Nyan > Svenskfinland

Monday, 18 February, 10:01

Nyan - 13 jul 18 kl. 09:52

Kommuner ordnar RockoffbussKommunerna Jomala, Finström och Sund arrangerar busstransport tillsammans från Mariehamn under Rockoffestivalen. Bussen avgår varje kväll klockan 00.15 från bussplan i Mariehamn. Bussen går till Sund Prästö. Ungdomar prioriteras att få åka med bussen, som kostar fem euro per person oberoende hur långt man åker.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Rockoffbuss, Jomala, Sund, Mariehamn, Rockoffestivalen, Sund Prästö, Jansson, Nyan

Dela artikeln

46 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommuner, ordnar, Rockoffbuss
Nyan - 13 jul 15 kl. 08:00

Rockoffbuss till Lumparland

Lumparlands kommun ordnar hemkörning från stan under Rockoff-veckan den 17-25 juli, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Bussen avgår cirka 00.30 från bussplan i Mariehamn och ändstation är Lumparland Klemetsby.

YLE - 16 okt 15 kl. 05:43

Österbottniska kommuner på bantningskur

En gång hade Kaskö hur mycket pengar som helst, nu har staden 15 procent arbetslösa. Kronoby i sin tur överväger att stänga fyra skolor. Snart sagt alla österbottniska kommuner söker sparobjekt.

YLE - 08 jun 18 kl. 04:39

Viktigt att manifestera mot varg anser österbottniska kommuner och ordnar transport – inte kommunens uppgift säger jurist

På måndag väntas många österbottningar till Vasa torg för att demonstrera mot vargen. Vörå ordnar med busstransport till demonstrationen. Kommunförbundet ifrågasätter förfarandet..

Skånskan - 21 jan 16 kl. 14:06

Sommarlovsstöd införs för kommuner

Sverige Regeringen inför ett särskilt sommarlovsstöd till kommuner som ordnar kostnadsfria sommarlovsaktiviteter för barn mellan 6 och 15 år. 200 miljoner satsas årligen under 2016-2019.Stödet har varit ett krav från vänsterpartiet i budgetförhandlingarna med regeringen.

Alingsås tidning - 28 sep 18 kl. 05:50

Ordnar rally mellan sevärdheter

Den som är intresserad av vårt natur- och kulturarv får sitt lystmäte de kommande dagarna. En rad aktiviteter arrangeras i både Vårgårda och Herrljunga under Arenadagarna.
Vad sägs till exempel om ett natur- och kulturrally?

Corren - 4 timmar sedan

Söker stöd hos kommuner – vill överklaga

Aktion Rädda Vättern (ARV) har skickat en skrivelse till kommunledningen i samtliga kommuner, som tar sitt dricksvatten ur Vättern, om möjlighet att överklaga flygtillstånd..

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 13 kl. 13:09

Elever ordnar 24-timmars spelfest på Vittra

Från och med fredag eftermiddag står friskolan Fram öppen när eleverna arrangerar 24-timmars lan för spelintresserade ungdomar. Högstadieeleverna David Ringner och Simon Schönbeck är två av de ungdomar som ligger bakom arrangemanget som genomförs i samarbete med Ungdomens nykterhetsförbund.? Vi är ganska många som spelar på skolan och vi har sett skolor i andra kommuner som arrangerar lan..

Kristianstadsbladet - 20 jul 13 kl. 15:03

Kommuner redo inför bärsäsongen

I år väntas 9 000 bärplockare jobba i finska och svenska skogar under den 60 dagar långa bärsäsongen, enligt Livsmedelsföretagen. De första har redan anlänt.
I juli förra året anlände 500 bärplockare till Mehedeby, en ort med några hundra invånare i Tierps kommun i Uppsala län.

BT - 20 jul 13 kl. 15:05

Kommuner redo inför bärsäsongen

I år väntas 9 000 bärplockare jobba i finska och svenska skogar under den 60 dagar långa bärsäsongen, enligt Livsmedelsföretagen. De första har redan anlänt. I juli förra året anlände 500 bärplockare till Mehedeby, en ort med några hundra invånare i Tierps kommun i Uppsala län.

YLE - 07 mar 14 kl. 04:46

Kommuner bötar för långtidsarbetslösa

Larsmo kommun har inga problem. Kommunen har just nu bara två personer som gått över gränsen 500 dagar utan att kommunen lyckats ordna varken utbildning eller jobb. Räkningen från staten är inte stor, bara några tusenlappar per år.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Drygt 2 miljoner billigare kajbygge

Den nya upphandlingsrundan för ombyggnaden av kaj 3 i Västra hamnen är drygt två miljoner billigare än de anbud som lämnades i höstas.
Upphandlingen avbröts i början av oktober i fjol eftersom de anbud på om- och tillbyggnaden av kajen var för dyra. Anbudssumman låg på totalt över 20 miljoner euro medan det tak som då fanns gick vid maximalt 18 miljoner.

Nyan - 2 timmar sedan

Slemmerntippning – med viss tvekan

Slemmerntippningen har inletts, efter viss tvekan. – Vi har tvekat om det alls går att köra tippningen i år då det är ganska varmt, men isen ligger där nu så vi kör, säger Peter Ekholm, som är årets isamiral i arrangerande Lions Club Mariehamn. Det gäller som vanligt att tippa när isen går på Slemmern, tipslistor finns utdelade på många ställen.

Nyan - 4 timmar sedan

Kritiserar politikers ”censurmentalitet”

Med anledning av den heta smördebatten där politiker ifrågasatt kost- och klimatråd och efterlyst ”politisk filtrering” går Högskolans rektor Jonas Waller ut i försvar för den fria vetenskapen. .

Nyan - 13 timmar sedan

Utan chans – då levererade IFK

ISHOCKEY. IFK Mariehamn har inte längre någon chans att ta sig vidare från Alltrean.
Men det stoppar inte laget från att avsluta serien med stil.

Nyan - 16 timmar sedan

Doppingen har problem

M/S Doppingen har tekniska problem. Det meddelade Ålandsrtafiken strax före sju. Last från Jurmo försöker lösas med hjälp av M/S Viggen.

Nyan - 18 timmar sedan

Snattade tobaksprodukter

På lördagen fick polisen en anmälan om två personer som tillgripit tobaksvaror i en mataffär i Mariehamn. Polisen begav sig till platsen och väl på plats konstaterades att de båda misstänkta hade avvikit ifrån affären. Händelsen hade dock fastnat på övervakningskamera.

Nyan - 19 timmar sedan

ÅU vidare till semifinal

FOTBOLL. För första gången i klubbens historia har Åland United kvalificerat sig för semifinal i Finlands cup. Det efter söndagens 3-2-seger borta mot ligakonkurrenten TiPS.

Nyan - 19 timmar sedan

Efterlyst hittades då hen körde långsamt

Polisen observerade under lördagen ett fordon som framfördes väldigt långsamt och försiktigt varpå misstanke uppstod. Vid närmare granskning av fordonet visade sig fordonet vara avställt. – Föraren visade sig sakna körrätt och var efterlyst såsom misstänkt i flertal ärenden.

Nyan - 20 timmar sedan

Berusad kryssare polisomhändertogs

Polisen kallades i helgen till ett kryssningsfartyg som anlände till Mariehamn. Personal ombord hade problem med en berusad, aggressiv och störande resenär. Personen hade dessutom uttalat ett intresse om att hoppa överbord.

Nyan - 21 timmar sedan

Ålands marknad är jättestor

Den åländska marknaden är mycket större än befolkningsmängden ger sken av. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.