YA > Lokalt

Saturday, 17 November, 07:39

YA - 13 jul 18 kl. 00:01

Desirée Monsén: Varför ställer vi oss inte upp och skriker?Frustrationen är outhärdlig. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Monsén

Dela artikeln

480 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Desirée, MonsénVarför , ställervi oss inte upp och , skriker

Fler nyheter från YA

YA - 7 timmar sedan

Gynnsamma förhållanden för vildsvinen: ”Tydlig ökning i år”

Milda vintrar och skogar rika på ek- och bokollon gör att vildsvinen trivs extra bra..

YA - 7 timmar sedan

Svinigt besök på äldreboendet – vildsvin bökar inpå husknuten

Under några veckors tid har äldreboendet haft oönskat besök. Vildsvin har vid flertalet tillfällen bökat upp uteplatser ända upp till husfasaden vilket väcker oro hos de äldre..

YA - 7 timmar sedan

Tre män åtalade för misshandel utanför krog – offret sparkades medvetslös

Tre berusade män i 25-årsåldern knuffade ner en jämnårig man till marken och fortsatte sedan att sparka på honom i ansiktet. Offret förlorade till slut medvetandet. Nu har de tre männen åtalats vid Ystads tingsrätt misstänkta för misshandel..

YA - 7 timmar sedan

Ystadsbor: Polisen bryr sig inte

Polisens egen trygghetsmätning visar att utsattheten för brott totalt sett minskat i Ystads kommun, och att trygghetskänslan ökat. Samtidigt är Ystadsborna i enkäten missnöjda och tycker inte att polisen bryr sig om lokala problem..

YA - 7 timmar sedan

Polischefen lovar att agera efter missnöjet

Poliser har vittnat i YA om ett utbrett missnöje med arbetsmiljön i sydöstra Skåne. Polisfacket slår larm att landsändens poliser är för få och kopplar underbemanningen till ovanligt många fall av våld och hot mot polismän. – Vi måste gå till botten med det här, säger polisområdeschef Susanne Hagström Rosenqvist.

YA - 22 timmar sedan

Polis: Man beväpnad med basebollträ togs omhand

Tidigt under torsdagskvällen fick polisen uppgifter om att det var bråk i parken bakom nya rådhuset i Ystad. En man hade setts med ett basebollträ i handen. .

YA - Igår: 16:33

94-åring nekas mer utevistelse

En 94-årig kvinna i Ystad vill få hjälp med att gå ut mer. Socialnämnden sade nej och nu går förvaltningsrätten på samma linje..

YA - Igår: 14:18

Ystad kan få egen sjukhusstyrelse

Ystads lasarett och övriga sjukhus i Skåne kan få en egen sjukhusstyrelse, med sex politiskt valda ledamöter. Det är ett av förslagen när nya regionstyret vill införa en ny politisk organisation..

YA - Igår: 13:59

Förolämpade busschaufför och hotade bränna ner bussen

En passagerare uppträdde aggressivt och hotade chauffören på en buss i Ystad under onsdagen. Han är nu misstänkt för hatbrott. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.