SVT > Kultur

Sunday, 15 July, 22:59

SVT - I förrgår: 10:26

ETC ber om läsardonationer för att rädda tidningenEfter att Presstödsnämnden slagit fast att ETC mottagit ett för högt presstöd krävs tidningskoncernen på åtta miljoner kronor i återbetalningar. Nu ber ETC om donationer från läsarna för att rädda tidningen, rapporterar Dagens Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
ETC, Presstödsnämnden, Dagens Nyheter

Dela artikeln

1048 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ETC, berom , läsardonationerför att , rädda, tidningen

Fler nyheter från SVT

SVT - Igår: 13:10

Barnboksförfattaren Christine Nöstlinger död

Få europeiska barnboksförfattare har varit så produktiva – och älskade – som Christine Nöstlinger. Sedan debuten med ”Eldröda Elvira” 1970 har hon skrivit ett hundratal böcker, varav omkring 70 har översatts till svenska. Bland de mer kända kan nämnas ”Burkpojken”, ”Måla fan på väggen” samt serierna om Frans och Mina..

SVT - Igår: 06:00

Här kan du se Bergman-film på bio på hans 100-årsdag

Ingmar Bergman skulle ha fyllt 100 år den 14 juli och hela året uppmärksammas regissören. Under lördagen hyllas han extra både i Sverige och i världen. Här kan du se några av hans mest berömda filmer..

SVT - I förrgår: 22:52

Scarlett Johansson hoppar av roll som transman

Scarlett Johansson har tidigare tackat ja till att spela transmannen Dante ”Tex” Gill i den nya långfilmen ”Rub and Tug”. Men efter att stark kritik riktats mot Johansson och hela produktionen väljer den amerikanska skådespelaren nu att dra sig ur projektet..

SVT - I förrgår: 16:52

Bekräftat: Downton Abbey blir långfilm

Efter sex säsonger fick världen lov att ta farväl till den aristokratiska familjen Crawley och dess tjänstefolk. Men under fredagen kom en efterlängtad nyhet för den som saknat godset Downton och dess karaktärer – Downton Abbey bli långfilm..

SVT - I förrgår: 16:00

”Han lämnade min mamma och mig när jag var väldigt liten”

Bergmanåret 2018 når sitt klimax på lördag, då Ingmar Bergman skulle fyllt 100 år. Jubileet kommer att firas på många sätt runt om i landet, inte minst i regissörens hem på Fårö. En av de medverkande i SVT:s Bergmanspecial är en av Bergmans söner som berättar om uppväxten..

SVT - I förrgår: 14:39

Apartheid-museet i Sydafrika hyllar Nelson Mandela inför 100 årsdagen

Nelson Mandela skulle i år den 18 juli fyllt 100 år. På Apartheid museum i Sydafrika pågår nu en utställning om den tidigare presidenten och frihetskämpens liv och gärning. – Tolerans och förlåtelse, det var Mandela, säger Joel Tangai, guide vid Apartheid-museet i Johannesburg till nyhetsbyrån AFP..

SVT - I förrgår: 13:19

Mr Cool inte ett fall för Justitiekanslern

Artisten Mr Cools omdebatterade och pedofilanklagade låt ”Knulla barn” blir inte ett fall för Justitiekanslern (JK), skriver Aftonbladet. Ärendet gäller de polisanmälningar som gjorts mot den tre år gamla låten och personerna bakom den, Anton Magnusson och Simon Gärdenfors..

SVT - I förrgår: 10:23

Sasha Baren Cohen ger Sarah Palin svar på tal

Tidigare i veckan gjorde Sarah Palin ett argt utspel mot Sacha Baren Cohen, som enligt Palin lurade till sig en intervju av henne, förklädd till en rullstolsburen krigsveteran. Nu har komikern svarat, i form av sitt nya alterego Billy Wayne Ruddik JR..

SVT - I förrgår: 06:00

Manifestation för fängslade Gui Minhai – 1000 dagar sedan han fördes bort

I mitten av juli har det gått 1000 dagar sedan den svenske förläggaren Gui Minhai fängslades i Kina. Under fredagen anordnas med anledning av detta och för att uppmärksamma Gui Minhais fall en manifestation utanför Kinas ambassad i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.