till ett nytt grepp. Se honom göra parodi på Apple..

Skånskan - 11 nov 16 kl. 10:21

”En rad ur en Cohen-dikt lägger sig ömt runt hjärnvindlingarna”

Minneskrönika ERWP.fif(0)”Rost, rost, rost i kärlekens och tidens maskiner”.
Det är de första orden som dyker upp i mitt huvud när jag hör att Leonard Cohen är borta.

SR - 11 jul 18 kl. 11:53

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen, komikern bakom Ali G och Borat, har i sin nya tv-serie "Who is America?" utsatt Sarah Palin för en av sina karaktärer på ett sätt som har fått henne att reagera starkt..

DN - 11 jul 18 kl. 20:18

”Borat” utskälld av Sarah Palin efter satirisk intervju

Sacha Baron Cohen, känd för karaktärer som Borat, har lurat den republikanska politikern Sarah Palin till att delta i en intervju. Palin, som trodde att hon träffade en skadad militärveteran, har sedan riktat hård kritik mot Cohen i sociala medier. .

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America?" – och politikern Sarah Palin är förbannad. Det är sedan tidigare känt att komikern återvänder med en satirisk serie i sju avsnitt so.

GöteborgsPosten - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America?" – och politikern Sarah Palin är förbannad..

Kristianstadsbladet - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America? " - och politikern Sarah Palin är förbannad.(TT).

SmålandsPosten - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America? " - och politikern Sarah Palin är förbannad.(TT).

YA - 11 jul 18 kl. 20:22

Sarah Palin rasar mot Sacha Baron Cohen

Den brittiska komikern Sacha Baron Cohen tar sikte på republikanska eliten i USA i sin nya komediserie "Who is America? " - och politikern Sarah Palin är förbannad.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Facebook byter strategi: ska hålla sig neutrala till valkampanjer

Facebook kommer inte längre att skicka ut anställda till politiska kampanjkontor för att erbjuda tjänster inför val, som företaget gjorde vid presidentvalet i USA 2016..

SVT - 1 timme sedan

Suge Knight döms för mord

Tidigare rapparen Marion ”Suge” Knight, 53, bestrider inte anklagelserna om dråp och ska avtjäna 28 år i fängelse för att ha kört över och dödat en man för tre år sedan..

SVT - 3 timmar sedan

Filmrecension: Papillon

Nyversion av 1973 års helvetestripp där Steve McQueen och Dustin Hoffman bildade en dynamisk duo med flyktsoda i blodet. Svärmorshunken Charlie Hunnam har inget att sätta emot McQueens råbarkade dukpersona, men som matiné med full framåtrörelse fungerar dock remaken helt okej..

SVT - 3 timmar sedan

Filmrecension: Ensamma i rymden

Underhållande svenskt rymdäventyr som lånar friskt och ogenerat från de klassiska utflykterna i universum. Bitvis maffigt, bitvis lite skramligt, menar Kulturnyheternas filmkritiker Sofia Olsson, som ser sig charmad av Ted Kjellssons Ensamma i Rymden..

SVT - 3 timmar sedan

Filmrecension: Searching

En tröstlös jakt på en kidnappad tonårsdotter. Nej, det är inte den mest originella idén på en thriller. Men Searching har en oemotståndlig nagelbitarkvalitet tack vare greppet att skildra nästan allt genom laptopskärmar och FaceTime-samtal, tycker Kulturnyheternas filmkritiker Kristoffer Viita..

SVT - 11 timmar sedan

FN:s generalsekreterare uppmanar Myanmar att släppa fängslade Reuters-journalister

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanade under torsdagen regeringen i Myanmar att benåda och släppa de två fängslade Reuters-journalisterna som i början av september dömdes till sju års fängelse. De båda stod anklagade för att ha tagit i emot hemliga dokument i samband med att de arbetade med ett undersökande reportage i landet..

SVT - 14 timmar sedan

Anders Olsson: Inga nya ledamöter offentliggörs i kväll

Tidigare under dagen sade Svenska Akademiens ständige sekreterare Anders Olsson till Kulturnyheterna att inval av nya ledamöter skulle diskuteras under Svenska Akademiens sammankomst under torsdagskvällen. Men några namn kommer inte att offentliggöras just nu, säger han nu..

SVT - 14 timmar sedan

”Det Warhol helst ville var att bli rik och berömd”

I helgen öppnade en stor Andy Warhol-utställning på Moderna museet i Stockholm – en utställning om den Andy Warhol-utställning som visades 1968. – Warhols bilder av till exempel Marilyn Monroe är inte menade som porträtt, utan handlar om den massmediala bilden, säger Kulturnyheternas konstkritiker Dennis Dahlqvist..

SVT - 15 timmar sedan

Studie efter valet: Medierna fokuserar allt mer på det politiska spelet

Under torsdagen publicerades Snabbtänkt. Ett forskningsprojekt där hundratalet forskare utifrån sina spetskunskaper bjudits in att efter valet och valrörelsen delge en kort analys. Ett kapitel handlar om medier och journalistik under valrörelsen 2018..

SVT - 15 timmar sedan

Svensk regissör bakom Danmarks Oscarsbidrag

Bakom det danska bidraget till årets Oscarsgala står en svensk regissör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.