YA > Lokalt

Friday, 19 April, 00:32

YA - 13 jul 18 kl. 00:01

Desirée Monsén: Varför ställer vi oss inte upp och skriker?Frustrationen är outhärdlig. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Monsén

Dela artikeln

480 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Desirée, MonsénVarför , ställervi oss inte upp och , skriker

Fler nyheter från YA

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

YA - 9 timmar sedan

Stöld: Gräsklippare stulen ur garage

En Löderupsbo har blivit bestulen på sin gräsklippare..

YA - 9 timmar sedan

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artistens utandningsprov visade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

YA - 10 timmar sedan

YA kollar: Myten om bakterier i påskgodiset

Påsktid är lösgodistid. Men hur bakteriebemängt är egentligen godiset i hyllorna? YA frågade miljöinspektörerna i sydöstra Skåne..

YA - 11 timmar sedan

Konstutställning i parken

För första gången blir det konst i parken under påskens konstrunda. Ingvar Gustavsson tyckte det var dumt att lokalen stod tom så han drog i hop en samlingsutställning..

YA - 18 timmar sedan

Väktarna tillbaka på Ystads gator

Sedan i måndags är väktarna tillbaka i Ystads stadsbild igen. Fyra man kommer att turas om att cirkulera på stan – i första hand fram till nyår..

YA - 18 timmar sedan

Vad tycker du om införandet av väktare i Ystad?

I måndags återvände väktarna till gågatan och Ystads butiker. Köpmannaförenings ambition är att de ska finnas på stan dagligen året ut för att. Vad tycker Ystadborna om detta?.

YA - Igår: 22:42

Hård debatt om underskott – men vassa kritiken uteblev

Debatten blev hård när fullmäktige diskuterade bokslutet för 2018. Kommunalrådet Kristina Bendz (M) valde att likna den gångna mandatperioden vid ett redigt skånskt gille som nu treklövern tvingas städa efter. Men den vassa kritiken uteblev..

YA - Igår: 21:00

Lärare friad från anklagelser om sexuellt ofredande

Den lärare som åklagades för sexuellt ofredande av en tidigare elev har friats från sexuellt ofredande men däremot fällts för ofredande. Han förnekar dock båda gärningarna..

YA - Igår: 15:18

Grannar kritiska mot byggplaner

Huset i hörnet Sladdergatan/Lilla Norregatan planeras för att byggas om, få lägenheter på vinden och balkonger inåt gården. Grannarna i de 19 närmsta fastigheterna protesterar och vill stoppa ombyggnaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.