Nyan > Svenskfinland

Sunday, 15 July, 23:10

Nyan - I förrgår: 08:00

Körde full på sjönEn 46-årig man döms för sjöfylleri efter att ha kört en motordriven fritidsbåt i Österhamn i Mariehamn i slutet av juli förra året. Mannen hade 1,13 promille alkohol i blodet i samband med färden. En passagerare var även med i båten under färden. Mannen är nu tvungen att betala 700 euro i dagsböter. (ij)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Österhamn, Mariehamn, Nyan

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Körde, full, sjön
ÖstersundsPosten - 09 okt 15 kl. 15:33

Kvinna körde full i Odenskog

Det var i våras som en kvinna i 40-årsåldern körde personbil full i industriområdet Odenskog i Östersund..

Sydöstran - 04 jul 16 kl. 16:01

Körde full utan körkort

Först drack han sig ordentligt full. Sedan satte han sig i bilen och körde – utan körkort. Nu åtalas en 18-årig sölvesborgare för båda aktiviteterna..

Sydöstran - 30 okt 17 kl. 09:34

Lastbilschaufför körde full på E22 - åtalas

En man körde lastbil full på E22:an i Karlskrona. Nu åtalas han för fyllekörningen..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 14 kl. 16:15

Ung kvinna körde full – åtalas för dödskrasch

En ung kvinna bosatt i Umeå åtalas för att ha orsakat en dödskrasch. Kvinnan saknade körkort och var berusad då hon körde av vägen. Olyckan inträffade på Kvällsbergsvägen utanför Åsele på nationaldagen.

BT - 14 jun 17 kl. 12:54

Kvinna körde full – skyllde på hundvalp

Kvinnan säger att hon körde konstigt eftersom hennes hundvalp störde henne. Men nu döms hon till fängelse för grovt rattfylleri..

Skånskan - 05 mar 18 kl. 10:51

Körde full – larmade själv polisen

Hörby Mannen har en lättare utvecklingsstörning och anses ha svårt att säga nej till vänners dåliga inflytande.
Efter ett grovt rattfylleri döms han nu till skyddstillsyn. ERWP.

NSD - 21 nov 12 kl. 22:02

Körde full i centrum

En man i 40-årsåldern åtalas nu för att i början av november i år ha kört full på Packhusgatan i Haparanda..

GöteborgsPosten - 28 dec 13 kl. 10:22

Man utan körkort körde full

00.37 Gårdsten: En man utan körkort kör bil full på Muskotgatan..

Dalarnas tidningar - 21 nov 14 kl. 11:08

Ingen nödsituation när man körde full

Det var den 27 april som 57-åringen greps misstänkt för att ha kört full på Enbackavägen inom Säters kommun..

BT - 24 apr 17 kl. 16:40

Dålig idé - körde full till bilprovningen

Att komma full med bilen till bilprovningen kanske inte är det smartaste beslutet man kan ta. Det var i alla fall vad en man i 60-årsåldern gjorde när han skulle besiktiga bilen i Västerås på måndagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 24 apr 17 kl. 16:40

Dålig idé - körde full till bilprovningen

Att komma full med bilen till bilprovningen kanske inte är det smartaste beslutet man kan ta. Det var i alla fall vad en man i 60-årsåldern gjorde när han skulle besiktiga bilen i Västerås på måndagen.(TT).

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 2 timmar sedan

Strandbastu förstörd i brand

En strandbastu vid Notplan i Saltvik totalförstördes i en brand på söndagskvällen. – Vi håller just på och avslutar släckningsarbetet, säger brandbefälet Kalle Nordlund vid 21.40-tiden.

Nyan - 8 timmar sedan

Förare körde i diket i Finström

Polisen underrättades om ett fordon som kört i diket i Finström. Föraren påträffades oskadd en bit bort från fordonet, och blåste 1.49 promille i alkometern.

Nyan - 9 timmar sedan

Drogpåverkad förare i Geta

Polisen upprättade en rattfyllerikontroll längs Getavägen i Geta. 16 förare kontrollerades, varav en testade positivt för metamfetamin. Föraren misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 10 timmar sedan

Fortkörning i Mariehamn

Polisen utförde en hastighetsövervakning i Mariehamn. Ett fordon körde 54 km/h vid ett område där endast 30 km/h var tillåtet. Föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten och delgavs böter.

Nyan - 11 timmar sedan

Hundträningshall i Haraldsby

Sandra Gustafsson låter bygga Ålands första träningshall för hundar. – Det är en stor dröm som jag har haft länge. Det är också någonting som vi har saknat på ”hund-Åland”, att ha någonstans att träna inomhus, speciellt vintertid.

Nyan - Igår: 19:02

De har stenkoll på Ålands grottor

Hur många grottor finns det på Åland? Det har Guy och Kim Dannström stenkoll på, de har nämligen besökt de flesta. – Man ska kunna stänga grottan och bo där.

Nyan - Igår: 18:00

Körförbud till april år 2022

En man i paketbil stoppades av en annan person när han kom körande på Kökar i april tidigare i år. Mannen hade runt 3,18 promille alkohol i blodet. Bilen som mannen körde var dessutom obesiktigad.

Nyan - Igår: 17:52

Dynamit hittades vid husstädning

Dynamit hittades vid en husstädning i Jomala under lördagen. Polisen tillkallades och säkrade platsen, och omhändertar sprängämnena. – Om man påträffar misstänkta sprängämnen så iakttag stor försiktighet och rör inte föremålen, spärra av, kalla på polis.

Nyan - Igår: 17:46

Trafikolycka vid Nabben

Räddningspersonal ryckte under lördagen ut på räddningsuppdrag mot Nabben i Mariehamn, där en personbil och en moped kolliderat. När räddningspersonalen anlände till platsen hade dock de två förarna avvikit med sina fordon, berättar räddningschef Karl Nordlund. (zh) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - Igår: 17:30

Full bilresenär stoppades på fartyg

Personal ombord ett kryssningsfartyg fattade misstankar om att en resenär ämnade köra av båten trots att denne hade druckit alkohol. Polispatrull tillkallades och kunde hindra att föraren framförde sitt fordon innan ett alkotest utfördes. Alkotestet visade att föraren inte kommer vara i körskick på ett bra tag framöver.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.