Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 19 February, 10:28

Nyan - 13 jul 18 kl. 08:00

Körde full på sjönEn 46-årig man döms för sjöfylleri efter att ha kört en motordriven fritidsbåt i Österhamn i Mariehamn i slutet av juli förra året. Mannen hade 1,13 promille alkohol i blodet i samband med färden. En passagerare var även med i båten under färden. Mannen är nu tvungen att betala 700 euro i dagsböter. (ij)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Österhamn, Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Körde, full, sjön
Barometern - 30 jul 18 kl. 16:21

Körde full och utan körkort

Mannen körde full, utan körkort och låtsades att hans jämnåriga kamrat var hans pappa..

ÖstersundsPosten - 09 okt 15 kl. 15:33

Kvinna körde full i Odenskog

Det var i våras som en kvinna i 40-årsåldern körde personbil full i industriområdet Odenskog i Östersund..

Sydöstran - 04 jul 16 kl. 16:01

Körde full utan körkort

Först drack han sig ordentligt full. Sedan satte han sig i bilen och körde – utan körkort. Nu åtalas en 18-årig sölvesborgare för båda aktiviteterna..

Sydöstran - 30 okt 17 kl. 09:34

Lastbilschaufför körde full på E22 - åtalas

En man körde lastbil full på E22:an i Karlskrona. Nu åtalas han för fyllekörningen..

YA - 25 jan 19 kl. 10:13

Polisen: Lastbilschaufför körde full – stoppades vid färjan

En lastbilschaufför som körde av färjan på torsdagsförmiddagen visade sig vara full. Han misstänks nu för rattfylleri..

Skånskan - 02 jan 19 kl. 05:00

Polis körde full till jobbet – får böter

MALMÖ Polismannen, som misstänktes för grovt rattfylleri, hade 2,13 promille alkohol i blodet.
Men han fälls endast för vanligt rattfylleri och slipper fängelse, eftersom blodprovet togs fyra timmar efter att han kom till jobbet och luktade sprit. Polisens påståenden om så kallad eftersupning kunde inte motbevisas.

NSD - 21 nov 12 kl. 22:02

Körde full i centrum

En man i 40-årsåldern åtalas nu för att i början av november i år ha kört full på Packhusgatan i Haparanda..

GöteborgsPosten - 28 dec 13 kl. 10:22

Man utan körkort körde full

00.37 Gårdsten: En man utan körkort kör bil full på Muskotgatan..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 14 kl. 16:15

Ung kvinna körde full – åtalas för dödskrasch

En ung kvinna bosatt i Umeå åtalas för att ha orsakat en dödskrasch. Kvinnan saknade körkort och var berusad då hon körde av vägen. Olyckan inträffade på Kvällsbergsvägen utanför Åsele på nationaldagen.

Dalarnas tidningar - 21 nov 14 kl. 11:08

Ingen nödsituation när man körde full

Det var den 27 april som 57-åringen greps misstänkt för att ha kört full på Enbackavägen inom Säters kommun..

BT - 24 apr 17 kl. 16:40

Dålig idé - körde full till bilprovningen

Att komma full med bilen till bilprovningen kanske inte är det smartaste beslutet man kan ta. Det var i alla fall vad en man i 60-årsåldern gjorde när han skulle besiktiga bilen i Västerås på måndagen.(TT).

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Förlängd anbudstid för nya Föglöfärjan

Tiden för att lämna in anbud på den nya Föglöfärjan mellan Gripö och Mellanholm förlängs. Samtidigt förlängs också tiden att ställa frågor om upphandlingen. Det beslutar landskapsregeringen.

Nyan - 1 timme sedan

Långa förhandlingar efter strejkvarslet

Förlikningsförhandlingarna i den varslade sjömansstrejken inleddes i går kl 10 och pågick till efter kl 17. Hans Ahlström, vice verkställande direktör på Rederierna i Finland och den som leder förhandlingarna från arbetsgivarsidan, säger till Nya Åland att förhandlingarna fortsätter denna vecka. Han säger vidare att parterna kommit överens om att varken facket eller arbetsgivarsidan ska kommentera hur förhandlingarna fortskrider, utan hänvisar till förlikningsman Jukka Ahtela vid riksförlikningsmannens byrå.

Nyan - 2 timmar sedan

Nya stadsdirektiv för upphandling

På grund av förnyad EU-lagstiftning har staden nu uppdaterat sina direktiv för upphandlingar. På sitt senaste möte godkände stadsstyrelsen de nya upphandlingsdirektiven. Styrelsen lade till ett stycke till det tidigare föreslagna utkastet, där framgår att upphandlingsdirektivet ska iakttas av stadens samtliga upphandlande enheter och tillämpas på samtliga upphandlingar.

Nyan - 4 timmar sedan

Dagen D för självstyrelselagen

I dag behandlar riksdagen förslaget till ändring av självstyrelselagen för andra gången. .

Nyan - 15 timmar sedan

Faten tömdes snabbt på världsmatdagen

Så vackra färger. Så mycket gott. .

Nyan - 16 timmar sedan

Saknade körkort – hade registerskyltarna i bilen

Vid en trafikkontroll på Nya Godbyvägen i Finström på måndagen observerade polisen en personbil där registerskyltarna var placerade inne i fordonet. – Vid kontroll av förarens körkort konstaterades det att körrätten hade upphört. Föraren delgavs böter för trafikförseelse och olovlig körning, rapporterar polisen.

Nyan - 16 timmar sedan

Finström vill köpa brandpump

Efter sommarens skogsbränder anser Finströms kommun att det finns behov av att investera i ändamålsenlig utrustning för mark- och skogsbränder och anhåller därför om landskapsmedel att köpa en brandpump. – Pumpen kan användas för att ta släckningsvatten ur sjöar och vattendrag vilket minskar behovet av stora uttag från befintligt vattenpostnät då vattennivåerna i vattentäkterna kan vara ansträngt låga. Pumpen ska vara portabel och kunna användas i hela landskapet och också kunna lyftas ombord på en båt för att möjliggöra en sjötransport.

Nyan - 16 timmar sedan

Narkotikapåverkad vid ratten

I dag eftermiddagen stannade polisen ett fordon i Mariehamn för kontroll eftersom det ”framförts avvikande”. – Föraren till fordonet blåste över gränsen för misstänkt grovt rattfylleri, och narkotikasnabbtest visade positivt på bruk av narkotika. Polisen utreder ärendet som misstänkt grovt rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 17 timmar sedan

Dags nominera autismkämpe

Nu ska Årets Autismkämpe 2019 utses. Man kan nominera en person, en grupp eller ett företag som kandidat till priset. Det viktigaste är att det är någon som gjort något speciellt för någon eller några inom autismspektrumet.

Nyan - 18 timmar sedan

Åtta kockar lät sig inspireras

Saltvik kommuns åtta kockar fick matlagningsinspiration under en dag på Högtomt. Inspirationsdagen ordnas av Saltviks kommun och kockarna från skola, daghem och äldreboende deltar. Under ledning av Viktor Eriksson, kökschef på Silverskär, lagar man varma rätter och olika typer av mellanmål.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.